Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Цените на горивата 2018
С деца няма как. Ако имаш удобен обществен транспорт- чудесно. Ако не ще ги возя, ако ще не 30, а 300лв да е бензина.
Докато са по-малки е по-опасно да не ги сгазят някъде. Като пораснат идват другите проблеми- цигани, наркомани и всякаква подобна сган.
Докато са по-малки е по-опасно да не ги сгазят някъде. Като пораснат идват другите проблеми- цигани, наркомани и всякаква подобна сган.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Бакшишите в Пловдив днес вдигнали цените, но като паднат цените на горивата едва ли ще ги свалят паляците. По-лошо е както отбелязаха колегите, че животът поскъпва и високите цени на горивата водят до инфлация. Иначе средностатическото БГ дали ще даде 20-30лв повече на месец за гориво едва ли е проблем като се има на предвид колко пари дава за цигари и талончета от националната лотария. Кофти е баба и дядо като отидат в магазиня...
"Чемодан, вокзал, Москва"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Болшинството от мненията са пълен шит, като цялата държава. Едни и същи хора обясняват как хората са некви калъфи и ходят с колите на работа/кафето, обаче си карат децата на даскало (съответно ги взимат). После некви акъли ква е преебана корумпирана държава, ама лапето нема да учи по адрес, а по ебем ти и даскалото....Заеби
..поне си трайте, не плюйте по другите, както сте си все същите.

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Това последното мнение е поне на промил писано.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
То който трябва го разбира...не ми се пишат фермани.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
dankata написа:Това последното мнение е поне на промил писано.
Промил - два, все тая, пак на караница го докарахме, дежавю ?
За мен, дотук, има едно смислено мнение :
Bexim написа:Докато има един протест за горивата, един на майките с децата с увреждания, трети за нещо си.. Няма как да се оправи тази държава!
Трябва един общонационален протест за всички безобразия...
Иначе, да си го кажем направо - излишъка на овце из територията, също е предпоставка за вдигане на цените

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bai_ILIA написа:колко пари дава за цигари и талончета от националната лотария.
Бензиностанция в Ловеч. На касата пред мен.
10лв за бензин, 7лв за талончета за търкане.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Веднъж в едно ОМВ някакви гъзарчета, около 20-те с тесни дънки над кокалчетата и шарени маратонки, взеха десетина билетчета и започнаха веднага да ги търкат на фризера със сладолед 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Боли те уя, нали има вело алеи и обещетения за емоционално обвързани с пострадалите при ПТП 

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
K_Ilkov написа:bai_ILIA написа:колко пари дава за цигари и талончета от националната лотария.
Бензиностанция в Ловеч. На касата пред мен.
10лв за бензин, 7лв за талончета за търкане.
Да, ниско образованите и не много умни хора искат да си оправят живота по лесния начин. Те не вярват, че има друг вариант и по принцип не са далече от истината, конкретно в техния случай. Проблемът е, че тези талончета и лотарии обричат бедните на още по-голяма бедност. Една леля в Лафка ми вика взимай момче печели се яко. Лелче, аз се занимавам професионално с хазарт и НИКОГА няма да си купя талонче

https://bg.fuelo.net/
Цените са паднали с 3-4 стотинки тия дни. Продължаваме напред. Марешки и Лайта в Пловдив сипват нафта на 2.16лв обаче има хора, които зареждат на 2.4лв и са готови за протести

"Чемодан, вокзал, Москва"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bai_ILIA написа:Цените са паднали с 3-4 стотинки тия дни. Продължаваме напред. Марешки и Лайта в Пловдив сипват нафта на 2.16лв обаче има хора, които зареждат на 2.4лв и са готови за протести
у Овчата е на 2.20, ама малко ме е шубенце

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
vicho написа:bai_ILIA написа:Цените са паднали с 3-4 стотинки тия дни. Продължаваме напред. Марешки и Лайта в Пловдив сипват нафта на 2.16лв обаче има хора, които зареждат на 2.4лв и са готови за протести
у Овчата е на 2.20, ама малко ме е шубенце
Не бях слагал в кварталното овчакупелско SNG от миналата зима, но при тия цени

btw, на Линкълн бензиностанцията посока горнобански път/околовръстно е станала ромпетрол

п.п. не че искам да хваля веригата или нещо, но миналата седмица пътувах София-Русе-Варна и на пълно-пълно във Марешки в София и Варна ми излезе разход 5.2 на дизелов Нисан 2001 г.. Като имам малко градско във Варна преди да заредя.. За съжаление после като се прибрах в София бях карал много градско, а и не напълних догоре и не можах да засека отново... тази кола винаги ми е в диапазона 5-5.5, друг път като излизам през Северната дъга също сипвам догоре на Марешки, та не е само отсега наблюдението.. проблеми уж нямам, да чукам на дърво, колата си гори нормално, вървежа е що-годе ок, не съм забелязал аномалии. Баща ми пък, карайки лична и служебна, се е зарекъл да не сипва повече марешка нафта, защото му вдигала разхода, но пък той зарежда в други негови бензиностанции.. не знам на какво се дължи... Явно всеки си знае за себе си, аз няма да се дигна до Люлин, въпреки че не ми е супер далеч, освен ако не минавам оттам по път..

но не е онзи ромпетрол, който гонех преди години навсякъде като пътувах из страната сякаш.. но и на чужда кола нещо не мога да преценя..
Аз съм с подобни впечатления.
В началото всичкото им гориво идваше от рафинерията "Петромидия"(Румъния). Сега с разширяването и франчайзите не съм сигурен, че доставките са само от там.

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Аз съм си доволен от Ромеца, на фона на останалото.
За коли с по-така горивни системи просто забравете за Магарешки и Круиз...
Ако искате де, ваша си работа..
За коли с по-така горивни системи просто забравете за Магарешки и Круиз...
Ако искате де, ваша си работа..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Инжекторите на директното впръскване просто Убожават такива бензини, да...