СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Уж изрично казах да не се обижда никой...
В темата се изброяваха все емблематични и екзотични коли и лееееко се пропускаше факта, че са били чужди и според мен излиза точно така - правиш се на мъж с чужди та*аци.
Примера с наема и абсурден - ако си плащаш за нещо, без значение дали е купено или под наем - може да парадираш с него, но ако го ползваш безплатно и се опитваш да се покачваш и да трупаш дивиденти без да дадеш нищо от себе си - тогава се правиш на мъж с чужди та*аци
Аз съм карал бая по-сериозни и скъпи автомобили от всички изброени и не го изтъквам, даже не го и споменавам. Говоря за емоцията, която изпитвам от шофирането на моя си автомобил, купен с моите пари.
Мир да е, няма да се обаждам повече по темата

В темата се изброяваха все емблематични и екзотични коли и лееееко се пропускаше факта, че са били чужди и според мен излиза точно така - правиш се на мъж с чужди та*аци.
Примера с наема и абсурден - ако си плащаш за нещо, без значение дали е купено или под наем - може да парадираш с него, но ако го ползваш безплатно и се опитваш да се покачваш и да трупаш дивиденти без да дадеш нищо от себе си - тогава се правиш на мъж с чужди та*аци
Аз съм карал бая по-сериозни и скъпи автомобили от всички изброени и не го изтъквам, даже не го и споменавам. Говоря за емоцията, която изпитвам от шофирането на моя си автомобил, купен с моите пари.
Мир да е, няма да се обаждам повече по темата

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Какво спорите за тенекии бе, вие нормални ли сте?
Какво значение има кой и какъв кокошарник р карал или има? Малко теми за коли има, ами тая гледате да съсипете значи. Я вижте колегата какво сериозни теми вкарва.
Няма какво да се чудиш, едно време в щатите разни квартални бургерджийници са направили много милиони от такива реклами, но обикновено с руси цицорести каки. Помня и Джени Маккарти даже рекламираше.
Та дават я някаква яка на рекламата как отхапва и те питат гладен ли си? Едната компания беше направила стотици обекти след тая реклама и дългогодишен, упорит труд в доста държави.
Та сексът продава не съм го измислил аз.
Бургер не знам от кога не съм ял, ама тия двата мога да помогна, изцяло или частично, не ме бърка.

sme666ko написа:Чудя се тия бургери дали са хубави...![]()
Няма какво да се чудиш, едно време в щатите разни квартални бургерджийници са направили много милиони от такива реклами, но обикновено с руси цицорести каки. Помня и Джени Маккарти даже рекламираше.

Та дават я някаква яка на рекламата как отхапва и те питат гладен ли си? Едната компания беше направила стотици обекти след тая реклама и дългогодишен, упорит труд в доста държави.
Та сексът продава не съм го измислил аз.
Бургер не знам от кога не съм ял, ама тия двата мога да помогна, изцяло или частично, не ме бърка.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Според мен бургерите не стават.Ще ти пораснат цици...при тая кака виж как действа
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
А бе това не е ли оная синоптичката по Нова, не помня как се казваше, или само прилича..? 
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
TNT написа:Не се знае колко работа е свършила преди това и колко още ще свърши след бургерите
Колкото и работа да върши с по два такива бургера на ден на плажа ще е с цял бански

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Nickelback написа:А бе това не е ли оная синоптичката по Нова, не помня как се казваше, или само прилича..?
nz brat

Излезна ми някакъв фалшив профил във фейса. Като гледам някой е откраднал снимките на момичето.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
slatanic написа:Гледам снимката и се чудя къде гледате вие,че ги видяхте тия бургери!?
Къде и да гледат, ако виждат бургери(те)... лошо... щото на снимката бургери няма...

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Мерси,мерси
П.С. Абе тая не е ли дебела за форума, че и с бургери още по-тлъста ще стане...

П.С. Абе тая не е ли дебела за форума, че и с бургери още по-тлъста ще стане...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Bed bug?
немо написа:Снимките ги постнах да се види колко са читави китайските ширпотреби за 30 лв. За подсигуряването е ясно.
това е кошмарно. аз редовно разчитам на такива - мойте са "хеви дюти" за 10 тона всяка и тн.. но са правени в китай и най- вероятно имат същите проблеми. ще започна да слагам и гума за всеки случай. мерси за снимките.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Don_Diego написа:Без да се обижда никой в темата ама кой какво бил карал навремето изглежда малко като да сте се правили на мъже с чужди та*аци![]()
ЧРД на рожденика
въпрос на гледна точка. балканския синдром определено е параметър... но не е задължително

аз винаги съм обичал да пробвам други (чужди) коли- къде хубави, къде лоши- без значение защото е ново преживяване и все ще науча нещо. ... не мисля, че поне за повечето от нас дето сме автофенове това да ни видят в някоя по-така кола е било водещо. най- лошото дето може да ми се случи е да не ми хареса... а най- хубавото е толкова да ми хареса, че да си взема една такава или да почна да я търся ако е някаква по- рядка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила