СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: СПАМ ТЕМА
и аз обичам да карам чужди коли и не само 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
sme666ko написа:Чудя се тия бургери дали са хубави...![]()
амтаьори(и). таз кака няма никакви цици- всичко е пуш ъп бра...
тъкмо си мислех, че във форума са само сексуални шпаги- ценители и вие се изложихте

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз пък изобщо не обичам да карам чужди коли, в момента ми се налага да шофирам един опел на приятел за 2 дни, ами изобщо не ми е ок, макар колата да е доста готина, но просто като знам че не е моята и я пазя 10 пъти повече и я мисля пак толкова 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Mollov написа:slatanic написа:Гледам снимката и се чудя къде гледате вие,че ги видяхте тия бургери!?
Къде и да гледат, ако виждат бургери(те)... лошо... щото на снимката бургери няма...
Вие кьорави ли сте? Бургерите са точно два и са обвити в две бели опаковки, тип чашки, такива някакви нормално хубави на размери, леко повдигнати за снимка.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Kroki написа:и аз обичам да карам чужди коли и не само
тя жена ти знае ли кви ги пишеш тука

внимавай- сега след бебето нивото на респект към тебе рязко ще спадне- от тебе зависи да не изчезне съвсем

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Don_Diego написа:Уж изрично казах да не се обижда никой...![]()
В темата се изброяваха все емблематични и екзотични коли и лееееко се пропускаше факта, че са били чужди и според мен излиза точно така - правиш се на мъж с чужди та*аци.
Примера с наема и абсурден - ако си плащаш за нещо, без значение дали е купено или под наем - може да парадираш с него, но ако го ползваш безплатно и се опитваш да се покачваш и да трупаш дивиденти без да дадеш нищо от себе си - тогава се правиш на мъж с чужди та*аци
Аз съм карал бая по-сериозни и скъпи автомобили от всички изброени и не го изтъквам, даже не го и споменавам. Говоря за емоцията, която изпитвам от шофирането на моя си автомобил, купен с моите пари.
Мир да е, няма да се обаждам повече по темата
alx написа:Don_Diego написа:Без да се обижда никой в темата ама кой какво бил карал навремето изглежда малко като да сте се правили на мъже с чужди та*аци![]()
ЧРД на рожденика
въпрос на гледна точка. балканския синдром определено е параметър... но не е задължително
аз винаги съм обичал да пробвам други (чужди) коли- къде хубави, къде лоши- без значение защото е ново преживяване и все ще науча нещо. ... не мисля, че поне за повечето от нас дето сме автофенове това да ни видят в някоя по-така кола е било водещо. най- лошото дето може да ми се случи е да не ми хареса... а най- хубавото е толкова да ми хареса, че да си взема една такава или да почна да я търся ако е някаква по- рядка.
Чудесно мнение @Alx!
Не става въпрос за обиждане колега @Don_Diego,
просто мнението ти беше генерализирано.

От друга страна, аз все още не съм карал електричка.
В тоя ред на мисли, трябва ли да си женен на всяка жена, с която през годините сте имали някакви по...задълбочени контакти

- Kroki
- Дон Кроки
-
alx написа:Kroki написа:и аз обичам да карам чужди коли и не само
тя жена ти знае ли кви ги пишеш тука![]()
внимавай- сега след бебето нивото на респект към тебе рязко ще спадне- от тебе зависи да не изчезне съвсем
имах предвид мотори

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
+1ivanski_2 написа:Аз пък изобщо не обичам да карам чужди коли, в момента ми се налага да шофирам един опел на приятел за 2 дни, ами изобщо не ми е ок, макар колата да е доста готина, но просто като знам че не е моята и я пазя 10 пъти повече и я мисля пак толкова
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Така е с чуждите коли, никога (повече) няма да се кача на чужда кола, освен ако не е някаква супер екзотика, непозната марка или електричка но мощна.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
alx написа:амтаьори(и). таз кака няма никакви цици- всичко е пуш ъп бра...
тъкмо си мислех, че във форума са само сексуални шпаги- ценители и вие се изложихте
Не съм съгласен. Първо е с бански и второ:

- Kroki
- Дон Кроки
-
ектра са 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
За хамбургерите по-горе не знам, ма този бърбън става ли ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
sme666ko написа:alx написа:амтаьори(и). таз кака няма никакви цици- всичко е пуш ъп бра...
Не съм съгласен
тез двете са различни каки си мисля или поне са правени снимките през голям интервал от време... втората е с цици- да.
Последна промяна alx на 16 Фев 2023, 17:38, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Еднакви са, виж бенката вляво от пъпчето
едит-нах си мнението. предполагам си е направила малко цици .. и нов татус.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила