ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Яну 2009, 12:30

kiro_320 написа:Според теб как се сваля правителство ? Как може някой министър да подаде оставка ? Да не говорим за цяло правителство...

Нали не беше целта да се сваля правителството? :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Яну 2009, 12:30

не знам дали гледахте за простестите в литва, но там бяха по 10-15 полицай в линия, влизат в тълпата дърпат 1 дето мята и бам в уаз-ката, а тук 1000 полицай и бой бой бой бой :twisted:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Яну 2009, 12:31

Дам ама видахте ли снощи там какво става....от една страна наще пасти да ядът :mhihi:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 15 Яну 2009, 12:35

точно такъв трябва да е подхода... трябва да размажат гнусните ченгета да влезнат в парламента и да размажат и гнусните управляващи :!:
така ли трябва да налагат ченгетата? защо се вдигат когато протеста е срещу правителството? защо не се вдигнаха когато циганите нападат българи и правят масови побои???
до кога с тези мирни протести? още колко мирни протеста трябва да има за да стане нещо? според мен мирните протести бяха достатъчно време е да се наложи сила :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Яну 2009, 12:39

http://www.vbox7.com/play:646ef1b8

Да ама не от тези лайнари..... кажете ми според вас тези глупаци с качулките за какво протестират.... че се дразня на такива глупаци и аз нз какда ги нарека :banghead: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 12:41

///peter написа:
kiro_320 написа:Според теб как се сваля правителство ? Как може някой министър да подаде оставка ? Да не говорим за цяло правителство...

Нали не беше целта да се сваля правителството? :shock:

Ми каква беше ? Нали имаше плакати, там какво пише, да падне цената на зелето ? :mhihi: нали и се говореше за събития от 96-97 и как така онова, но да не навлизам в подробности сигурно се досети.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Яну 2009, 12:44

Ся гледам, че имало пропускателен режим, джобат те записват ти личните данни и минаваш, после ако викаш примерно оставка ама не тряя да е много високо, че зимаш палка...... :mhihi: :mhihi:...ше мерат децибелите

Бати напраиха ги на овце :confused:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Яну 2009, 12:45

Мдааа, май се приключи с революцията ...
http://www.dnes.bg/article.php?cat=162&id=64179
А ние тук може още много да си пишем... Аз специално приключвам.
Засрамена... Хайде, няма да се хиля...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Яну 2009, 12:47

Apassionata написа:Мдааа, май се приключи с революцията ...

Не виждам причина да се хилиш....

Едит: От къкъв зор ще снимат личните карти на протестиращите с видеокамера? :shock:
Верно е за плач това, не е за хилене.... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Яну 2009, 12:50

Мишел написа:

Едит: От къкъв зор ще снимат личните карти на протестиращите с видеокамера? :shock:

И аз нищо смешно не виждам :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Яну 2009, 12:55

Мишел написа:

Защото повечето от тези на кадрите от вчера, дето водиха мирния протест са с 1++ висящи дела :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Яну 2009, 12:57

Мишел написа:

Превантивно бе Мишел,те са си го казали.Закона има позволява да изискват личните карти и това е ...+ това за мен това е начин малолетни да не бъдат допускани в "мирният протест" ...и после майките им да реват по телевизията как са им счупили главите,лошите полицаи....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 13:06

Сондьора написа:Ся гледам, че имало пропускателен режим, джобат те записват ти личните данни и минаваш, после ако викаш примерно оставка ама не тряя да е много високо, че зимаш палка...... :mhihi: :mhihi:...ше мерат децибелите

Бати напраиха ги на овце :confused:

Не е вярно бе, точно така се протестира... утре някой като пусне тема спряха ни още някой млн, млрд и всички ААА ООО УУУ после ама тези с качулките що чупят, за какво протестират за какво това за какво онова... така не може, не трябва. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 15 Яну 2009, 13:08

plradev написа:
Мишел написа:

Превантивно бе Мишел,те са си го казали.Закона има позволява да изискват личните карти и това е ...+ това за мен това е начин малолетни да не бъдат допускани в "мирният протест" ...и после майките им да реват по телевизията как са им счупили главите,лошите полицаи....

Е добре де ама аз за сефте чувам за такова нещо в световен мащаб... то излиза че това е някъв клуб където се иска членство... и кажи сега как да го приема? и не мисля че като ти имат данните ще те спрат ако си решил да правиш простотии... Според мен е друго.. преброяване на електората :roll: ... де да знам
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Яну 2009, 13:27

radio_manbg написа:
plradev написа:
Мишел написа:

Е добре де ама аз за сефте чувам за такова нещо в световен мащаб... то излиза че това е някъв клуб където се иска членство... и кажи сега как да го приема? и не мисля че като ти имат данните ще те спрат ако си решил да правиш простотии... Според мен е друго.. преброяване на електората :roll: ... де да знам

Има си закон бе човек!!Както законосъобразно позволиха вчера да се проведе протеста,така по същия начин куките имат право да изискват лични документи днес...К'во да направиш ?!?! И на мен ми е странно ,ама ей на не се учудвам...В тая държава всичко е криворазбрано и протестите са ни криворазбрани :idea: .Тия с качулките вчера дали знаеха какво искат?!Май не...И после миловидните им майки по телевизията..."пребиха ми детето...",ми що не е на училище или на работа детето ти...?? 97-ма няма да се повтори с изцепки на ултрасите от агитките.....Студентите,земледелците,еколозите и т.н. ги подкрепям с две ръце...ама псевдоанархистите ни малко ми идват в повече...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата