ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
kiro_320 написа:Според теб как се сваля правителство ? Как може някой министър да подаде оставка ? Да не говорим за цяло правителство...
Нали не беше целта да се сваля правителството?

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
не знам дали гледахте за простестите в литва, но там бяха по 10-15 полицай в линия, влизат в тълпата дърпат 1 дето мята и бам в уаз-ката, а тук 1000 полицай и бой бой бой бой 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
точно такъв трябва да е подхода... трябва да размажат гнусните ченгета да влезнат в парламента и да размажат и гнусните управляващи
така ли трябва да налагат ченгетата? защо се вдигат когато протеста е срещу правителството? защо не се вдигнаха когато циганите нападат българи и правят масови побои???
до кога с тези мирни протести? още колко мирни протеста трябва да има за да стане нещо? според мен мирните протести бяха достатъчно време е да се наложи сила

така ли трябва да налагат ченгетата? защо се вдигат когато протеста е срещу правителството? защо не се вдигнаха когато циганите нападат българи и правят масови побои???
до кога с тези мирни протести? още колко мирни протеста трябва да има за да стане нещо? според мен мирните протести бяха достатъчно време е да се наложи сила

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
http://www.vbox7.com/play:646ef1b8
Да ама не от тези лайнари..... кажете ми според вас тези глупаци с качулките за какво протестират.... че се дразня на такива глупаци и аз нз какда ги нарека

Да ама не от тези лайнари..... кажете ми според вас тези глупаци с качулките за какво протестират.... че се дразня на такива глупаци и аз нз какда ги нарека

///peter написа:kiro_320 написа:Според теб как се сваля правителство ? Как може някой министър да подаде оставка ? Да не говорим за цяло правителство...
Нали не беше целта да се сваля правителството?
Ми каква беше ? Нали имаше плакати, там какво пише, да падне цената на зелето ?

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ся гледам, че имало пропускателен режим, джобат те записват ти личните данни и минаваш, после ако викаш примерно оставка ама не тряя да е много високо, че зимаш палка......
...ше мерат децибелите
Бати напраиха ги на овце

Бати напраиха ги на овце

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Мдааа, май се приключи с революцията ...
http://www.dnes.bg/article.php?cat=162&id=64179
А ние тук може още много да си пишем... Аз специално приключвам.
Засрамена... Хайде, няма да се хиля...
Apassionata написа:Мдааа, май се приключи с революцията ...
Не виждам причина да се хилиш....
Едит: От къкъв зор ще снимат личните карти на протестиращите с видеокамера?

Верно е за плач това, не е за хилене....

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Мишел написа:Apassionata написа:Мдааа, май се приключи с революцията ...
Едит: От къкъв зор ще снимат личните карти на протестиращите с видеокамера?![]()
И аз нищо смешно не виждам

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:Apassionata написа:Мдааа, май се приключи с революцията ...
Едит: От къкъв зор ще снимат личните карти на протестиращите с видеокамера?![]()
Защото повечето от тези на кадрите от вчера, дето водиха мирния протест са с 1++ висящи дела

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:
Превантивно бе Мишел,те са си го казали.Закона има позволява да изискват личните карти и това е ...+ това за мен това е начин малолетни да не бъдат допускани в "мирният протест" ...и после майките им да реват по телевизията как са им счупили главите,лошите полицаи....

Сондьора написа:Ся гледам, че имало пропускателен режим, джобат те записват ти личните данни и минаваш, после ако викаш примерно оставка ама не тряя да е много високо, че зимаш палка......![]()
...ше мерат децибелите
Бати напраиха ги на овце
Не е вярно бе, точно така се протестира... утре някой като пусне тема спряха ни още някой млн, млрд и всички ААА ООО УУУ после ама тези с качулките що чупят, за какво протестират за какво това за какво онова... така не може, не трябва.

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
plradev написа:Мишел написа:
Превантивно бе Мишел,те са си го казали.Закона има позволява да изискват личните карти и това е ...+ това за мен това е начин малолетни да не бъдат допускани в "мирният протест" ...и после майките им да реват по телевизията как са им счупили главите,лошите полицаи....
Е добре де ама аз за сефте чувам за такова нещо в световен мащаб... то излиза че това е някъв клуб където се иска членство... и кажи сега как да го приема? и не мисля че като ти имат данните ще те спрат ако си решил да правиш простотии... Според мен е друго.. преброяване на електората

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
radio_manbg написа:plradev написа:Мишел написа:
Е добре де ама аз за сефте чувам за такова нещо в световен мащаб... то излиза че това е някъв клуб където се иска членство... и кажи сега как да го приема? и не мисля че като ти имат данните ще те спрат ако си решил да правиш простотии... Според мен е друго.. преброяване на електората... де да знам
Има си закон бе човек!!Както законосъобразно позволиха вчера да се проведе протеста,така по същия начин куките имат право да изискват лични документи днес...К'во да направиш ?!?! И на мен ми е странно ,ама ей на не се учудвам...В тая държава всичко е криворазбрано и протестите са ни криворазбрани