За жените.....
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: За жените.....
Ами ако мъжете не позволявате на жените да ви се качват на главите, няма д амислите така. Търсела пари - ами ти що й даваш? Искала кола - няма кола. Драги мъже, нямате контрол върху жените просто.
От друга страна, мъжете винаги имат някакви претенции към жените било тя да е хубава, стройна, образована и т.н, ами в такъв случай и жените имат някакъв критерии за мъжа.
Не само едната страна е черна....
От друга страна, мъжете винаги имат някакви претенции към жените било тя да е хубава, стройна, образована и т.н, ами в такъв случай и жените имат някакъв критерии за мъжа.
Не само едната страна е черна....
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Я, разписахме се "женките" тука
Малеее, един колега в университета като ни нарече така и ...не, "Женорята" беше всъщност
Ми не съм кой знае в колко прекрасно настроение, но... винаги съм била за ДИАЛОГА и РАЗБИРАНЕТО... в отношенията между мъжете и жените, защо не и тук...
колкото до това, защо било нормално само жените да очакват внимание, изненади, подаръци и пр., някъде да съм казвала такова нещо? Всеки човек има нужда от това, каквото и да си говорим, всеки търси любов, всеки ЧОВЕК иска внимание, мило отношение, ласки, прегръдки, приятни изнадади, закачливи есемеси
и н.т. Просто някои ХОРА, забележи не казвам жени или мъже, или са по-прикрити, или по-скучновати, или по... неизобретателни или просто се страхуват да показват любовта си... и страха идва от това да не се разкреят прекалено и след това да страдат...
Колкото до мен, винаги съм карала мъжа, който обичам да се чувства специален и обичан, понякога с много дребни неща, друг път с доста луди идеи и постъпки... това е въпрос на емоционалност и ... желание да накараш другия да... се усмихне
) или уплаши
А Рони, все ми се ще да вярвам, че жената е и ще си остане слабия пол... и ако си много силна, недей, че това обикновено отблъсква... и плаши.. или поне това е моето наблюдение. Ролите са разпределени отдавна, още в дрвни времена, поразмиха се в последно време, но са правилните според мен... или поне би трябвало да са... Не че не ми се е искало хиляди пъти да съм мъж, най-малкото за да пребия някой
или да свърша някоя по-тежка физическа работа бързо докат ми размотва някой "мъжага"...

ms написа:Apassionata написа:...
явно си в добро настроение- леко ни се размина![]()
![]()
![]()
...............и що жените само да "обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват..."не може ли и на мен да ми харесва това
интересно обаче що за жените е нормално (и очаквано) да им се правят подаръци и изненади без повод за да се чувстват "желани и обичани" и в същото време дали и 10% се сещат да правят същите неща за мъжете си... на тях им се полага просто това внимание щото са жени, мъжете майната им...
Ми не съм кой знае в колко прекрасно настроение, но... винаги съм била за ДИАЛОГА и РАЗБИРАНЕТО... в отношенията между мъжете и жените, защо не и тук...
колкото до това, защо било нормално само жените да очакват внимание, изненади, подаръци и пр., някъде да съм казвала такова нещо? Всеки човек има нужда от това, каквото и да си говорим, всеки търси любов, всеки ЧОВЕК иска внимание, мило отношение, ласки, прегръдки, приятни изнадади, закачливи есемеси

Колкото до мен, винаги съм карала мъжа, който обичам да се чувства специален и обичан, понякога с много дребни неща, друг път с доста луди идеи и постъпки... това е въпрос на емоционалност и ... желание да накараш другия да... се усмихне

А Рони, все ми се ще да вярвам, че жената е и ще си остане слабия пол... и ако си много силна, недей, че това обикновено отблъсква... и плаши.. или поне това е моето наблюдение. Ролите са разпределени отдавна, още в дрвни времена, поразмиха се в последно време, но са правилните според мен... или поне би трябвало да са... Не че не ми се е искало хиляди пъти да съм мъж, най-малкото за да пребия някой

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Слабостта на силния пол е слабия пол, така че мъжете да не ми се величаят 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Apassionata написа:А това с игнора понякога върши работа, но не с всеки... по масово жените обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват...
Абе май по малко са бройките които обичат вниманието...Аз не мога да се правя на актьор и да се държа зле, мога само ако ме е изнервила. Мразя да играя игрички и да не бъда себе си и за това си продължавам да се държа добре, пък все някоя ще го оцени, ако не им харесва, знаят си пътя.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Аре да споделя и аз моя скромен опит. Може да не го взимате под внимание, защото е скромен, но все пак е опит. До сега съм имал само 2 по-сериозни връзки, които са били с по-големи на години жени
И двете са печелили повече пари от мен(понеже темата за парите беше засегната) и бяха така доста хубави. С едната имахме общи приятели и познати се дочуваха коментари "Тая кво прай с тоя". Не съм хубавец, нямам и мускули, ама пък имам претенциите, че имам някакъв акъл и възпитание
Та нападнахте Димитров, щото излизал с красиви жени и си викал, че е пич. Ми така е те масово жените си падат по пичове. Дано не изкривявам много темата, ама ако им влезеш под кожата просто, стават много зависими от теб(недай си боже да ти се наложи да се утървеш - зор работа), а може и просто да са се влюбвали, а аз да не съм ... ако изобщо още има любов. Забелязал съм също така, че обичат да се смеят, масово. Чувството за хумур е много важно чувство. Лошото е, че си искат много внимание, точно като домашния любимец. Ама ако си те кефи то си идва от самосебеси 
Малко изкривих, вие говорихте за меркантилни и немеркантилни жени, а аз досега на такива дето търсят кинтата само не съм попадал
може би щото се вижда от далече, че нямам
ама пък съм пич, което донякъде компенсира.

Малко изкривих, вие говорихте за меркантилни и немеркантилни жени, а аз досега на такива дето търсят кинтата само не съм попадал

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Apassionata написа: па хванете станете малко по-добри психолози де... Жените са много различни... искат различни неща... научете се да ги разпознавате
като го каза тва и се сетих за едно нещо дето го намерих в нета преди време

Как да направим щастлив един мъж:
1. Да правим секс с него
2. Да го храним
3. Да го оставим на мира!
Как да направим щастлива една жена?
Изглежда не е толкова трудно! Мъжът трябва само да и бъде:
1. Приятел, Компания, Любовник
2. Брат, Баща, Стопанин, Учител
3. Готвач, Електротехник, Водопроводчик, Механик
4. Декоратор, Стилист
5. Сексолог, Гинеколог, Психолог , Психиатър, Доктор
Освен това трябва да бъде:
6. Организиран, Добър баща, Чистоплътен
7. Любезен, Добър, Щедър, Нежен, Мил , Галантен
8. Интелигентен, Образован , С чувство за хумор, Изобретателен
9. Спортен тип, Силен, Смел
10. Разбиращ, Отстъпващ, Търпелив, Снизходителен, Внимателен
11. Амбициозен, Решителен, Надежден
Не забравяйки при това:
12. Често да прави комплименти
13. Да обича да ходи по магазините
14. Да не прави скандали и да търси проблеми
15. Да бъде богат
16. Да не я дразни
17. Да не се заглежда по другите жени
В същото време е необходимо:
18. Да бъде внимателен към нея
19. Да не бъде ревнив
20. Да се разбира със семейството и
21. Да намира време за нея и в същото време да и оставя пространство
22. Да се грижи за нея
... и МНОГО ВАЖНО:
23. НИКОГА!!! да не забравя следните дати:
- рожденния й ден , първата среща, годежа , сватбата

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
23. НИКОГА!!! да не забравя следните дати:
- рожденния й ден , първата среща, годежа , сватбата
в добавка:
рожденият ден на майка и, на кучето и другите домашни любимци...
да не забравя имената на 20-те и най-близки приятелки, да е доволен когато всичките 20 решат да дойдат на гости заедно, да може да обсъжда последните 3 сапунени сериала в подробности...
и още много...
и като им кажеш, че прекаляват на моменти те гледат

жени, к'во да ги правиш- с тях лошо, без тях 5 пъти по-лошо

Как да направим щастлив един мъж:
1. Да правим секс с него
2. Да го храним
Блазе им на жените..
1. Да правим секс с него
2. Да го храним
Блазе им на жените..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Витанов написа:Как да направим щастлив един мъж:
1. Да правим секс с него
2. Да го храним
Блазе им на жените..
Да добавям ли до 46 или?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Apassionata написа:Витанов написа:Как да направим щастлив един мъж:
1. Да правим секс с него
2. Да го храним
Блазе им на жените..
Да добавям ли до 46 или?![]()
Мога доста неща да изброя
![]()
Ако стигнеш до 36 директно ни засилваш в сибирската тайга на заточение, а ако стигнеш 46, то вече сме каталясали

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Apassionata написа:Да добавям ли до 46 или?![]()
![]()
я верно дай малко че ми е много интересно дали и за 10 ще се сетиш....ама без глупости, само конкретни неща както са посочени по-горе

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
ineedmoney написа:Apassionata написа:Да добавям ли до 46 или?![]()
![]()
я верно дай малко че ми е много интересно дали и за 10 ще се сетиш....ама без глупости, само конкретни неща както са посочени по-горе
Хууу, я да видим...

Та, не е трудно да направиш един мъж щастлив, просто е нужно жената да е:
1. Приятелка, събеседник, слушател, любовница, когато както се наложи
2. Дама и мръсница едновременно
3. Готвачка, перачка, чистачка
4. Да се грижи за семейния уют - покривки, свещи и пр.
5. Даправи списъци с продукти за пазаруване
6. Да не пропуска БИРАТА в този списък
7. Да не обръща внимание на киселата му физиономия като се прибира от работа, а директно да му отвори една бира
8. Да не се мотае пред телевизора, когато гледа мач, или концерт на любимата си група
9. Да не пита къде отива, с кой е и кога ще се прибере
10. Да не му звъни за щяло и не щяло
11. Никога да не казва "стига си пил" или "пак си се напил"
12. Никога да не му намалява музиката, или да не сменя станцията в колата му
13. Да не тряска вратата на колата му
14. Да харесва колата му
15. Да не прави проблем от това, че оставя вдигнат капака на тоалетната чиния
16. Да не мрънка, че пак си е оставил чорапите на пода
17. Да се научи да борави със сложната техника в къщи
18. Да не ревнува - като се загледа по красива жена да отбележи, че наистина мацката "става"
19. Да му вярва, че наистина отива в командировка
20. Да бъде красива, поддържана и винаги в настроение
21. Да не го пита "дебела ли съм" и да му вярва като каже "не си"
22. Да не му говори за това как няма никакви дрехи и как 30-те чифта обувки са и малко
23. Да не се приготвя за излизане по 2 часа, 1 е достатъчен
24. Да не го кара да я чака прав коридора, докато се чуди кой парфюм да си сложи
25. Да може поне вода в казанчето да си сипе.. на колата де
26. Да харесва майка му
27. Да не спи до късно
28. Да не му говори много за чувства, и най-вече да не иска той да ги споделя
29. Да не цупондри като не и кавалерства, това е отживелица, да отценява всеки такъв жест
30. Да не му иска пари
31. Да не му дава пари
32. Да не го подтиска, депресира, комплексира
33. Да бъде на едно мнение с него, основно пред други хора, да не му противоречи пред публика, да не го критикува
34. Да се смее на шегите му
35. Да вярва, че ще успее в бизнеса, да го подкрепя изцяло в тази връзка
36. Да харесва приятелите му
37. Да харесва жените на приятелите му
38. Да не си чисти лака и лакира в стаята, в която е
39. Да не мрънка че пак си е развалила лака
40. Да не пропуска да му каже, че го обича... и днес, повече от вчера
41. Да не ходи парцалива в къщи, да не излиза без поне малко грим
42. Да му лъска обувките и мие маратонките
43. Да не го манипулира
44. Да не използва секса като оръжие
45. Да не му отказва секс, никога да не я боли глава, корем, тутурутка и прочие
46. Да прави с желание и ентусиазъм френска любов
47. Да го чеше по гърба за приспиване/събуждане
48. Искрено да се радва на успехите му и да го покрепя при загубите
49. Да му прави комплименти за външния въд, нищо че има леко бирено коремче... примерно
50. Да му помага в избора на дрехи, щото повечето мъже са скарани с цветовата гама
51. Да не иска да кара колата му... и да не се нерви от постаяннните му забележки, че не кара и паркира добре
52. Да харесва сготвеното от него
53. Да слага една специална подправка "обичам те", когато готви тя
54. Да му благодари, че вместо нови джанти и е взел миална машина
55. Да не му рови в телефона
56. Да не прави проблем за безмислено похарчени според нея пари за "нещо, което работи на ток или батерии"
57. Да не го пита "Тая риба от магазина ли е" като се върне с пълна торба от риболов
58. Да не забравя розата, която и е подарил в ресторанта
59. Да не се сърди като не е забелязал новата и прическа, блуза, маникюр
60. Никога да не прави сравнение с други двойки - я виж, на Мимето мъжа и кво и е купил, направил, постигнал
61. Ае стига толкова

Мога още, ама на прима виста това е

Не съм могла и 20 да напиша, буахаххахаххха
Витанов написа:Ако стигнеш до 36 директно ни засилваш в сибирската тайга на заточение, а ако стигнеш 46, то вече сме каталясали![]()
Айде марш към тайгата, може и към по-топли дестинации

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:ineedmoney написа:Apassionata написа:Да добавям ли до 46 или?![]()
![]()
Хууу, я да видим...![]()
момент да да си сипя едно питие за вдъхновение
![]()
....Витанов написа:Ако стигнеш до 36 директно ни засилваш в сибирската тайга на заточение, а ако стигнеш 46, то вече сме каталясали![]()
Айде марш към тайгата, може и към по-топли дестинациии по-полека вече с мрънкането, че масово жените... тва онова
![]()
![]()
За вас не знам, ама аз от тук си извадих един извод - не трябва да предизвикваме жените