Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно....
Модератор: Общи модератори
Re: Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно.
На Уебър трябва да му дадат титла за най-голям некадърник- тоя вече бие и Маса по малоумни изпълнения
Не схващам как успява да кара в топ отбор, да седи в една от най-добрите коли и да губи 10 (ДЕСЕТ) места при старта
Тоя изобщо има ли повече от 6-7 старта на сезон в които да не загуби позиции на старта
Той и Маса не заслужава да е във Ферари, но поне може да стартира прилично- днес дори отвя и Алонсо на старта...

Той и Маса не заслужава да е във Ферари, но поне може да стартира прилично- днес дори отвя и Алонсо на старта...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Това че е стартирал слабо не го прави некадърник!!
И кое негово изпълнение е малоумно?
И кое негово изпълнение е малоумно?

От BBC твърдят, че най-вероятно този бордюр е създавал проблеми за гумите:
http://i.imgur.com/TdT5idu.jpg
http://i.imgur.com/TdT5idu.jpg
Добре- малоумен е пресилено. Но си стоя на "некадърен"- НЕ Е нормално да се стига дотам аз да залагам дали след 1-та обиколка Уебър ще е запазил позицията си на старта, ще е напреднал или ще е пропаднал назад. Вече никой не ще да заложи ЗА Уебър- тоя ако не пропадне назад е постижение. Веднъж на 2-3 години се случва да има поредица от 2-3 състезания с добри стартове.
Я погледни кадрите от хеликоптера при старта- тоя не само, че не стартира добре, той направо създаде опасност за тея зад него. До завоя беше около 8-9-то място, удариха се в навалицата (нормално- много народ на малко място) с Грожан (май с него- майната му кой е бил) и отиде на 14-то... Бягай бе- ония смешник Маса стартира перфектно и спечели 4-5 места, че отвя и Алонсо дето е добър в стартирането, а нашия пич се мандахерца като на разходка.
Я погледни кадрите от хеликоптера при старта- тоя не само, че не стартира добре, той направо създаде опасност за тея зад него. До завоя беше около 8-9-то място, удариха се в навалицата (нормално- много народ на малко място) с Грожан (май с него- майната му кой е бил) и отиде на 14-то... Бягай бе- ония смешник Маса стартира перфектно и спечели 4-5 места, че отвя и Алонсо дето е добър в стартирането, а нашия пич се мандахерца като на разходка.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Леле леле какви гуми
Макар че съм върл фен на Ферари ми беше кофти за Хамилтън... Скапаният негър никога не ми е харесвал като персонаж, но кара уникално, точно такъв стил на каране обичам и така да му се пръсне гумата... Жалко жалко... Евала на Рикиардо, момчето (макар че и той стана на възраст вече) показа че може да кара, дано му дадат конкурентна кола.
Интересно ще ми е да видя становището на Пирели... Срам, срам, срам - но пък си свършиха работата супер гумите - състезанието беше безкрайно интересно и непредвидимо
Не знаеш кога ще се пръсне някоя гума и ще ошамари някой в мантинелите

Интересно ще ми е да видя становището на Пирели... Срам, срам, срам - но пък си свършиха работата супер гумите - състезанието беше безкрайно интересно и непредвидимо

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- zenite
- Потребител
-
- Кара: Y22DTR
- Мечтае да кара: BMW M550d xDrive Touring

По едно нещастно стечение на обстоятелствата пропуснах прякото предаване по film+ и се наложи да гледам кошмара по БНТ 2. Кой е казал, че момчетата по булсат ТВ-то са неграмотни? Защо не пробвате да издържите час и половина пред разклонението на телевизията майка и то когато си нямате никаква представа какво се е случило.
Та по повод състезанието, жалко за Фетел, но все пак е по-добре за Алонсо. Сега изостава само с 21 точки. Големия победител в днешното състезание е Хамилтън. Успя да достигне до 4-тото място въпреки, че заради Пирели пропадна до дъното на класирането. Маса също почти успя да се реваншира заради няколкото фала които допусна напоследък.
Честито на победителите и най-вече не Алонсо.

Това беше най-гумаджийското състезание

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Състезанието беше добро. Малко драма се получи с тия гуми и явно ще с задълбочат нещата около (не)качествата им, защото започва да става опасно. Добро състезание за Алонсо. Розбер беше чудесен. Не знам защо Уебър да е некадърен
Според мен е много постоянен, което никога не е минус. А стартът на състезанието НЕ Е цялото състезание. За Хамилтън много жалко, защото си беше сигурна победа за него.

Dirty M5 driveR написа:...Не знам защо Уебър да е некадъренСпоред мен е много постоянен, което никога не е минус. А стартът на състезанието НЕ Е цялото състезание. За Хамилтън много жалко, защото си беше сигурна победа за него.
Уебър го слагам в категорията "Некадърен и издънка" по прости причини:
Редовно (сериозно над 50%) стартира по подобен начин- преди да го закачи Грожан Уебър беше на 9-10 място. От 4-то на старта. Пак казвам- виж кадрите от хеликоптера на старта. За капак кара една от най-бързите коли- не е с някоя Маруся... Да, постоянен е- постоянно започва битки с пилоти зад 10-та позиция. Но си прав де- старта не е цялото състезание. За тея дето се борят за титлата е половината състезание- явно Уебър е там само да попълва дупките в стартовата решетка.
Личното ми мнение е, че Уебър и Маса нямат място в топ отборите, дори и в Торо Росо или Форс Индия нямат място- за такива или в отбор като Маруся (да го развиват колкото могат с опита си) или да си ходят у тях и да дават път на други...
ПС: Няма такова нещо като "сигурна победа". Особено пък за чернилката с тая кола дето износва гумите.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Е... ти като се обадиш и ми секва желанието да коментирам квото и да било... Върви научи Уебър и Маса как се кара болид
Приятен коментар, аз се отказвам.

- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
F3P написа:Dirty M5 driveR написа:...Не знам защо Уебър да е некадъренСпоред мен е много постоянен, което никога не е минус. А стартът на състезанието НЕ Е цялото състезание. За Хамилтън много жалко, защото си беше сигурна победа за него.
Уебър го слагам в категорията "Некадърен и издънка" по прости причини:
Редовно (сериозно над 50%) стартира по подобен начин- преди да го закачи Грожан Уебър беше на 9-10 място. От 4-то на старта. Пак казвам- виж кадрите от хеликоптера на старта. За капак кара една от най-бързите коли- не е с някоя Маруся... Да, постоянен е- постоянно започва битки с пилоти зад 10-та позиция. Но си прав де- старта не е цялото състезание. За тея дето се борят за титлата е половината състезание- явно Уебър е там само да попълва дупките в стартовата решетка.
Личното ми мнение е, че Уебър и Маса нямат място в топ отборите, дори и в Торо Росо или Форс Индия нямат място- за такива или в отбор като Маруся (да го развиват колкото могат с опита си) или да си ходят у тях и да дават път на други...
ПС: Няма такова нещо като "сигурна победа". Особено пък за чернилката с тая кола дето износва гумите.
О господи.... ти имаш ли представа колко си далеч от тоя спорт????
П.С Ще направиш невероятна услуга на всички ако спреш да пишеш в тая тема.... мега некомпетентен си.... пишеш тотални глупости
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не мисля, че изобщо някой от нас е достатъчно компетентен тъй че хайде да не се обиждаме поне.
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Не мисля, че изобщо някой от нас е достатъчно компетентен тъй че хайде да не се обиждаме поне.
Абе съгласен съм с теб ама не точно...
С теб поне се водят някви спорове.... интересн опонент си...
Ама да обяснява някой си.... че едни от топ пилотите,.... на топ отборите не става е смешно....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз понеже помня като слон се сещам, че беше нарекъл Фетел "лайно некадърно"
Нека все пак запазим добрия тон. Ясно е, че всеки има предпочитания и много хора тълкуват състезанията по свой си начин.
Няма да ми е приятно да се наложи да заключвам темата заради обиди и нападки. Спора си е спор ама нека го правим по-цивилизовано

Нека все пак запазим добрия тон. Ясно е, че всеки има предпочитания и много хора тълкуват състезанията по свой си начин.
Няма да ми е приятно да се наложи да заключвам темата заради обиди и нападки. Спора си е спор ама нека го правим по-цивилизовано

- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Аз понеже помня като слон се сещам, че беше нарекъл Фетел "лайно некадърно"![]()
Е неможеш да отречеш,че Фетел когато гони някой е бавен и некадърен....
П.С Я ти като фен на Ред Бул кажи кво мислиш по следния въпрос..
СПоред мен..... тия лайна с гумите са измислени от Ред Бул и дедо ви бърни.... с идеята сега след тия драми... да влезнат за следващия кръг тотално нови ( всъщност старите от миналата година ) гуми ... с който Ред Бул да спечели пак титлата ( при пилоти и конструктори) с цел дядо Шуми вече да не е чак толкова велик..........
На мен много ми мирише тая работа.... Как точно се получи 3 от най големите отбори да изреват от гуми и само Ред Бул да са ОК
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Навсякъде само конспирации....
А другите 6 отбора - що не спукаха,факторите явно са много,колкото и чичо Бърни да е алчен съмнявам се да е толкова зад кулисна играта...в тоя спорт след като ти отнемат позиции за 0.5кг разлика от допустимо тегло мислиш ли,че едни още поне 10 разлики в болидите не оказват влияние на поведението на пътя...
Но сякаш не искат пирели като доставчик...
А другите 6 отбора - що не спукаха,факторите явно са много,колкото и чичо Бърни да е алчен съмнявам се да е толкова зад кулисна играта...в тоя спорт след като ти отнемат позиции за 0.5кг разлика от допустимо тегло мислиш ли,че едни още поне 10 разлики в болидите не оказват влияние на поведението на пътя...
Но сякаш не искат пирели като доставчик...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5