Шампионска лига-сезон 2013-2014
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014
5 минути продължение....
тоя коментатора се забакна братче.
сега хем ме е яд, че атлетико може да не бият, хем ми е кеф, че ше има още половин час за зяпане

тоя коментатора се забакна братче.
сега хем ме е яд, че атлетико може да не бият, хем ми е кеф, че ше има още половин час за зяпане

- dan-dam
- ентусиаст
-
5 минути са си много, ама голът влезе в средата на 3-тата...
Иначе не може да бъркаш бетона толкова дълго срещу Реал. Атлетико прекалено рано се навряха в собственото наказателно.
Ама дет викаш още половин час от тоя мач добре ще дойде. Бира и мезе също има. Нека си ритат момчетата
Иначе не може да бъркаш бетона толкова дълго срещу Реал. Атлетико прекалено рано се навряха в собственото наказателно.
Ама дет викаш още половин час от тоя мач добре ще дойде. Бира и мезе също има. Нека си ритат момчетата

Честито на Реал. Атлетико се раздадоха, но в крайна сметка не им достигна класа. Титлата на Испания им е предостатъчна, не става само с антифутбол.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
рамос нападател на испания..честито на всички мадридисти купата е наша
Sent from my XT1032 using Tapatalk
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Десетатааааа.
100 000 000 са си 100 милиона. 2та най-важни гола за сезона.
100 000 000 са си 100 милиона. 2та най-важни гола за сезона.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
спечелихме по най-добрия начин
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
минута и половина и щяха да изкарат. Бейл може да си завре 100-те милиона отзад....толкова пропуски направи че бих го уволнил веднага. Но за да се спечели ШЛ обаче трябва повече от гол от вратарска грешка. Атлетико не го показаха и Реал закономерно спечели. Изстрадаха си я тая 10-тата и се запази традицията отбора, отстранил настоящия носител, да стане новия такъв.
- dan-dam
- ентусиаст
-
ineedmoney написа:минута и половина и щяха да изкарат. Бейл може да си завре 100-те милиона отзад....толкова пропуски направи че бих го уволнил веднага. Но за да се спечели ШЛ обаче трябва повече от гол от вратарска грешка. Атлетико не го показаха и Реал закономерно спечели. Изстрадаха си я тая 10-тата и се запази традицията отбора, отстранил настоящия носител, да стане новия такъв.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Верно е Атлетико разочароваха, аз видях един удар във вратата и той влезе, а цяло второ полувреме чакаха Реал да изравни. И те като набраха скорост видяхме какво стана. Атлетико по подобен начин играха и в Барселона в последния кръг, но там имаше един много странен домакински отбор. Това момче Ди Мария много вършее, за мен най-добрия играч на балета за сезона. В мачове където Роналдо и сие не се забелязват, той отново е бил на ниво.
Смените на Симеоне не ми се понравиха, но пък ако бяха били, нямаше да е така.
Смените на Симеоне не ми се понравиха, но пък ако бяха били, нямаше да е така.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
На мен ми хареса мача, доволен съм. Атлетико с тази игра не заслужаваха да спечелят. Не ми харесва този стил, въпреки че играят страшно организирано разчитат основно на защитата. Все едно гледах мача с Барселона, но за щастие Реал успяха да вкарат. А веднъж изравнят ли, няма как Атлетико да бие. Иначе Ронално, Бейл и Бензема въобще не играха, някой споменат по-горе за Бейл, че не струвал парите си и т.н. но какво да кажем за Ронално тогава? Той е доста по-скъп, а не се чу през целия мач. Бейл поне пропускаше всичко което направи 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Истината е че Атлетико отпаднаха физически и забравяте ,че имаха не по-малко тежък мач уикенда с БарЦилона .... иначе реал играха слабо... за възможностите си...Касиас треа да врътна по една ***** и на Рамос и Бейл...
Слаб мач като за финал....А Роналдо колкото и да го харесвам като състезател и професионалист си остава тъп егоцентрик..
Слаб мач като за финал....А Роналдо колкото и да го харесвам като състезател и професионалист си остава тъп егоцентрик..