Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Как пък на мен не ми изчезнаха нито контактите нито нищо от iPhone-a а сигурно съм му набил 4-5 рестора до сега, що за глупости прикзваш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Явно нещо не се разбираме, не говорим за програмки, ромове, момове.. говорим за ФУНКЦИЯ на телефона. Нищо не сваля, нищо не настройваш. Нещата стават и през 3G, нямаш нужда от Wi-Fi. Не е някаква извънземна технология, просто е помислено и направено. Пак казвам, не говорим за Дропбокс, не говорим за Гугъл. Тези ги има отдавна и който е искал си ги е свалил и ползвал. Това е функция на телефона, не програма.
Относно стриймването към телевизора.. bitch, please..
Гулене на контакти с Епъл..
Единственото, което правиш е като си включиш телефона за първи път е да се регистрираш в Айклауд. От там нататък като си купиш нов телефон и след включването и регистрацията всичко на новия ти е 1:1 към стария. Подредба на екрана, избрани мелодии, пощенски и други акаунти, контакти, календар, бележки, аларми, запазени уайфай точки и пароли, всичко, буквално всичко за да не разбереш, че си сменил телефона, дори историята на обажданията от стария телефон ти е вече на новия.. за каква загуба на контакти можем да говорим. И нищо не прехвърляш, нищо не настройваш, просто си пишеш мейла и паролата и забравяш.
Относно стриймването към телевизора.. bitch, please..

Гулене на контакти с Епъл..

Единственото, което правиш е като си включиш телефона за първи път е да се регистрираш в Айклауд. От там нататък като си купиш нов телефон и след включването и регистрацията всичко на новия ти е 1:1 към стария. Подредба на екрана, избрани мелодии, пощенски и други акаунти, контакти, календар, бележки, аларми, запазени уайфай точки и пароли, всичко, буквално всичко за да не разбереш, че си сменил телефона, дори историята на обажданията от стария телефон ти е вече на новия.. за каква загуба на контакти можем да говорим. И нищо не прехвърляш, нищо не настройваш, просто си пишеш мейла и паролата и забравяш.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аз лично се начетох на фантасмагории като изгубени контакти, брикове с джейл, забивания, къде не може да рестартираш и други подобни приказки от 1001 нощи. Безсмислено е да си хабим клавиатурите, който не го е ползвал няма как да го почувства.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ползвали сме го, но на фона на съвременните Андроиди и Уиндълс телефони от най-високоя клас и за същите пари някак си не се разтрепервам като го държа. Мазно му вървят менютата, има си там разните опции както и останалите телефони. На съпругата ми петицата в началото не искаше да се отключи при входящо повикване, после явно си е дръпнал някакъв ъпдейт който оправи нещата. Това с пръстовия отпечатък е хитро, но е последното нещо което е някаква иновация при тази марка. Ако не си уволнят мениджърите в най скоро време, така като са една най-печелившите фирми, така ще глътнат вода. По-дъртите копелета като мен може би помнят, че Сони преди 20 години беше това, което сега е Ябълката. Да имаш Сони беше...Сони си е Сони, Итс а Сони.....Уокмена, хай блек тринитрон кинескопа, идеално плоския кинескоп. Сони си беше Сони, може с малко, но винаги по добро от останалите. Но им се изчерпаха иновациите и ето ги сега, незнам си колко милиарда загуби.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Номиа лумиа 520 и струва 170лв, а се случва с всеки лаптоп и пс с win 7или8.bum_bum написа:don_gori написа:bum_bum написа:За кви локални мрежи ми говориш?
Остави ... явно с тея ябълки са ви върнали в началото на 90-те , щом и 16 гиги били нещо достатъчно
Не знам за какви 16 гиги говориш, аз имам 128гб на телефона![]()
Никой не ми отговори на въпросите обаче.. имало ги. Кой телефон? Как се ползват тия опции, дето ги "имало"?
Посочи ми телефон, марка и модел отпреди "колко години" на който затварям файла в къщи, нямам wifi, мрежи, шеринги-меринги ставам и отивам някъде, отварям телефона и файла е там. Нека всички да чуем марка, модел на телефона и година на производство.
Да не се окаже, че бъркаме понятията нещо. Тук не говорим за Дропбокс, Гугъл Драйв и т.н., които и на Айфон си ги има от сигурно 4-5 години да си качваш снимки и документи там.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:
Относно стриймването към телевизора.. bitch, please..![]()
.
Това не го разбрах,значи искаш да кажеш че имаш вградена функция на айфона с помощта на която се свързваш със смарт телевизор,независимо от марката смарт телевизор и плейваш филми от айфона си,както разбира се снимки или музика...всъщност можеш ли да сваляш филми ,клипове,мп3 директно от интернет ?
Говорим само за сток апарати и без никакви модове,джейл или програми сваляни от някъде.
Все пак ще е в интерес на други потребители на айфон ,ако има такива възможности да знаят другите хора.
Аз за мен съм си решил и никой не убеждавам,още по-малко толкова агресивно ,все едно прокламирам някаква нова религия.
Имал съм и все още имам за втори апарат айфон и знам какво получавам от андроид и какво не може да ми даде айфон.
п.п
ей сега ми се наложи да си пусна климатика с ...телефона,много е удобно да си настроиш всички телевизори и климатици в къщи с едно дистанционно

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:ей сега ми се наложи да си пусна климатика с ...телефона,
много е удобно да си настроиш всички телевизори и климатици в къщи с едно дистанционно

Особено като имаш инфрачервен порт

Сега iФеновете ще кажат, че можеш да си купиш iПриставка за климатика,
с която да го правиш, само за 99.99$

сменяемата батерия, слота за памет, писалката и т.н.

Последна промяна zAcK на 25 Окт 2014, 20:55, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Сега си пуснах мача в хепито
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bum_bum написа:iQuit!
iАз

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Това за стриймването на видео и снимки към телевизора го има вградено стоково и в HTC One - то ми. Обаче е тегаво на фул ейч ди. Нещо се замислям за уиндълски телефон. Дали има такъв с вграден офис пакет? В таблетката ми има и ми върши доста работа.
Дали е вградено или сваляш една програма и стриймваш на тв няма голяма разлика. И аз си мислех че айфон поддържа само еърплей, но си има програми за DLNA и бачкат отлично
Иначе това за инфрачервения порт не го споменавайте, че е е толкова архаично, че няма на къде. Спомням си едно време като купувах за пс-то приставки за инфрачервен порт за да ми бачка някакво дистанционно... ама то беше преди 15 години
Ако ще бачкам с инфрачервен порт по добре да си взема дистанционното на климатика с нормални бутони, а не да отворя телефона, да отворя еди коя си програма и докато се ориентирам кое копче къде е
... но после ще съм доволен че съм го направил с телефона 
п.с. съзнавам, че този пост беше излишен и след нещо ще следват още два в обратна посока, но нали казахме, че ще поддържаме огъня
Иначе това за инфрачервения порт не го споменавайте, че е е толкова архаично, че няма на къде. Спомням си едно време като купувах за пс-то приставки за инфрачервен порт за да ми бачка някакво дистанционно... ама то беше преди 15 години

Ако ще бачкам с инфрачервен порт по добре да си взема дистанционното на климатика с нормални бутони, а не да отворя телефона, да отворя еди коя си програма и докато се ориентирам кое копче къде е

п.с. съзнавам, че този пост беше излишен и след нещо ще следват още два в обратна посока, но нали казахме, че ще поддържаме огъня

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е.Димитров написа:всъщност можеш ли да сваляш филми ,клипове,мп3 директно от интернет ?
Можеш ДА ! Има App Който е БЕЗПЛАТЕН
Е.Димитров написа:п.п
ей сега ми се наложи да си пусна климатика с ...телефона,много е удобно да си настроиш всички телевизори и климатици в къщи с едно дистанционно
Винаги съм се чудил кой идиот (с извинение) се прибира вкъщи, сяда си в хола и вместо да се протегне да вземе дистанционното от масата си вади телефона губи си времето да пуска App за да си пусне телевизора или каквото и да е друго.

Има идиоти дето се прибират, сядат на масата и дистанционното е в другият край на хола, на самият телевизор и т.н. Та идиота, отключва супер бързият си телефон, отваря програмата за 2 сек. И може спокойно да си пусне телевизора, след което да включи двд-то за да прекара звука през 8.1 съраунда, да вдигне градусите на климатика и да пусне филм на лаптопа който ще тръгне на телевизора. И това без да му се налага да търси въпросните 4-5 дистанционни, да ги сменя едно-след друго и накрая да запълни масата с 4 дистанционни и 1 чаша Glenffidich. Та и аз викам що за идиоти има...
п.п. Относно шерването на файлове аз ползвам една програмка на андроид. И на твоя лаптоп да си въведа имейла ще излезе и там файла който съм написал на телефона. И интернет си пускам ( в двете посоки) от телефона. Смс-и от лаптопа пращах преди 8-9 години с Нокия N70. Просто не го споменавай като екстра на айфона. За разговори не знам, просто не ми се е налагало да ползвам. Само ми е чудно как на айфона програмка написана за 3GS примерно, като си взема айфон 6 с айос 8 и програмката ще тръгне веднага... За андроид има Titanium Backup, записва програми с всички данни и ги слага на новият телефон без плоблем...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
п.п. Относно шерването на файлове аз ползвам една програмка на андроид. И на твоя лаптоп да си въведа имейла ще излезе и там файла който съм написал на телефона. И интернет си пускам ( в двете посоки) от телефона. Смс-и от лаптопа пращах преди 8-9 години с Нокия N70. Просто не го споменавай като екстра на айфона. За разговори не знам, просто не ми се е налагало да ползвам. Само ми е чудно как на айфона програмка написана за 3GS примерно, като си взема айфон 6 с айос 8 и програмката ще тръгне веднага... За андроид има Titanium Backup, записва програми с всички данни и ги слага на новият телефон без плоблем...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2