Европа под обсада - атентати,жертви ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Извънредно! Париж под обсада - атентати,жертви ....

Мнение от Borymeckata » 30 Ное 2015, 20:07

KPETEH написа:http://vbox7.com/play:66d8daf15d

Струва си да се изгледа филмчето. И да не си расист - ще станеш... Хубаво е, че истината се казва (и показва). Лошото е, че май няма кой да я чуе (и види).
Excellent! Steven is my name!

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Ное 2015, 20:37

Едно време лелеехме за Германия. Сега там всеки трети е турчин, а скоро и всеки втори. Ислямът ще ги погълне, те си внесоха достатъчно работна ръка. Всички онези страхливи германци, които се страхуваха от спад в икономическите си показатели, от перспективата да не си купуват нова кола всеки 3 години, които изтръпваха от мисълта за намаляване на заплатите. Те предадоха нацията си, те предадоха бащинията си, алчни до болка. Сега след като банковите им сметки са с добър резерв, но дъщерите им биват чукани волно или неволно както статистиката показва - от арабели, те ще чувстват все повече теглото на своето предателство.
Следва да извлечем поука от техните грешки и да не ги повтаряме. Следва да окажем съпротива на всякакви усилия на управляващите ни дебелогъзници за приемане на квоти от мигранти. Ние не сме длъжни да делим татковината си, за която дедите ни са проливали кръвта си, давали са милото си и свидното си за нейната свобода и чест. Те, същите, които са умирали с мисълта за изпълнен дълг към България. Защото България не е нашите политици. България сме ти и аз. България са нейните плодородни земи, гъсти гори, широки полета и непристъпни балкани. И когато дойде момента да се лее кръв, а той не е далеч, аз ще се постарая да се лее чужда кръв, а не българска.

Съпротива!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2015, 21:22

Хаос написа:Следва да окажем съпротива на всякакви усилия на управляващите ни дебелогъзници за приемане на квоти от мигранти. Ние не сме длъжни да делим татковината си, за която дедите ни са проливали кръвта си, давали са милото си и свидното си за нейната свобода и чест. Те, същите, които са умирали с мисълта за изпълнен дълг към България. Защото България не е нашите политици. България сме ти и аз. България са нейните плодородни земи, гъсти гори, широки полета и непристъпни балкани. И когато дойде момента да се лее кръв, а той не е далеч, аз ще се постарая да се лее чужда кръв, а не българска.

Съпротива!

Хубави думи ама малко празни. То за едни винетки не можем да се преборим или пък за да не строят калпави неща с парите ни за чиято поддръжка и съществуване ще плащат децата и внуците ни. Или пък за едни честни избори (видяхме какво се случи на последните) или пък за едни достойни пенсии на родителите ни.. Какво остава за някакви абстрактни свободи.

Относно плодородните земи, сори Монсанто и БАСФ се погрижиха за тях. Гъстите гори вече ги няма. (Аз имам едни 100 декара наследствена гора в Натура 2000, възможно най-защитената част, кято незнайно кой я изсече до дъно). А тия, дето са се борили за нещо една голяма част от тях вече ги изхвърлиха и от учебниците.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Ное 2015, 22:07

'
Последна промяна steeN на 01 Окт 2023, 14:07, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Ное 2015, 23:48

Ердоган , заедно със саудитите разработва химически оръжия .И най фрапиращото е че подозренията за оня случай с химическото оръжие в Сирия когато обвиняваха Асад и САЩ рипаха да атакуват и после си подвиха опашката - виновника са турските спец служби . Разследването е на водещи американски журналисти .
А за дебелогъзите германци , щото са много умни и по по най , сега негри и кучета им клатят дебелогъзите жени и така ще бъде докато се затрие последния от това подло еврейско племе .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 30 Ное 2015, 23:50

Не виждам нещо учудващо. От 3-4 десетилетия нашите европейски партньори ги мързи да работят и внасят работна ръка от където им падне. Работната ръка работи 10-15 години и също я домързява. Напоследък и в България се забелязва подобна тенденция. И накрая започваме "по инерция" да внасяме откъдето ни падне, без даже вече да гледаме дали е работна ръка или просто внасяме, но какво...
За всички които мислят, че расизма е решение, помислете какъв е вашия расизъм и този на европейските ни партньори: не съм чувал Д. Камерън да има проблем с пакистанците, но има такъв с българите, румънците и поляците и ескалирането на расизма в UK може да се окаже проблем за нас, а не за пакистанците. Не знам дали спирането на помощите за безработни, мигранти и т.н. няма да е много по-ефектно.
Мигрантите са предимно икономически, лошото е, че те са убедени, че могат да живеят по гръб още с пристигането си и, че ние трябва да ги издържаме.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 01 Дек 2015, 0:07

efren написа:

че могат да живеят по гръб още с пристигането си и, че ние трябва да ги издържаме.

Като дете много често ходех на гости на моряци защото майка ми е от градче наблизо до Бургас.
Всичките бяха единодушни, че по-мързеливо животно от негър и мюсюлманин нЕма!!!
Най-много ме впечатли един разказ за негри-докери в Намибия, които били толкова мързеливи, че едвам пренасяли двама 1/10 от това, което пренася само един докер в Европа, вкл. българин. :shock:
Ставаше въпрос за кашони със замразена риба.
В Сенегал бяха бъркали с пръст през расото на молеща се "чалма", но говедото не помръдвало и все така си стояло нагъзено. :mhihi: :mhihi:
Толкова били тъпи, че си зарязвали пистолети и автомати по време на молитва.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Аватар

Мнение от Хаос » 01 Дек 2015, 2:53

bum_bum написа:
Хаос написа:!

Хубави думи ама малко празни. То за едни винетки не можем да се преборим или пък за да не строят калпави неща с парите ни за чиято поддръжка и съществуване ще плащат децата и внуците ни. Или пък за едни честни избори (видяхме какво се случи на последните) или пък за едни достойни пенсии на родителите ни.. Какво остава за някакви абстрактни свободи.

Относно плодородните земи, сори Монсанто и БАСФ се погрижиха за тях. Гъстите гори вече ги няма. (Аз имам едни 100 декара наследствена гора в Натура 2000, възможно най-защитената част, кято незнайно кой я изсече до дъно). А тия, дето са се борили за нещо една голяма част от тях вече ги изхвърлиха и от учебниците.

Нещото което ще ни обедини ще е нещото, което ще засегне всекиго от нас.
Но и от нас зависи да се организираме да направим нещо по въпроса...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 01 Дек 2015, 10:47

Хора - от нас зависи ! Звучи клиширано ,но си е баш истината . Освен един вял протест от 50-тина човека в Пазарджик за друг протест не съм чул за винетките . А колко лесно ще клекне Боко - два дена пълен блокаж на страната и не ще върне старата цена , а и ще се извини за тъпото изказване за "Поршетата" . Ама трябва да спрем да си мрънкема по форомите и в кръчмата с приятели и да се задействаме . Иска ми се да има някаква магически обединителна личност като Васил Левски да ни поведе ... ама нямаме такъв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Дек 2015, 12:50

Е то хубаво от нас зависи ама какво да направим. Да си зарежа и работата и детето и всичко и да стана апостол на борбата срещу тиквите ли?

Аз не разбирам наистина за какво е това недоволство. Говореше се, че трябва да се гласува. И по-добре да е този за да не е някой си друг. Е.. :dunno: Законно избран премиер с желанието на целокупния бългрски народ. Провежда политика в името на най-добрия интерес на всички нас. Какво искаме повече?

Е сега като дойдат избори пак ще гласуваме за някой, че да не дойде някой друг и така. Тоя път ще ни обещаят пак нещо хубаво, я избавление от бежанците, я коренно подобрение в живота ни след само 800 дни или пък нещо съвсем ново.

Аз отдавна мисля, че най-лесната и ефективна форма на протест е просто никой да не ходи да гласува но постоянно ми се обяснява че тогава щели да ни управляват циганите. Е.. сега като парите ги крадат българите, като бежанците ги вкарват и покровителстват българите, като винетките ги вдигат българите за кой от вас има някаква разлика?

Като ми бръкне някой в джобчето и ми извади парите от него за мен има ли значение дали е той българин, циганин, пакистанец или марсианец? Въпроса е да не бърка или като бръкне да вземе малко ама да остави нещо и за мен да има с какво да си купя ядене утре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Дек 2015, 14:08

Не е съвсем така , щото дори и да не краднат политиците като има 1 млн цигани, емигранти - хотентоти дето не работят а точат бюджета с детски , помощи , социални пенсии , здравна помощ и т.н да не изброявам всички черти на паразита , то тогава и за останалите остава минималното или нищо .Като добавим че на практика и политиците не пропускат да се налапат ....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Дек 2015, 14:13

За да има паразити има условия. Като си избръснеш кора няма почи въшки, нали?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 01 Дек 2015, 14:26

'
Последна промяна steeN на 01 Окт 2023, 14:07, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 01 Дек 2015, 15:36

http://www.project-syndicate.org/print/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09 :mhihi:

Паневропеизма на Калерги. Бъдещето на евроазиатската-негроидна раса...
The man of the future will be of mixed race. Today's races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.

Идейте на Бийтълсa, от 'де мислиш извират... :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 01 Дек 2015, 15:50

Този е социалист и той... от най-лошия вид. "privatize profit and socialize cost".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата