жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: жени и коли

Мнение от TNT » 14 Дек 2018, 10:34

Това точно са малко "женските номера". Те започват с тагове, качване на снимки и т.н. Както и по-горе мисля казаха (или в другата тема, обърках ги вече :mhihi: ), една жена, ако поиска - ще се нашиба х3 на колкото ти можеш. Ако е змей - иначе х10. "Мъжкия номер" е да стиснеш зъби и да се правиш, че ти е все тая или не е съществувала. По-кофтито за нея ще е, като наистина си с друга, видиш предната и я поздравиш с усмивка. Никога не съм трил жена, блокирвал и т.н. Ааа не, излъгах... един път един змей ме беше харесал и имаше тормоз с писане по 8 пъти на ден, СМС-и отделно и 3 позвънявания (бях я написал "Не вдигай"). Е тази я блокирах :mhihi: Като я видях веднъж, си сложих качулката и завих в друга посока :lol: Ако ви дразнят снимките, които си качват... нагласяте в настройките да не ви излиза нищо на стената и готово. Карате коли, за които се искат бая големи топки зад волана, малко по-мъжката с тея коври :yes: И аз съм ревал за жени и изпадал в депресии, ама с такива неща не съм се занимавал...

И една забавна история. Една бивша така "да направи и тя номера" след като я зарязах... тръгна с един приятел на брат й 2-3 седмици след мен. Тоя пълен наркоман, направо за комуна :mhihi: След 2-3 месеца с него като се напиеше и ми пишеше, че още ме обичала. А накрая, за да се преебе на макс, има и бебе от наркомана :mhihi: Дали не й направи и второ не знам :ok: Внимавайте с номерата, да не стигат до крайности :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Дек 2018, 11:07

Тези ,които си мислят, че винаги държат нещата под контрол и са големи мачовци, накрая най-много плачат..
Не се представлявайте, колеги, ако не се е случило досега, не е гаранция ;)

Nickelback - :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 14 Дек 2018, 12:39

Аве нямаше ли тема покажете си жените преди известно време :mhihi: Нещо мачовците бяха изчезнали безкрайно тогава :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Дек 2018, 15:47

Nickelback написа:ама мишкувате тука...

не колега- повечето тука се знаеме кой кой е и дори често се знаеме на живо- затова генерално избягваме да пишеме конкретно по такива теми :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 14 Дек 2018, 17:02

alx написа:

не колега- повечето тука се знаеме кой кой е и дори често се знаеме на живо- затова генерално избягваме да пишеме конкретно по такива теми :angel:

Тоа' па' :mhihi: Кой те знае, че си жив, като те нЕма на картата, бре!
Още чакам да качиш клипа как навиваш волана рЕзко на 90 градуса при 160 и ние плебейте да видим що е кола и шАфьор :mhihi: Преди някакси уважавах мнението ти, ама от няколко години насам прекаляваш с дуенето, все едно си първият човек. Нито ти отива на годините, нито на общественото положение, уж дето го имаш! Знайте си се иначе, аз ядове нЕмам :yes: Ай много ти здраве и на тебе!

In_Memoriam написа:Аве нямаше ли тема покажете си жените преди известно време :mhihi: Нещо мачовците бяха изчезнали безкрайно тогава :mhihi:

:mhihi:
:yes:

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 14 Дек 2018, 17:14

alx написа:

Честно да ти кажа аз бая хора от форума съм разпитвал дали са те срещали някога изобщо и познай какъв е отговора :roll:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Дек 2018, 17:15

Nickelback написа:Преди някакси уважавах мнението ти, ама от няколко години насам прекаляваш с дуенето, все едно си първият човек

хм.. ти го каза за общественото положение - дори не съжалявам, че така мислиш :)
Последна промяна alx на 14 Дек 2018, 17:22, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Дек 2018, 17:21

In_Memoriam написа:
alx написа:

Честно да ти кажа аз бая хора от форума съм разпитвал дали са те срещали някога изобщо и познай какъв е отговора :roll:

хората които са ме виждали - не пишат вече (повечето) тука. самата истина.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 14 Дек 2018, 18:26

alx написа:
In_Memoriam написа:
alx написа:

хората които са ме виждали - не пишат вече (повечето) тука. самата истина.

Имаше и тема кой как изглежда но ти я пропусна ,защо ли?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 14 Дек 2018, 18:37

Колата ви има значение само за к**ва. Но ако момиче не изпитва атракция към вас а е с вас за пари то много бързо ще започне да ви изневерява. Жените цялостно изпитват атракция към чарактъра ви. Примерно богатите хора имат високо самочувствие и това води до атракцията а не самите пари.

Аз като бях със форд галакси имах същите показатели на пикъп както и със е60 сега. Не мисля че се вълнуват много от колата ви.

Истината е да научите с какви черти на характера да пикъпнете. Питайте ако има въпроси.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Дек 2018, 18:50

TNT написа:Мъжкия номер" е да стиснеш зъби и да се правиш, че ти е все тая или не е съществувала. По-кофтито за нея ще е, като наистина си с друга, видиш предната и я поздравиш с усмивка.

:yes: :yes: :yes:

няма по-голямо отмъщение от това да бъдеш хепи :angel: Всъщност в случая искам и тя да е щастлива, щото приключи като пич.

п.с грозно е покрай идващи празници да се заяждате като жени :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Дек 2018, 21:23

Няма по голямо отмъщение от безразличието , дори това да си "хепи" не върви :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Дек 2018, 21:42

In_Memoriam написа:
alx написа:

Онзи, енигмата с чашата, със сигурност го е срещал :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Дек 2018, 22:00

firstduo93 написа:Колата ви има значение само за к**ва. Но ако момиче не изпитва атракция към вас а е с вас за пари то много бързо ще започне да ви изневерява. Жените цялостно изпитват атракция към чарактъра ви. Примерно богатите хора имат високо самочувствие и това води до атракцията а не самите пари.

Аз като бях със форд галакси имах същите показатели на пикъп както и със е60 сега. Не мисля че се вълнуват много от колата ви.

Истината е да научите с какви черти на характера да пикъпнете. Питайте ако има въпроси.

Ей тва мнение чакам вече 25 страници.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Дек 2018, 22:03

хахахахахах, бак уид анадър трак :lol: :bowdown: :bowdown: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата