жени и коли
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: жени и коли
Това точно са малко "женските номера". Те започват с тагове, качване на снимки и т.н. Както и по-горе мисля казаха (или в другата тема, обърках ги вече
), една жена, ако поиска - ще се нашиба х3 на колкото ти можеш. Ако е змей - иначе х10. "Мъжкия номер" е да стиснеш зъби и да се правиш, че ти е все тая или не е съществувала. По-кофтито за нея ще е, като наистина си с друга, видиш предната и я поздравиш с усмивка. Никога не съм трил жена, блокирвал и т.н. Ааа не, излъгах... един път един змей ме беше харесал и имаше тормоз с писане по 8 пъти на ден, СМС-и отделно и 3 позвънявания (бях я написал "Не вдигай"). Е тази я блокирах
Като я видях веднъж, си сложих качулката и завих в друга посока
Ако ви дразнят снимките, които си качват... нагласяте в настройките да не ви излиза нищо на стената и готово. Карате коли, за които се искат бая големи топки зад волана, малко по-мъжката с тея коври
И аз съм ревал за жени и изпадал в депресии, ама с такива неща не съм се занимавал...
И една забавна история. Една бивша така "да направи и тя номера" след като я зарязах... тръгна с един приятел на брат й 2-3 седмици след мен. Тоя пълен наркоман, направо за комуна
След 2-3 месеца с него като се напиеше и ми пишеше, че още ме обичала. А накрая, за да се преебе на макс, има и бебе от наркомана
Дали не й направи и второ не знам
Внимавайте с номерата, да не стигат до крайности 

И една забавна история. Една бивша така "да направи и тя номера" след като я зарязах... тръгна с един приятел на брат й 2-3 седмици след мен. Тоя пълен наркоман, направо за комуна

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тези ,които си мислят, че винаги държат нещата под контрол и са големи мачовци, накрая най-много плачат..
Не се представлявайте, колеги, ако не се е случило досега, не е гаранция
Nickelback -
Не се представлявайте, колеги, ако не се е случило досега, не е гаранция

Nickelback -

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Аве нямаше ли тема покажете си жените преди известно време
Нещо мачовците бяха изчезнали безкрайно тогава 

Nickelback написа:ама мишкувате тука...
не колега- повечето тука се знаеме кой кой е и дори често се знаеме на живо- затова генерално избягваме да пишеме конкретно по такива теми

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
alx написа:Nickelback написа:ама мишкувате тука...
не колега- повечето тука се знаеме кой кой е и дори често се знаеме на живо- затова генерално избягваме да пишеме конкретно по такива теми
Тоа' па'

Още чакам да качиш клипа как навиваш волана рЕзко на 90 градуса при 160 и ние плебейте да видим що е кола и шАфьор

In_Memoriam написа:Аве нямаше ли тема покажете си жените преди известно времеНещо мачовците бяха изчезнали безкрайно тогава

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
alx написа:Nickelback написа:ама мишкувате тука...
Честно да ти кажа аз бая хора от форума съм разпитвал дали са те срещали някога изобщо и познай какъв е отговора

Nickelback написа:Преди някакси уважавах мнението ти, ама от няколко години насам прекаляваш с дуенето, все едно си първият човек
хм.. ти го каза за общественото положение - дори не съжалявам, че така мислиш

Последна промяна alx на 14 Дек 2018, 17:22, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
In_Memoriam написа:alx написа:Nickelback написа:ама мишкувате тука...
Честно да ти кажа аз бая хора от форума съм разпитвал дали са те срещали някога изобщо и познай какъв е отговора
хората които са ме виждали - не пишат вече (повечето) тука. самата истина.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
alx написа:In_Memoriam написа:alx написа:Nickelback написа:ама мишкувате тука...
хората които са ме виждали - не пишат вече (повечето) тука. самата истина.
Имаше и тема кой как изглежда но ти я пропусна ,защо ли?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Колата ви има значение само за к**ва. Но ако момиче не изпитва атракция към вас а е с вас за пари то много бързо ще започне да ви изневерява. Жените цялостно изпитват атракция към чарактъра ви. Примерно богатите хора имат високо самочувствие и това води до атракцията а не самите пари.
Аз като бях със форд галакси имах същите показатели на пикъп както и със е60 сега. Не мисля че се вълнуват много от колата ви.
Истината е да научите с какви черти на характера да пикъпнете. Питайте ако има въпроси.
Аз като бях със форд галакси имах същите показатели на пикъп както и със е60 сега. Не мисля че се вълнуват много от колата ви.
Истината е да научите с какви черти на характера да пикъпнете. Питайте ако има въпроси.
TNT написа:Мъжкия номер" е да стиснеш зъби и да се правиш, че ти е все тая или не е съществувала. По-кофтито за нея ще е, като наистина си с друга, видиш предната и я поздравиш с усмивка.

няма по-голямо отмъщение от това да бъдеш хепи

п.с грозно е покрай идващи празници да се заяждате като жени

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Няма по голямо отмъщение от безразличието , дори това да си "хепи" не върви 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
In_Memoriam написа:alx написа:Nickelback написа:ама мишкувате тука...
Онзи, енигмата с чашата, със сигурност го е срещал

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
firstduo93 написа:Колата ви има значение само за к**ва. Но ако момиче не изпитва атракция към вас а е с вас за пари то много бързо ще започне да ви изневерява. Жените цялостно изпитват атракция към чарактъра ви. Примерно богатите хора имат високо самочувствие и това води до атракцията а не самите пари.
Ей тва мнение чакам вече 25 страници.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хахахахахах, бак уид анадър трак

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"