Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Избори 2021
zAcK написа:Има много гласували за Слави, защото хората искат нови лица в политиката, не за друго![]()
И поради тази причина шкембето няма да влезе, а червените гадове и те залязват
+1
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:А вота в чужбина нещо не го разбирам да е за Слави.
Поне няма изтичане на мозъци

П.П. Каракачанов верно ли бил гласувал машинно с новата карта Billa ?

Има доста хора които бихте определили като интелигентни, градски и т.н. които гласуват за Слави или за ГЕРБ. При това гласът им не е лишен от логика.
За ГЕРБ гласуват, защото искат стабилност и не вярват в "революции", освен това са на мнение, че останалите с изключение на БСП нямат капацитет да управляват(с което и аз съм съгласен). Искат стабилно правителство в тези времена, а не политически боричкания.
Тези които гласуват за Слави са почти същите мотиви, но просто им е писнало от ГЕРБ. Не искат да гласуват за ГЕРБ, но не искат и гласът им да отива при някой, който няма шанс да състави правителство.
Не виждам защо е и повсеместната радост, че БСП залязва. Ако БСП последва съдбата на ВМРО и не бъде заместена от нещо друго тип АБВ, това ще е изключителен удар по демокрацията.
За ГЕРБ гласуват, защото искат стабилност и не вярват в "революции", освен това са на мнение, че останалите с изключение на БСП нямат капацитет да управляват(с което и аз съм съгласен). Искат стабилно правителство в тези времена, а не политически боричкания.
Тези които гласуват за Слави са почти същите мотиви, но просто им е писнало от ГЕРБ. Не искат да гласуват за ГЕРБ, но не искат и гласът им да отива при някой, който няма шанс да състави правителство.
Не виждам защо е и повсеместната радост, че БСП залязва. Ако БСП последва съдбата на ВМРО и не бъде заместена от нещо друго тип АБВ, това ще е изключителен удар по демокрацията.
Последна промяна TheDriver на 05 Апр 2021, 9:56, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Те не предлагат пред секциите. Много преди деня предлагат по принцип, ходят от врата на врата ако става дума за махала и така. Обикновено разни тартори ходят и правят списъци. В едно село тука на предните избори едните купуваха за ДПС, другите за БСП, по принцип хората там ги е страх от тарторите и не смеят да вземат и от двата лагера.
Или предлагат на някой, той води още 5-6, дават малко отгоре и на него и така. 50 кинта е отдавна, за общински съветници също. Тука един от ДПС където беше преди години се бе скарал с партията нещо моментно и влезе чрез БСП като даде 20 Хил. общо да влезе, което са му горе-долу заплатите като общински за 4 години. Но е ясно, че не влиза заради тях.
TNT много вярна логика за част от избирателите, понеже познавам наистина умни хора със здрав разум гласували и за двата въпросни лагера по точно тия мотиви, като аз съм единия, само където не претендирам да се слагам при умните.

Или предлагат на някой, той води още 5-6, дават малко отгоре и на него и така. 50 кинта е отдавна, за общински съветници също. Тука един от ДПС където беше преди години се бе скарал с партията нещо моментно и влезе чрез БСП като даде 20 Хил. общо да влезе, което са му горе-долу заплатите като общински за 4 години. Но е ясно, че не влиза заради тях.
TNT много вярна логика за част от избирателите, понеже познавам наистина умни хора със здрав разум гласували и за двата въпросни лагера по точно тия мотиви, като аз съм единия, само където не претендирам да се слагам при умните.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- TNT
- младши ентусиаст
-
И отново гласовете на над 300 000 избирателя остават извън парламента
А можеше да са трета сила 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бсп и "капацитет да управляват и демокрация" в едно изречение..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вярно бе, не се бях замислял как звучат, но Корнелия май съм я чувал с половин ухо да го казва.
Не, че Борисов не краде яко от магистралите заедно с Дончев(има фирма за асфалтиране и в нашия регион редовно са с Габровските номера камионите)който толкова мислите едва ли не за честен, но БСП ще ги запомня по отношение на път с участъка Чирпан - Стара Загора.

Bogat-Beden написа:Бсп и "капацитет да управляват и демокрация" в едно изречение..![]()
![]()
Точно така! При това идващо от избирател на Христо.
За да управляваш ти трябват структури и политически опит. Забележи не казвам да управляваш добре!
А на една работеща демокрация са и нужни крайности, за да се самокоригират. Ако всички вкупом станем "десни" и ДБ спечели 90% от вота, това няма да е добре за демокрацията.
Отгоре на това, за добро или лошо една сериозна част от населението иска социализъм(при това не са само пенсионери). Колкото и да не ни харесва тези хора съществуват и трябва да бъдат представени. Алтернативата е много по-лоша.
- TNT
- младши ентусиаст
-
TheDriver написа:Отгоре на това, за добро или лошо една сериозна част от населението иска социализъм(при това не са само пенсионери).
Факт.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Безспорният победител в предизборното хвърляне на боб и гледане на кафе, наречено бг социология. Само със 100% не са познали резултата на "Корна пикае газ".

- TNT
- младши ентусиаст
-
И тука сметки
Може и неоградените да се видят

Снимката е от профила на Владимир Джувинов във Фейсбук, от ДБ.
П.П. Разгледах по региони кой за кого е гласувал. Благоевградска област е по-бедна от Видинска вече, благодарение на ГЕРБ. Но там са 42% за ГЕРБ

Снимката е от профила на Владимир Джувинов във Фейсбук, от ДБ.
П.П. Разгледах по региони кой за кого е гласувал. Благоевградска област е по-бедна от Видинска вече, благодарение на ГЕРБ. Но там са 42% за ГЕРБ

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вождът казал, че бил готов да се управлява без да е премиер, понеже му било писнало да носи винаги цялата отговорност. То като се замислиш единствената му свястна алтернатива е Дончев, другите са прекалено безгласни букви. Макар на някои места хора от партията му да са злоупотребявали с това "Бойко каза"(без да е казал) и да се крадеше И по тоя начин. Или тука нашия кмет като е било кмета каза, без да е казвано. Голяма грешка това при управленията им. Дано сега с тоя шарен парламент да има по-малко възможности за крадене поради уж по-големия брой доносници и видим повече на брой осъдени за далавери чрез властта, понеже в последните години се случи, но бяха капка в морето или само отстранени.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- TNT
- младши ентусиаст
-
Снощи иначе за сефте чух по национална телевизия партията на Божков
Мине ли 4% с вота от чужбина, ще има цирк
Аз още си държа на мнението от преди, че или няма да стане правителство, или ще има пак протести скоро.
П.П. Има голяма разлика в преброените бюлетини, но и съществена в процентите. ДПС дори са извън парламента
https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/index.html
https://tibroish.bg/results/parliament- ... sn0WFvlhaE

П.П. Има голяма разлика в преброените бюлетини, но и съществена в процентите. ДПС дори са извън парламента

https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/index.html
https://tibroish.bg/results/parliament- ... sn0WFvlhaE