СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Новогодишна спам тема MY2023
alx написа:c04 написа:3186 написа:adovet написа:Да поспамя и аз малко, пуснах си Ф10 за продаване преди половин година и само цигани ми звънят ужас, само Бате това онова и се пазарат за цената. Нито един не дойде да я гледа. И преди седмица звъни едно момче от Кюстендил и вика ще дойда да я гледам. Дойде качи се и веднага му светнаха очите. Взе я без да се пазари без нищо. подарих му гредите за от горе. Вика кофти си пуснал обявата. Викам защо??? Той: ами описал си всички забележки, е аз викам нали така е нормално. Той: мислех, че е някаква гробница с толкова забележки а тя си е перфектна. И така взе я, обажда ми се онзи ден да пита нещо, много благодарен, колата била страхотна и така.
ПС: много се зарадвах, че я продадох на някой който да я оцени
Твоята си беше доста прилична и на супер цена, аз лично я харесах и ако търсех Ф10, щеше да ми е от фаворитите, единствено можеше да се постараеш с по-добри снимки. Иначе аз пуснах Е70-ката и въпреки че й исках над средната цена в мобайл-а, явно съм я подценил, защото след 1 седмица имах купувач и получих поне още 4 уж сериозни обаждания с молба да им звънна, ако си промени мнението
Живот и здраве утре я прехвърляме, за да освободи място и бюджет на М3LR
Колега страхотен Х, направо като го гледам недоумявам как може да го смениш за онова недоразумение Модел 3, но ти си знаеш. Дано новият собственик го запази във форма
… защото не си го карал онова недоразумение колега, затова недоумяваш
Не понеже гроздето е кисело, но нямам и желание

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе какво спите в тоя форум, това да не е Мерцедес форум, че мълчите като риби? Я веднага някой да се яви по служба. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
В този студ никой не иска да се движи.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти идва ли от Павел Баня тая сутрин насам, колко беше край Дунавци, че там е най-студено по тоя път? Вчера засякох минус 10, но днес едва успя да падне до минус 7, утре го дават съвсем малко под нулата и от петък нататък гоним 15 плюс денем.
Но днес определено има повече слана и скреж от вчера въпреки тия два-три градуса разлика от вчера.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Нова от Германияpeshehodetz написа:adovet написа:Не 3 а У. Както казах има доста предимства, пътувам доста и си е като инвестиция направо
Изпратено от моят 2201123G с помощта на Tapatalk
Честито, от чужбина ли си я докара, нова или употребявана ?
Изпратено от моят 2201123G с помощта на Tapatalk
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Top Gun Maverick написа:Абе какво спите в тоя форум, това да не е Мерцедес форум, че мълчите като риби? Я веднага някой да се яви по служба.
Отзовавам се

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
ivanski_2 написа:Пинтев написа:ivanski_2 написа:Пинтев написа:ivanski_2 написа:Пинтев , взе ли в vin.
WBADT41040G008010
https://uk.vin-info.com/order-reports/WBADT41040G008010
Mileage History 1 RECORDS
Services History AVAILABLE
12лв - добро начало
Благодаря колега,като изключим километрите друго негативно май няма.
Ако си го купил би ли го споделил тук
Разбира се..надявам се до края на седмицата да успя да го видя на живо.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Добър ден, айляци
Аз съм за сефте на автомивка от не знам колко години насам

Аз съм за сефте на автомивка от не знам колко години насам

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
На Маверика още не са му дали права да модерира и вече ни строява в строй 

Вие като е39дравъри знаете ли дали височината отзад зависи от нещо друго освен амортисьори и пружини 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Като е умалял шенкела, почва да зависи.
В казармата бях ефрейтор, нормално да съм свикнал, макар да беше преди 20 години.
Миналият ден срещам един мангал по пътя с който бая години не сме се виждали и като ми вика ефрейтореееее.
Направо съм забравил какво е казарма и му викам да не ми вика така, ама той йок и се хили и радва...щото не правеше сапунка...освен когато началството казваше, че трябва да се прави защото ще идва проверка и се боядисваха коридори и какво ли не. 
П.п: На Маверкът не му трябват права, сега имам права и си правя каквото си искам, а в другия случай ще имам задължения и ще трябва да се съобразявам доста повече какво правя. На теб това не ти ли звучи като затвор?

drifty написа:На Маверика още не са му дали права да модерира и вече ни строява в строй
В казармата бях ефрейтор, нормално да съм свикнал, макар да беше преди 20 години.

Миналият ден срещам един мангал по пътя с който бая години не сме се виждали и като ми вика ефрейтореееее.

П.п: На Маверкът не му трябват права, сега имам права и си правя каквото си искам, а в другия случай ще имам задължения и ще трябва да се съобразявам доста повече какво правя. На теб това не ти ли звучи като затвор?

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Пинтев за доклада говорих не за колата 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ти идва ли от Павел Баня тая сутрин насам, колко беше край Дунавци, че там е най-студено по тоя път? Вчера засякох минус 10, но днес едва успя да падне до минус 7, утре го дават съвсем малко под нулата и от петък нататък гоним 15 плюс денем.Но днес определено има повече слана и скреж от вчера въпреки тия два-три градуса разлика от вчера.
Не съм идвал ама тук е 2 градуса по топло от вчера
минус 5 минус 6 показваше
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аве колко литра е резеорвара на 61-то. Налях 59, а дори не ми беше светнала резервата.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:Аве колко литра е резеорвара на 61-то. Налях 59, а дори не ми беше светнала резервата..
Зависи от бензиностанцията