Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
K_Ilkov написа:С риск да бъда обвинен в прокламатор на ваксините ми се ще да питам. Не ви ли е странно, че само двете най-изостанали във всяко едно отношение страни в ЕУ са най-изостанали и с ваксинацията?
Някак ми е трудно да повярвам, че доста по-напреднали общества , не говоря за държави, са се ваксинирали 80-90% а само ние и братята румънески сме останали най-независими от световната конспирация …
Преди няколко страници се опитах да намеря отговор на тоя въпрос, но .....
Сега ми е интересно, как от днес има опашки заради забраната за заведения и молове....
ИМА НЕЩО СБЪРКАНО
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тва е трагичното, не за друго се ваксинира, а понеже не може да отиде в мола, кръчмата или Кауфланя ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа:На мен не ми е
Абсолютно съм съгласен. Кампанията за ваксиниране беше компроментирана още в началото си и тотален хаос както винаги и всичко. Те такива са и мерките, които се взимат от Бойчето още дето отваряне и затваряше според кой как писне. И на служебния кабинет са същите мерки, след събитията.
За училищата мога да кажа само че е поредното безсилие на системата над войнстващата простотия. Вместо да има контрол в училищата и да се спират болни деца се пращат всички он лайн. Особено 1-4 клас е тотално щета он лайн ... Ама си представям как на някоя кака с джуки някой ще и върне сополивото отроче вкъщи.
Но ОК, такива са обстоятелствата в нашата държава, за мен продължава да е непонятно защо сме толкова крайни в мненията си и категорични за това какво има или няма във ваксината и какви ли не теории ...
Сега гледам Франция, дето тия лудите са за всичко на улицата , има такива сертификати като тия зелените от август и всички медици се ваксинират задължително ... който не иска без права (точка) ами имам усещането, че ние сме пълен башибозук като общество и все пак демокрация значи и ред и отговорност освен свобода или свободия в нашия случай ...
За мен ваксината е по-малкото зло , по-малко ме е страх от нея отколкото от това да го карам тежко и да стигна до болница в момент като сегашния ... Просто се чудя каква е мотивацията за обратния риск ...
Пак да кажа не навивам никой да се ваксинира , станаха ми странни разни доста крайни мнения и в двете посоки

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
K_Ilkov написа: Особено 1-4 клас е тотално щета он лайн ...
То и офлайн е тоталка. Оня ден детето донесе някакви тетрадки за подпис. 6 думи, 3 от тях грешни и оценка "Отличен 6". Просто никой не се главоболи да проверява. После що са прости.. що ли?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Недей, че моя е 7ми клас и мога да храча с часове бг образованието 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Обяснението е, че и българите, и румънците нямаме никакво доверие или респект към никакви политици, бюрократи, и прочие.Lenco написа:Преди няколко страници се опитах да намеря отговор на тоя въпрос, но .....
И това не е от днес или вчера.Лъжело се е по времето на Третото Българско Царство, през соца, по време на прехода и оттогава все така.
Нещо като приказката за лъжливото овчарче - няма значение дали разни здравни министри, СЗО-та, ООН-та казват истината.Доверието е изгубено отдавна и никой на нищо не вярва.
В общи линии - нормална реакция, при положение че до преди 2 години не помня да е имало кой знае каква загриженост за здравето на народа.
K_Ilkov написа:... да има контрол ... и да се спират
Колега Илков,
с цялото ми уважение, истината е в цитата.
QR код, "за ваксината". Ама понеже е безкрайно удобно, към него ще вържат целия здравен картон. Снимка, адрес, супер е, нали

Тук за хакери няма да пишем, че става страшно

А тези, дето си мислят, че правителствата мислят за нас, но комент.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ама колега,
Моля те не ми откривай топлата вода.
И ние тука сме виждали бонбонки тик так и цигари Кент.
Тия неща при вас в щатите и Канада това отдавна го има как ваксината променя нещата?
Ти като си толко антисистемен играч що си там, а не тука където има свобода още ?
Тия неща при вас в щатите и Канада това отдавна го има как ваксината променя нещата?
Ти като си толко антисистемен играч що си там, а не тука където има свобода още ?

...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ivoo написа:TNT написа:Ще ни дават за пример по света, как "ваксините" не работят. И ще си редуваме мерки-локдауни-мерки-локдауни... и ще си пишем в темата за емиграция
То и без това цялата държава е спряла отдавна,така че и едногодишен локдаун на наложат все тая.
Заради такива като теб заслужават наистина държавата да спре, та да видиш какво значи това...престанете да говорите тъпотии без грам да мислите.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
K_Ilkov написа:Недей, че моя е 7ми клас и мога да храча с часове бг образованието
Големият и той 7-ми, та и тука сме колеги.

Та то до 4-ти клас според мен ще са зле онлайн, а от 4-ти нагоре са лесни - оправят се с компютрите, ама нищо не им влиза в главите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

K_Ilkov написа:Ама колега,
Колега Илков,
кисел ми се виждаш напоследък и това не е добре. Ваксината "променя нещата". Може да ходиш на хокей (Това най-ми липсва), кино .... много тъпо.
Последната позната, която се прибра на пожар, защото не иска да и бодат детето изкара в бг-то 11 дни и ... купи билет за обратно. Нямам идея какво е видяла там. Аз се боря и накрая ще се набода. Това е ясно, но поне ще съм с поне -3 игли спрямо стадото. Още не съм видял резултат от дългогодишните изследвания на ония хора на Ганчев, дето знаят повече от нас. Поне съм с акъла си, а не превъртях, както много хора тук. Вече има и обществени сгради, в които дори с една игла не можеш да влезеш. Австралия е текстовото поле. После и при нас.
p.s Не си губи чувството за хумор, защото на пръсти се броят такива хора тук

- Сондьора
- ентусиаст
-

Има държави, след 40+, ако не отидеш на задължителните профилактични прегледи, безплатни, губиш здравната си осигуровка / застраховка, завинаги, ако си болен от тези болести, за които те пращат на преглед и не си ходил.
Ние българите, по принцип се сещаме за здравето, ако е нещо на умирачка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сондьора написа:..., ако не отидеш на задължителните профилактични прегледи, безплатни,,,.
То и тука имаше такива. А може и още да има. Преди 15-тина години съм ходил. Отидохме там цялата фирма. Влизам при един, оня вика - събличай тениската. Съблякох я. Ооо, кво да те преслушвам бе, я се виж къв си. И тва беше задължителния преглед.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://youtu.be/De7I5c433Xs
Хапчето манипулира ли ги тия цифри?
Хапчето манипулира ли ги тия цифри?
In God we trust, all others we track.

- Сондьора
- ентусиаст
-
Тук в бг фирмите са задължени да правят профилактични прегледи на работниците си. Общо взето наемат най-нали...абе да мине по документи там...
Аз друго исках да кажа, ако и тук се въведе, че ше ти отпадне здравната осигуровка...завинаги... нали..
Българина го боли фара за здравето му, после търси оправдания в целия свят...
Аз друго исках да кажа, ако и тук се въведе, че ше ти отпадне здравната осигуровка...завинаги... нали..
Българина го боли фара за здравето му, после търси оправдания в целия свят...