СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Добро утро , не разбирам защо хората не харесват понеделниците
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Добро утро ,успешна и усмихната седмица на всички 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Че какво му е на понеделника ,спи ти се пък трябва да ставаш ,около тебе домашен уют пък трябва да излизаш ,вън е студ или пек , вятър , дъжд или мъгла- ама трябва . Със сигурност през деня ще се ядосаш на нещо или ще се сблъскаш с някой идиот , ама за сметка на това ще се прибереш късно вечерта скапан от работа и те чака ... вторник
Е как да не обичам понеделниците

Е как да не обичам понеделниците

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
mr_petroff написа:Че какво му е на понеделника ,спи ти се пък трябва да ставаш ,около тебе домашен уют пък трябва да излизаш ,вън е студ или пек , вятър , дъжд или мъгла- ама трябва . Със сигурност през деня ще се ядосаш на нещо или ще се сблъскаш с някой идиот , ама за сметка на това ще се прибереш късно вечерта скапан от работа и те чака ... вторник![]()
Е как да не обичам понеделниците![]()
Хоум офиса решава доста от описаните , кофти неща

Според вас ако домъкна опела дето бях споделил в София, дали ще се продаде по-бързо

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Понеделниците ми бяха хубави във втори курс май, щото имах една лекция в 2 следобед, и то английски и понеже беше в средата на нищото, понеделник ми беше почивен ден, та си беше кеф
. Сега като знам какъв обем работа чака, въобще не ми се сяда на компютъра..

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:Кабрио мабрио… аман… аз като карам такива има две положения- или ми е студено или ми е горещо - средно положебие да мИ е точно- няма. Хем климатици, духалки, еър скарф-ове, мрежи отдаде рефлектори отпреде… ми не е гот. А и купето се гъне на всяка неравност щото без таван всичките са спагети… и на магистралата кифлата став като ритана зелка… това е неква специален форма на мазохизъм…
Карайте си ги със здраве ама за мене не е раота
Уж си навътре с колите, пък още не си разбрал някои неща.
Кабриото не е за юркане, колкото и да лъже на вид и характеристики на хартия, че е точно за това.
Лично аз най-голямо удоволствие изпитвам при скорости до 120-130 със свален таван на планински път или някъде около морето. След това става шумно и ветровито вътре. Макар Zката са е доста добре в това отношение, лятото като бях с кабриото на шефа (‘22 Bentley Continental GTC) още при 100км/ч завихранията вътре бяха брутални. Заради 4 местната комфигурация Дори с ветробрана направо искаше да те изсмуче през дупката между седалките. При 130 и нагоре си е направо дискомфортно.
Над 25 градуса външна температура си е гадно без таван, че ти напича кратуната жестоко. Вчера беше около 17-18 в София и беше райско за возене. На всеки светофар някой вдигаше палец или ме заговаряше
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Дубру утро и от мен 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
c04 написа:Дубру утро и от мен
То добър ден стана

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
streetz написа:Моджо написа:Pfff Ако на некой му треа ръководство като за неспециалисти как се инсталирa MSSQLServer, как се настройва да работи по мрежа, колации, работи, как се пуска порт у фиревала да ми пише. Имам го с картинки даже за по-лесно и нагледно
Че дай да видим, не се знае кога може да потрябва. Особено както напоследък шефа си прави устата да се ориентирам и към SQL Server
Кво па му се чудите толкова на тоа микромек SQL

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"-Какъв ден сме днес?
-Понеделник
-Ей, тая седмица край няма!
"
По темата за кабриото.
Преди години карах една , няма да казвам каква кола, ама твърдият покрив се сваляше от двама човека.
Та със свален покрив и прибран гюрук в средата на лятото тръгвам от София за Пловдив.
На тунела "Траянови врата" вече ми омеква мозъка от слънцето и викам "бах тая гъзария, спирам да вдигам гюрука", като се поглеждам в огледалото и виждам яката на бялата ми риза черна.
Пък ако си издухаш нова, може да боядисаш.
Явно тук по пътищата е доста мръсно за разлика от по филмите , дето карат кабриолети.
От тогава не съм свалял покрива.
-Понеделник
-Ей, тая седмица край няма!

По темата за кабриото.
Преди години карах една , няма да казвам каква кола, ама твърдият покрив се сваляше от двама човека.
Та със свален покрив и прибран гюрук в средата на лятото тръгвам от София за Пловдив.
На тунела "Траянови врата" вече ми омеква мозъка от слънцето и викам "бах тая гъзария, спирам да вдигам гюрука", като се поглеждам в огледалото и виждам яката на бялата ми риза черна.
Пък ако си издухаш нова, може да боядисаш.
Явно тук по пътищата е доста мръсно за разлика от по филмите , дето карат кабриолети.
От тогава не съм свалял покрива.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Аз заради мърсотията почти всяка седмица чистя детайлно салона и мажа кожата. Не съм имал проблеми цапане на дрехи обаче 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А белите дробове как ги чистиш
На мен толкова ми смърди сега зимата, че въздуха върти само вътре вече 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Майтапа настрана ама абсолютно всеки път когато сваля тавана, до 5-6 минути след това се появява някой смръдлив дизел или харчещ масло бензин около мен...
В града много рядко карам със свален таван, обикновено все е зимата когато просто не издържам на желанието да го сваля
. Извън града, в планината си е супер въздуха 

В града много рядко карам със свален таван, обикновено все е зимата когато просто не издържам на желанието да го сваля