СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 20 Фев 2023, 7:38

Добро утро , не разбирам защо хората не харесват понеделниците :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 20 Фев 2023, 8:10

Добро утро ,успешна и усмихната седмица на всички :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Фев 2023, 8:37

Че какво му е на понеделника ,спи ти се пък трябва да ставаш ,около тебе домашен уют пък трябва да излизаш ,вън е студ или пек , вятър , дъжд или мъгла- ама трябва . Със сигурност през деня ще се ядосаш на нещо или ще се сблъскаш с някой идиот , ама за сметка на това ще се прибереш късно вечерта скапан от работа и те чака ... вторник :mhihi:
Е как да не обичам понеделниците :dunno: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Фев 2023, 8:54

mr_petroff написа:Че какво му е на понеделника ,спи ти се пък трябва да ставаш ,около тебе домашен уют пък трябва да излизаш ,вън е студ или пек , вятър , дъжд или мъгла- ама трябва . Със сигурност през деня ще се ядосаш на нещо или ще се сблъскаш с някой идиот , ама за сметка на това ще се прибереш късно вечерта скапан от работа и те чака ... вторник :mhihi:
Е как да не обичам понеделниците :dunno: :mhihi:

Хоум офиса решава доста от описаните , кофти неща :mhihi:

Според вас ако домъкна опела дето бях споделил в София, дали ще се продаде по-бързо :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 20 Фев 2023, 9:31

По-лесно ще се прави оглед. А дали по_бъезо, божа работа
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Фев 2023, 9:38

Понеделниците ми бяха хубави във втори курс май, щото имах една лекция в 2 следобед, и то английски и понеже беше в средата на нищото, понеделник ми беше почивен ден, та си беше кеф :D. Сега като знам какъв обем работа чака, въобще не ми се сяда на компютъра..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 9:43

alx написа:Кабрио мабрио… аман… аз като карам такива има две положения- или ми е студено или ми е горещо - средно положебие да мИ е точно- няма. Хем климатици, духалки, еър скарф-ове, мрежи отдаде рефлектори отпреде… ми не е гот. А и купето се гъне на всяка неравност щото без таван всичките са спагети… и на магистралата кифлата став като ритана зелка… това е неква специален форма на мазохизъм…

Карайте си ги със здраве ама за мене не е раота :ok:

Уж си навътре с колите, пък още не си разбрал някои неща.
Кабриото не е за юркане, колкото и да лъже на вид и характеристики на хартия, че е точно за това.
Лично аз най-голямо удоволствие изпитвам при скорости до 120-130 със свален таван на планински път или някъде около морето. След това става шумно и ветровито вътре. Макар Zката са е доста добре в това отношение, лятото като бях с кабриото на шефа (‘22 Bentley Continental GTC) още при 100км/ч завихранията вътре бяха брутални. Заради 4 местната комфигурация Дори с ветробрана направо искаше да те изсмуче през дупката между седалките. При 130 и нагоре си е направо дискомфортно.

Над 25 градуса външна температура си е гадно без таван, че ти напича кратуната жестоко. Вчера беше около 17-18 в София и беше райско за возене. На всеки светофар някой вдигаше палец или ме заговаряше
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Фев 2023, 9:52

Дубру утро и от мен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Фев 2023, 10:11

c04 написа:Дубру утро и от мен

То добър ден стана :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 20 Фев 2023, 10:12

Добро утро, аз пък почивам днес :)
Моджо, я кажи нещо за тази.... песничка :P

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Фев 2023, 10:17

streetz написа:
Моджо написа:Pfff Ако на некой му треа ръководство като за неспециалисти как се инсталирa MSSQLServer, как се настройва да работи по мрежа, колации, работи, как се пуска порт у фиревала да ми пише. Имам го с картинки даже за по-лесно и нагледно :)

Че дай да видим, не се знае кога може да потрябва. Особено както напоследък шефа си прави устата да се ориентирам и към SQL Server :)

Кво па му се чудите толкова на тоа микромек SQL :mhihi: Откак ми се наложи да пускам mysql НА клъстър вече нищо не мож' да ме уплаши :mhihi: Не, че то па беше толко сложно, колкото си мислех :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2023, 10:47

"-Какъв ден сме днес?
-Понеделник
-Ей, тая седмица край няма! :mhihi: "

По темата за кабриото.
Преди години карах една , няма да казвам каква кола, ама твърдият покрив се сваляше от двама човека.
Та със свален покрив и прибран гюрук в средата на лятото тръгвам от София за Пловдив.
На тунела "Траянови врата" вече ми омеква мозъка от слънцето и викам "бах тая гъзария, спирам да вдигам гюрука", като се поглеждам в огледалото и виждам яката на бялата ми риза черна.
Пък ако си издухаш нова, може да боядисаш.
Явно тук по пътищата е доста мръсно за разлика от по филмите , дето карат кабриолети.
От тогава не съм свалял покрива.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 11:03

Аз заради мърсотията почти всяка седмица чистя детайлно салона и мажа кожата. Не съм имал проблеми цапане на дрехи обаче :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Фев 2023, 11:12

А белите дробове как ги чистиш :mhihi: На мен толкова ми смърди сега зимата, че въздуха върти само вътре вече :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 11:25

Майтапа настрана ама абсолютно всеки път когато сваля тавана, до 5-6 минути след това се появява някой смръдлив дизел или харчещ масло бензин около мен... :bang: :censored: :banghead: :ranting:

В града много рядко карам със свален таван, обикновено все е зимата когато просто не издържам на желанието да го сваля :oops: . Извън града, в планината си е супер въздуха :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата