СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 20 Фев 2023, 11:35

Може ли да се сваля в движение?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 11:41

Може да се кодира до 30км/ч, аз съм го направил на минималното, мисля е 8-10км/ч.
Въздушното съпротивление при отваряне в движение с по-висока скорост ще е доста по-голямо и ще товари допълнително хидравликата.

Стига сте писали тук, не мога да се хвана да работя, а трябва и до центъра да ходя да душа един парфюм, че голяма промоция има :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Фев 2023, 12:12

Don_Diego написа:Може да се кодира до 30км/ч, аз съм го направил на минималното, мисля е 8-10км/ч.
Въздушното съпротивление при отваряне в движение с по-висока скорост ще е доста по-голямо и ще товари допълнително хидравликата.

Стига сте писали тук, не мога да се хвана да работя, а трябва и до центъра да ходя да душа един парфюм, че голяма промоция има :mhihi:

Я сподели за промоцията :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 12:16

В https://parfium.bg с промокод RCV60JM има още 10% на всичко :bchug:
Аз съм си набелязъл нещо, което от 360 редовна цена с отстъпката в момента и промокода ще излезе 230...
В нотино пък има Bois-a дето търся да помириша...212лв с код за 100мл :help:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2023, 12:51

Кода важи, ако сумата по поръчката е поне 100лв ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 20 Фев 2023, 13:11

Тия без опаковка имат ли разлика от опакованите?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Фев 2023, 13:25

Най-якото на кабриото е като бутнеш седалките напред и ги катурнеш. Отзад става спалня и без проблем си ставаш прав или на коляно и няма нужда да си биеш главата в тавана.. :roll: :twisted:
А и много приятно се гледат звездите на витоша вечерно време. И мацките се кефят де :mhihi:
Кабриото се кара сутрин или привечер. През останалото време трябва да си болен гъзар, че кратуната се напича.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Фев 2023, 13:42

Don_Diego написа: Извън града, в планината си е супер въздуха :yes:

Според мен в България кабрио си е само за извънградско. Прекалено много мръсотия има в градовете. В София на практика не можеш да спреш на светофар на 3 лентов булевард и поне 1 да не пуши нещо отзад :dunno: Аз прозорците избягвам да си свалям, еле па кабрио. Колкото и да е яко. То си е за втора-трета кола, да е само за разходки уикенда.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Фев 2023, 13:53

С това кабрио врато лятото става червен като на селскостопански работник . Отделно че шуми тоя таван и ни за лято става ни за зима . Чайките като бомбардират съм убеден че с предимство пускат над такива странни автомобили :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Фев 2023, 14:43

Джорджо, пак си измисляш и генерализираш :mhihi:
Никога не съм изгарял: едно че винаги ползвам слънцезащитен крем, но такъв ползвам винаги когато пече яко. Второ, че като напече яко винаги съм вдигнал тавана и надул климатика.
Нищо не шуми при мен защото съм с твърд таван :twisted:
Последното е вярно, особено по морето бая бомби отнася :ranting:

Кроки, в мойто няма как да се легне по описания от теб начин

Ходих да душя…ще стрелям на това намаление :bang: :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Фев 2023, 14:57

Ееее щом слагаш крем оттеглям си думите назад :bchug:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 20 Фев 2023, 15:24

Ей веднъж да се чувствам горд, карайки БМВ. Случка от преди 2 часа. Вдига се бариерата в района на прелеза в Русе и се почва леко придвижване в колона, като аз периодично изоставам пускайки коли да се включват от пресечки или пък да влизат в пресечки. Пред мен движеше едно сребристо е61 - Р0715КН. Евала на момчето. Видима възраст около 35 г. Удари аварийни, слезе и избута човек в инвалидна количка, който преди това всички заобикаляха. Честно Ви казвам почувствах се изключително горд и щастлив, че има каращи марката, които могат и да мислят! Обикновено се случва точно обратното - срам ме е! Един път брах срам на светофар, тъй като на зелено не тръгвах изчаквайки мъж с бял бастун да допресече. Отзад колата свирна и познайте как всички на кръстовището ме погледнаха, тъй като и мъжа си вдигна бастуна във въздуха.......надявам се и тоя отзад тогава да го е видял, но аз потънах в земята. Както и да е....накрая пича връщайки се към колата си дори вдигна ръка да се извини, че е спрял колоната. От мен получи палец и уважение....за тези след мен...не знам. Хора бъдете преди всичко човечни! Респект!

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Фев 2023, 17:26

За кабриотата, къде кроки спомена за бутането на седалките и отворен гюрук.

Преди 2 седмици излезнахме с един стар приятел събота вечер по мъжки (не се бяхме виждали 1-2г.)

И той ми разказва неговата история с жена му. Искала кола, ама кабрио да бъдела. Купил й кабрио.

И вика, почна много да ме съмнява и й сложил тракер на колата.
Миналото лято една вечер се усъмнил нещо и погледнал тракера - колата на някви поляни над с. Марково :mhihi:

Оставил децата при майка му и газ нагоре към Марково.
Отивам вика и гледам мойта в колата и подскача нагоре-надолу, все едно че върти манивела на стара жигула. :mhihi:

И така, разнищили се нещата и се оказало, че тази е имала 7 различни любовника за 5 години,
някои от които ги е въртяла паралелно :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 20 Фев 2023, 17:35

Хората с 2 жени трудно се оправят, тази 7 броя върти :clap: :lol:

Я кажете с какво почиствате гюруците, че моят на нищо не прилича в момента :?:

Не съм вадил кабриото тези дни, че му се прееба датчика на Хол :( На тъпо място е, хем в полеви условия е отвратителен за смяна, хем не ми се занимава с репатриране. Общо взето задънена улица. :censored:

Това за мазохизма с колите без таван е неоспоримо. От друга страна няма автомобил, който да ми е донесъл толкова усмивки. Съответно в него съм набил лев, какъвто не съм харчил за което и да е друго возило, а не съжалявам грам.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Фев 2023, 17:44

Е само някои са били паралелно сега :dunno:

carmanf1 написа:Оставил децата при майка му

За съжаление, на децата вероятно ще се отрази повече факта, че мама се е помпила с 7 човека по поляните :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата