ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
plradev написа: Има си закон бе човек!!Както законосъобразно позволиха вчера да се проведе протеста,така по същия начин куките имат право да изискват лични документи днес...К'во да направиш ?!?! И на мен ми е странно ,ама ей на не се учудвам...В тая държава всичко е криворазбрано и протестите са ни криворазбрани.Тия с качулките вчера дали знаеха какво искат?!Май не...И после миловидните им майки по телевизията..."пребиха ми детето...",ми що не е на училище или на работа детето ти...?? 97-ма няма да се повтори с изцепки на ултрасите от агитките.....Студентите,земледелците,еколозите и т.н. ги подкрепям с две ръце...ама псевдоанархистите ни малко ми идват в повече...

САМО ДА ПИТАМ НЯКОЙ ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
radio_manbg написа:
САМО ДА ПИТАМ НЯКОЙ ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ
Лично за мен решението е едно.И то ше си дойде отсамосебеси когато на всички,ама на ВСИЧКИ ни писне на оная работа и вече няма накаде...А не с агитацийки на Расате и на тоя и оня...Явно още не му е дошло времето...Щото ако беше така,повярвай ми нито аз ,нито ти щяхме в момента да си чешеме пръстите във форума ,а щяхма да сме на "паветата"....

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
http://www.dnes.bg/article.php?id=64191
коментирайте на воля аз мойте изводи съм си ги направил отдавна
ineedmoney написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=64191
по принцип не съм съгласен с начина по който стана този протест, но мисля, че вече наистина е крайно време тези хрантутници да си отидат и мажоритарно да се изберат хора които ще управляват държавата съветно и безпристрастно.
www.sexshop.bg - Българският сексшоп
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ей за тва не ме кефи тоя протест, що пуснаха тия от опозицията да се присъединят към тях, като са същите манафи. Треа целя парламент да се изнесе и наново и мажоритарно.
ма кои да доиде на тяхно място аиде даите имена ?
1)закони в държавата има ма ние сме тези които не ги спазваме .
депутати и министри които и да сложиш ако са българи нищо добро не ни чака пък и те немогат на накарат народа да спазва законите от си е самосъзнание и лична култура мислете малко стига повтаряхте едно и също аиде идват избори за кои ще гласувате кои ще оправи държавата АТАКА ли кои питам ви
депутати и министри които и да сложиш ако са българи нищо добро не ни чака пък и те немогат на накарат народа да спазва законите от си е самосъзнание и лична култура мислете малко стига повтаряхте едно и също аиде идват избори за кои ще гласувате кои ще оправи държавата АТАКА ли кои питам ви
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мишу написа:ма кои да доиде на тяхно място аиде даите имена ?
Първо турците да махнем, щото ако се така расаждавате...утре и мангали ще има в парламента и в правителството!
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Явор-премиер !
Асен_х министър на вътрешните работи
Х-сайтъра-министър на културата
за другите трябва да помисля 24 часа и да не пия алкохол
Асен_х министър на вътрешните работи
Х-сайтъра-министър на културата
за другите трябва да помисля 24 часа и да не пия алкохол
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
absix написа:speedmaster написа:Мишу написа:а външен министър ?
Azrail -разбира се
Глупости! ВЪТРЕШЕН министър, мамата ще им разгони на бадитите и спамерите![]()
И тая тема отива на към ключ....
еми спрете да говорите глупости за да не отива нататък
но всъщност защо някой от форума да не става за политик! нима няма добри професионалсти тук с трудов опит
или за премиери стават само синчета на бивши комунисти без нито един работен ден????
аз мисля че за да си политик и държавник не означава да не ставаш за нищо друго и затова да си такъв, а напротив да си професионалист в професията си и да имаш идей!!!
тук има такива които говорят много смислени неща, следователно има има начин !