Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Море 2020-та?!...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тия летни вируси върлуват избирателно само по нашите курорти.
Летни вируси няма. Има лайняни такива. На практика никъде няма пречиствателни станции, а където има са много под капацитета на строежите. Дори новите такива - проектирани са 2005-2008г и докато ги построят капацитетът им отдавна е надхвърлен. Спрете на високото като се качвате от Влас към Елените и се насладете на кафявото устие, което се стеле към двата залива. Лозенец от любимо място ми се превърна в еталон за развъдник на бактерии и даже с кола не минавам от там... Мога да изпиша много, но няма смисъл. Ако се почива на нашето море, поне гледайте да е до някое градче, където има шанс пречиствателната станция да покрива някаква сериозна част от фекалните води. Като цяло на север няма такова строителство и водата е доста по-чиста. Което не гарантира, че няма да се отровите от храна. Тази година на юг туристите са значително по-малко и вероятно и водата е по-чиста. Но пък беше бурно като ходих.

Never mistake motion for action...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Leon написа:Тия летни вируси върлуват избирателно само по нашите курорти.Летни вируси няма. Има лайняни такива. На практика никъде няма пречиствателни станции, а където има са много под капацитета на строежите. Дори новите такива - проектирани са 2005-2008г и докато ги построят капацитетът им отдавна е надхвърлен. Спрете на високото като се качвате от Влас към Елените и се насладете на кафявото устие, което се стеле към двата залива. Лозенец от любимо място ми се превърна в еталон за развъдник на бактерии и даже с кола не минавам от там... Мога да изпиша много, но няма смисъл. Ако се почива на нашето море, поне гледайте да е до някое градче, където има шанс пречиствателната станция да покрива някаква сериозна част от фекалните води. Като цяло на север няма такова строителство и водата е доста по-чиста. Което не гарантира, че няма да се отровите от храна. Тази година на юг туристите са значително по-малко и вероятно и водата е по-чиста. Но пък беше бурно като ходих.
Не е политически коректно да пишеш такива клевети

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Аз съм на св.Констанин и Елена със семейството. Втори ден. Вс е топ. Плажът е “ Verdi beach” до хотел “Азалия”. Чадърите са сламени, шезлонгите- дървени с шалте (комлекта е 15лв).Достатъчно са раздалечени, че да ти е комфортно. Водата е чай направо.
Всяка година идвам за по седмица тук задължително. Вечер ходим из Варна. На мен много ми харесва.
Лайна не съм видял в морето. Водорасли няма, клечки и боклуци също.
Всяка година идвам за по седмица тук задължително. Вечер ходим из Варна. На мен много ми харесва.
Лайна не съм видял в морето. Водорасли няма, клечки и боклуци също.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна toncho83 на 10 Авг 2020, 12:59, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
През 2018г бяхме на Свети Константин и Елена, хотел Долфин. Плажа пред него беше ок но водата пълна с боклуци
заради изкуствения кей.
Но пък иначе много зеленина, свежо и приятно.

Но пък иначе много зеленина, свежо и приятно.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Leon написа:Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.
Сподели нещо интересно наоколо, за 1-ва година ще ходим там към края на седмицата?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
В момента съм на Лозенец,пети ден вече.Еми по-надценено място от това село едва ли има,трябва от сутринта да звъниш в едно от няколкото кръчмички да запазиш място за вечерта,за да заемеш шезлонг на един от що-годе хубавите плажове трябва да го резервираш няколко дни по-рано,и шезлонзите на този бар могат да се ползват само ако направиш 30 лева консумация
.Честно казано нямам търпение да дойде петък,и да се махаме оттук,бих го направил веднага,ама другите не искат.А цените са без коментар,като пример ще дам Бенидорм в Испания,където почивката излезе много по евтино

- Leon
- старши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Leon написа:Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.
Сподели нещо интересно наоколо, за 1-ва година ще ходим там към края на седмицата?
Ами за начало - нос Калиакра, Балчик, Аладжа манастир, може да се вечеря в Балкон дел мундо в Топола скайс с гледка над Трейшън клифс, мидената ферма, макар че стана много комерс вече, разходка във Варна, ако искате по-диво може да се качите до Тюленово и Дуранкулак... Спокойно 3-4 вечери се уплътняват приятно. Ако не си давате зор, може и 5. В Св.Константин има 2-3 много приятни места за хапване, а спа комплекса е добър, ако искате спорт и процедури. Барът до Вила чинка е с много приятна гледка вечер за по питие.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тия дни обиколих Несебър, Созопол и Приморско... лудница навсякъде, плажа гъз до гъз, кръчмите пълни. Мерки против вирус не видях, то и как да има..

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
badboy21 написа:В момента съм на Лозенец,пети ден вече.Еми по-надценено място от това село едва ли има,трябва от сутринта да звъниш в едно от няколкото кръчмички да запазиш място за вечерта,за да заемеш шезлонг на един от що-годе хубавите плажове трябва да го резервираш няколко дни по-рано,и шезлонзите на този бар могат да се ползват само ако направиш 30 лева консумация![]()
![]()
.Честно казано нямам търпение да дойде петък,и да се махаме оттук,бих го направил веднага,ама другите не искат.А цените са без коментар,като пример ще дам Бенидорм в Испания,където почивката излезе много по евтино
![]()
това ме е отвръщавало винаги при нас
ukelichko написа: ...
Китен. Пълно с народ както винаги.
Bavarcho написа:Тия дни обиколих Несебър, Созопол и Приморско... лудница навсякъде, плажа гъз до гъз, кръчмите пълни. Мерки против вирус не видях, то и как да има..
баси

Онзи ден бях в Созопол. Такъв фраш не е бил предни години никога. С партитата на Градина и околните това е новият Слънчев бряг, определено. Паркирането е невъзможно, всичко е маркирано като платен абонамент на който спреш ли те вдигат и те карат в Бургас, пък ти си я търси някак после... всяко хотелче има по 2-3 места за 10-15 коли. Платените паркинзи за препълнени и само вдигат рамене. Аз въртях 40 минути докато не се освободи едно местенце на един платен паркинг - 12лв на ден. Кръчмите са си както винаги. На плаж не съм ходил.
От вчера съм в Царево - паркирането е окей, места има - 3лв на ден. Централния плаж е мизерия, Нестинарка е окей, ама вчера беше твърде гадно времето и реално стоях един час и то на инат.
Днес на Арапя беше окей, ама е фул и леко мръсно по пясъка, водата е чиста. Сламен чадър и два шезлонга - 10.50лв.
Заведенията - скъпични, ама не убийствено. Качеството е гоооре-долу, ама по към слабо, количеството е обидно, ама то така си е било винаги. Новото заведение Театро е готино И като музика. По едно време взеха да месят Васил Найденов с Криско, ама ае ся... Общо взето не виждам разлики с предни години. Утре се прибирам, след две седмици пак.
От вчера съм в Царево - паркирането е окей, места има - 3лв на ден. Централния плаж е мизерия, Нестинарка е окей, ама вчера беше твърде гадно времето и реално стоях един час и то на инат.
Днес на Арапя беше окей, ама е фул и леко мръсно по пясъка, водата е чиста. Сламен чадър и два шезлонга - 10.50лв.
Заведенията - скъпични, ама не убийствено. Качеството е гоооре-долу, ама по към слабо, количеството е обидно, ама то така си е било винаги. Новото заведение Театро е готино И като музика. По едно време взеха да месят Васил Найденов с Криско, ама ае ся... Общо взето не виждам разлики с предни години. Утре се прибирам, след две седмици пак.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
По южното черноморие отдавна е ужас, а Созопол откак пропагандираха с ония мощи стана ненормално във всяко едно отношение и отдавна задмина Слънчев бряг по това.
Тая година както казваш сигурно е по-зле според мен заради вируса, понеже в началото на сезона никой не ходеше никъде и сега всички дай.
Тая година както казваш сигурно е по-зле според мен заради вируса, понеже в началото на сезона никой не ходеше никъде и сега всички дай.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.