Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Море 2020-та?!...

Мнение от Bogat-Beden » 03 Авг 2020, 21:05

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Авг 2020, 13:04

Тия летни вируси върлуват избирателно само по нашите курорти. :mhihi: Летни вируси няма. Има лайняни такива. На практика никъде няма пречиствателни станции, а където има са много под капацитета на строежите. Дори новите такива - проектирани са 2005-2008г и докато ги построят капацитетът им отдавна е надхвърлен. Спрете на високото като се качвате от Влас към Елените и се насладете на кафявото устие, което се стеле към двата залива. Лозенец от любимо място ми се превърна в еталон за развъдник на бактерии и даже с кола не минавам от там... Мога да изпиша много, но няма смисъл. Ако се почива на нашето море, поне гледайте да е до някое градче, където има шанс пречиствателната станция да покрива някаква сериозна част от фекалните води. Като цяло на север няма такова строителство и водата е доста по-чиста. Което не гарантира, че няма да се отровите от храна. Тази година на юг туристите са значително по-малко и вероятно и водата е по-чиста. Но пък беше бурно като ходих.
Never mistake motion for action...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Авг 2020, 19:41

Leon написа:Тия летни вируси върлуват избирателно само по нашите курорти. :mhihi: Летни вируси няма. Има лайняни такива. На практика никъде няма пречиствателни станции, а където има са много под капацитета на строежите. Дори новите такива - проектирани са 2005-2008г и докато ги построят капацитетът им отдавна е надхвърлен. Спрете на високото като се качвате от Влас към Елените и се насладете на кафявото устие, което се стеле към двата залива. Лозенец от любимо място ми се превърна в еталон за развъдник на бактерии и даже с кола не минавам от там... Мога да изпиша много, но няма смисъл. Ако се почива на нашето море, поне гледайте да е до някое градче, където има шанс пречиствателната станция да покрива някаква сериозна част от фекалните води. Като цяло на север няма такова строителство и водата е доста по-чиста. Което не гарантира, че няма да се отровите от храна. Тази година на юг туристите са значително по-малко и вероятно и водата е по-чиста. Но пък беше бурно като ходих.

Не е политически коректно да пишеш такива клевети :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 10 Авг 2020, 11:28

Аз съм на св.Констанин и Елена със семейството. Втори ден. Вс е топ. Плажът е “ Verdi beach” до хотел “Азалия”. Чадърите са сламени, шезлонгите- дървени с шалте (комлекта е 15лв).Достатъчно са раздалечени, че да ти е комфортно. Водата е чай направо.
Всяка година идвам за по седмица тук задължително. Вечер ходим из Варна. На мен много ми харесва.

Лайна не съм видял в морето. Водорасли няма, клечки и боклуци също.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна toncho83 на 10 Авг 2020, 12:59, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 10 Авг 2020, 11:51

Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Авг 2020, 12:01

През 2018г бяхме на Свети Константин и Елена, хотел Долфин. Плажа пред него беше ок но водата пълна с боклуци :driving: заради изкуствения кей.
Но пък иначе много зеленина, свежо и приятно.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Авг 2020, 13:23

Leon написа:Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.

Сподели нещо интересно наоколо, за 1-ва година ще ходим там към края на седмицата?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 10 Авг 2020, 16:04

В момента съм на Лозенец,пети ден вече.Еми по-надценено място от това село едва ли има,трябва от сутринта да звъниш в едно от няколкото кръчмички да запазиш място за вечерта,за да заемеш шезлонг на един от що-годе хубавите плажове трябва да го резервираш няколко дни по-рано,и шезлонзите на този бар могат да се ползват само ако направиш 30 лева консумация :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Честно казано нямам търпение да дойде петък,и да се махаме оттук,бих го направил веднага,ама другите не искат.А цените са без коментар,като пример ще дам Бенидорм в Испания,където почивката излезе много по евтино :kuku: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 10 Авг 2020, 16:56

ivanski_2 написа:
Leon написа:Св. Константин е ОК, Слънчев ден също. Всяка година ходя за по няколко дни, там е много проятно. А има и къде да се обикаля наоколо - за разходка за вечеря, забележителности.

Сподели нещо интересно наоколо, за 1-ва година ще ходим там към края на седмицата?

Ами за начало - нос Калиакра, Балчик, Аладжа манастир, може да се вечеря в Балкон дел мундо в Топола скайс с гледка над Трейшън клифс, мидената ферма, макар че стана много комерс вече, разходка във Варна, ако искате по-диво може да се качите до Тюленово и Дуранкулак... Спокойно 3-4 вечери се уплътняват приятно. Ако не си давате зор, може и 5. В Св.Константин има 2-3 много приятни места за хапване, а спа комплекса е добър, ако искате спорт и процедури. Барът до Вила чинка е с много приятна гледка вечер за по питие. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Авг 2020, 18:16

Изображение
Китен. Пълно с народ както винаги.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Авг 2020, 18:26

Тия дни обиколих Несебър, Созопол и Приморско... лудница навсякъде, плажа гъз до гъз, кръчмите пълни. Мерки против вирус не видях, то и как да има..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Авг 2020, 18:48

badboy21 написа:В момента съм на Лозенец,пети ден вече.Еми по-надценено място от това село едва ли има,трябва от сутринта да звъниш в едно от няколкото кръчмички да запазиш място за вечерта,за да заемеш шезлонг на един от що-годе хубавите плажове трябва да го резервираш няколко дни по-рано,и шезлонзите на този бар могат да се ползват само ако направиш 30 лева консумация :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Честно казано нямам търпение да дойде петък,и да се махаме оттук,бих го направил веднага,ама другите не искат.А цените са без коментар,като пример ще дам Бенидорм в Испания,където почивката излезе много по евтино :kuku: :mhihi:

това ме е отвръщавало винаги при нас

ukelichko написа: ...
Китен. Пълно с народ както винаги.

Bavarcho написа:Тия дни обиколих Несебър, Созопол и Приморско... лудница навсякъде, плажа гъз до гъз, кръчмите пълни. Мерки против вирус не видях, то и как да има..

баси :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 10 Авг 2020, 19:01

Онзи ден бях в Созопол. Такъв фраш не е бил предни години никога. С партитата на Градина и околните това е новият Слънчев бряг, определено. Паркирането е невъзможно, всичко е маркирано като платен абонамент на който спреш ли те вдигат и те карат в Бургас, пък ти си я търси някак после... всяко хотелче има по 2-3 места за 10-15 коли. Платените паркинзи за препълнени и само вдигат рамене. Аз въртях 40 минути докато не се освободи едно местенце на един платен паркинг - 12лв на ден. Кръчмите са си както винаги. На плаж не съм ходил.
От вчера съм в Царево - паркирането е окей, места има - 3лв на ден. Централния плаж е мизерия, Нестинарка е окей, ама вчера беше твърде гадно времето и реално стоях един час и то на инат.
Днес на Арапя беше окей, ама е фул и леко мръсно по пясъка, водата е чиста. Сламен чадър и два шезлонга - 10.50лв.
Заведенията - скъпични, ама не убийствено. Качеството е гоооре-долу, ама по към слабо, количеството е обидно, ама то така си е било винаги. Новото заведение Театро е готино И като музика. По едно време взеха да месят Васил Найденов с Криско, ама ае ся... Общо взето не виждам разлики с предни години. Утре се прибирам, след две седмици пак. :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Авг 2020, 19:36

Изображение
Не е пусто в Китен. Цени - народни.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2020, 20:01

По южното черноморие отдавна е ужас, а Созопол откак пропагандираха с ония мощи стана ненормално във всяко едно отношение и отдавна задмина Слънчев бряг по това.
Тая година както казваш сигурно е по-зле според мен заради вируса, понеже в началото на сезона никой не ходеше никъде и сега всички дай.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата