Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Море 2026г.?!...
BMW_POWER написа:Джамайка, не ми хареса. Няма програма, карат като идиоти, навсякъде смрад на трева. Досадници стоят във водата и се опитват да ти пробутат нещо.
И аз съм със същите впечатления от преди 10-11 години. Тогава бях на круиз и единственото място на което откровено се притеснявах за сигурността си беше Ямайка. Всички са напушени и адски нагли. Общо взето след като пообиколих насам натам, се убедих че за мен южна Гърция и йонийските острови е ултиматното място за морска почивка ако си в България. Има и други яки места по света, обаче пътя до там в повечето случаи не си струва.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
b_u_b_o написа: Има и други яки места по света, обаче пътя до там в повечето случаи не си струва.
Точно това му обяснявам на Пешеходеца. +40 часа във въздуха и престой по летища, просто не си заслужава. До любимото му Хонолулу са ми 17 часа с престоя. Плюс да съм още два часа по-рано на летището и то се връзва почти на денонощие. Сложи и шест часа разлика и на мен ще ми трябва почивка след почивката. На юг ми е в рамките на четири часа. Това се преживява. Мога да лежа на басейна и невлизането във водата не ми е проблем. Тази година синковецът дори не стъпи на плажа.
Одъртявам и пътуването ми се превръща в изтезание. Отделно и самите авиокомпании не го правят по-леко. Ама това е друга тема.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
b_u_b_o написа:Общо взето след като пообиколих насам натам, се убедих че за мен южна Гърция и йонийските острови е ултиматното място за морска почивка ако си в България. Има и други яки места по света, обаче пътя до там в повечето случаи не си струва.
Ловим ли бас, че по-бързо ще се пльосна на плажа в Сицилия отколкото ти в Гърция
Просто истински хубавите места струват скъпо вече…в Капотаормина ми обявиха 1200€/вечер тази година за същите дати, миналата платих под 500€ и това за НЕреновираните стаи…за тях почти х2 отиваше цената

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Don_Diego написа:Ловим ли бас, че по-бързо ще се пльосна на плажа в Сицилия отколкото ти в Гърция![]()
Говорим за далечните дестинации. Италия или Гърция все тая.
Гледам...чудя се...пак гледам...
От какъв зор тия пари за стая!?
Ще я купувате ли какво ще я правите тая стая?!...риторично нали...
На нова година бях в един хотел в Павел баня.
От най-лъскавите с уловката,че ходих от 27-8 до 31.
Без празничната вечеря и т.н.
Цената и така беше...очарователна.
Не е нещо ново за мен.От повече от 20 години ходя в Павел баня та знам кое колко струва.
Ама новогодишният пакет бе нещо около 5000-6000лв.
Няма логично обяснение за това,но на 31-ви като си тръгвах сутринта хотела бе пълен с ламбота,ферарита,г-класи и т.н.
Нямам идея защо тези хора бяха решили да похарчат тези пари там.
Очевидно сумата не им бе проблем,но логиката услугата да струва толкова не можах да я приема.
Затова и не останах за празнуването.
С тия пари можех да съм на другия край на света със семейството,а не в същата зала в която вечерях и предните 3-4 вечери на една трета от тая цена.
Та така.
Успех с почивките и всеки да иде там дето иска.
Аз тази година не планувам нищо.
Дъщеря ми ще кандидатства и докато не мине патакламата която нямам никаква идея кога и как
ще завърши нищо не планувам.
Като стане номера пари и време ще се намерят пък ако не се...и септември ще бъде юли па макар и в Турция да речем.
От какъв зор тия пари за стая!?
Ще я купувате ли какво ще я правите тая стая?!...риторично нали...
На нова година бях в един хотел в Павел баня.
От най-лъскавите с уловката,че ходих от 27-8 до 31.
Без празничната вечеря и т.н.
Цената и така беше...очарователна.
Не е нещо ново за мен.От повече от 20 години ходя в Павел баня та знам кое колко струва.
Ама новогодишният пакет бе нещо около 5000-6000лв.
Няма логично обяснение за това,но на 31-ви като си тръгвах сутринта хотела бе пълен с ламбота,ферарита,г-класи и т.н.
Нямам идея защо тези хора бяха решили да похарчат тези пари там.
Очевидно сумата не им бе проблем,но логиката услугата да струва толкова не можах да я приема.
Затова и не останах за празнуването.
С тия пари можех да съм на другия край на света със семейството,а не в същата зала в която вечерях и предните 3-4 вечери на една трета от тая цена.
Та така.
Успех с почивките и всеки да иде там дето иска.
Аз тази година не планувам нищо.
Дъщеря ми ще кандидатства и докато не мине патакламата която нямам никаква идея кога и как
ще завърши нищо не планувам.
Като стане номера пари и време ще се намерят пък ако не се...и септември ще бъде юли па макар и в Турция да речем.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море и изобщо почиваш е мнгоо обширно понятие и всеки го разбира различно.
От хора търсещи най-луксозното и известното, до обратния вариант търсещи диво и евтино, бунгала, палатки баня на отрито и др.
Ето някои бият бая път и даже не влизат във водата, други не излизат от нея.
Трети не спират с яденето и най-вече пиенето.
Всеки кара както му е кеф, но е добре да се пробва от всичко поне веднъж и тогава да се генерализира къде било най най
Гърция е добре, особено на фона на България, има и доста добро места, ама по-скоро са тук/там, но не мога да кажа, че е топа в никакъв случай.
За мен поне трябва да е балансирано, да има хубава храна и пиене, водата да е много добра / прозрачна , да е екзотично по възможност и да не е мега скъпо на място. Да е що годе сигурно, макар това де е условно. Където съм бил, доста хора не биха отишли особено сами.
Билет мога да прежаля, защото ако на място не е цифромания, за 2 седмици билета се избива двойно дори.
От хора търсещи най-луксозното и известното, до обратния вариант търсещи диво и евтино, бунгала, палатки баня на отрито и др.
Ето някои бият бая път и даже не влизат във водата, други не излизат от нея.
Трети не спират с яденето и най-вече пиенето.
Всеки кара както му е кеф, но е добре да се пробва от всичко поне веднъж и тогава да се генерализира къде било най най
Гърция е добре, особено на фона на България, има и доста добро места, ама по-скоро са тук/там, но не мога да кажа, че е топа в никакъв случай.
За мен поне трябва да е балансирано, да има хубава храна и пиене, водата да е много добра / прозрачна , да е екзотично по възможност и да не е мега скъпо на място. Да е що годе сигурно, макар това де е условно. Където съм бил, доста хора не биха отишли особено сами.
Билет мога да прежаля, защото ако на място не е цифромания, за 2 седмици билета се избива двойно дори.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По-точно не може да се каже
Всеки си има различен вкус затова има и толкова голям избор
Всеки си има различен вкус затова има и толкова голям избор