СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Цепенето на дърва си е удоволствие
Kогато решиш, по което и да време на годината щом ти е удоволствие, заповядай в Чепеларе/Момчиловци/Борино и на 3-те места ме чакат дърва за цепене, бирата е от мен

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drifty написа:Цепенето на дърва си е удоволствие
Зависи от количеството...преди да се газифицираме взимахме по 12-15 кубика дърва на сезон, метровици и през сезона си ги режехме и цепехме, основно аз разбира се...не искам вече да виждам брадва през живота си

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Преди да минем на климатици имахме по минимимум 30 кубика на година да нарежем,нацепим и нанесем. Най-хубаво беше като ги докарат зимата, целите в сняг и лед...абе зимна приказва беше направо.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:drifty написа:Абе като сваляш апарата за ревизия с какво затапваш спирачния маркуч/тръба, да не тече?
С болт и гайка с шайби става...
Хм, отдавна не съм свалял апарат, та да си го представя. Из тубата гледам някакви капачки слагат, но не знам от къде се взимат.
@Don Diego, при нас са наполовина, на мен по неприятно ми е подреждането и носенето после, че дървата стоят на 4-5км от Търново а после са 4 етажа до апартамента без асансьор

@ivanski, звучи примамливо

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ако почвахме от двора щеше да е супер, тук си ги добиваме сами, че излиза доста по евтино
drifty, лятото е готино има много приятни места наоколо, а и е хладно и се живее

drifty, лятото е готино има много приятни места наоколо, а и е хладно и се живее

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
drifty написа:ildivvy написа:drifty написа:Абе като сваляш апарата за ревизия с какво затапваш спирачния маркуч/тръба, да не тече?
С болт и гайка с шайби става...
Хм, отдавна не съм свалял апарат, та да си го представя. Из тубата гледам някакви капачки слагат, но не знам от къде се взимат.
Всъщност май те заблудих малко, защото по инерция мислех за мотори... Там маркуча завършва с фитинг. Сп.маркуч на колите е с фитинг с външна резба и затова завиват някакви капачки... В този случай избираш си подходящ болт, слагаш му отгоре едно парче тънка вътрешна гума от нещо и го вкарваш във фитинга. Другия вариант е да не слагаш нищо (така или иначе ще обезвъздушаваш после), а просто да го вкараш в някое найлоново пликче и стягаш с ластик, за да не тече на ляво и на дясно... Може и просто да му залепиш едно парче хартиено тиксо отдоло и си готов!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Don_Diego написа:ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
От Април нататък... Най-добре Май! Тогава Родопите са наистина магични!
Ex: 96' BMW318ti

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
Ще дам сигнал като става,

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Don_Diego написа:ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
Ще дам сигнал като става,че всяка година е различно, април е студено ( може би тази година няма да е ), май много вали обикновено, нека да дойде края на март и ще ти кажа.
Работата отива към пролетна форумна сбирка на Пампорово с организирани игри по цепене на дърва, авторемонти и преяждане с баклава

- drifty
- младши ентусиаст
-
Само ако пампоровките дойдат да месят и баници 
ildivvy, мен ме притеснява обезвъздушаване то точно, не искам да оставя АБС модула на сухо, че после ще трябва в сервиз да се довърши. Мисля да го съчетая със смяна на спирачна течност, но без да оставям системата на сухо, че иначе си отива за сервиз работата.

ildivvy, мен ме притеснява обезвъздушаване то точно, не искам да оставя АБС модула на сухо, че после ще трябва в сервиз да се довърши. Мисля да го съчетая със смяна на спирачна течност, но без да оставям системата на сухо, че иначе си отива за сервиз работата.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
STEVAL написа:ivanski_2 написа:Don_Diego написа:ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
Ще дам сигнал като става,че всяка година е различно, април е студено ( може би тази година няма да е ), май много вали обикновено, нека да дойде края на март и ще ти кажа.
Работата отива към пролетна форумна сбирка на Пампорово с организирани игри по цепене на дърва, авторемонти и преяждане с баклава

Чакам да чуя наградите и направо се записвам.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
STEVAL написа:ivanski_2 написа:Don_Diego написа:ivanski, кога е най-добрия момент за идване пролетта? Искам да са поразминали дъждовете и всичко да е зелено вече...тази година съм решил да го разходя кабриото натам, че вече 2 години ми се разминава
И нали все пак сме авто форум, който иска да полети малко с по-висока скорост или пък да покара колело във въздуха

http://zipline.4epelare.com/index.php/zipline-400
http://zipline.4epelare.com/index.php/c ... -chepelare

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Мани ги тия детски работи...освен Исмена в Девин, кой друг хотел е ок откъм база и спа зона