СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Само ако пампоровките дойдат да месят и баници
ildivvy, мен ме притеснява обезвъздушаване то точно, не искам да оставя АБС модула на сухо, че после ще трябва в сервиз да се довърши. Мисля да го съчетая със смяна на спирачна течност, но без да оставям системата на сухо, че иначе си отива за сервиз работата.
Стискаш го с клещи "чираци" и готово.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:Мани ги тия детски работи...освен Исмена в Девин, кой друг хотел е ок откъм база и спа зона
Все едно питаш освен М5 , кое друго бмв понавървява

Много субективно зависи какво търсиш, има хора които предпочитат да има голямо и хубаво спа, други пък им трябва само чиста стая и прилична кухня, трети пък искат да има възможно най-много интересни неща наблизо, друг ключов фактор е бюджета.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Е.Димитров написа:drifty написа:Само ако пампоровките дойдат да месят и баници
ildivvy, мен ме притеснява обезвъздушаване то точно, не искам да оставя АБС модула на сухо, че после ще трябва в сервиз да се довърши. Мисля да го съчетая със смяна на спирачна течност, но без да оставям системата на сухо, че иначе си отива за сервиз работата.
Вероятно и това е вариант, така и така ще сменям маркучите, мога да смачкам старите да не текат

Ivanski, тази акютракция си плаче да се пробва, имаш ли впечатления?

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Имам в началото като почнаха работих там , свалях хоратаdrifty написа:Е.Димитров написа:drifty написа:Само ако пампоровките дойдат да месят и баници
Вероятно и това е вариант, така и така ще сменям маркучите, мога да смачкам старите да не текат
Ivanski, тази акютракция си плаче да се пробва, имаш ли впечатления?

Готино е , струва си да се пробва и за разлика от този на невястата (Смолян), тук е безопасно понеже няма човешка намеса при спирането.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не се губи много течност при тези 'операции'... Няма да остане без течност АБС-а! С каквото и да го запушиш маркуча, все ще свърши работа!
За 'пролетната сбирка в планината' - мога да мина с мотора, да 'прегледам' на 'ивански' ендурото
За 'пролетната сбирка в планината' - мога да мина с мотора, да 'прегледам' на 'ивански' ендурото

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
drifty написа:Абе като сваляш апарата за ревизия с какво затапваш спирачния маркуч/тръба, да не тече?
от стария маркуч взимаш накрайника и или слагаш болт в маркуча или една капак с телеподващото

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
те са бронзови за да покажат че са карбонови дисковете беее.. и това ми било разбирач...
сега сериозно- нищо им няма... били са на по- влажно място просто, но не ми изглеждат давени
сега сериозно- нищо им няма... били са на по- влажно място просто, но не ми изглеждат давени
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:Не се губи много течност при тези 'операции'... Няма да остане без течност АБС-а! С каквото и да го запушиш маркуча, все ще свърши работа!
И аз искам да го видя, ще и мен ме блазнят ф650-ките

Благодаря за идеите, предполагам при самата смяна няма да загуби много течност, но ако ревизирам апарати, ще минат няколко дни преди да сглобя всичко, та затова искам да затапя

Аз иначе се наслаждавам на гледката към морето
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
СПАМ ТЕМА
ildivvy, аз ще се радавм да го видиш и покараш и да си дадеш мнението, ако не в Чепеларе аз постоянно съм в Пловдив и там може, даже утре вечер отивам и ще съм там 5-6 дни, но още е малко хладно за моторетката.
М/у другото трябва да намеря в Тракия къде да го държа, засега съм говорил с един баДки дето имат фитнес, и пред фитнеса го държа и те го наглеждат, но ако намеря някой паркинг почасово ще е супер , да го ползвам когато идвам.
drifty, ела да го видиш, да се влюбиш и да си вземеш и ти същия
Аз си мислех че вече ще искам по-нов за това лято, но моторчето си е супери и не ми се сменя, само 2 гуми да му взема и
И тук се постопли и аз реших да поработя сред природата малко

М/у другото трябва да намеря в Тракия къде да го държа, засега съм говорил с един баДки дето имат фитнес, и пред фитнеса го държа и те го наглеждат, но ако намеря някой паркинг почасово ще е супер , да го ползвам когато идвам.
drifty, ела да го видиш, да се влюбиш и да си вземеш и ти същия

Аз си мислех че вече ще искам по-нов за това лято, но моторчето си е супери и не ми се сменя, само 2 гуми да му взема и

Последна промяна ivanski_2 на 22 Фев 2023, 16:06, променена общо 1 път

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
drifty написа:Благодаря за идеите, предполагам при самата смяна няма да загуби много течност, но ако ревизирам апарати, ще минат няколко дни преди да сглобя всичко, та затова искам да затапяТова с телопдосващото никога не бих се сетил
Капе си сериозно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:Набор 2020, 27к км…
Ужас... мойте са мръсно черни на цвят ама чак такива ръждилници не са.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
ivanski_2 написа:ildivvy, аз ще се радавм да го видиш и покараш и да си дадеш мнението, ако не в Чепеларе аз постоянно съм в Пловдив и там може, даже утре вечер отивам и ще съм там 5-6 дни, но още е малко хладно за моторетката.
drifty, ела да го видиш, да се влюбиш и да си вземеш и ти същия![]()
Аз си мислех че вече ще искам по-нов за това лято, но моторчето си е супери и не ми се сменя, само 2 гуми да му взема и![]()
много красиво... но къде е водата?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911