СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 22 Фев 2023, 17:09

Липсата на сняг си казва своето, дано пролетта вали повечко, че да не се окаже на режим половин България :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Фев 2023, 21:04

ivanski_2 написа:ildivvy, аз ще се радавм да го видиш и покараш и да си дадеш мнението, ако не в Чепеларе аз постоянно съм в Пловдив и там може, даже утре вечер отивам и ще съм там 5-6 дни, но още е малко хладно за моторетката.
М/у другото трябва да намеря в Тракия къде да го държа, засега съм говорил с един баДки дето имат фитнес, и пред фитнеса го държа и те го наглеждат, но ако намеря някой паркинг почасово ще е супер , да го ползвам когато идвам.

Не знам какво точно разбираш под почасово, но може да питаш в паркинга зад 'Евридей'-я (сега е с друго име) или на паркинга срещу 15-ти блок. Лошото е , че са открити... Има още един паркинг в квартала до парк Лаута...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 22 Фев 2023, 21:10

Ще ги разгледам мерси, в Тракия отсядам до форума, та ще видя нещо наоколо, а почасово разбирам като съм там за 1-2-5 дни да мога да платя и за тези дни да си паркирам постоянно.
Мерси иначе, ако баДките не са навити на същата схема и тази година ще проверя всички които ми предложи. :bchug:

А като цяло според теб има ли реална опасност мотора да си замине :mhihi: , както си замина половината ми е60? Предполагам не понеже мотора е стар и евтин :dunno:
Последният път на плажа в Бургас просто го зарязох и отидох на плаж и като се върнах си беше там, даже кутията не бях заключил а в нея обувките за мотора.Отдавам го на факта че е стар и неапетитен или се лъжа и просто имам късмет :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Фев 2023, 21:13

Имаш късмет . Но той рано или късно се обръща ако злоупотребяваш с него .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 22 Фев 2023, 21:18

ivanski_2 написа:
drifty, ела да го видиш, да се влюбиш и да си вземеш и ти същия :mhihi:
Аз си мислех че вече ще искам по-нов за това лято, но моторчето си е супери и не ми се сменя, само 2 гуми да му взема и :driving:

И тук се постопли и аз реших да поработя сред природата малко

Изображение

Гледката е уникално красива! :yes:

За мотора, напоследък си мисля, че финансово ми е неоправдано да си взема мотор, не че няма да го ползвам лятото често вместо колата, ама все пак си е още едно гърло за хранене. Иначе онзи, дето ти пратих още го наглеждам дали е на обява :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Фев 2023, 21:26

Взимай не го мисли :mhihi:
Ако мислиш да спестяваш гориво или друго като не караш колата а караш мотора, няма да стане- има си разходи.... обаче самото усещане си струва :bchug:

Иначе на 30 минути от този има още един готин.
87689618_10206873239786086_6528630235888353280_n.jpg

Jordana написа:Имаш късмет . Но той рано или късно се обръща ако злоупотребяваш с него .

Чул си че ги крадат или ? :dunno:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 22 Фев 2023, 21:34

Сигурен съм, ама по принцип планирам в близко бъдеще да купувам къща, та си е разход, дето със сегашните ми доходи е по-удачно да пропусна. Като вдигна доходите, вероятно пак ще дойде на по-дневен ред :D

Иначе като идея ми е като взема къща, която няма да е в града, лятото за дреболии или да се видя с приятели да слизам с него до града вместо с колата и да си ходя и на работа с него :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Фев 2023, 21:42

Всичко се краде, ако се остави без надзор! Чак толкова стар мотор едва ли, но все пак... Поне куфара си заключвай... Пък и нищо не пречи мотора да ти е пред погледа, дори на плажа... Ако сте навити с жена ти, може лятото да дойдете с нас до Фанари на плаж някой път!

Другото, което ми хрумна, докато вечерях преди малко, е следното: Не знам за какви пари говорим, приказвайки за тези паркинги, но ако ти се дават 30-35лв на месец (колкото е половината наем), мога да те свържа с мой приятел, който държи гараж под наем пак зад Евридей-я. В него си държи мотора. До скоро бяха двама с още един мой колега от завода, но той си продаде мотора, че чакаха бебе (вече им се роди). Входа към гаражите е с ролетна врата с дистанционно... Екстра е! Помисли си!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Фев 2023, 22:09

ildivvy написа:Всичко се краде, ако се остави без надзор! Чак толкова стар мотор едва ли, но все пак... Поне куфара си заключвай... Пък и нищо не пречи мотора да ти е пред погледа, дори на плажа... Ако сте навити с жена ти, може лятото да дойдете с нас до Фанари на плаж някой път!

Другото, което ми хрумна, докато вечерях преди малко, е следното: Не знам за какви пари говорим, приказвайки за тези паркинги, но ако ти се дават 30-35лв на месец (колкото е половината наем), мога да те свържа с мой приятел, който държи гараж под наем пак зад Евридей-я. В него си държи мотора. До скоро бяха двама с още един мой колега от завода, но той си продаде мотора, че чакаха бебе (вече им се роди). Входа към гаражите е с ролетна врата с дистанционно... Екстра е! Помисли си!
Благодаря ако баДките откажат това е супер вариант.

Иначе сме навити със жената , проблема е че много ще ви бавим, много съм неопитен още а и като карам жената винавам още 5 пъти повече ….
Иначе там е готино , ходихме няколко пъти миналата година защото спим в Мадан при роднини и ни е супер близо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 22 Фев 2023, 22:20

Как се нарича човек, който гледа от долу - нагоре страници във форуми, оферти по магазини и т.н.? От години съм забелязал, че го правя и май май имам проблеми с мозъка...... :lol:
Нормалния човек, отваря втора страница на дадена тема и я почва от горе надолу, но аз скролвам до долу и връщам нагоре. Това мисля, че не е нормално и не мога да разбера защо го правя..... :paranoid:
Книга като е, или четиво си го чета подред, но е такива неща, страници в теми, форуми и сайтове и други подобни, ги почвам от долу нагоре.....

Най-лошото е, че не се бъзикам... :roll:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 22 Фев 2023, 22:43

По-лошо то е, че не си само ти :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Фев 2023, 23:38

И аз го правя от време на време и само ако някой спор ми хване окото :lol:

Трети сезон на Мандалориан стартира на 1ви Март, пускам да си припомня историята. Вие гледате ли подобен тип сериали?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 23 Фев 2023, 0:34

Абе дайте да изсипем някой простотия относно "ЕРГЕНЪТ 2"? Тре'а се изкоментира т'ва хитовете предаване...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 23 Фев 2023, 0:56

Да гледаш Ергенът е като да си в автокъща на Горубляне - боклук до боклук :D
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 23 Фев 2023, 1:05

BorislavB написа:Абе дайте да изсипем някой простотия относно "ЕРГЕНЪТ 2"? Тре'а се изкоментира т'ва хитовете предаване...

За да не е пълна загуба на време, предлагам да минем директно на тарифите на участничките :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата