ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За едно само съм съгласен с Мишу,че българският манталитет е страшна работа и също е в голяма степен в основата на проблема..
Днеска май протеста протича кротко и тихо,ако продължи така и аз ше почна да ходя ,не ме питайте защо,каква е ползата ,какви са ми исканията и т.н...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
....Ама верно май не заслужаваме и по добро.... гледам че за последният един месец се подиграха с българсите граждани по начин които в всяка една държава се наказва горко от народа... то не беше "in VIVO" то не бяха 13...14....15...16...заплати то не беше дългосрочни отпуски.... а сега някакъв пукъл излиза да говори че сме били некадърни и едва ли не недостоини щото не сме се били събрали и сори ама тъй не ставало.... чакай бе момче ти усетили се кои чете това което приказваш. Колко трябва да си елементарен че да дърпаш дявола за опашката бре - или просто не те интересува щото те всички хора нали са равни ама някои към които и тои се е пречислил са по равни а? Абе господа народни представители защо искате да ни вбесите? не вярвате че ще се случи? или след като на първият му хвръкне главата ще говорите за хуманност? Как по дяволите не се сетихте че хората умираха от студ и трябваха спешни мерки а не извънредно съвещание..ама като свърши отпуската... кое е извънредното бре? Как един депутат не излезе да кажа да се спре това безумие вчера? КАК ЕДИН ОТ ТОЛКОВА ПАРТИИ??? А те всички мислели за нас? Само че техните близки не са били отпред и е нямало смисъл.... Този капитал-демократически-комунизъм ни сложи рогата .... и сега накъде... Кажете ми колко може да са глупави служителите на реда да влизат толкова безразборно в схватки по време на протест подкрепен от "Българските Маики" че гледах как някакъв гангстер обяснява "..ако ти говорят нещо ги удари с палката през краката..." да де ама къде ще отиде с палката ако попадне на неправилният човек - аз не бих допусна да ме ударят затова че негодувам от такова отношение и честно казано с знанията ми как да се защитавам тази малка няма да стигне до краката ми.... тогава какво правим...
Абе върнахме се доста годинки назад...
Абе върнахме се доста годинки назад...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
преди малко се вьрнах от митинга ми сла че нямаше провокации мирно беше но трябва повечко хора сигурно в сьбота ше е лудница
утре пак ако немам работа и шефа ме пусне сам там 3ти ден
заедно ще успеем братя
заедно ще успеем братя
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
zaharin3 написа:преди малко се вьрнах от митинга ми сла че нямаше провокации мирно беше но трябва повечко хора сигурно в сьбота ше е лудница
заедно ще успеем братя
И в събота, кво ше пушиш с полицайте дкато в парламента нема никой или кво ше става.....
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
zaharin3 написа:я си седи дома на топло ве

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
ми тогава е ма кво
те ше протестират и ние
няма да ни пречат
те пак са хора
може и те да скандират оставка
верно на 14и беше зле но така им заповядват не че не ги презирам по некои пьт но.....това работят.
и на тех им е дотегнало сес сигурнос.
те ше протестират и ние
няма да ни пречат
те пак са хора
може и те да скандират оставка
верно на 14и беше зле но така им заповядват не че не ги презирам по некои пьт но.....това работят.
и на тех им е дотегнало сес сигурнос.
Тази вълна, желание за промяна трябва да се задържи и да нараства. Представете си няколко месеца, ако ще година в такова положение.
Нима резлутата не си струва? Доста по-високи минимални заплати, справедливост, драстично намаляване на катострофите, първокласни пътища и т.н и т.н. България може да стане прекрасно място за живеене, хората на които не им пука, нима не бихте се радвали, ако и другите около вас имат по-добър живот? Или викате, аз нали си имам x5, кво ме е*е за другите, нека ми завиждат.
Нима резлутата не си струва? Доста по-високи минимални заплати, справедливост, драстично намаляване на катострофите, първокласни пътища и т.н и т.н. България може да стане прекрасно място за живеене, хората на които не им пука, нима не бихте се радвали, ако и другите около вас имат по-добър живот? Или викате, аз нали си имам x5, кво ме е*е за другите, нека ми завиждат.
Последна промяна acer на 15 Яну 2009, 18:14, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
acer написа:Тази вълна, желание за промяна трябва да се задържи и да нараства. Представете си няколко месеца, ако ще година в такова положение.
как става номера с заплатите като нема производство нема икономика откаде да ти дадат заплата ?
катастрофите не зависят от парламента а от прос български народ
пътищата просто много се краде а и технологията не я владеем
разберете парламента не определя нищо тои няма отношение към заплатата (няма закон дето да казва кои колко да получава )
едно и също си повтарята да сменим правителството и какво новото иде с магическа пръчка и за 5г ще стигнем чехия ли

колко се осъгуряват на минималната па взимат 800лв ми ето ако сте съвестни отивате и си довнасяте това е разберете го държавата зависи от вашето отнишение към всичко а кажи тебе лично какво ти взе правителството ? и какво ти е виновно конкретно на теб
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нищо лично колега,ама едно нещо правдоподобно и логично нямаш в тоя пост..Мишу написа:acer написа:Тази вълна, желание за промяна трябва да се задържи и да нараства. Представете си няколко месеца, ако ще година в такова положение.
как става номера с заплатите като нема производство нема икономика откаде да ти дадат заплата ?
катастрофите не зависят от парламента а от прос български народ
пътищата просто много се краде а и технологията не я владеем
разберете парламента не определя нищо тои няма отношение към заплатата (няма закон дето да казва кои колко да получава )
едно и също си повтарята да сменим правителството и какво новото иде с магическа пръчка и за 5г ще стигнем чехия ли![]()
![]()
колко се осъгуряват на минималната па взимат 800лв ми ето ако сте съвестни отивате и си довнасяте това е разберете го държавата зависи от вашето отнишение към всичко а кажи тебе лично какво ти взе правителството ? и какво ти е виновно конкретно на теб

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
посочи конкретно кое е нелогично без общи приказки точко и конкретно искам
ИМА ЗАКОНИ СЪМИТЕ ХОРА НЕ ГИ СПАЗВАТ А КАЖЕТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА СВЕКИ РАБОТИ ЗА 4-500ЛВ АМА СЕ чУДИ КАКВО ДА завърти като влезна в някоя къща и веднага разбирам къде работи човека
ИМА ЗАКОНИ СЪМИТЕ ХОРА НЕ ГИ СПАЗВАТ А КАЖЕТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА СВЕКИ РАБОТИ ЗА 4-500ЛВ АМА СЕ чУДИ КАКВО ДА завърти като влезна в някоя къща и веднага разбирам къде работи човека

Последна промяна Мишу на 15 Яну 2009, 19:24, променена общо 1 път