РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 17 Фев 2009, 9:23

Строй се за сутрешен преглед! Аре бе СКИС само се скатаваш!Заради Скиса,всички с шкафчетата бегом марш навън!!! :D

П.П. Сутрин проверява ли са ви за конци,игли,носни кърпи и т.н.?
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Фев 2009, 9:30

POL_Starshi написа:Строй се за сутрешен преглед! Аре бе СКИС само се скатаваш!Заради Скиса,всички с шкафчетата бегом марш навън!!! :D

+тефтерче,молив,ножче,безопасна игла ... и к'во още беше там....
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Фев 2009, 10:36

бал съм ви в натегачите!! мечка ли ше ми напраите ,че се скатах и тичахте с шкафчетата на плаца...!?!? :twisted: ич ми не дреме!
наказването на целият взвод заради един беше доста възпитателен метод. при няколко провинения просто взвода те изчакваше долу в мазето ,дето се оставяха обувките и ти хвърляше един здрав кютек! интересно ,че съвсем незлобливо и после сте си пак приятели ,но не може заради един -сички....!!!

втори курс-сички гледат изаура!леонсио тамън я е нагласил да я бодне и сериите не се пропускат и при ядрен взрив!!! аз не съм гледал ни една и по време на сериала скачам през оградата и долу в града! нема живо пиле ,нема офицери-рай! влизам в едно кафе да пия и две госпоици ,или както старши вика зарзалии...седат на съседната маса!! смигам нещо на едната ,тва-онова ,пийваме кафето и одихме да събориме гредите у квартирата и!! голем кеф-върза ми за 5мин нема! и аз щастлив и доволен се прибирам за вечерна ,надул съм се като пуяк ,че съм боднал и то лесно и се фалим вечерта на аверите! и по едно време стигам до как си тръгвам от квартирата и обяснявам и единия вика: копеле тия стълби еди кви си ли беха!? викам-да! другия се обажда-кревата с една червена ковертюра ли е покрит!?-да! и последния вика:иди да те видат за трипер,има бенка на кръста ,аз вече минах!!!! изтръпнах! оказа се ,че целия батальон ни е обаджаначила ,полвината пикат с рев и си мамата....!! тогаа ми се размина ,но станах критичен към лесните зарзалии и скептичен към секс по време на сериал!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Фев 2009, 10:50

plradev написа:
POL_Starshi написа:Строй се за сутрешен преглед! Аре бе СКИС само се скатаваш!Заради Скиса,всички с шкафчетата бегом марш навън!!! :D

+тефтерче,молив,ножче,безопасна игла ... и к'во още беше там....

гребенче и огледалце:mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 17 Фев 2009, 10:58

SKISA написа:бал съм ви в натегачите!! мечка ли ше ми напраите ,че се скатах и тичахте с шкафчетата на плаца...!?!? :twisted: ич ми не дреме!
наказването на целият взвод заради един беше доста възпитателен метод. при няколко провинения просто взвода те изчакваше долу в мазето ,дето се оставяха обувките и ти хвърляше един здрав кютек! интересно ,че съвсем незлобливо и после сте си пак приятели ,но не може заради един -сички....!!!

втори курс-сички гледат изаура!леонсио тамън я е нагласил да я бодне и сериите не се пропускат и при ядрен взрив!!! аз не съм гледал ни една и по време на сериала скачам през оградата и долу в града! нема живо пиле ,нема офицери-рай! влизам в едно кафе да пия и две госпоици ,или както старши вика зарзалии...седат на съседната маса!! смигам нещо на едната ,тва-онова ,пийваме кафето и одихме да събориме гредите у квартирата и!! голем кеф-върза ми за 5мин нема! и аз щастлив и доволен се прибирам за вечерна ,надул съм се като пуяк ,че съм боднал и то лесно и се фалим вечерта на аверите! и по едно време стигам до как си тръгвам от квартирата и обяснявам и единия вика: копеле тия стълби еди кви си ли беха!? викам-да! другия се обажда-кревата с една червена ковертюра ли е покрит!?-да! и последния вика:иди да те видат за трипер,има бенка на кръста ,аз вече минах!!!! изтръпнах! оказа се ,че целия батальон ни е обаджаначила ,полвината пикат с рев и си мамата....!! тогаа ми се размина ,но станах критичен към лесните зарзалии и скептичен към секс по време на сериал!!!!!

Готини истории като ги четем ма .........и все пак де добре ,че до де
дойде време за казарма те я махнаха .....

п.п.Само се пазете да не би да сте със сегашните си половинки от преди
казармата и те да надникват във форума ,че тогаз ........ :evil: :help:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 17 Фев 2009, 11:03

Когато бях новобранка,имах един КО /командир на отделение/ беше 6х35 размер,ама много нахъсан и доста ни юркаше.Спяхме в едно спално,а там леглата бяха на два етажа и една хубава вечер ми писна и решихме да спретнем номера на бълхата.Та! Под долния чаршаф му надиплихме един доста дълъг канап-зигзаобразно.Оправихме леглото да не си личи,а другия край на канапа при мен.Идва време за лягане!Пак имаше падни,стани,лети,плувай....... ама ние си чакахме нашия момент.Ляга нашето момче и аз почвам лека-полека да придърпвам канапа,а онзи почва да се върти и почесва.Операцията продължава все по-активно и пича почва да мрънка:
-Абе някой да не докарал бълхи!
Ние си мълчим,а той се почесва! Накрая аверчето до мен не се сдържа и леко се захили и аз като за последно дръпнах канапа,като за голяма бълха и онзи скочи като ухапан и вдигна чаршафа и отнесе и конеца /бях го пуснал вече/ и с хиляди псувни взе да вика!Така и не разбра кой му скрои номера,но от тогава не ни закачи! :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Фев 2009, 11:09

вървиме по плаца и КОто -от нашия взвод нещо беше изперкал и крещи: движете се с 170 крачки в минута!!!! мене ми през уя и си лафя с един приятел на края на строя! оня идва и ми крещи в лицето и ме бутна и както залитах назад -едно мае-гери под брадата и оня се трупира! да ма ни видел един офицер от щаба и дойде и аре в ареста и за бой на командир и праиха следствие,после съд и аха да ме набутат в дисципа ,ма се размина! един приятел спре тока в поделението и пропадна съдебното дело в кино-салона,че немаше прозорци!!!......с оня после станахме приятели.....

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 17 Фев 2009, 11:12

Ей СКИС-че,ти що не си ебаваш командира бре маймуно? :mhihi:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 17 Фев 2009, 13:58

-ти ебаваш ли старото?
-Да
-ТИ ЕБАВАШ СТАРОТО?!!!!!
.......................
-ти ебаваш ли старото
-Не
-ТИ НЕ ЕБАВАШ СТАРОТО?!!!!

:mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 14:02

BMDrago написа:-ти ебаваш ли старото?
-Да
-ТИ ЕБАВАШ СТАРОТО?!!!!!
.......................
-ти ебаваш ли старото
-Не
-ТИ НЕ ЕБАВАШ СТАРОТО?!!!!

:mhihi: :mhihi:

Бях го забравил.... :roll:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 17 Фев 2009, 15:39

Ще ми отговаряш ли, като те питам?
Тъй вярно!
Ще ми отговаряш, а???

Ще ми отговаряш ли, като те питам?
Съвсем не!
Няма да ми отговаряш ли, бе?!?
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Фев 2009, 15:40

-Кат' говориш с мен- ша мълчиш!!!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Фев 2009, 15:49

Изпереш въшкарника и кажеш на бомбето да го помирише: "На какво мирише бройко?" :) и оня вика "На прах за пране" - плес със кепето по тиквата - "На уволджак бе" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Фев 2009, 16:05

- Гладни ли сте беееее?
-Неееееее!
- Жадни ли сте бееееее?
- Неееееее!

- Ми кво искате де**а вашта м*ма?

??? И кво се вика
ИзображениеИзображениеИзображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 17 Фев 2009, 16:15

Строй се за следобеден развод!

Plradev,тон за песен! С кофите и лопатите ходом марш!!! :mhihi:

П.П. Абе окопавалили сте се със сапьорска лопата като къртици? :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата