Цена на горивата
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Цена на горивата
Денит0о написа:Alpina_fanatic ако ти иджа скапо хои пеш и стой по спирките бе маняк
Абе той кара Х6 35и , не му дреме за цената на горивата ... а може и Х6М да кара , ама не е обърнал внимание

- Alpina_fanatic
-
-
Денит0о написа:Alpina_fanatic ако ти иджа скапо хои пеш и стой по спирките бе маняк
Скъпо ми се вижда! Добре, че не плащам сметки!

п.с.Ако ми се наложи си купувам колеОу!

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
От днес нови цени:Бензин А95-2.50;А98-2.68; Дизел-2.59 и Газ-1.31

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
D_I_V_A_K_A написа:От днес нови цени:Бензин А95-2.50;А98-2.68; Дизел-2.59 и Газ-1.31![]()
![]()

Днес заредих 50ка на 2.43 ... Но не - на 13ти може да не ходя на работа , но ще има реакция . След като е толкова скъп петрола , може да намалят акциза

До колкото знам акциза е процент от цената , след като е процент , значи с увеличаването на цента държавата цоца повече

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
acho.rs написа:D_I_V_A_K_A написа:От днес нови цени:Бензин А95-2.50;А98-2.68; Дизел-2.59 и Газ-1.31![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днес заредих 50ка на 2.43 ... Но не - на 13ти може да не ходя на работа , но ще има реакция . След като е толкова скъп петрола , може да намалят акциза
До колкото знам акциза е процент от цената , след като е процент , значи с увеличаването на цента държавата цоца повечеЩе го намалят до стойностите му при 2 лева цена на литър бензин
Колега чува се че горивото ще става към 3 лева.....на мен не ми се вярва,но нищо не се знае

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ачо, акциза НЕ Е процент от цената, а твърда сума- объркал си се нещо...
А на мен ми е през оная работа к'во караш и колко си неграмотен- цената на горивата е твърде висока и се отразява на всички стоки в магазина...
Денит0о написа:ваобще неме ебе за междонародното положение карам си М70 и ми е през оная работа
А на мен ми е през оная работа к'во караш и колко си неграмотен- цената на горивата е твърде висока и се отразява на всички стоки в магазина...
- Alpina_fanatic
-
-
D_I_V_A_K_A написа:От днес нови цени:Бензин А95-2.50;А98-2.68; Дизел-2.59 и Газ-1.31![]()
![]()

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
От 5 дни не си карам колата, един ми счупи задната броня и съм много добре. А преди не слизах от нея. То не било толкова лошо бе. Дажи и като я оправя другата седмица, пак ще си джиткам пеш, сичко ми е на 10 мин. А колко лев спестих от нафта, друг въпрос.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:От 5 дни не си карам колата, един ми счупи задната броня и съм много добре. А преди не слизах от нея. То не било толкова лошо бе. Дажи и като я оправя другата седмица, пак ще си джиткам пеш, сичко ми е на 10 мин. А колко лев спестих от нафта, друг въпрос.
Да,ама като ритнеш топката ,ше прескочи града,я ела в софия или пловдив,варна или бургас,разстоянията са по-големи,транспорта студено и набъкан и секи кашля,имаш дилема,да дадеш ли "N" пари за гориво,или да дадеш "А" пари за транспорт,където може да настинеш или да се заразиш от некой друг,може да се наложи да се лекуваш с лекарства "S" и да отсъстваш от работа където плащат болничните с 30% по малко и единия ден е от теб
Ако го направим на формула се получава "N<>= А+S+допълнителни разходи"
- Alpina_fanatic
-
-
Е.Димитров написа:...
Така е!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега Е. Димитров, аз не съм казал никъде, правете като мен. Нали? Споделих моя опит и не го налагам на никого. Всеки намира своя вариант от определено положение, като сегашното. Напълно съм наясно, че в големите градове ходенето пеш е някакъв ужас, щото и съм живял и съм ходил. Напоследък сериозно се замислям дали да не инвестирам в някаква Лада с газова уредба за 4-500 лв., вместо да си торша колата по тия дупки и да плащам 2,6 лв,. за литър нафта. И да джиткам с нея само в града и по работа, даже и винетка няма да й купя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз затова от друфия месец напускам София, сега се прибирам до Хасково на всеки 2 седмици, но то не се издържа вече с тези цени, отделно ни и орязаха заплатите, прибирам се в Хасково и като си намеря някоя работа, се замислям да взема някоя е30-ка и да и сложа газ и да карам възможно най-малко, баси и обирсжийската държава!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Elesar74 написа: Напоследък сериозно се замислям дали да не инвестирам в някаква Лада с газова уредба за 4-500 лв., вместо да си торша колата по тия дупки и да плащам 2,6 лв,. за литър нафта. И да джиткам с нея само в града и по работа, даже и винетка няма да й купя.
Не е лош вариант между другото

10лв. газ на тия цени са ти 65-75км. градско според зависи колата и стила на каране ама в тоя диапазон се върти пробега.Имам познат баща му има една лада 5ца и една Е класа.Аз тоя мерц не съм го виждал да го кара из града досега

Аз се озъртам от известно време за някоя уно 1.0-1.1 и да го газифицирам ама само кошници.Според мен там ще е истината.Ама като цяло кофти работа

8.32
- Alpina_fanatic
-
-
В най-скоро време ще говорим за петролните МПС-та в минало време
п.с. Ей сега пролетта като наскача народът да пътува - бенз 3.00 лв./литър

п.с. Ей сега пролетта като наскача народът да пътува - бенз 3.00 лв./литър