Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от hoolie » 25 Сеп 2011, 23:13

БаЯн написа:и като отидем на пилоните на НДК нищо няма да се промени :!:

понеже не съм още много запознат със София няма какво друго да направя, ако можехме всички да се изсипем в Пловдив и Катуница щеше да е много добре.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 25 Сеп 2011, 23:16

hoolie написа:

понеже не съм още много запознат със София няма какво друго да направя, ако можехме всички да се изсипем в Пловдив и Катуница щеше да е много добре.

Еми точно за това говоря да се съберем всички и да се изсипем ... мотористите и рокерите ще ни подкрепят ! :twisted:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 25 Сеп 2011, 23:17

emiliqn.gqurov написа:http://www.youtube.com/watch?v=G9VQUnUZQiM Тая песен описва най точно наща държавица...

Откак е излязла не спирам да я слушам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Сеп 2011, 23:22

Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 25 Сеп 2011, 23:23

///peter написа:
acer написа:
quickshare написа:
acer написа:"абе , какво се въоражават до сутринта ще има нова марка сапун ;) армейци,левскари преди няколко часа потеглиха на там . > ))" от ФБ...

Кажи верно кво става че не съм толкова запознат.....значи фенове на Левски и ЦСКА идват към Пловдив?

дам, преди малко ми звъннаха едни познати, които отиват натам, ама както знаете съм с патерици и едва ли ще съм много в помощ.. единия от познатите ми е с ... питбул!

Кажи на приятела си да се прибира, глупци надали са необходими - ще ескалира не като обществен проблем, а като хулиганска проява и расизъм!

Ми то по тая логика събитията от 1876/8г. са една МАСОВА хулиганска проява и расизъм...
На хората им е писнало да живеят в страх от години заради някаква си самозабравила се циганска фамилия.Това ако не е вид робство не знам какво е.Така,че съвсем нормално е като държавата е абдикирала хората да вземат нещата в свои ръце.Острани може да изглежда хулиганско да се палят къщи,коли,да се бият хора ама ако понятието "етническа толерантност" не беше опорочено никога нямаше да се стигне до това положение.
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Сеп 2011, 23:26

малко информация от кухнята!!!! едни батковци с джипове от южна българиа са дошли в катуница с багажници пълни с оръжия и се запътват към столипиново с разни други от селото :!: хахахаха ей сега стана весело

и на хората не им е писнало само от изнасилванията и набезите на мангалите, а от бездействието на държавата и най вече от корупцията, която позволява на такива "царове" да бесат и колат... да не говоря за бедностна, обстановката в бг и бездушието на управляващите
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 25 Сеп 2011, 23:34

acer написа:малко информация от кухнята!!!! едни батковци с джипове от южна българиа са дошли в катуница с багажници пълни с оръжия и се запътват към столипиново с разни други от селото :!: хахахаха ей сега стана весело

и на хората не им е писнало само от изнасилванията и набезите на мангалите, а от бездействието на държавата и най вече от корупцията, която позволява на такива "царове" да бесат и колат... да не говоря за бедностна, обстановката в бг и бездушието на управляващите

Колега от къде ги взимаш тези вкусни новини ах че сладко :bang: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Сеп 2011, 23:36

http://vbox7.com/play:a5cf4647

поздрав за КИРО ЦИГАНИНА & СТОЛИПИНОВО :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Сеп 2011, 23:37

Пак питам къде е Батко(Бойко). Нещата излизат от контрол, Столипиново е в пламъци(соред непотвърдени източници), етническият мир е застрашен. А Батко си мълчи. До преди няколко дни не можеше да му се затвори устата. Ебати информационното затъмнение.
Последна промяна ukelichko на 25 Сеп 2011, 23:40, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 25 Сеп 2011, 23:39

БаЯн написа:
hoolie написа:

Еми точно за това говоря да се съберем всички и да се изсипем ... мотористите и рокерите ще ни подкрепят ! :twisted:

тва може да стане в събота примерно, след снощи останаха двете най големи къщи, които бяха пазени с 3 кордона полицаи и бронирани коли с водни оръжия...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 25 Сеп 2011, 23:41

само някъв клуб на ДПС е изгорял в столипиново .. гледайте канал3.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Сеп 2011, 23:42

nedkoo написа:Колега от къде ги взимаш тези вкусни новини ах че сладко :bang: :mhihi:

имам приятел от катуница, а покрай него се запознах и с мн други пичове и така.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=-7DwJpcE ... e=youtu.be
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 25 Сеп 2011, 23:44

acer написа:
nedkoo написа:Колега от къде ги взимаш тези вкусни новини ах че сладко :bang: :mhihi:

имам приятел от катуница, а покрай него се запознах и с мн други пичове и така.. :)

Е поне кажи
Последна промяна nedkoo на 26 Сеп 2011, 0:10, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от didosl » 25 Сеп 2011, 23:45

Eто защо мълчи:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052212
Цитирам:
Кирил Рашков - "Моят син Ангел е №1 в листата на Национално движение "Единство". Ще подкрепим ГЕРБ. Говорихме. Няма да кажа с кого, какво, що."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Сеп 2011, 23:53

acer написа:малко информация от кухнята!!!! едни батковци с джипове от южна българиа са дошли в катуница с багажници пълни с оръжия и се запътват към столипиново с разни други от селото :!: хахахаха ей сега стана весело

:clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата