Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
... Ако няма сериозни неща които не знаеме - Това което се случва в българия в момента е лошо... Какво започна- какво се случи. Върнаха ни 20 години назад...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ние сме абсолютни овчици и безгръбначни същества!! Малко ни е това , което се случва , трябва да мизерстваме още повече...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Нали се сещате вече какъв е следващия епизод ...сценария е познат. В новия парламент ще влязат Серго , турците , Бойко и Миглена /може Атака и РЗС/
Никой няма да има достатъчно депутати за да състави правителство. И познайте кои пак ще се коалират и кои ще ни водят следващите 4 години ... пак всичко ще си зависи от ДПС , защото всеки ще иска коалиционен партньор . И БСП ще се върже пак с ДПС и познатата схема .
Евала и честито на печелившите
Никой няма да има достатъчно депутати за да състави правителство. И познайте кои пак ще се коалират и кои ще ни водят следващите 4 години ... пак всичко ще си зависи от ДПС , защото всеки ще иска коалиционен партньор . И БСП ще се върже пак с ДПС и познатата схема .
Евала и честито на печелившите

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
CTORH написа:Е.Димитров написа:...за това ме е яд че гласувах първо за царя и после за Бойко!
Това не го очаквах от теб, да гласуваш за царя. Тебе по принцип те имам за интелигентен човек (до колкото те знам от форума, разбира се), как си се излъгал да галсуваш за него, като тогава беше толкова очевидно за какво идва? Аз 2001-ва бях на 16 и ми беше ясно, а ти си бая по-голям от мене...
Ми какво да ти кажа,поредното разочарование от системата и общата вяра в доброто начало,беше много хубав ден,отидох да гласувам ,не бях гласувал от доста години и прас,после ме беше яд,не отидох на изборите когато се изкачи тройната коалиция,ама после пак с целия си акъл,повярвах на батман че ще ги ошамари хубаво наглите типове от тройката и чакам,чакам,само оправдания ама никакви шамари,това мен не ме интересуваше дали реално ще се ошамарат,ама после започнаха да растат цените на горивата в следствие на акцизи,после и други неща да растат ,после и още и още,започнаха да се затварят магазинчета,фирмички,после фирми,приятели стегнаха багажа а простотията и глупавите оправдания продължаваха,после цената на газът скочи,обаче обещаха че ще падне,започнаха да копаят в шелфа на черно море,откриха газ и какво се оказа-газът не падна ами дори се вдигна...
А де не изброявам и още толкова примери за кръг от олигархични елементи около Борисов и закони в полза на тези олигарси и как само една дейност работи и само няколко фирми работеха в държавата...
как и да е,казвам ви не ме интересуват политически пристрастни хора ,за мен това са не до там много умни хора,как беше казал някой-"Когато някой не разбира от нищо-той започва да разбира от политика и футбол,а когато не може нищо да работи-става политик!
смятам, че на предсрочни парламентарни избори ГЕРБ отново ще имат мнозинство
като се има предвид какви са алтернативите....
електората, подкрепящ БСП е константен /като изключим измрелите от старост през изминалите 3.5 години
/
на ДПС също...
останалите клоуни въобще не ги слагам в сметките-едва ли някой ще събере поне 10% от гласувалите
дори и 50% от гласувалите за ГЕРБ на последните избори да са разочаровани от управлението им силно ме съмнява да прехвърлят гласа си за БСП....по-скоро въобще няма да отидат до урните...
та дори и със загубени 50% от електората си ГЕРБ отново биха имали минимално мнозинство
не искам да повярвам, че е възможно българина да е с такова овче мислене и че е възможно да се лашне от едната крайност /ГЕРБ/ до другата /БСП/....щото ако е така-не ми се мисли...
като се има предвид какви са алтернативите....
електората, подкрепящ БСП е константен /като изключим измрелите от старост през изминалите 3.5 години

на ДПС също...
останалите клоуни въобще не ги слагам в сметките-едва ли някой ще събере поне 10% от гласувалите
дори и 50% от гласувалите за ГЕРБ на последните избори да са разочаровани от управлението им силно ме съмнява да прехвърлят гласа си за БСП....по-скоро въобще няма да отидат до урните...
та дори и със загубени 50% от електората си ГЕРБ отново биха имали минимално мнозинство
не искам да повярвам, че е възможно българина да е с такова овче мислене и че е възможно да се лашне от едната крайност /ГЕРБ/ до другата /БСП/....щото ако е така-не ми се мисли...

- laviatan
- старши ентусиаст
-
То е достатъчно да има близки проценти бсп и герб и тогава пак всичко зависи от дпс 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
да видите майтап при следващият парламент,коалиция герб-дпс или герб-бсп и тогава ще си говорим за властта и сладостта на кокала...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
zazomazo написа:... не искам да повярвам, че е възможно българина да е с такова овче мислене и че е възможно да се лашне от едната крайност /ГЕРБ/ до другата /БСП/....щото ако е така-не ми се мисли...
а искаш ли да повярваш, че е възможно българинът да си свика ВНС и да разкара от управлението цялата политическа класа?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
laviatan написа:То е достатъчно да има близки проценти бсп и герб и тогава пак всичко зависи от дпс
не е задължително-зависи спечелилия изборите с кой ще реши да се коалира за да състави правителство...
съмнява ме ГЕРБ да влязат в коалиция с резаните... по-вероятно би било със Сидеров...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чекайте малко. Протестиращите тепърва се организират и внасят искания. Много е рано да се говори кой какво ще дели и т.н.
Всички сте с нагласата, че ще са тези и онези.. ми като така мислим наистина ще са те. Какво става, ако кажем че не искаме нито едни от тях?
Всички сте с нагласата, че ще са тези и онези.. ми като така мислим наистина ще са те. Какво става, ако кажем че не искаме нито едни от тях?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Чекайте малко. Протестиращите тепърва се организират и внасят искания. Много е рано да се говори кой какво ще дели и т.н.
Чул те господ /както казват старите хора/ , но си мисля че всяко чудо за три дни. В такъв случай е най-добре Велико народно събрание .
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е.Димитров написа: ...3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ...
Е добре де, а тия 12 млрд евро които договори правителството на ГЕРБ от Европа, защо не ги споменаваш?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За сега това е искането на водачите на протеста в София. Аз лично предпочитам да мисля в посока промяна, а не "олеле" и "сега на къде", "сега кой ще дойде".
Имаме да кажем убиец и изнасилвач и седим и се чудим кой ли да изберем без дори за секунда да помисляме, че нито един от тези двамата не бива никога повече да бъде избиран, а трябва да търсим някой с чисто минало.
Никой не ни кара, никой не ни задължава, никъде не е казано че трябва да избираме някой от тези двамата.
Имаме да кажем убиец и изнасилвач и седим и се чудим кой ли да изберем без дори за секунда да помисляме, че нито един от тези двамата не бива никога повече да бъде избиран, а трябва да търсим някой с чисто минало.
Никой не ни кара, никой не ни задължава, никъде не е казано че трябва да избираме някой от тези двамата.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Всички сте с нагласата, че ще са тези и онези.. ми като така мислим наистина ще са те. Какво става, ако кажем че не искаме нито едни от тях?
Ти не искаш, ама те ти казват - това сме... нема други. Избирай! И овцете ще си избират... т.е. ще има достатъчно много хора, които ще си избират от "настоящите"...
_galio_ написа:zazomazo написа:... не искам да повярвам, че е възможно българина да е с такова овче мислене и че е възможно да се лашне от едната крайност /ГЕРБ/ до другата /БСП/....щото ако е така-не ми се мисли...
а искаш ли да повярваш, че е възможно българинът да си свика ВНС и да разкара от управлението цялата политическа класа?
не е в правомощията на редовия българин да свика Велико Народно Събрание

ВНС може да се свика по предложение на президента или на поне половината от депутатите в „обикновеното“ Народно събрание. Избори се извършват не по-рано от 2 и не по-късно от 8 месеца от внасянето на проекта, ако е одобрен от поне 2/3 от всички депутати.
отделно, че свикването на ВНС няма как да елиминира политическата класа:
Броят на народните представители във ВНС е 400, като 200 от тях се избират по мажоритарния и 200 по пропорционалния принцип. Решенията за промени в конституцията се вземат с квалифицирано мнозинство 2/3 от всички народни представители на три гласувания в различни дни. След решаването на въпросите, за които е избрано, ВНС се разпуска. То може да изпълнява и функции, свързани с текущата законодателна дейност, но само при неотложни случаи. Актовете на ВНС се обнародват от председателя му, а президентът няма право на отлагателно вето.