Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2013, 14:40

Владо написа:остави го митачето... он си врътка търговийката, и много мислене му не е необходимо, така че от да се напъва :mhihi: :winky:

А теб прави ли ти впечатление че или не знаете какво искате или искате утопични неща , граничещи с фантастиката . И да речем, че някъде в някои общества по света ги има като примери - кой и как ще ги осъществи тук ?
Трудно ще си признаете че комунягите ви използваха протеста за да свалят правителството . Я помисли - защо спряха погромите,ултрасите и тн след като ББ подаде оставка - нали протеста не беше политически :?: Или трябваше да се държи правителството, докато внедрените протестиращи не започнат кръвопролития ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 22 Фев 2013, 15:16

jordanpar написа:Какви имена ви трябват???
Ти как се казваш?Петкан ли?Петкане--ти си човека ,който може да промени нещата.
Абе ,момчета млади,вечер като оправяте мацките си ,за там трябва ли ви едно име,да ви замести.да ви дам моето.А?
С чакане на новия месия само утвърждавате оффтопика на този форум като лаладжийски .По светофарите сме мноо силни,въртим гуми и псуваме ''тъпите куки'',ама нямаме за 5 лева акъл да си изградим обществено самосъзнание.
За кво скачаха родителите ви по площадите бе,млади надежди на България?Да чакате пак гегата да замахне,за да знаете какво да правите ли?
Незнам ,може би и факта че в БГ масово се живее с родители до 30-35 годишна възраст изиграва лоша шега за установяване на самостоятелно мислене.
Аз ако бях на мястото на всички които само повтарят ''дай име'',''дай акъл'' щях да спра да пиша.Ясно е че нищо градивно не може да се очаква от такива,ясно е че вече сте невъзвратно възпитани в бачкаторски стил на мислене,че за мениджъри не ставате а само за прости служители.
Ето в другата политическа тема ви дадох за пример и италианския модел на гражданско движение.някой заинтересува ли се поне в интернет да види кое как е?

Добре де, дайте мнение какво да се направи, а не само локуми да разтягате. Иначе във форума всеки е силен на приказки. И ти като останалите си поредния борец против статуковото, който като го питаш нещо конкретно и той не знае какво да отговори. :mhihi: Владо, ти не отговори нищо на въпроса, който ти зададох..... :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 22 Фев 2013, 15:28

Аз ви казах един пример,ама вие си лаете вашето.Идеята на Бепе Грильо ,която за ужас на италианските политици събра над 300 000 подържници.Прочетете бе хора.Вие сте големи завалии,честно.В свят на леснодостъпна информация сте по-невежи отколкото ние на вашата възраст в едно време без интернет и медии и единственото дигитално нещо беше евентуално дистанционното на телевизора купен с връзки.
Вие искате някой да ви даде акъл,идеи,пари,да управлява вместо вас........е малко нахални ми идвате.
Аз мога и по-радикална идея да дам--щом всички сте толкова влюбени в личността ББ,сменете конституцията,наложете авторитарна власт,гарантирайте му доживотна власт и самоуправство.
Само дайте на другите,които не виждаме така нещата тримесечен гратисен период ненаказуемо да си продадем бизнеса,частната собственост докато е такава и да си изтеглим парите и да си купим самолетен билет за където желаем.
Ето ви една микроскопична извадка от гуглето:

57-годишният комик набра подкрепа чрез своя блог, един от най-популярните в страната. В него той агитира за радикално скъсване с начина, по който се управлява Италия от Втората световна война насам.

"В действителност нищо не се е променило от 1943г. Тогава кралят изостави народа си като избяга, а днес политиците са се барикадирали в дворците и ни залъгват с "културни" въпроси", казва Грило. На митинга в Болоня той нарече "валиум" помирителния стил на премиера Проди.

Успехът на кампанията е поредният удар срещу италианските политици, които от десетилетия са критикувани за политиканстване, корупция, шуробаджанащина, допълва Ройтерс.

Книга, разказваща за луксозните прищевки на политическата класа се превърна тази година в изненадващ бестселър и наля масло в огъня на разочарованието от това, което медиите кръстиха "антиполитика".

Нещо общо да виждате между ''великата'' Италия и обстановката у нас???А ,всичко ли,чудесно?Тогава не се шашкайте че тази вечер вече няма кой да ви дундурка за лека нощ,а утре няма кой да ви каже колко километра магистрала е направена.Спокойно,света не е свършил,защото няма парламент.Светът ще свърши ако нямате новаторско мислене.

Сещам се за една фраза на Рейгън мисля:''Политиката е втората най-древна професия.И не се различава много от първата най-древна професия.''

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Фев 2013, 15:59

и кво става като дойде тоя смешник, такова де комедиант, на власт
на 3 месец ще фалират и ще се окендзат до ушите .

като гледам половината от протестиращите у нас не знаят за какво става въпрос обаче могат да управляват
Последна промяна K_Ilkov на 22 Фев 2013, 16:03, променена общо 1 път
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 22 Фев 2013, 16:02

jordanpar, мотива добре, а решението ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 22 Фев 2013, 16:09

jordanpar, това ще го коментираш ли?
http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e ... 796557.jpg

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 22 Фев 2013, 16:18

Аз от политика не разбирам.питай ме некое друго въпросче.
И въобще доводът че щом някой не е с ГЕРБ е комунист или лявоориентиран ми звучи както едно време едни други спекулираха пък с фразата ''кой не скача е червен''.Научете се да приемате чуждо мнение без да акате фекалии по казалия го.Помага много за изграждане на характера.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Фев 2013, 16:27

Аз не мога да разбера, от къде на къде ние тук във форума трябва да предлагаме решение? За какво им се плаща на тези хрантулници в парламента? Историята познава какви ли не събития и обрати - нищо не е предначертано и нищо не може да се случи без нашето активно съдействие или бездействие. Да, може нещата да се влошат. Обаче може и да се подобрят! Оптимизмът в момента може да изглежда наивен, но е 100% по-градивен от спортното тюхкане и чертаенето на една от друга по-мрачни перспективи.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Фев 2013, 16:28

jordanpar написа:Аз от политика не разбирам.питай ме некое друго въпросче.
И въобще доводът че щом някой не е с ГЕРБ е комунист или лявоориентиран ми звучи както едно време едни други спекулираха пък с фразата ''кой не скача е червен''.Научете се да приемате чуждо мнение без да акате фекалии по казалия го.Помага много за изграждане на характера.

бате единствения дето ака фекалий нон-стоп, навсякъде и за всичко си ти!

по деструктивен и негативен акаунт от твоя не знам аз ... дали си човек не смея да твърдя ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Фев 2013, 16:34

То и сега си го има това, няма нужда да гледам , някъв бепе...

1. Революция :mrgreen:
2. Навират се всички тия депутати вътре в парламента, и почват гласуване след гласуване...с народна любов.

3. В неделя се очакват 1 000 000 протестиращи (да речем , че тая цифра е "леко" преувеличена ).
По законен начин и демократичен, тези организатори (ако наистина мислят за държавата), не трябва да говорят за свикване веднга на ВНС и т.н... щото тва няма как да стане, има си законен начин и процедури...
Ами се взимат в ръце и учредяват партия "Васил Левски" примерно....идват избори Април и така.

п.п. Няма нужда да се обсъжда, какво е било преди вторник...щото вече няма смисъл. А керванчето така или иначе си върви.

А Серго как е сега а :lol:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Фев 2013, 17:30

Сондьора написа:Ами се взимат в ръце и учредяват партия ...

Много хубаво ама виж, че протестите са без логика
Вчера по новините един обясняваше, че основава нова партия ...
В тоя момент една жена зад него каза, че никой от там няма нищо общо с тоя и неговата партия :mhihi:

Аз съм за нови играчи ама нещо ми се струва, че няма лидери и истински мислещи и можещи хора,
които да искат да влезнат и да направят нещо. Това със скачането по площадите вече се вижда,ч е нищо не прави като резултат
Изображение

...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Фев 2013, 17:35

То се видя колко го могат протестиращите - във Варна вчера щяха да се избият кой да е начело на инициативният комитет и колко се караха...

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 22 Фев 2013, 17:42

А иначе искането е 'да управлява улицата'. :mhihi:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Фев 2013, 17:45

cww написа:А иначе искането е 'да управлява улицата'. :mhihi:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

То у нас нали всеки разбира от всичко и е несправедливо държан на неръководна позиция :mhihi:

С това не умаловажавам протестите и проблемите, но просто тая работа не е режи па яж ...
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Фев 2013, 17:47

mitaka7 написа:jordanpar, това ще го коментираш ли?
http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e ... 796557.jpg

Нека аз да го коментирам.
Та значи,някой някакси е направил стенограма ли или просто някой е копирал нещо си от някой който го взел от някой си,който пък казал че го намерил у един,който го носил от едно място,на което едни казват че са го взели от....

Същото е като онова което казва бат бойко че в някакъв документ дето никой не е виждал през някоя си година ,някой бил заплашил бат бойко с атентат,ама тоя някой бил доган,ама това пък го научил преди 15 дена (!) ама този дето му го казал каза че не било точно така,ама това че бат б е трябвало да го знае мнооого преди това че и нали все пак всички служби са му подчинени...
Един вид "Ала бала" ,обаче всеки е свободен да вярва в каквото иска и в каквато конспирация иска.
Аристотел е казал:
"Предпочитам невъзможното,което убеждава ,пред възможното,което звучи неубедително"

jordanpar написа:Аз от политика не разбирам.питай ме некое друго въпросче.

Не,звучи като едно време,като народната власт е нарочвала всички с някакво друго мнение за фашисти и врагове на народа,рефрена е същият,малко променен през годините

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата