Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно....
Модератор: Общи модератори
Re: Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно.
audi_rulzzz написа:bum_bum написа:Голям позьор е ама беше с толкова износени гуми, че като зави в бокса и вкара торк 1 или както и е там името на картата за бокс задницата му избяга с един метър и в това състояние успя да задържи Алфонс 3 обиколки зад себе си. А испанския кон колкото и да ми е противен е много добър пилот и беше в кола с далеч по-нови гуми, силно мотивиран да го задмине и не успя. И всичко това стана без излишни глупости и рискове.
Ей бога ми за първи път да съм на едно мнение с теб.Колкото и да се плюят тия двамата е истинско удоволствие да наблюдаваш битка помежду им.
Хубаво състезание и за Фетел и за двата Лотуса.Обаче наще (Ферари) треа да предприемат некви мерки щото с тая кола титла няма да видят тоя сезон.Просто трагедия..... с 10 обиколки по нови гуми пък и по бързата смес да неможе Алонсо да изпревари Грожан си е престъпление.........
П.С Хамилтън на всяко влизане в бокса му бягаше задницата с метър![]()
П.С Някой чул ли е кво се случва с оператора,след удара от гумата на Уебър?Който между другото направи също много силно състезание
Доколкото разбрах всичко е било наред, има само леки охлузвания.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
mitaka21 написа:Доколкото разбрах всичко е било наред, има само леки охлузвания.
Не е точно така. Счупени ребра и ключица.
Цитатът е от autosport.com
An FIA spokesman has confirmed that Allen suffered two broken ribs, a broken collarbone, concussion and bruises.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Ами незнам това коментатора го каза за охлузванията ... 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Очаквам състезанието в Унгария да е интересно и Лотусите да са много силни на тази писта.
А вие какви очаквания имате за това състезание?

А вие какви очаквания имате за това състезание?

Състезанието е дълго и поне засега се очертава интересно 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Интересно състезание се получи, много ми хареса.
Кими се представи много добре, изкефи ме как задържа Фетел последните обиколки.
На Грожан му съсипаха състезанието с това глупаво наказание, пълни идиоти! Но въпреки наказанието Грожан беше страхотен, показа че има топки!
Честита победа на Хамилтън, заслужено спечели!
Кими се представи много добре, изкефи ме как задържа Фетел последните обиколки.

На Грожан му съсипаха състезанието с това глупаво наказание, пълни идиоти! Но въпреки наказанието Грожан беше страхотен, показа че има топки!

Честита победа на Хамилтън, заслужено спечели!

- JohnnyBravo
- Потребител
-
- Кара: e39 525dA
Щеше да стане още по-интересно, ако Фетел не се беше задържал толкова обиколки (12 мисля) зад Бътън.
Иначе да, Хамилтън заслужено си спечели, явно Мерцедес са решили проблема с гумите. Лотус също са на ниво, така че втората половина на сезона обещава да е още по-оспорвана.
Иначе да, Хамилтън заслужено си спечели, явно Мерцедес са решили проблема с гумите. Лотус също са на ниво, така че втората половина на сезона обещава да е още по-оспорвана.
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Стана готино състезание
Жалко за Ферари,че и тоя път не бяха на ниво.Яд ме е за Алонсо,но факт...Да му е честита победата на Хамилтън и адски голямо евала на Райконен,made my day както се казва.За пореден път доказа,че швабата не е супер-карач.То за момент от състезанието и Бътън го направи това де
Явно за да има интрига Фетел не трябва да тръгва първи 

- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
По голяма пародия от тая на Ферари не бех виждАл скоро.... бахти изтръпняците... и тия ми имат желание за титла..
С тая кола.... много ше се радвам ако успеят на края на годината да са 5-ти при конструкторите а Алонсо поне 5-ти при пилотите.......
С тая кола.... много ше се радвам ако успеят на края на годината да са 5-ти при конструкторите а Алонсо поне 5-ти при пилотите.......
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Наистина интересно съзтезание,засичащи стратегии,гумите май се представиха на ниво...тоя път Църню ми хареса как води цялото съзтезание...
Бътън определено беше фактор в Унгария ,много ме е яд за Грожан - показа,че не само топките са налице и това тъпо наказание
Интересно ми е дали има решение за предпоследната обиколка Фетел срещу Райконен...дали наистина можеше да отсъде рейс контрола,че не остави място да го изпреварят
Втората половина ще има интриги,особено Уебър като не му пука вече
Бътън определено беше фактор в Унгария ,много ме е яд за Грожан - показа,че не само топките са налице и това тъпо наказание

Интересно ми е дали има решение за предпоследната обиколка Фетел срещу Райконен...дали наистина можеше да отсъде рейс контрола,че не остави място да го изпреварят
Втората половина ще има интриги,особено Уебър като не му пука вече

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Ако говориш за момента, дето се развика малкия, е абсурд да става дума за затваряне... че райконен даже взе завоя по-вътрешно от състезателната линия, оствяйки достатъчно място ...
ама може и да съм пристрастен, щото съм тотален фен на кимчо

ама може и да съм пристрастен, щото съм тотален фен на кимчо

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Владо написа:Ако говориш за момента, дето се развика малкия, е абсурд да става дума за затваряне... че райконен даже взе завоя по-вътрешно от състезателната линия, оствяйки достатъчно място ...
ама може и да съм пристрастен, щото съм тотален фен на кимчо![]()
Да и затова запали десните гуми Фетел

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Много слабо представяне на съдиите... Грожан беше перфектен, надявам се да го гледаме и в бъдеще. Имаше много нелепи инциденти в началото, но вече показа че може да кара много силно и чисто при единоборства.
Ферари - абсолютна дупка, очаквам на монца Торо Росото да ги шамари.... Доста ми е тъжно
Поредното много добро състезание за най-антипатичният негър (след Обама
) за мен, с много силно каране и трезво преценено състезание и от отбора.
Дано и занапред останат така нещата че да се борят поне 3 отбора за победата както се случва напоследък
Ферари - абсолютна дупка, очаквам на монца Торо Росото да ги шамари.... Доста ми е тъжно

Поредното много добро състезание за най-антипатичният негър (след Обама

Дано и занапред останат така нещата че да се борят поне 3 отбора за победата както се случва напоследък

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
значи момента с паленето на гумите е друг... по мое мнение фетел ускори бая сериозно преди завоя, а кими не вярвам да искаш да се отмести, щото онзи лети отзад
щеше да стане една от любимите катастрофи на грожан преди дето правеше, нищо повече... с и двамата отпаднали... а фетел претендира да не е с такъв акъл...
всъщност прояви сериозен разум, след което се и дръпна по-назад... по-добре някакви точки, отколкото никакви, а броящия се за претендент все още смешко да вземе 2 места още

щеше да стане една от любимите катастрофи на грожан преди дето правеше, нищо повече... с и двамата отпаднали... а фетел претендира да не е с такъв акъл...
всъщност прояви сериозен разум, след което се и дръпна по-назад... по-добре някакви точки, отколкото никакви, а броящия се за претендент все още смешко да вземе 2 места още

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Владо написа:значи момента с паленето на гумите е друг... по мое мнение фетел ускори бая сериозно преди завоя, а кими не вярвам да искаш да се отмести, щото онзи лети отзад![]()
Големия проблем беше прегряването на Редбула....от там дойдоха много обиколки зад Бътън а от там неспособност да догони Кими..още 2-3 обиколки и го беше минал