Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
ukelichko написа:In_Memoriam написа:ръб написа:Абе вие не разбрахте ли, че във форума на БМВ Клуб БГ НЕ се толерира нищо друго, освен BMW и iPhone ?батките тука си ползват айфони, разбираш ли, и всичко друго не струва
туй че, айфона е с функционалност като на фенерче с камера и калкулатор, не е проблем, щото е алуминиев, и има нагризана ябълка на гърба сиапък марки като Huawei (най-големият производител на комуникационно оборудване и услуги В СВЕТА), Xiaomi, Meizu, ZTE, са като от Lucky Boy, и са с нулева себестойност. Нищо че, китаеца ми работи по-бърже от скъпоценния айфон, кара повече на батерия, и не се гъне
Честно ли с гордост произнасяш името на телефона ти, когато някой те пита какъв е
Честно не ми пука какво ще си помисли някой като спомена името на телефона ми(НТС) и името на колата ми (Пежо). И съвсем честно, заклевам се, за мен работят минимум две нацепени батки с лачени Мерцедес и Ауди и Айфони, които в свободното си време са бизнесмени гангстери а на практика са ( много печени) и понеже съм им шефче, винаги могат да ми услужат, ако се наложи с някоя маркова гъзарска вещ за да блесна в хайлайфа. За съжаление тези които искам да впечатля имат по няколко имота зад граница и отдавна са надживели Айфона и 10 годишните натокани премиум автомобили като средство за изява.
![]()
![]()
Баце ти си сутеньор на средно ниво

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
ukelichko написа:In_Memoriam написа:ръб написа:Абе вие не разбрахте ли, че във форума на БМВ Клуб БГ НЕ се толерира нищо друго, освен BMW и iPhone ?батките тука си ползват айфони, разбираш ли, и всичко друго не струва
туй че, айфона е с функционалност като на фенерче с камера и калкулатор, не е проблем, щото е алуминиев, и има нагризана ябълка на гърба сиапък марки като Huawei (най-големият производител на комуникационно оборудване и услуги В СВЕТА), Xiaomi, Meizu, ZTE, са като от Lucky Boy, и са с нулева себестойност. Нищо че, китаеца ми работи по-бърже от скъпоценния айфон, кара повече на батерия, и не се гъне
Честно ли с гордост произнасяш името на телефона ти, когато някой те пита какъв е
Честно не ми пука какво ще си помисли някой като спомена името на телефона ми(НТС) и името на колата ми (Пежо). И съвсем честно, заклевам се, за мен работят минимум две нацепени батки с лачени Мерцедес и Ауди и Айфони, които в свободното си време са бизнесмени гангстери а на практика са гадни мизерни мазняри и понеже съм им шефче, винаги могат да ми услужат, ако се наложи с някоя маркова гъзарска вещ за да блесна в хайлайфа. За съжаление тези които искам да впечатля имат по няколко имота зад граница и отдавна са надживели Айфона и 10 годишните натокани премиум автомобили като средство за изява.![]()
![]()
Не ми пука дали ви пука. Фактът, че колегата вярва, че китайска пръчка с име х*й...нещо си е по-добра от iPhone говори за огромно тесногръдие. Ако поне малко сте имали удоволствието да работите с китайци и продуктите им извън чисто потребителската страна ще ви заболи главата за какво сте си дали парите.
iQuit и от мен

ukelichko написа:
Честно не ми пука какво ще си помисли някой като спомена името на телефона ми(НТС) и името на колата ми (Пежо). И съвсем честно, заклевам се, за мен работят минимум две нацепени батки с лачени Мерцедес и Ауди и Айфони, които в свободното си време са бизнесмени гангстери а на практика са ( много печени) и понеже съм им шефче, винаги могат да ми услужат, ако се наложи с някоя маркова гъзарска вещ за да блесна в хайлайфа. За съжаление тези които искам да впечатля имат по няколко имота зад граница и отдавна са надживели Айфона и 10 годишните натокани премиум автомобили като средство за изява.
![]()
![]()
Ела си в България и няма да е така

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Няяяяма как китайска пръчка да е по-добра от великият АЙФОН
после аз съм бил тесногръд.
п.п. работя с китайци, търговия на едро.

Цените са съмнително ниски
Не бях чувал за този сайт, пиши ако пристигне 
между другото: http://www.androidbg.com/Switch-to-Android

между другото: http://www.androidbg.com/Switch-to-Android

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Въпроса ми бе дали може новите айфони да ползват NFC стикери?
П/п
Баси колко модерно стана "айкуит"
П/п
Баси колко модерно стана "айкуит"

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ръб написа:Няяяяма как китайска пръчка да е по-добра от великият АЙФОН![]()
после аз съм бил тесногръд.
Да не купуваш обувки от тях случайно, щото за търговци много ги бива, ама да седнат да ти направят приложение или библиотека като хората... не ги търси просто. Верно, ще скалъпят нещо да вземат парите, ама после читава поддръжка ще видиш през крив макарон. Само някой да не се обади, каква нация били на програмисти, че ще умра от смях

Относно материалите и изработката и китаеца се старае доста вече. И iPhone се произвежда там все пак

Не се сещам за други аспекти... Аа да, маркетинг - вървят по стъпките на лъва май

Пп: Нямам айфон, не ми върши работа, за това което ми трябва. Може би някой ден бих си взел за втори телефон, ама мнооого скъп дейВа

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
In_Memoriam написа:Ако страдах от липса на Android и IR нямаше да минавам към iOS за втори пътНе знам какъв % от хората в темата са имали сериозен опит и с двете, но ми се струва че е доста малък.
Незнам за някаква представителна извадка ли се имаш , че си имал и от двете у-ва и оп рече и отсече Айфоните са най-добрите

Тук не говорим само за IR ами за още куп блазинки , функционалности и огромен избор на пазара на Андроид вместо едното име и високата цена която предлагат Apple

Nickelback написа:Да не купуваш обувки от тях случайно, щото за търговци много ги бива, ама да седнат да ти направят приложение или библиотека като хората... не ги търси просто. Верно, ще скалъпят нещо да вземат парите, ама после читава поддръжка ще видиш през крив макарон.
Доколкото знам повечето китайски телефони са с чист Андроидец , нещо от сорта на CM

don_gori написа:Тук не говорим само за IR ами за още куп блазинки , функционалности и огромен избор на пазара на Андроид вместо едното име и високата цена която предлагат Apple![]()
Казано така звучи много добре, странно наистина, че епъл все още не са фалирали
© написа:Казано така звучи много добре, странно наистина, че епъл все още не са фалирали
Незнам дали правиш разлика м/у цените тук и в САЩ
iPhone6 @64GB - 1980лв
http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... 4GB-SILVER
iPhone6 @64GB - 750$(1100лв)
http://store.apple.com/us/buy-iphone/ip ... r-t-mobile
Няма да коментирам изобщо лаптопите им на каква цена са дето толкова много хвалехте невероятната комуникация м/у телефон и лаптоп.
Странно нас за по-богати ли ни имат , но определено няма какво да ме накара да си купя нов телефон точно iPhone за близо 2000лв. Доколкото помня темата беше за най-добрия смартфон до към 1000лв , е хайде ми кажи какво предлага повече Айфона за двойно по-високата цена от този телефон примерно

http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... 900F-BLACK
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
bum_bum написа:don_gori написа:bum_bum написа:За кви локални мрежи ми говориш?
Остави ... явно с тея ябълки са ви върнали в началото на 90-те , щом и 16 гиги били нещо достатъчно
Не знам за какви 16 гиги говориш, аз имам 128гб на телефона![]()
Никой не ми отговори на въпросите обаче.. имало ги. Кой телефон? Как се ползват тия опции, дето ги "имало"?
Посочи ми телефон, марка и модел отпреди "колко години" на който затварям файла в къщи, нямам wifi, мрежи, шеринги-меринги ставам и отивам някъде, отварям телефона и файла е там. Нека всички да чуем марка, модел на телефона и година на производство.
Да не се окаже, че бъркаме понятията нещо. Тук не говорим за Дропбокс, Гугъл Драйв и т.н., които и на Айфон си ги има от сигурно 4-5 години да си качваш снимки и документи там.
ВП-тата отдавна я пдържат тази система, телефонен указател (към всеки абонат са свързани: скайп и фейс...за по удобно

ukelichko написа:Това за стриймването на видео и снимки към телевизора го има вградено стоково и в HTC One - то ми. Обаче е тегаво на фул ейч ди. Нещо се замислям за уиндълски телефон. Дали има такъв с вграден офис пакет? В таблетката ми има и ми върши доста работа.
Има си офис, малко е ограничен от към функционалност на телефона, за сега. Но спокойно можеш да си го изтеглиш, синхронизиран от обалака на десктоп машина и да си го дообработиш.

Е.Димитров написа:Всъщност вече и айфон има nfs,някой пробвал ли е вече тази функция,?
От 1г. ВФона подържа тази функция.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
От доста време, от как чета тази тема, се чудя ... аз ли съм най-големия прошляк, че не съм си взел още ябълка, а не, като да не съм сменял телефони
Отговора си го дадох този уикенд. С колега бяхме командировка, трябваше да обиколим някой инсталации и да снимаме. Аз с тъпата стара Ц7 и лумия 925, а колегата с директните им конкуренти 4 и 5 на айфон, всички без ъпдейти. Снимките на 4-та на мрачно няма да коментирам, както и забиването докато си играх с нея. Снимките на Ц7, също лоши на мрак. 5-та с добри снимки и невероятна скорост, но на мрачно при разчитане на надписи отстъпва на 925. Когато дойде шефа и решихме да разгледаме набързо по някоя снимка на лаптопа му, дойде най-забавното. Невероятните творения на Apple, струващи двойно не успяха да прехвърлят снимки с блутууд, потърсих NFC поне на 5-та
Да не говорим, че почти навсякъде се намира микро ЮСБ. Обиколих България с Симбиан и WP8 телефони + таблет Самсунг, с едно зарядно и един кабел.
Не, че това е сериозен довод, но е поредната черешка в тортата на ябълките, с което показват, че са далеч от най-добрите смартфони.
За андроида проблема, е че там се правят най-добрите и най-лошите неща, трябва да се забрани качването на приложения в ниските класове, както и в голяма част от средните.
И моля, нека не плюем китайците, че над 90% от телефоните ни се произвеждат там, както и отхапаните, и да, писането на програми не им е от силните страни.

Отговора си го дадох този уикенд. С колега бяхме командировка, трябваше да обиколим някой инсталации и да снимаме. Аз с тъпата стара Ц7 и лумия 925, а колегата с директните им конкуренти 4 и 5 на айфон, всички без ъпдейти. Снимките на 4-та на мрачно няма да коментирам, както и забиването докато си играх с нея. Снимките на Ц7, също лоши на мрак. 5-та с добри снимки и невероятна скорост, но на мрачно при разчитане на надписи отстъпва на 925. Когато дойде шефа и решихме да разгледаме набързо по някоя снимка на лаптопа му, дойде най-забавното. Невероятните творения на Apple, струващи двойно не успяха да прехвърлят снимки с блутууд, потърсих NFC поне на 5-та

Не, че това е сериозен довод, но е поредната черешка в тортата на ябълките, с което показват, че са далеч от най-добрите смартфони.
За андроида проблема, е че там се правят най-добрите и най-лошите неща, трябва да се забрани качването на приложения в ниските класове, както и в голяма част от средните.
И моля, нека не плюем китайците, че над 90% от телефоните ни се произвеждат там, както и отхапаните, и да, писането на програми не им е от силните страни.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ами специално MIUI е UI, който се разработва от години, има го за всякакви телефони, и като цяло MIUI и проекта Xiaomi бяха субсидирани от китайското правителство, преди да започнат да продават телефони. Няма Xiaomi телефон, за който да не пуснат най-новата версия на Андроид (докато повечето телефони от другите марки си чакат ъпдейта до 4.4.4, моя го имаше няма и месец след като излезе от Гугъл). Да не говорим, че има и AOSP, чист стоков Андроид, какъвто има на Nexus серията, за Xiaomi телефони. Работи също толкова добре, както и на Nexus.
Няма смисъл да се опитвам да убеждавам който и да е, в качествата на китайските телефони. За съжаление живеем в България, и хората тук виждат само BMW, Adidas, iPhone и Слънчев бряг, да речем. Все още, не сме достатъчно узрели за да погледнем встрани от наложените догми.
п.п. баща ми си купи преди месец от Сливаком Lenovo A536 за 90лв с договор (250лв без договор, цена на свободна продажба), с Android Kitkat 4.4.2 - мога да ви направя едно клипче сравнение с айфон, да му се неначуди човек как работи толкова плавно и не изкарва никакви грешки. Телефон за 90лв. Lenovo. Китаец. Но естествено, аз съм тесногръд, понеже съм практичен. За мен лично "хегемонията" на големите марки, е тръгнала по пътя на долу. Особено Samsung и Аpple.
Няма смисъл да се опитвам да убеждавам който и да е, в качествата на китайските телефони. За съжаление живеем в България, и хората тук виждат само BMW, Adidas, iPhone и Слънчев бряг, да речем. Все още, не сме достатъчно узрели за да погледнем встрани от наложените догми.
п.п. баща ми си купи преди месец от Сливаком Lenovo A536 за 90лв с договор (250лв без договор, цена на свободна продажба), с Android Kitkat 4.4.2 - мога да ви направя едно клипче сравнение с айфон, да му се неначуди човек как работи толкова плавно и не изкарва никакви грешки. Телефон за 90лв. Lenovo. Китаец. Но естествено, аз съм тесногръд, понеже съм практичен. За мен лично "хегемонията" на големите марки, е тръгнала по пътя на долу. Особено Samsung и Аpple.