Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
В Германия са въвели ограничения на броя покупки от дадена стока в магазините. Информацията ми е от преди малко от Баварска Швабия. Умни са швабите, да го еВа
Колкото до хейтърите, че били затворили нещо си. Мислете така - сега е между зимния и летния сезон. По-добре сега, отколкото статистиката лятото да показва повече болни и нито един чужденец да не дойде в България. Те тогава ще стане мазало. Затова по-добре тая тъпотия да минава колко може по-бързо

Колкото до хейтърите, че били затворили нещо си. Мислете така - сега е между зимния и летния сезон. По-добре сега, отколкото статистиката лятото да показва повече болни и нито един чужденец да не дойде в България. Те тогава ще стане мазало. Затова по-добре тая тъпотия да минава колко може по-бързо

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А какво би станало ако наистина настане паника и хората почнат да се запасяват ...??!! 
Правата ни вече са ограничени от извънредното положение , оставили са ни обаче някои права все пак . Като правото на живот , и правото да не бъдем изтезавани ...

Правата ни вече са ограничени от извънредното положение , оставили са ни обаче някои права все пак . Като правото на живот , и правото да не бъдем изтезавани ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Jordana написа:А какво би станало ако наистина настане паника и хората почнат да се запасяват ...??!!
Ще стане така, че отново ще се заредят магазините. Те да не са като свърши и стига толкова. Сега си пълнят и те гушите и имат интерес да се зареждат добре. Като гледам, въпреки масовата истерия в Била почти няма опразнени шандове. Ще видим утре. Гледах одеве, че точно разтоварваха един бус пълен с кухненска хартия
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
zAcK написа:По-добре сега, отколкото статистиката лятото да показва повече болни и нито един чужденец да не дойде в България. Те тогава ще стане мазало. Затова по-добре тая тъпотия да минава колко може по-бързо
Аз и в сегашната ситуация не виждам как ще дойдат чужденци на почивка в България(това лято).
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
acidburn-525tds написа:Аз и в сегашната ситуация не виждам как ще дойдат чужденци на почивка в България(това лято).
Приеми го така - най-много ще отидат там, където има най-малко Коронавирус

Аз друго не мога да схвана. Извънредното положение е заради няколко байганьовци, дето не са спазвали карантината

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

Аз друго не мога да разбера, преди малко бях да тегля пари от банкомат в Кауфланд - всяка втора количка с по 2,3,4 пакета тоалетна хартия ,но за ядене почти нищо. Каква е тая истерия по тая тоалетна хартия не мога да разбера .
zvetiko написа:
[b]Отговор: Редица учени в световен мащаб и водещи вирусолози на Великобритания, както и на Русия, официално заявяват, че това е изкуствено създаден вирус. Той има всичките признаци на абсолютно биологическо оръжие, при това изключително добро качество биологическо оръжие.
Подбирайте ги малко тия източниците на информация, да не звучите нелепо, меко казано.
Тука https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7033698/ е добре обяснено за произхода и че въпросните HIV-1 "insertions", не са на важни(активни места), както и че HIV-1 и вируса, могат да съжителстват в 1 хост (животно). Т.е е естествена среда за "омесване", няма нужда от човешка намеса.
Вируса е секвениран още началото на януари... В генетиката дръпнаха много напред, ако беше биологическо оръжие, отдавна щеше да се знае че има човешка намеса.
Иначе най-странно ми беше как в сряда във фитнеса всичко беше нормално, днеска буквално нямаше 1 човек

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Прибирам се пеша преди половин час от работа и по пътя ми гледам младо семейство се товари яко в колата, а в погледа на жената панически страх. Прекарал съм доста време в различни горещи точки по света ама такъв панически и луд поглед в очите на човек не бях виждал до сега. И едно съм установил до сега - това мишоците и разните му паразити в различните му човешки форми, които нямат никакъв принос към нищо имат уникален инстинкт за съхранение. За съжаление това сме ние 90% мишоци, генът ни е такъв и за това сме били 500 години под турско робство.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Всичко съм сложил под карантина. Излизане само за покупка на нещо наложително, което го няма в нас. Храна и всичко необходимо имаме за поне две седмици, защото винаги си поддържам запас за кризисни ситуации. Комуникации по месенджър, телефон или по някоя друга платформа. Щерката малко ми се разсърди, че и се скарах, като реши да се разходи, зетят ми влиза в положението, жената и племенницата, която се оказа по случайност в нас, нямат думата и само изпълняват. И мен ме освободиха временно от работа, защото живея в рисков район и сега скучая. Лошото е, че на който и да се обадя по телефона, винги го заварвам на някаква яка маса или с минимум 5 човека около него на безсмислени приказки. Все още на много хора им се струва майтап цялата ситуация и са много купонджийски настроени. И на италианците им се струваше майтап преди две седмици.
ukelichko написа:Всичко съм сложил под карантина. Излизане само за покупка на нещо наложително, което го няма в нас. Храна и всичко необходимо имаме за поне две седмици, защото винаги си поддържам запас за кризисни ситуации. Комуникации по месенджър, телефон или по някоя друга платформа. Щерката малко ми се разсърди, че и се скарах, като реши да се разходи, зетят ми влиза в положението, жената и племенницата, която се оказа по случайност в нас, нямат думата и само изпълняват. И мен ме освободиха временно от работа, защото живея в рисков район и сега скучая. Лошото е, че на който и да се обадя по телефона, винги го заварвам на някаква яка маса или с минимум 5 човека около него на безсмислени приказки. Все още на много хора им се струва майтап цялата ситуация и са много купонджийски настроени. И на италианците им се струваше майтап преди две седмици.
аз пък се информирах, помислих малко със собствената си глава и реших, че и на мене ми се струва майтап. и ми е едно такова весело и спокойно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Дали според вас има шанс да затворят изходите на София 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

D
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 12:04, променена общо 1 път

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Следващата стъпка ще е зтваряне на границите . Въпрос на време е . Най естествения ход на събитията при тая изкуствено създавана и подклаждана от медиите истерия по цял свят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ivanski_2 написа:Дали според вас има шанс да затворят изходите на София
Да като нищо,ще въведат и вечерен час

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
https://gospodari.com/%D0%B7%D0%BD%D0%B ... %81%D0%BA/
Това нарочно ли го прави или наистина толко може.
От днес има нов ъпдейт на майкрософт, добавен е бутон в outlook-a "new drink skype meeting"
Това нарочно ли го прави или наистина толко може.
От днес има нов ъпдейт на майкрософт, добавен е бутон в outlook-a "new drink skype meeting"

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!