COVID19 dating и още нещо...
Модератор: Общи модератори
Re: COVID19 dating и още нещо...
Ровил си и Гугъл просто ти ги дава навсякъде. Ах, ти , мръснико

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Индиийцте вече носят оградата на тия мадами 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- drifty
- младши ентусиаст
-
Нещо не ми се получават нещата с онлайн дейтинг пазара. Тука тия дни писах на една девойка, рядко ми се случва да подходя онлайн към жена, но не ми се получава никога нататък. Дори няма отговор.
На живо - съвсем различно. Не мога да си го обясня.

- ivanski_2
- младши ентусиаст

-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Нещо не ми се получават нещата с онлайн дейтинг пазара. Тука тия дни писах на една девойка, рядко ми се случва да подходя онлайн към жена, но не ми се получава никога нататък. Дори няма отговор.
Залагам на неподходящи снимки или описание в мрежите за запознанства.
Жените искат масово да видят интересен живот. Сложи снимки които показват такъв и кажи има ли промяна.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Трябва да се хвърля мрежата постоянно , в морето плуват много и най различни риби . Ако разчиташ само на една кукичка да хванеш точно златната рибка ще се прибереш без риба .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
drifty написа:Нещо не ми се получават нещата с онлайн дейтинг пазара. Тука тия дни писах на една девойка, рядко ми се случва да подходя онлайн към жена, но не ми се получава никога нататък. Дори няма отговор.
По принцип из Фейсбука е неписан закон да не отговарят, иначе не е сериозно, а и мъжете търсещи там някакви запознанства попадат в графа "пише на 100, надява се да отговорят 2-3 и с една да станат нещата". Това не предизвиква интерес.
Ако е в някакъв такъв сайт за запознанства ако още има такива, Иванския е прав, то трябва някакъв профил в стил Вин Дизел.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Пътят към ада е послан с добри намерения. Виж Лудата жица. Уж на майтап, ама сега е с една жена, две работи, три деца, четири коли ......
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ivanski_2 написа:Залагам на неподходящи снимки или описание в мрежите за запознанства.
Жените искат масово да видят интересен живот. Сложи снимки които показват такъв и кажи има ли промяна.
Ако търсиш нещо да нанижеш на шишчето добре. Но ако търсиш сериозна връзка кво прайм - ти показваш живот, който всъщност не водиш, тя също.
В реалния живот къде се срещате? Как двама човека ще идат на село да пекат чушки като тя с него, защото има 200 снимки с новата S класа, а той защото 90% от съдържанието и са риъли от Дубай
- ivanski_2
- младши ентусиаст

-
- Кара: V8 HEMI
bum_bum написа:ivanski_2 написа:Залагам на неподходящи снимки или описание в мрежите за запознанства.
Ако търсиш нещо да нанижеш на шишчето добре. Но ако търсиш сериозна връзка кво прайм - ти показваш живот, който всъщност не водиш, тя също.
В реалния живот къде се срещате? Как двама човека ще идат на село да пекат чушки като тя с него, защото има 200 снимки с новата S класа, а той защото 90% от съдържанието и са риъли от Дубай
Не ме разбра, не да фейква, а да се представи по интересен начин, доста хора водят интересен живот и правят доста различни и готини неща и на снимките сложил как се подпрял на някоя ограда или на предния капак на бмв
Ейй аз тази година си карах чушките и бурканите с лютеница с кайен та какво лошо има и с S класа да го правиш
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y
И обикновено става

- drifty
- младши ентусиаст
-
Eee, тъкмо преди седмица си подмених снимката у фацбука, на която се подпирах на един мост във Венеция с друга, на която се подпирам на една ограда в Албена.
А скоро се подпирах и на връх Ботев за снимка.
Сега сериозно, на мен парцали еднодневки ми не трябват. Ако ще гледа само какво има в социалните мрежи, има достатъчно Вин Дизеловци да я возят насам-натам. Аз мрежите ги ползвам за комуникация, качвам по някое стори / снимка, но не живея в тях. Тая последната даже не беше и напълно непозната, имали сме назад във времето някакви общи събития, разменили сме си по някой друг ред в чата. Видях я из града и се присетих, та писах.
Мисълта ми беше друга, сякаш много им е пораснала работата на дамите в нета, докато на живо е коренно различно, поне при мен. През последната година съм получил толкова комплименти от жени на живо, че чак ми стана странно - знаете, че при нас това като цяло е по-скоро рядкост. Разни сервитьорки се закачат по заведенията, на рождения ми ден две жени от залата, където тренираме ми донесоха огромна торта, последната жена, с която се виждахме на 4 очи до скоро също беше от запознанство на живо. Буквално два различни свята. Това ми е странно. Така или иначе предпочитам живия контакт, та не ми дреме много много, просто наблюдение.
А скоро се подпирах и на връх Ботев за снимка. Сега сериозно, на мен парцали еднодневки ми не трябват. Ако ще гледа само какво има в социалните мрежи, има достатъчно Вин Дизеловци да я возят насам-натам. Аз мрежите ги ползвам за комуникация, качвам по някое стори / снимка, но не живея в тях. Тая последната даже не беше и напълно непозната, имали сме назад във времето някакви общи събития, разменили сме си по някой друг ред в чата. Видях я из града и се присетих, та писах.
Мисълта ми беше друга, сякаш много им е пораснала работата на дамите в нета, докато на живо е коренно различно, поне при мен. През последната година съм получил толкова комплименти от жени на живо, че чак ми стана странно - знаете, че при нас това като цяло е по-скоро рядкост. Разни сервитьорки се закачат по заведенията, на рождения ми ден две жени от залата, където тренираме ми донесоха огромна торта, последната жена, с която се виждахме на 4 очи до скоро също беше от запознанство на живо. Буквално два различни свята. Това ми е странно. Така или иначе предпочитам живия контакт, та не ми дреме много много, просто наблюдение.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Обяснението е лесно - получават огромно количество онлайн внимание и малко живо такова. Малко бъркаш кат си мислиш, че качествената жена е много по-различна от парцала в това как си избира мъж. И аз преди години си мислех като теб. После осъзнах, че жените са емоционални същества колкото и качествени хора да са. Те не разсъждават логически като нас и както ни се иска за да се разбираме. За да ти даде шанс трябва да можеш да събудиш у нея някаква емоция. А тва става по различен начин онлайн и на живо.
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y
drifty написа:Eee, тъкмо преди седмица си подмених снимката у фацбука, на която се подпирах на един мост във Венеция с друга, на която се подпирам на една ограда в Албена.А скоро се подпирах и на връх Ботев за снимка.
Щом на живо проявяват интерес, действай. На живо винаги е по-добре. Повечето от снимките са с филтри и от лъскави места, търсят внимание.
Най-важно е да не те е страх, че ще ти откаже, на всеки се е случвало не един път.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Те тия със снимките са точно дето не търсят внимание а презентират стоката си . Тия постановки че им било гадно като им пишат мъже ги знаем , ако и пише някой олигарх дали ще и стане гадно ??!! Или ще звънне на всичките си приятелки да се изфука ква е вървежна тупалка 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Освен ако не си 9/10+ мъж, не си губи времето с аповете, само може да ти направят още комплекси. Това е динамиката, която изкривява страшно нещата и прави жените да си мислят, че заслужават по-добро от това, което тяхната външност позволява. Почти всички получават внимание от много мъже и малко по-хубавите имат голям шанс да бъдат треснати и захвърлени от готините пичове и после си мислят, че заслужават принц. Действай на живо.