Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2021, 20:58

Гилен-Баре, знаеш ли какво е, интелектуален гигант?
Как ще е да се чувстваш на една игла разстояние?

Избягвай снизходителния тон, тук в територията още има средноинтелигентни хора, които да те приземят интелектуално.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 22 Окт 2021, 21:03

Bogat-Beden написа:Гилен-Баре, знаеш ли какво е, интелектуален гигант?
Как ще е да се чувстваш на една игла разстояние?

Избягвай снизходителния тон, тук в територията още има средноинтелигентни хора, които да те приземят интелектуално.

Да те подканя пак да ми отговриш на въпроса, все пак?
Дотук, от отговорите ти, за интелектуално ниво няма много какво да говорим. За много време прекарано в нета и четене на най-различини казуси, потенциално свързани с ваксините - определно да. Тонът ми не е снизходителн, извинявай ако нещо, но просто не мога да разбера дали много неправилно аз пиша, или ти много трудно четеш.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Окт 2021, 21:09

Bogat-Beden написа:В нищо не съм сигурен, по принцип съм почитател на "здравия разум", бих се радвал да знам къде му е първоизточникът в конкретния случай...

Уж и аз така със здравия разум :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2021, 21:09

Не ве , говори за интелектуално ниво, защо не искаш?
Кое чета трудно ве, тигър, на 4-ри езика ще те разбера, на иносказателност ли ще те избива, псевдонителктуалността знаеш ли с каква етимология е?
Последна промяна Bogat-Beden на 22 Окт 2021, 21:11, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 22 Окт 2021, 21:11

Bogat-Beden написа:Не ве , говори за интелектуално ниво, защо не искаш?

Сам си си дал отговора.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2021, 21:12

Неграмотен отговор, дори в едно изречение!
ОтговорЪТ е подлог, подлежи на непълно членуване..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 22 Окт 2021, 21:21

Bogat-Beden написа:Неграмотен отговор, дори в едно изречение!

Да, но си го коригирах преди да го напишеш. :dunno:
Виж, недей да ми говориш на "тигър" - нито ше ми стане по-малка пи*ката, нито твойта ще стане по-голяма, нито ще ми влезеш на някакво интелектуално ниво, нито е отговор на това, което те питам не знам колко пъти вече.

100 поста ми говориш някакви глупости, а не можеш на един въпрос да ми отговориш. Ако си някакво грамар наци, щото те по принцип почват да се хващат за някоя и друга правописна грешка, когато нямат какво да кажат, бягай по беге мама и тн. Ако ще го раздаваш някакъв антиваксър, чудесно, ама никой не те пита. Въпроса, който зададох, е сравнително лесен, затова пак те подканвам да кажеш, ако по някакъв начин не успяваш да го разбереш.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Окт 2021, 21:23

ivoo написа:Toзи шеф на Пирогов много говори, и май ще му изтине мястото. ]
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... p_activity

Много се радвам на ...., но както и да е, тоя доктор е хванат преди време с точене на каса, с пътеки за цироза, за пост ковид лечение...това шоу е нормално, след като тоя въпрос изяде главата на шефа на Пирогов.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2021, 21:28

vixx написа:

Виж, недей да ми говориш на "тигър" - нито ше ми стане по-малка пи*ката, нито твойта ще стане по-голяма, нито ще ми влезеш на някакво интелектуално ниво, нито е отговор на това, което те питам не знам колко пъти вече.

100 поста ми говориш някакви глупости, а не можеш на един въпрос да ми отговориш. Ако си някакво грамар наци, щото те по принцип почват да се хващат за някоя и друга правописна грешка, когато нямат какво да кажат, бягай по беге мама и тн. Ако ще го раздаваш някакъв антиваксър, чудесно, ама никой не те пита. Въпроса, който зададох, е сравнително лесен, затова пак те подканвам да кажеш, ако по някакъв начин не успяваш да го разбереш.
не говори снизходително ве, моНче за н-ти път ит казвам като човек, в дойтчланд-мойтчланд си просто още един ауслендер, ферштанден?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 22 Окт 2021, 21:33

Bogat-Beden написа:
vixx написа:

не говори снизходително ве, моНче за н-ти път ит казвам като човек, в дойтчланд-мойтчланд си просто още един ауслендер, ферштанден?

Ти си много спрял, честно.
За мое съжаление още не съм бил в Германия, обаче повече няма да ти отговарям. Ако не беше писал нищо в отговор на моя коментар щеше да е най-добре.
Аре със здраве :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2021, 21:40

vixx написа:..да имате нужда от медицинка помощ, която в тоя момент да я няма?

ИмалЕ сме. Дядото го върнаха от Бърза помощ, че бил имал паркинсон. При положение, че го караме с унсулт.

Баща ми го лекуваха над половин година от туберколоза, докато източат касичката и после откриха, че било рак.

Два случая в които навременната медицинска помощ е решаваща за малко поне по-голяма преживяемост. Ма не. Нямаше ковид, нямаше липси на легла. В единия случай не им се занимаваше със старец, на който и "без това си му е време". В другия имаха първо една друга пътека да източат.

Та айде да не преиграваме колко загрижени стнаха лекарите изведнъж към възрастните. Ма нямате ли майки, бащи, дядовци и баби.. седи неква докторица и ми се плюнчи по телевизора, ще ревне всеки момент. Ваксинирайте се заради тях. Само който е ходил с възрастен човек по болници преди пандемията ще ме разбере за какво говоря.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 22 Окт 2021, 21:44

bum_bum написа:
vixx написа:..да имате нужда от медицинка помощ, която в тоя момент да я няма?

ИмалЕ сме. Дядото го върнаха от Бърза помощ, че бил имал паркинсон. При положение, че го караме с унсулт.

Баща ми го лекуваха над половин година от туберколоза, докато източат касичката и после откриха, че било рак.

Два случая в които навременната медицинска помощ е решаваща за малко поне по-голяма преживяемост. Ма не. Нямаше ковид, нямаше липси на легла. В единия случай не им се занимаваше със старец, на който и "без това си му е време". В другия имаха първо една друга пътека да източат.

Та айде да не преиграваме колко загрижени стнаха лекарите изведнъж към възрастните. Ма нямате ли майки, бащи, дядовци и баби.. седи неква докторица и ми се плюнчи по телевизора, ще ревне всеки момент. Ваксинирайте се заради тях. Само който е ходил с възрастен човек по болници преди пандемията ще ме разбере за какво говоря.

Вярно е това, д*ба.
На мен майка ми е с рак и болниците са ми все едно съм в офиса - от едното в другото и после обратно.
Обаче сериозно се замислих след като вчера от ковид (без други заболявания) почина роднина на жена ми, оставяйки жена и малко бебе.
Знам, че е ни така, ни иначе, ама можеше това да съм аз, примерно. Пак казвам, само си разсъждавам публично. Не агитирам за нищо.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Окт 2021, 22:07

Момчета, вкарайте малко уважение, че ще дойде горския и ще развали седенкята :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 22 Окт 2021, 22:09

Преиначавате нещата...Монетата има две страни. Занимавам се вече над 30г. с белодробни болести, и си мислех, че няма какво да ме изненада в тази област. Да, ама не /както казваше Петко Бочаров/. Гадно и непредвидимо заболяване. Вече година и половина /не по мое желание/ отговарям и за ковид отделение, на моменти с 80 легла, сега са 50 /до кога ли, като гледам темпа на заболеваемост/. Уморих се...да обяснявам, просто всеки избира...дали ще преболедува /не се знае леко, на кислород, или ще стигне до механична вентилация/ или ще се ваксинира-не, че не може пак да се заразиш, но поне ще мине по-леко. Нагледах се на драми с млади хора, и не само. Аз също преболедувах... и не беше приятно. Мислете, избора и живота си е ваш :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 22 Окт 2021, 22:44

Излез със името си зад тезата,че ако се ваксинирам неминуемо ще го прекарам леко и без странични ефекти в последствие още утре ще се забода.
В следствие на личният ти опит разбира се.Респект към работата която вършиш и в никакъв случай поста ми не е с цел подигравка или друго.
Никой не се опитвам да убедя в обратното.Винаги съм бил зад свободният избор и така ще бъде докато дишам.
Но да ме карат да си ваксинирам детето...с нещо дето го има от вчера....няма да стане...
Колегата ти от Пирогов каза каквото имаше да каже.Ако утре трябва да се застава за някой...на мен ми е ясно къде ще бъда...
А лично аз като тежко прекарал го не мисля,че трябва да обяснявам,че вируса е измислен или някакви такива глупости.
Реалността е около нас.Нека всички я огледаме и видим през собствените си очи,а не през призмите на медии които освен от пари от друго не се интересуват.
И те така...
.......
Иначе миналата седмица Атина беше под вода и без ПСР-и и маски едикакви си не можеше да се ходи никъде....а мен даже не ме видяха дали съм в колата нищо,че карах аз...
и ядохме на плажа...сигурно с маските а!?....с олио да ги попариш всичките.... :ranting:
...Примерно...де....
ама примери много.... :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата