Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Това за 80-те % ще се окаже вярно май........
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
vicho написа:MartinP написа:Аз съм постоянен свидетел на нещата които описвате,че чак вече не ми правят и впечатление
ама не може да НЕ НИ прави впечатление простотията, защото е откровено опасна
аз лично ИСКАМ и ще потърся съдействие...
НА ВСИЧКИ ТУНЕЛИ ИЗ БЪЛГАРИЯ да се сложат камери за средна скорост...
направо ми писнА от хора, които карат със 100 по магистралата и със 120 в тунела...![]()
и после пак 100...
![]()
Подкрепям те колега но какво да се направи да се заяждам те нервите си остават за мен то глупака продължава да си прави своето
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
nickstorm написа:Това за 80-те % ще се окаже вярно май........
Вече коментарите са, че проф. Иво Христов е бил много мекушав и процентите клоняли към 100.

Първо го напсуваха дружно човечеца, но после се осъзнаха. Грешката му беше, че го каза много директно и без завъртулки, както правят праволинейните индивиди.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Четохте ли за новите "спешни мерки"
Ако ушев реши че си направил "тежко нарушение" ще те заведе в най-близкото районно на "беседа" и порицателно писане на акт. Целта е да загубиш максимално много време.

Ако ушев реши че си направил "тежко нарушение" ще те заведе в най-близкото районно на "беседа" и порицателно писане на акт. Целта е да загубиш максимално много време.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
TheDriver написа:Четохте ли за новите "спешни мерки"![]()
Не, ако ушев реши, ами ако баш си направил тежко нарушение според ЗДвП т.е. не е концерт по желание.
Повече смисъл би имало според мен, ако вместо такси до районното и писане на акта там по-голям ще е ефекта такси до районното и 24 часа в ареста. Ей така, без излишни писаници, без престоя да излиза в свидетелство за съдимост, без нищо. 10км над ограничението 24 часа в ареста, 20км над ограничението 48 часа и т.н. и т.н. Да видим тогава кон боб яде ли

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
madafaka_donkele написа:
Не, ако ушев реши, ами ако баш си направил тежко нарушение според ЗДвП т.е. не е концерт по желание.
Повече смисъл би имало според мен, ако вместо такси до районното и писане на акта там по-голям ще е ефекта такси до районното и 24 часа в ареста. Ей така, без излишни писаници, без престоя да излиза в свидетелство за съдимост, без нищо. 10км над ограничението 24 часа в ареста, 20км над ограничението 48 часа и т.н. и т.н. Да видим тогава кон боб яде ли![]()
![]()
Единствено ще им се вдигне мизата на господата от КАТ...Ще има - к'во пра'им 'ся...Ще лежим ли в ареста...
Освен това, като знам колко неадекватни ограничения има на места...

madafaka_donkele написа:TheDriver написа:Четохте ли за новите "спешни мерки"![]()
Повече смисъл би имало според мен, ако вместо такси до районното и писане на акта там по-голям ще е ефекта такси до районното и 24 часа в ареста. Ей така, без излишни писаници, без престоя да излиза в свидетелство за съдимост, без нищо. 10км над ограничението 24 часа в ареста, 20км над ограничението 48 часа и т.н. и т.н. Да видим тогава кон боб яде ли![]()
![]()
Нали всичко трябва да е законно. Според кой закон при всички тежки нарушение на ЗДвП органите на реда могат да "арестуват/нарушават свободата на придвижване" (изключвам особено тежките ситуации които са регламентирани) ?
10км/ч отгоре и в ареста

Давам ти пример, които съм сигурен че е релевантен за десетки, ако не стотици места по нашите пътища.
Отсечка през индустриална зона в населено място. В началото на отсечката има знак за ограничение 40км/ч - 2км. след знака обаче има 3-4 пресечки които често служат за включване в движението на тази улица. След тези пресечки знак няма. Ако не знам за съществуването на въпросния знак и изляза от пресечката карайки с 50км/ч, колкото предполагам че е ограничението какво се случва? Познай колко е популярно сред катаджийте въпросното място и къде точно стоят.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
никакви полицай, полицайчета, полицайковци и други с пагони... НИКАКВИ!!!
КАМЕРИ през 1 км ... средни скорости, винетки, данъци...
и директно вързани табели на автомобила към дебитната карта... само получаваш смс-че
30 км отгоре ...
"Purchase POS 300.00BGN on ***** at KAT.BG"
и т.н.
не големи глоби трябват, достатъчно големи са, а 100% събираемост и следене за правилата
КАМЕРИ през 1 км ... средни скорости, винетки, данъци...
и директно вързани табели на автомобила към дебитната карта... само получаваш смс-че
30 км отгоре ...
"Purchase POS 300.00BGN on ***** at KAT.BG"
и т.н.
не големи глоби трябват, достатъчно големи са, а 100% събираемост и следене за правилата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Колкото е по-малко "човешкия фактор" при регистрирането и събирането на глобите,толкова по-добре и по-голяма успеваемост/събираемост! Лошото е,че не всички простотии по пътищата могат да се хванат с камери или други технически средства!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:не големи глоби трябват, достатъчно големи са, а 100% събираемост и следене за правилата

Само дето за това трябва ония в КАТ и другите клоаки да си размърдат трътките ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://offnews.bg/112/balgaria-s-naj-s ... 69670.html
България е с най-смъртоносните пътища. Жертвите у нас са 99 на 1 млн. души население, два пъти повече от средното за ЕС (50 на 1 млн.) и три пъти и половина повече от страната с най-малко загинали на пътя в ЕС - Швеция.

България е с най-смъртоносните пътища. Жертвите у нас са 99 на 1 млн. души население, два пъти повече от средното за ЕС (50 на 1 млн.) и три пъти и половина повече от страната с най-малко загинали на пътя в ЕС - Швеция.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
съвсем случайно най-глупавото население е на дъното на класацията?!
съвсем случайно бившите комунистически републики са в дъното на класацията?!
съвсем случайно...
класацията е нагласена
съвсем случайно бившите комунистически републики са в дъното на класацията?!
съвсем случайно...
класацията е нагласена

You said: "Time will change!" What if it changes you?
...и също толкова случайно заловиха полицейски шеф да кара пиян...
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/zaloviha-policejski-shef-da-kara-piian-2061926
Полицейски шеф от "Криминална полиция" в Хасково е заловен от колегите си от КАТ да шофира личния си автомобил с 3.39 промила алкохол в кръвта.
Много ми е интересно как изобщо се е стигнало до разобличаването на въпросния, а не са го изпратили с "айде шофирай внимателно и друг път внимавай"
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/zaloviha-policejski-shef-da-kara-piian-2061926
Полицейски шеф от "Криминална полиция" в Хасково е заловен от колегите си от КАТ да шофира личния си автомобил с 3.39 промила алкохол в кръвта.
Много ми е интересно как изобщо се е стигнало до разобличаването на въпросния, а не са го изпратили с "айде шофирай внимателно и друг път внимавай"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Този утрепа всичко с това 3.39. Бил познайник, тоест са го знаели отдавна, че си позволява да пука и кара. Явно е натиснал някой по мазола и онзи е решил да му сипе. Така става като се самозабравят. Понеже обаче не е ударил никой, най-вероятно няма и да го уволнят, само ще го порицаят. Ако е пред пенсия ще го накарат да напусне и толкова. С всичките му там 15 или 20 заплати, не знам колко им оставиха.
Щели да снимат от цивилни коли за скорост. Че те и сега си го правят бе.
Може би вече ще ги слагат в разни кошери извън статуквото наречено Астра. Дано този път проверят стъклата дали стават.
Сигурно ще го правят реално за да има полза от камерите в Киите, които реално не са камери. Или някой трябва да лапне някоя поръчка. Ще снимаме със знак, хоп поръчка за знак, някой лапва. После казват, че било излишно. Иди разбери. То ние разбираме де, но...
Та тази мярка е за борба с джигитите, които превишавали и се спасявали като виждали патрулката и намаляли, след това пак увеличавали. По принцип когато видиш патрулката вече е късно, особено като са застанали да дебнат както си могат.
Щели да снимат от цивилни коли за скорост. Че те и сега си го правят бе.

Та тази мярка е за борба с джигитите, които превишавали и се спасявали като виждали патрулката и намаляли, след това пак увеличавали. По принцип когато видиш патрулката вече е късно, особено като са застанали да дебнат както си могат.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мен пиян на гъз бивш полицай ме удари на пешеходна пътека изпреварвайки друга кола. За това не го и видях, защото изпреварвания беше спрял на пътеката, а тоя е тръгнал да го изпреварва, когато аз бях по средата и гледайки на другата страна дали насрещните ще спрат за да мина.
Тоя тръгна да бяга, ама имаше задръстване жестоко (от Радиото към Евлоги Георгиев). Стигнах го и полицаите го спряха на моста на Графа. Заключи се в колата и отказваше да излезе.. изобщо хиляда цирка.
Резултат 1:0 за бронята срещу коляното ми. От тогава не е баш същото.
Извадих си медицинско, но прокуратурата отказа да образува производство. Линейката, която дойде изведнъж се оказа, че не била идвала. Полицаите, които го спряха и обещаха да свидетелстват получиха амнезия.
Тоя тръгна да бяга, ама имаше задръстване жестоко (от Радиото към Евлоги Георгиев). Стигнах го и полицаите го спряха на моста на Графа. Заключи се в колата и отказваше да излезе.. изобщо хиляда цирка.
Резултат 1:0 за бронята срещу коляното ми. От тогава не е баш същото.
Извадих си медицинско, но прокуратурата отказа да образува производство. Линейката, която дойде изведнъж се оказа, че не била идвала. Полицаите, които го спряха и обещаха да свидетелстват получиха амнезия.