Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Колегата Ганчев се умълча, но аз все пак бих искам да знам дали е възможно при текущите проучвания за безопасност на ваксината да са плащани пари за манипулация на резултатите така, както се е случвало в миналото. За което са платени милиарди глоби.
И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
За кауфланда в Монтана и маска не ти тряя.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
Мен до сега никъде не са ми искали сертификат (фитнес, ресторанти, магазини).
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bum_bum написа:И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
Навсякъде се влиза в момента

По-интересното е как точно ще разберат, че показваш чужд сертификат

Не вярвам в моловете да имат право да ти искат лична карта за каквото и да било

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
zAcK написа:bum_bum написа:И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
Навсякъде се влиза в моментаВероятно и със сертификат на Пенка, ще пуснат Мучно
![]()
По-интересното е как точно ще разберат, че показваш чужд сертификат![]()
![]()
![]()
![]()
Не вярвам в моловете да имат право да ти искат лична карта за каквото и да било![]()
С проверка от РЗИ, Полиция и БАБХ.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И колко проверки от РЗИ, полиция и БАБХ са направени до сега и колко хора са хванати?
Респективно, какъв е смисълът от мерките?
В училище не може да се влезе и от малкото акъл, който им набиват там и следа няма, защото тоя онлайн е пълен ама пълен ташак.
Но на хартия сме стриктни и сме взели мерки.
Респективно, какъв е смисълът от мерките?
В училище не може да се влезе и от малкото акъл, който им набиват там и следа няма, защото тоя онлайн е пълен ама пълен ташак.
Но на хартия сме стриктни и сме взели мерки.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:zAcK написа:bum_bum написа:И за един преател да питам.. щото мерките са много строги. Със сертификат на името на г-н. Господин Хойчев Големанов правен с левата ръка на пейнта влиза ли се навсякъде?
Навсякъде се влиза в моментаВероятно и със сертификат на Пенка, ще пуснат Мучно
![]()
По-интересното е как точно ще разберат, че показваш чужд сертификат![]()
![]()
![]()
![]()
Не вярвам в моловете да имат право да ти искат лична карта за каквото и да било![]()
С проверка от РЗИ, Полиция и БАБХ.
РЗИ ако тръгнат да проверяват всички клиенти по кръчмите, ще им трябва 1 месец само за София сигурно. За молове и дискотеки па да не говорим.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:Колегата Ганчев се умълча, но аз все пак бих искам да знам дали е възможно при текущите проучвания за безопасност на ваксината да са плащани пари за манипулация на резултатите така, както се е случвало в миналото. За което са платени милиарди глоби.
Теб ако те глобят милиарди и са ги взели тея милиарди, дали няма да внимаваш повече и да се застраховаш със всякакви тестове?!
Фолксваген ги глобиха и тях милиарди и в момента всяка кола се гледа под лупа и от завода и от регулатора.
Top Gun Maverick написа:Ами Зак, все пак обяснява. Нямали сме такива високи нива, ама почти навсякъде високите нива са скочили.
Ваксината в Индия, ами хубаво, ама за там тия ваксини са от не се знае колко години. Все едно да сравняваш, че БМВ правят коли от 100 години, в Китай обаче почнали и те вчера да правят коли, та качеството да е същото.
Та аз казах, ще видим какво ще се каже след няма и година когато преборим тая болест и без масовата ваксинация, която ни се натрапва. И не знам какво толкова пречи на ваксиниралите се, че Пенчо не иска и той са се ваксинира. Проблемът е само в последното. Ама щял да заразява, пък другия нямало да заразява. Тая мантата се изчерпа отдавна и се оказа една голяма лъжа.
Примера с БМВ въобще не е ривалентен.
Те едно време Нокия бяха номер едно, а хуавей май ги нямаше въобще, както и айфон.
Но какво се получи, айфон стана супер популярен и качествен, а нокия...
Технологиите се развиват стремглаво, медицината е супер напреднала.
И спокойно, никой не мисли за вашето здраве, всичко е пари, но за да се изкарват пари си трябва живи хора. Никой няма "далавера" да ви ликвидира.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Да, прав си, никой няма и не иска да ни ликвидира с ваксините. Но е много възможно да им е все тая за възможните странични ефекти, понеже може да се случат на малко хора, а през това време все пак бизнеса върви. Чисто и просто те нямаха времето да създават безопасни ваксини и със сигурност до някаква степен стрелят в тъмното. Но дори и безопасни да бяха, тоест да ме бяха убедили, че са, аз пак нямаше да си сложа, понеже не мисля, че имам нужда от ваксина. Както никога не съм си слагаш срещу грипове и т.н.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Теб ако те глобят милиарди и са ги взели тея милиарди, дали няма да внимаваш повече и да се застраховаш със всякакви тестове?!
В такъв случай защо са ги глобили поне 6 пъти, като едната глоба е за над 2 и половина милиарда, а останалите десетки и стотици милиони?
Дали са почнали да внимават с тестовете повече или повече внимават да не ги хванат?
А и точно сега посочи едно правителство, един съд, който би рискувал да извади несъответствия в интерпретацията на проучванията за безопасност. По мегаделото свидетел е бил напуснал преди цели 6 години служител.
А и да се случи на фонът на печалбите няколко милиарда глоба проблем ли са? Точно такъв въпрос има в дилемата с биг фармата. Дали една глоба от няколко стотин милиона или няколко милиарда ги бърка. Защото и след рекордната до този момент глоба те са на печалба за същата година.
Естествено, че никой няма зор да си трепе пациентите. Но колко от тия имат съвестта да изгубят няколко милиарда тази година, като изтеглят продукт от пазара за който знаят, че би причинил вреда на някакъв процент потребители, който дори може да остане и незабелязан в общата картина т.к. вредите от медикаменти са трудно доказуеми?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bum_bum написа:Колегата Ганчев се умълча, но аз все пак бих искам да знам дали е възможно при текущите проучвания за безопасност на ваксината да са плащани пари за манипулация на резултатите така, както се е случвало в миналото. За което са платени милиарди глоби.
Колега ти сериозно ли? Как очаваш някой да ти отговори на този въпрос ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
bum_bum написа:Респективно, какъв е смисълът от мерките?
Смисълът е като с всяко нещо в държавата. Правилата да са такива, че да не можеш да ги спазиш или пък да няма необходимия контрол. Така си уязвим и си им в ръчичките. Когато си желаят могат да излязат и да издоят колкото им трябва.
За пореден път се убеждавам, че в нашата мила държавица каквото и да се направи или измисли, винаги ще се намери някой който да мине по тънката лайстна/ да мине системата/ да излъже всички. Последните дни след новите мерки се наслушах на схеми .. то не бяха фалшифи позитивни тестове, фотошопи, отдаване на сертификати и тем подобни глупости
Очаквам следващата седмица да продължим с тъпотиите и от по-следващата ще ни заключат всички, тогава поне ще има рахат за ваксинирани и неваксинирани

Очаквам следващата седмица да продължим с тъпотиите и от по-следващата ще ни заключат всички, тогава поне ще има рахат за ваксинирани и неваксинирани

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Нормално е, хората които не желаят да се ваксинират и са притиснати по един или друг начин, да търсят начин за изход от ситуацията.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
don_gori написа:Последните дни след новите мерки се наслушах на схеми .. то не бяха фалшифи позитивни тестове, фотошопи, отдаване на сертификати и тем подобни глупости![]()
Е като ти казват от днеска за утре че или трябва да се ваксинираш, или да не ходиш на работа, какъв избор имат хората? То дори да искаш да се ваксинираш не можеш, щото системата 2 дена е "хакната" и по пунктовете има по 4 часа опашки.
Иначе още другата седмица предполагам ще обявят локдаун.