Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
16%
не
25
78%
не знам
2
6%

Общо гласове : 32
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от zAcK » 01 Мар 2026, 9:08

Jordana написа:Как върви СВО Техеран за 3 дена ? Кога ще е парада на победата ? :roll:

Питай аятолаха :ok: Ohhh, wait, той вече е при девствениците!
Нищо, все още може да звъннеш на Мадуро или Асад, другите съюзницци на комплексираното човече Путлер!

Междувременно, експерти разкриха принципа на работа на най-новите и свръхсекретни руzzки и китайски радари! :bowdown:

China's anti-stealth radar detects the presence of stealth aircraft by exploding, thus alerting defenders that a stealth aircraft is definitely in the area.

---

seimo написа:От форума бях останал с впечатление че нищо не зависи от бай Дончо, а то кво стана :mhihi:

Бай Дончо направо им бра лайката на всички! И започвам много да го харесвам, щото ще еманципира Европа! :bowdown:
Важно е да продължава да казва и показва публично какви педеруги сме станали на Стария континент, белким някой се сети!

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Мар 2026, 9:19

nickstorm написа:Заповядай, Зак :arrow:
Изображение
:mhihi:

Дай го на долния, че виж как се напИнЯ, бетер Ал Джазира, снимки, апокалипсис сега, отчаяни прогнози, блокирани протоци, туби с бензин... :mhihi:
nikola59 написа::mhihi: Не си задавай сложни въпроси ами отиди по-добре да си напълниш резервоара, а може и няколко туби:
Иран налага блокада на Ормузкия проток. Движението на петролни танкери е спряно.
photo_2026-02-28_16-08-31.jpg

photo_2026-02-28_16-22-23.jpg

:gives: :werd: :zzz: :zzz: :zzz:
Както казах добре, че във Венецуела няма вече кой временно да блокирва протоци или каквото и да е.
Слагам спяща иконка, че не видях прозяваща. Едно такова ми е лежерно, излизам тая сутрин и ме оставят близо до Лукойла(аз като виден Путинист зареждам почти само там Зафирата :mrgreen: )и викам чакай да видя цената на бензина, че колега ме посъветва да пълня хранилищата. Гледам 1.25 е 95 на колонка. Не я бях поглеждал скоро, очаквам опашки, то само аз. :shock: Чак коли не минават, "странно"( :mrgreen: ). Питам тоя абе тая цена висока ми се вижда, скоро не я бях поглеждал, БМВ-то примерно му слагам 100, ама не помня колко пари е, даже и сега не го видях, че рядко го карам. И викам да питам тоя да не е вдигната 1.25...онзи вика абе снощи май нищо не е вдигано :mrgreen: ама вика предната вечер малко. Викам ясно, тия като руска компания ще има инфо от Кремъл предварително за американския удар. :mrgreen: Обаче той вика последните седмици редовно с по 1 цент там вдигали...викам още по-ясно, направо ще са с директна връзка, горяща линия. :mrgreen: Абе аз откога се каня да сложа и бензин малко с газта, ама все има хора, а сега баш на апокалипсиса няма никой, сигурно защото беше 7 сутринта в неделя и стууууууд един, ама помня какво беше покрай ковида...сън не ги мореше, палаткови лагери имаше край бензиностанциите. Та сложих аз малко лежерно бензин там 10-на литра(11.54, че отстъпката в закръглят на над 0.5 литра :ahah: ) и се прозявам и се чудя, каква хубава сутрин, бензина ти бензин(е като спрат изцяло руския и сложат демократичен може да е по-хубав, ама :mhihi: като цяло нямам оплаква от Лукойл аз)само малко студено и няма котки по пътя, че все нося храна да ги хрантутя завалийките пухени. И викам, абе нещо имаше, нещо трябваше да се случи, какво беше значи. И отварям телеграма и аз като виден Путинист както казах(не се шегувам за Телеграма, топ си е)и какво да видя, дали един човек там малко като папа гуру в една моя тайна група(по подобие на тия руЦките из телеграма :mrgreen: )писал това, което аз съм забравил. Дословно беше, че явно няма да има реч. :ok: Викам ейййииииии...явно онзи чалмосания ятолЯх хОйвей абдуллллЯ има някакъв шанс да не е оцелял, натам вървят нещата евреите да не са излъгали, че са го убили. Понеже, понеже, понеже, слушай сега Никола59, понеже друг път като ги бязикнат чалмите, че техния Бог е мъртъв или нещо, те скачат като ужилени и веднага след час, макс два го изкарват като панаирджийска мечка да говори по телевизията как не е умрял, как ционистите лъжат и как да не забравяме най-важните две - ционистите не трябва да имат своя държава и смърт за Израел. :shock: :mhihi: И те странно как повтарят все едни и същи лозунги до затъпяване след затъпяването. :mrgreen:
Well...this time...there..may be...no speach. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И докато пиша този пост руския ми Телеграм ми прати известие...още по-вероятно е да няма реч...поне докато не съберат тленните останки на едно зло, докато не го разпознаят с ДНК и/или някакви дрънкулки там ако е имал по него и може тогава да го накарат да говори.

Ами честито на иранския народ, по подобие на венецуелския се отърваха от едно зло, надявам се остатъците му сега да сдават режима и нещата там да приключат без големи драми.

А аз...няма да пълня бензин, ще използвам тубите от изворна вода да си налея балканска, че тука на едно място е топ до едно село и от региона, който знае идва, а в неделя е леш ако не идеш рано. :mrgreen: Да се чудиш тия хора що няма да пълнят бензин и те, явно не им спускат опорки от някъде. И идва трети март, с радост ще приветствам руските знамена по пътя редом до българските! Историята не трябва да се отрича, но и не трябва да се изкривява. Сега, че режима там ни има за вражеска държава не ни бърка защото между народите ни няма никакъя проблем, а и тоя ще си иде рано или късно по един или друг начин и да се надяваме, че ще хванат друг курс или поне ще ни извадят от списъка. :ok:

Викнете ме ако тоя чалмосания го възкресят и говори, че не ми се проверява информацията, вярвам на източника си от Телеграм :mrgreen: ама знае ли се, Бог може да го върне тоя да направи още някоя злина в Европа и света.
:dunno:
Какво беше, ционистите не трябва да имат своя държава и смърт за Израел. :mrgreen: В България имаме поговорка, който копае гроб другиму, сам пада в него. :mrgreen:
А американците след като го молеха години наред и особено последните 6 месеца, като през последния само където не му паднаха на колене му показаха другата българска(Крумова)поговорка - като не щеш мира, на ти секира. :dunno: :dummy:
Ако не го възкресят, поне вероятно е на по-доброто тяхно място със 100 девици или колкото са там, в зависимост колко християни са умрели или невинни други хора по света от ръцете на терористите, които този режим произвежда вече десетилетия, половин век може би да захранват всякакви подобни организации.
Ционистите вика не може да имат тяхна държава, ахахахахахаххахахаха...смърт за всички евреи...еммммм... :dunno: търсил, намерил.

Малко очакванията му с реалността в рая за девствениците ще е като тази долу, ама без пиенето, че нали не им дават да пият:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 01 Мар 2026, 10:02, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Мар 2026, 9:48

Ама не бе, чакай да ги украсим малко тия, не са както трябва и бяха правени по друг повод. Ето сега така ще изглежда по-добре. :mrgreen:

П.п: Зак, недей му приписва чак толкова много на Тръмп специално за тези операции с Мадуро и Аятолах. Това са неща мислени и подготвяни с години, чакайки подходящия момент или вразумяване на някой от тия. Подобни сериозни неща не се правят ей така защото на президента му хрумнало нещо. Иначе за тормоза с думи над европейските лидери е ясно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 01 Мар 2026, 14:58

:ok: Май рано сутрин диазепама е в недостиг. Скоро и дефицит ще има.
$80 от сутринта, да видим утре как ще е. През нос Добра Надежда после надеждата ще остане само. И ето защо:
photo_2026-03-01_13-35-32.jpg

:smoke: Та викате персите ще капитулират за два дена. И тези тук от сутринта са на същото мнение:
2026-03-01_13-39-31.jpg

:smoke: В Кувейт след като думнаха радара я да видим от една база какво е останало с любезното съдействие на китайските спътници:
photo_2026-03-01_09-00-07.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 01 Мар 2026, 15:44

Роснаците наскоро им изведоха няколко спътника на персите в орбита, не е задължително да са китайски. Важното е да не спират и като почнат ония с малките шапчици да скимтят за примирие. Злите езици разправят, че болниците в Катар, Кувейт и ОАЕ били пълни с ранени "воини" на "демокрацията".... Но най-добре би било ако успеят да им направят някой от корабите дайвинг атракция :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Мар 2026, 15:44

Като гледам зорлем ще накарат страните от залива да се присъединят към операция Епично изсипване. :dummy:

The Skylight tanker struck by Iran is under U.S. sanctions, designated on December 18, 2025 as part of a crackdown on Tehran’s oil smuggling “shadow fleet.”

:ahah: На Колето сводките никога не разочароват.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 01 Мар 2026, 16:22

:mhihi: По добре утре рано стани и ни осведоми как върви петрола, че този пушещият горе на снимката и поел към ормузките дълбини, а вече има и втори:
photo_2026-03-01_15-13-08.jpg

:mhihi: :mhihi: :mhihi: А явно се присъединяваш към тези дето вече казах кой на какво липсва:
photo_2026-03-01_15-16-47.jpg

Урсула фон дер Лайен заяви, че е от решаващо значение за регионалната сигурност и стабилност Иран да избягва неоправдани атаки срещу регионалните си партньори.
Страните от НАТО настояват Иран да спре да отвръща на ударите на САЩ и Израел. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:mhihi: А тези не плискат легена - те са извън него :mhihi: :
Латвия осъди ударите на Иран по американски военни цели в Близкия изток, наричайки ги „непровокирани“.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Мар 2026, 16:39

nickstorm написа:Роснаците наскоро им изведоха няколко спътника на персите в орбита

Тези спътници, безаналоговото ПВО, радарите за стелтове и т.н. сега с нас във форума ли са? :ok:

:ok:

Israel - During the 12-Day War we had 4 refueling aircrafts deployed, now we have 50. Essentially we have 24/7 fuel stations in the sky that allow us to strike the regime nonstop until regime change is complete.

Saudi Arabia has approved military action against Iran

U.S. Department of Defense has announced that strategic bombers B-2 Spirit and B-21 Raider will strike Iran tonight
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Мар 2026, 17:13

Саудитците какво ли викат, тия пукат където им падне пиратки, я да почнем и ние докато не са тръгнали насам да мятат. :mhihi:

Пък да знаете Иран обявил джихад на САЩ и Израел. :mrgreen:

А за съжаляващите режима в Иран, само ей това минавам да оставя, че ви е къса паметта, а за другите да знаят, че и ние имаме личен мотив този режим да го няма:
Казахте
Я ми разкажи за атентата на летище Сарафово, че съм забравил и доколко връзка можеше да има Иран освен, че е развъдник на терористи?

Gemini каза
Атентатът на летище „Сарафово“ (Бургас) е една от най-мрачните страници в съвременната история на България. Той се случи на 18 юли 2012 г.

Ето основните факти и връзката с Иран:

1. Атентатът
Цел: Автобус с израелски туристи, които току-що са кацнали и се насочват към хотелските си комплекси в Слънчев бряг.

Метод: Самоубийствен атентатор внася раница с взривно устройство в багажното отделение на автобуса.

Жертви: Загинаха 7 души – 5 израелски туристи, българският шофьор на автобуса (Мустафа Кьосов) и самият атентатор. Десетки бяха ранени, някои от които тежко.

2. Връзката с Иран и Хизбула
Разследването беше изключително сложно и продължи години, с участието на българските служби, Мосад, ЦРУ и Европол.

Изпълнителите: Установени бяха трима души (атентаторът и двама съучастници), които са използвали фалшиви документи за самоличност. Те са били част от военното крило на „Хизбула“.

Ролята на Иран:

„Хизбула“ е ливанска шиитска организация, която е най-близкият съюзник и прокси на Иран в региона.

Според разследващите органи, атентатът е бил насочен срещу израелци в отговор на убийствата на ирански ядрени физици, за които Иран обвиняваше Израел.

Въпреки че не бяха представени преки доказателства, че заповедта е дошла директно от върховен лидер в Техеран, логистичната, финансовата и идеологическата подкрепа за такава операция не може да бъде осъществена без знанието и участието на иранските тайни служби (Корпусът на гвардейците на Ислямската революция).

3. Последствията
България официално обвини „Хизбула“ за организирането на атентата.

Това събитие доведе до включването на военното крило на „Хизбула“ в списъка на ЕС за терористични организации.

Този атентат показа, че България може да стане сцена на геополитически сблъсъци между Иран и Израел, дори когато страната ни се опитва да бъде неутрална.

Искаш ли да обсъдим как този атентат повлия на сигурността в българските курорти след това?

Gemini е AI и може да допуска грешки, включително и за хора. Вашата повери

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2026, 21:59

А за съжаляващите режима в Иран, само ей това минавам да оставя, че ви е къса паметта, а за другите да знаят, че и ние имаме личен мотив този режим да го няма:
Тебе и Мъдуро и Путин и Седзипин и дори puppet regime те скандализира , вземи си избери накрая режим който те кефи :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Мар 2026, 0:00

И в Америка има режим, и в ЕС също, ама малко повече ми допадат. :mhihi:
Както е казал Ботев...докато имаш някой отгоре ще си роб. Точно това, което той е презирал, днес управлява света. Просто едните реално оставят малко повече свобода на обикновените хора, а привидно тя изглежда много повече.
Другите обаче остават много по-малко, а привидно се опитват да изкарат, че им оставят такава. Това са ей тези, които повече не ме кефят. Не си мисли, че много ме кефи западния модел на управление, ноу, ноу, ноу. Но ако трябва да избирам...аз всъщност съм избрал де. Както и всички тук, свободни сме да идем да живеем в държави с диктатури, Иран айде мюсюлманска държава, не е много за нас, ама Китай...кой те спира? Технологично развита, колите без пари, природа номер едно, история, култура, ред, дисциплина...Северна Корея айде ясно, че не стои на дневен ред. Ама дори най-близката до нас като култура Русия, там буквално отиваш и си в България в много отношения. Само малко повече ще се съобразяваш с милицията, ама за който е живял през комунизма тук, няма да му е чак толкова странно. Обаче...няма, всички се натискаме в запада, даже и тези в темата тук, които плюят по него. Защо ли?
Никой не се радва, че САЩ правят каквото си искат реално, ама да живееш в комунизъм не си е работа. Нямаше да слагаш климатици на който иска, а на който ти кажат от държавата. :mhihi:
Ето, виж малко за Ботев и понеже се споменава комунизъм, а знам, че е много далеч от него, по-надолу ще пусна и оборването на това:
. Казахте
Христо Ботев какво беше казал, че докато има правителство, човек ще е роб. Точно това ли беше казал всъщност?
Gemini каза
Близо си, но Ботев е бил още по-остър и радикален. Той не говори просто за „правителството“ като администрация, а за самата концепция на държавата, властта и религията като инструменти за поробване на духа.

Точният смисъл, който търсиш, е формулиран най-ясно в неговото „Символ-верую“ (Вярвам в единния светъл комунизъм...). Ето ключовата мисъл:

„Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да прави добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на всички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство. И в светлия лучезарен дух на разума, укрепяващ сърцата на всички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. И в единната и неделима отечество на всички хора и обща собственост върху всички имоти.“

Какво точно е искал да каже Ботев?
Когато Ботев говори за „робството“, той визира три основни окови:

Държавата (Правителството): За него всяка държавна машина е апарат за насилие. Той е бил повлиян от анархистките идеи на Бакунин и Прудон. Смятал е, че докато съществуват граници, чиновници и „царе“, народът винаги ще бъде експлоатиран.

Религията: Ботев е бил изключително критичен към духовенството (не към вярата в Бог по принцип, а към институцията Църква). Той казва: „Богът на разума, а не богът на тираните“. Смятал е, че официалната религия учи хората на смирение („преклонена главица сабя не я сече“), което ги прави роби.

Капиталът: За него богатите (чорбаджиите) са били съучастници на тиранина.

Цитатът, който вероятно визираш:
В статиите си във вестник „Знаме“ той често прокарва тезата, че „Законът е мрежа, в която се хващат мухите, а стършелите я пробиват“.

Ботев е вярвал, че истинската свобода не е просто да смениш турския паша с български министър, а да премахнеш самата система на подчинение. Затова неговият лозунг е „Хляб или свинец“ – той не е признавал компромиси с властта.

Макиавелисткият парадокс:
Иронията е, че днес всички правителства (които той е презирал) използват неговия образ, за да легитимират своята власт. Ботев вероятно би бил първият, който би влязъл в остър конфликт с днешната политическа система, независимо от партийните цветове.

Как ти се струва неговата идея днес – дали държавата наистина е „окова“, или без нея би настъпил пълен хаос, който е още по-лош?

П.П. След като разнищихме ядрената физика и атентатите, Ботев е логичното продължение – той е бил „системният бъг“ на своето време.

И ето оборването за комунизма, да не стават грешки:
Казахте
А Ботев реално не е комунист, защо го казва по този начин тогава?
Gemini каза
Това е един от най-големите спорове в българската история, защото терминът „комунизъм“ по времето на Ботев (1870-те) е означавал нещо съвсем различно от това, което видяхме след 1944 г.

Ако трябва да бъдем точни: Ботев е бил социалист-утопист и анархист, но сам е нарекъл възгледите си „комунизъм“ в прочутото си „Символ-верую“.

Ето какъв е бил неговият „комунизъм“ в действителност:

1. Ботевият комунизъм vs. Съветският комунизъм
Ботев: Неговата идея е била за свободни общини. Той е вярвал, че хората трябва да се самоорганизират без централна власт, без полиция и без държавна машина. Това е класически анархо-комунизъм.

Сталин/Димитров: Това, което дойде по-късно, е тоталитарна държава с огромна бюрокрация и контрол – точно това, което Ботев е презирал най-много.

Парадоксът: Ако Ботев беше жив през 1950 г., той вероятно щеше да бъде в Белене като „враг на народа“, защото не би търпял никакъв диктат, дори и „червен“.

2. Влиянието на Парижката комуна (1871 г.)
Ботев е бил вдъхновен от събитията във Франция. За него „комуната“ е била модел за справедливост – където работниците и селяните сами управляват живота си, а не чакат заповеди от царе и султани. Той пише:

„Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани...“ – това е неговият вик срещу статуквото.

3. Защо го наричат така?
След 1944 г. социалистическият режим в България буквално „окупира“ Ботев. Те го представяха като предвестник на тяхната идеология, за да спечелят легитимност пред народа. Използваха неговия „Символ-верую“, за да кажат: „Ето, вижте, нашият най-голям поет е бил комунист!“.
Но те удобно пропускаха неговия анархизъм – факта, че той е искал пълна лична свобода, а не държавен контрол.

4. Неговият „Бог“
В „Моята молитва“ той казва: „О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата...“. Това е бунт срещу догмата. Неговият комунизъм е бил религия на разума и свободата, а не икономическа теория за петилетки и заводи.

Обобщение:
Ботев е бил радикален революционер, който е искал свят без господари и без роби. Ако днес трябваше да му сложим етикет, той би бил по-скоро либертарианец-анархист с много силно чувство за социална справедливост.

Макиавелисткият поглед: Ботев е бил твърде голям за всяка система. Всяко правителство го цитира, но всяко правителство би се страхувало от него, ако се появи днес на площада с „Хляб или свинец!“.

Как мислиш, дали неговият „комунизъм“ на свободните общини изобщо е възможен в днешния глобален свят, или е просто красива утопия?

Та да, нещо като Ботевото си представям, но не съм сигурен с реда как ще се справим, та още не е измислен моя идеален "режим".
А ако Ботев беше жив през 50-те както казва ИИ щеше да свърши в Белене вероятно, ако беше живял в Русия по-късно или сега, щеше да свърши като Георги Марков или Алексей Навални. Ако живееше в Европа щяха да го обявят за противник на евроатлантическите ценности, ако беше в САЩ щеше го обявяват за луд и да се мъчат да му се подиграват, но щеше да им е трън, с тази разлика, че там можеше да си говори каквото си иска.
В едно съм сигурен обаче, че ако Ботев днес беше жив, щеше да притежава Биткойн. :mrgreen:
А ти не забравяй, че Левски е казал онова за който ни освободи, той и ще ни пороби, защото е знаел за навиците и амбициите на великите сили да се бъркат в малките държави. Ботев е споделял тези мисли с други негови думи(даже често ги бъркат хората, кой ги е казал)и даже е бил още по-радикален като е смятал, че всяка империя руска, турска или австро-унгарска е затвор за народите. Затова и след освобождението България се дели на две - русофили и русофоби и усещаш това нещо и до ден днешен, а са минали 150 години човеко. Реално само 35 без съветска власт, ама пак не са малко.
Американците да не би и те щото много ги кефим да стоят военни тук и щото са много загрижени? Както ти перифразираш в различни варианти, че безплатно е само сиренцето в капана, в случая безплатна е само демокрацията в капана ще перифразирам аз. :ok:
Последна промяна Top Gun Maverick на 02 Мар 2026, 0:22, променена общо 1 път

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 02 Мар 2026, 0:22

Дори не разбирам как може да сравнявате демократични държави с подчовешката кочина Иран? :dunno:

А защитниците в този форум на това да убиваш жени с камъни, като преди това ги изнасилваш, няма да ги определям, че младежът от Канада ще ми покаже картона :bchug:

Изображение
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Мар 2026, 1:04

zAcK написа:... демократични държави ...

Заки, я формулирай твърдението "демократична държава". С любопитство ще го прочета :ok:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 02 Мар 2026, 1:32

Злите езици твърдят, че Ейбрахъм Линкълн е дриснал към Индийския океан. Не знам що така....
Бени е дриснал и той, само че към Немачко. Оставил е неговите избиратели да му сърбат попарата, която е надробил :yes:
Дони през италианците е предложил на персите да започнат преговори :mrgreen: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 02 Мар 2026, 1:40

zAcK написа:Дори не разбирам

Зак, жена ти и тая вечер ли я "боли главата"? :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата