ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 19:22

Точно и конкретно - пътища няма защото ни спряха парите от ЕС за пътна инфраструктура - а познай защо. :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2009, 19:28

ами или си решил ,че нищо ,което става в БГ не те касае ,или не живееш тук...Катастрофите стават не само заради манталитета ,а заради корупцията ,която идва от ниските заплати в МВР,и си е в порочен кръг,не само в тази система...Пътищата-просто много се краде казваш-кой,аз или колегите от подфорум е34 ли крадем???Производителност на труда викаш няма,това не пречи цените на всичко да са като в държавите с най-висок стандарт??Икономиката е зле,а Булбанк като част от Уникредит е с най висок процент на възвръщаемост на капитала,това как то подкрепя тезата???Или нашите лекари,инженери,фермери са по-некадърни,мързеливи и за нищо не става техния труд?Викаш няма значение какво прави законодателната и изпълнителната и съдебната власт ,те са за украса,а :lol: :lol: А този въпрос какво ни е взело правителството просто какво да го коментирам,много се изложи :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 19:28

kiro_320 написа:Точно и конкретно - пътища няма защото ни спряха парите от ЕС за пътна инфраструктура - а познай защо. :mhihi:

ако парламента не беше превел парите тогава да ама самите фирми изпълнители са се издънили не е ли така направиха проди и се оказа че фирмата не е НАПРАВИЛА ПЪТЯ КАКТО ТРЯБВА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАСТОВЕ Е ОТТАМ ТРЪГНАХА НЕщАТА ПАК крадливото българско племе (фирмата изпълнител ) се издъни

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Яну 2009, 19:30

Apassionata написа:
Мишу написа:имаш ли представа как се сменя конституция ? само еи така питам .... а свали правителството и кажи кои ще издаде нова конституция :mhihi: :mhihi: :mhihi: малко глътнете въздух и пак помислете

И го попитай чел ли е изобщо Конституцията?
А ние, плъховете, дет само гледаме сеира... тези, дето бяхме по барикадите, когато със заплатата можехме да си купим точно килограм сирене, които живеехме в мизерия в най-хубавите си години... ние нищо не знаем... Тези, които останахме в България, защото я обичаме, тези, които се радвахме и на най-малкия и напредък, тези, които плакахме от радост, когато паднаха визите... и които сега виждаме, че сме в ЕВРОПА, че има Демокрация, че Тези там горе НИЕ сме си ги избрали, със законни избори... Друг е въпроса дали точно такива трябва да са изборите...И избирателната система...
НИЕ ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ насилие, хулиганство и безредици... Аз казах по назад, защо не подкрепям протеста, защото се страхувах, че ще се случи точно ТОВА... Сблъсъци, пострадали и прочие...Ние не искаме да се представяме пред света със БАНДА маскирани скинари на предните редици...
Да, вероятно нещо се постига с този протест... ОНЕЗИ там вътре малко са се стреснали и позамислили...
А живота, мили ми Момченца, наистина е Борба, всеки ден! Борете се обаче по друг начин, в Университетите, учете, развивайте се, мечтайте. Не си плащайте изпитите! Не висета нон-стоп в Чалга клубовете! Работете! Ставайте Лидери, умни, разумни, знаещи, можещи, амбициозни, гледащи РЕАЛНО на нещата... Поведете младите хора след себи си, но не по ТОЗИ начин! Не с Анархия и мятане на бомби и снежни топки. Насилието трябва да остане в миналото...
Това е от Мен. Баси, като няква пенсионерка прозвучах май :mhihi:

Евала много си права :yes:
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 15 Яну 2009, 19:32, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2009, 19:31

а таа фирма изпълнител леля ми ли я е посочила или викаш то си има конкурси за обществени поръчки ,търгове,процедури,няма 6-5 скрито -покрито :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 19:39

Мишу написа:не е НАПРАВИЛА ПЪТЯ КАКТО ТРЯБВА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАСТОВЕ Е ОТТАМ ТРЪГНАХА НЕщАТА ПАК крадливото българско племе (фирмата изпълнител ) се издъни

Какви пластове бе човек. :mhihi:

http://www.dnes.bg/article.php?id=46583
http://www.dnes.bg/article.php?id=46676

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 19:53

Bogat-Beden написа:ами или си решил ,че нищо ,което става в БГ не те касае ,или не живееш тук...Катастрофите стават не само заради манталитета ,а заради корупцията ,която идва от ниските заплати в МВР,и си е в порочен кръг,не само в тази система...Пътищата-просто много се краде казваш-кой,аз или колегите от подфорум е34 ли крадем???Производителност на труда викаш няма,това не пречи цените на всичко да са като в държавите с най-висок стандарт??Икономиката е зле,а Булбанк като част от Уникредит е с най висок процент на възвръщаемост на капитала,това как то подкрепя тезата???Или нашите лекари,инженери,фермери са по-некадърни,мързеливи и за нищо не става техния труд?Викаш няма значение какво прави законодателната и изпълнителната и съдебната власт ,те са за украса,а :lol: :lol: А този въпрос какво ни е взело правителството просто какво да го коментирам,много се изложи :!:

в бг съм ,мвр ли кара малоумниците да изпреварват в завои то си е манталитет , ми за цените то 2/3 от нещата са внос за булбанк точно де работиш за 200 получаваш 1000лв ето ти защо булбанк е добре
лекари недеи утре сме на педиатър и друг които ми каза да отида и да го взема от тях да доиде до нас да ми покаже какви упражнения да прави малкия ,инжинери повечето които знаят англииски са добре мога да кажа с факти ,фермери значи неможе да гледаш животните в лаина а запада да ги гледа като в аптека , малко се отколни де е парламента де са съдебните власти немат нищо общо а ние наистина имаме добри закони адвокати и прокурори са за ебане ,изпълнителната власт са полицията тя си върши работата после ги пускат щото си шарат на следователи и други а закона е корав
дори и да има корупция ако е в парламента тя е прекалено нависоко и ние неможем да я видим ,при нас корупцията е навсякъде с нея си е закърмен самия народ да не мислиш че в германския парламент нема корупция :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Яну 2009, 19:55

Мишу ти или си си заврял главата в задника, което е малко вероятно, по скоро (дори доста) някой от семейството ти краде и ся се тревожиш, че кацата с мед мое да затворят. И все пак, ако наистина има малка вероятност, да си толкова заспал на колкото се правиш....

В другите страни, държавите стимулират производство, тука какво стимулират? Данъчните стимулират собствениците на фирми да укриват разходи, понеже, ако водиш всичко на 100% няма да ти останат кинти за дрехи. За всичко е виновна държавата, не може да има производство, като няма ограничения на границата. Какво става по границите имаш ли си напредстава??! Защото аз имам и имам позната, точно, където много добре знам как си построи хотела с кви пари, а кара трабант и си сменя тел.номер на всяка седмица. И точно тя като вкара една безмитна китайска стока за 5лв, аз как да произведа шибания артикул като само матеалите ми са за 10лв.
Аз живея добре и най-вероятно и по-добре ще става, понеже съм упорит и доста конкурентноспособен, ама тая управа е виновна за всичко. САМО ТЯ.
Последна промяна acer на 15 Яну 2009, 19:57, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Яну 2009, 19:56

Eто вашите хора как "мислят за народа"... Страхотни професионалисти... по време на криза, бойкотират. Нямам думи...

"Атака" напуска парламента до изборите

С цел представяне на предизборната си платформа сред българския народ, депутатите от партията тръгвали на обиколки в страната
15.01.2009
Парламентарната група на партия "Атака" днес е взела решение да бойкотира парламентарните заседания и да напусне пленарната зала до изборите, съобщи пресцентърът на партията.

Парламентарната група на "Атака" смята, че този парламент се е изчерпал като най-висш орган на властта у нас и че не представлява адекватно българското население. В него има форми на политическото инженерство - БНД, "Напред", ЕНП и други, за които никой не е гласувал, пише в разпространеното до медиите съобщение.

Имало и голям брой "независими", които трябвало да напуснат парламента и това да влезе в правилника на НС.

Според "Атака", всичко това изкривявало вота на българите и налагало избори за ново Народно събрание, на базата на ясно представяне на идейни платформи на отделните политически сили.

С цел представяне на предизборната си платформа сред българския народ, депутатите на "Атака" тръгват на обиколки в страната за среща с българските избиратели, посочват от партията.

На изборите през юни 2005 г. "Атака" бе четвърта политическа сила с 8,14% от гласовете и получи 21 мандата.

Още месец след изборите обаче трима депутати бяха изключени от парламентарната група за това, че са гласували "за" правителството на Станишев. Преди тях Петър Манолов от групата сам я напусна и стана независим, като обяви несъгласие с принципите на ръководство на Волен Сидеров.

По-късно и други депутати напуснаха или бяха изключени и днес парламентарната група на "Атака" е от 11 души.

източник: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1266145

Aма иначе на изборите ще се наредят пак първи и ще реват колко много са направили... Не са ви виновни депутатите, колеги...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 19:59

kiro_320 написа:
Мишу написа:не е НАПРАВИЛА ПЪТЯ КАКТО ТРЯБВА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАСТОВЕ Е ОТТАМ ТРЪГНАХА НЕщАТА ПАК крадливото българско племе (фирмата изпълнител ) се издъни

а така виде някъде министър да е взел подкуп непише ок съгласен съм взели са и министрите ма МА САМИТЕ ФИРМИ СА ИЗТОчИЛИ КИНТИТЕ чЕТЕТ БРЕ ХОРА има корупция не я отричам ама ако е само в парламента ще е незабележима защото ако фирмата си беше свършила работата нищо че с подкуп е спечелила търга щеше всичко да е ок а то фирмите взимат кинти и не вършат работа

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2009, 20:02

прав си,народа е за смяна,не политиците :roll: А това за фермите и за аптеките-не се излагай още повече :mhihi: :mhihi: И какво значи че са ни добре инженерите?Брат ми като си е профи програмист и тука му се подиграват с 800-1000 еур,а като излезне навън взема по 2,5 -3000 (което пак е малко,ама нали е българин :evil: ..)И викаш понеже ще ходиш да вземаш педиатъра,значи цялото съсловие лекари тука кучета ги яли,какви са те ,а..? ;) Ба да вземе да се засрами тоя народ и да се извини на целия си управленски елит според тебе,а :help: :lol: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 20:09

Bogat-Beden написа:прав си,народа е за смяна,не политиците :roll: А това за фермите и за аптеките-не се излагай още повече :mhihi: :mhihi: И какво значи че са ни добре инженерите?Брат ми като си е профи програмист и тука му се подиграват с 800-1000 еур,а като излезне навън взема по 2,5 -3000 (което пак е малко,ама нали е българин :evil: ..)И викаш понеже ще ходиш да вземаш педиатъра,значи цялото съсловие лекари тука кучета ги яли,какви са те ,а..? ;) Ба да вземе да се засрами тоя народ и да се извини на целия си управленски елит според тебе,а :help: :lol: :mhihi:

ми за татко от апандесит по спешност 800$ и ми казаха посе ще се оправите с касата бегом за кинти
ми като отиде е еу и взима 3000евро ще плати данък които е малък :mhihi: посе хубав наем 600 евро за студио или малак апартамент в убав квартал и тоя хуи дето храната е по евтина у германия сме ходили и знаем миналата година де , ми що не ходи и да се пробва да работи в еу и да видиме
еи никога никои българин нема да каже ми да и аз имам вина все шефа е виновен бате ако е читав народа държавата си върви като е просто племе кои и да го управлява се е тая в еу детето като го няма в клас се обаждат на родителите тука има повече деца пред училището отколкото в училището па ли парламента е виновен че децата се напиват като круши или си е до съмото дете

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2009, 20:17

Мишу написа:
Bogat-Beden написа:прав си,народа е за смяна,не политиците :roll: А това за фермите и за аптеките-не се излагай още повече :mhihi: :mhihi: И какво значи че са ни добре инженерите?Брат ми като си е профи програмист и тука му се подиграват с 800-1000 еур,а като излезне навън взема по 2,5 -3000 (което пак е малко,ама нали е българин :evil: ..)И викаш понеже ще ходиш да вземаш педиатъра,значи цялото съсловие лекари тука кучета ги яли,какви са те ,а..? ;) Ба да вземе да се засрами тоя народ и да се извини на целия си управленски елит според тебе,а :help: :lol: :mhihi:

ми за татко от апандесит по спешност 800$ и ми казаха посе ще се оправите с касата бегом за кинти
ми като отиде е еу и взима 3000евро ще плати данък които е малък :mhihi: посе хубав наем 600 евро за студио или малак апартамент в убав квартал и тоя хуи дето храната е по евтина у германия сме ходили и знаем миналата година де , ми що не ходи и да се пробва да работи в еу и да видиме
оххх... :help: а да си се замислил случайно защо ти искат 800 долара за операция и как се е стигнало до тук?Викаш 3000 еур е по-малко от 1000 еур тука,а :lol: :lol: Ние чужбината само на снимка сме я гледали? :) Ми хубу,ще излезем да бачкаме,ама що да не си бачкаме и живеем тук?А тия дето не могат или не искат да излезнат да бачкат?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Яну 2009, 20:22

Мишу написа:
kiro_320 написа:

а така виде някъде министър да е взел подкуп непише ок съгласен съм взели са и министрите ма МА САМИТЕ ФИРМИ СА ИЗТОчИЛИ КИНТИТЕ чЕТЕТ БРЕ ХОРА има корупция не я отричам ама ако е само в парламента ще е незабележима защото ако фирмата си беше свършила работата нищо че с подкуп е спечелила търга щеше всичко да е ок а то фирмите взимат кинти и не вършат работа

А как се избират тия фирми :mhihi: кои ги контролира :mhihi: кои им търси сметка :mhihi: дали са некадърни или нарочно така се работи :idea: не си ли водят о6те от изборите обръчите от фирми с тех :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 20:25

ми 800$ доидоха щото без направление без нищо в 22:00 татко каза супер ме боли и се качихме на колата и го закарах какво да им кажа като ми казаха ние ще оправим нещата ти си оправи твоите естествено че ще се върна до вкъщи :mhihi: :mhihi: ми не кефи ме как хорат викат там еди си колко сложи данаци такси виж чисто колко и пак ще си говорим застраховки на коли сервизи там е ефтино :mhihi: :mhihi: аз бях същи ентусияст за англия имам доста добре платена професия ,ту-софия и специлизация 1,5г в уса , и си викам лелеле отивам у ук и ще се зарина с пари -добре това е докато не проучиш в детаили нещата :mhihi: :mhihi: пак ти казва корупцията е на ниско ниво и от това си пати народа а не от дебелоцерковци те са прекалено висок за да ги видиш какво те боли фара хазан или петко ще асфалтира цариградко важното е да е качествено

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата