Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Подкрепяте ли протестите?
Всичко е конспирация. Само това, че протестите в подкрепа на герб са платени не е.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
daddy_ написа:Всичко е конспирация. Само това, че протестите в подкрепа на герб са платени не е.
Не бе,не са платени,гледах една женица от някакъв друг град в другия край на страната ,сама си викаш платила горивото на рейса и се е дотътрила,пък вечерта спала в шератон,щото са богати и сами си поемат разноските

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ама ти видя ли я на протестите и после в Шератон .Или само по телевизията? Аз на вестници и телевизии не вярвам. Да казва кой каквото ще. И не казвам, че едните са прави, а другите лъжат. Просто не им вярвам.
Повече от 600 години са минали , а положението си е все същото. Явно българите сме най- големите идиоти на планетата.
Дори маймуните сигурно са еволюирали за по кратко време 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Е.Димитров написа:mitaka7 написа:jordanpar, това ще го коментираш ли?
http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e ... 796557.jpg
Нека аз да го коментирам.
Та значи,някой някакси е направил стенограма ли или просто някой е копирал нещо си от някой който го взел от някой си,който пък казал че го намерил у един,който го носил от едно място,на което едни казват че са го взели от....
Същото е като онова което казва бат бойко че в някакъв документ дето никой не е виждал през някоя си година ,някой бил заплашил бат бойко с атентат,ама тоя някой бил доган,ама това пък го научил преди 15 дена (!) ама този дето му го казал каза че не било точно така,ама това че бат б е трябвало да го знае мнооого преди това че и нали все пак всички служби са му подчинени...
Един вид "Ала бала" ,обаче всеки е свободен да вярва в каквото иска и в каквато конспирация иска.
Аристотел е казал:
"Предпочитам невъзможното,което убеждава ,пред възможното,което звучи неубедително"jordanpar написа:Аз от политика не разбирам.питай ме некое друго въпросче.
И въобще доводът че щом някой не е с ГЕРБ е комунист или лявоориентиран ми звучи както едно време едни други спекулираха пък с фразата ''кой не скача е червен''.Научете се да приемате чуждо мнение без да акате фекалии по казалия го.Помага много за изграждане на характера.
Не,звучи като едно време,като народната власт е нарочвала всички с някакво друго мнение за фашисти и врагове на народа,рефрена е същият,малко променен през годините
А ти пък защо си мислиш, че ти си правия? Сър Джордан Пар като говори за ГЕРБ пяна му излиза от устата, аха да се гътне от зор....,а за другите не казва нищо.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
mitaka7 написа:Е.Димитров написа:mitaka7 написа:jordanpar, това ще го коментираш ли?
Нека аз да го коментирам.
Та значи,някой някакси е направил стенограма ли или просто някой е копирал нещо си от някой който го взел от някой си,който пък казал че го намерил у един,който го носил от едно място,на което едни казват че са го взели от....
Същото е като онова което казва бат бойко че в някакъв документ дето никой не е виждал през някоя си година ,някой бил заплашил бат бойко с атентат,ама тоя някой бил доган,ама това пък го научил преди 15 дена (!) ама този дето му го казал каза че не било точно така,ама това че бат б е трябвало да го знае мнооого преди това че и нали все пак всички служби са му подчинени...
Един вид "Ала бала" ,обаче всеки е свободен да вярва в каквото иска и в каквато конспирация иска.
Аристотел е казал:
"Предпочитам невъзможното,което убеждава ,пред възможното,което звучи неубедително"jordanpar написа:Аз от политика не разбирам.питай ме некое друго въпросче.
И въобще доводът че щом някой не е с ГЕРБ е комунист или лявоориентиран ми звучи както едно време едни други спекулираха пък с фразата ''кой не скача е червен''.Научете се да приемате чуждо мнение без да акате фекалии по казалия го.Помага много за изграждане на характера.
Не,звучи като едно време,като народната власт е нарочвала всички с някакво друго мнение за фашисти и врагове на народа,рефрена е същият,малко променен през годините
А ти пък защо си мислиш, че ти си правия? Сър Джордан Пар като говори за ГЕРБ пяна му излиза от устата, аха да се гътне от зор....,а за другите не казва нищо.
Не,аз смятам че всички от бсп ,или не всички,но поне 80 % са правили някаква подмолна пропаганда,но съм убеден че не точно по този тъп и видим за масите начин,както и пропагандата на герб,дпс и рзс,ама просто за 3 ти път виждам че се цитира този "документ" и на принципа една лъжа повторена 100 пъти става истина...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Виждам лична насоченост от дадени господа.
Пяна-о,не.няма място за излишни чуства когато се говори за политика.
Не говоря за миналите,защото когато те са били на власт съм ги хулил ,защото и сегашните олицетворяват всички от изминалите 23 от новата ни история години като манталитет и начини на управление на масите.Защото нали не си мислите че имате политици за приятели-ние сме данъкоплатци,електорат,маса народ,онези там,но е и равни на тях според начина по който са възпитани да се отнасят към народа.
Група хорица тук се опитвате абсолютно елементарно да изкривявате мненията на инакомислещите ,както и да стигате до открит конфликт с цел БАНване на един или друг юзър.както виждате аз лично не обръщам внимание нито на засилената офанзива от страна на flame,Ilkov,acer и още няколко лично спрямо мен,защото първо е поднесена на едно по-ниско от моето ниво и второ-не това е целта на един градивен спор по дадена тема.
При цялото ми уважение,тук всеки си плямпа заучени фрази,много малко хора реално са изживяли ''демократичните'' промени от '89 насам в пълнолетния си живот,и това си личи по усилената употреба на думата ''комунист'' и нейни синоними като еб@си обидната.Смешно е хора,които само са чели за това,да ползват термини с които даже не са се сблъсквали наяве.Който е носил зеления калпак като първолак,после синята и червена вратовръзка знае за какво говоря.да не говоря ,че за много от вас господа думата ''казарма'' е нещо обвито в мъгла и тайнственост и бащински анекдоти и вицове от онези времена,но в този форум благодарение на свободния достъп се превръщате в силни нинджи на силата на словото.
Ще помоля всеки,който ми отправя лични реплики или нападки в общи теми да го прави на лични съобщения.Ако не са от човек от форумната администрация,аз ги трия без да ги чета с огромно удоволствие.
Не говоря за миналите,защото когато те са били на власт съм ги хулил ,защото и сегашните олицетворяват всички от изминалите 23 от новата ни история години като манталитет и начини на управление на масите.Защото нали не си мислите че имате политици за приятели-ние сме данъкоплатци,електорат,маса народ,онези там,но е и равни на тях според начина по който са възпитани да се отнасят към народа.
Група хорица тук се опитвате абсолютно елементарно да изкривявате мненията на инакомислещите ,както и да стигате до открит конфликт с цел БАНване на един или друг юзър.както виждате аз лично не обръщам внимание нито на засилената офанзива от страна на flame,Ilkov,acer и още няколко лично спрямо мен,защото първо е поднесена на едно по-ниско от моето ниво и второ-не това е целта на един градивен спор по дадена тема.
При цялото ми уважение,тук всеки си плямпа заучени фрази,много малко хора реално са изживяли ''демократичните'' промени от '89 насам в пълнолетния си живот,и това си личи по усилената употреба на думата ''комунист'' и нейни синоними като еб@си обидната.Смешно е хора,които само са чели за това,да ползват термини с които даже не са се сблъсквали наяве.Който е носил зеления калпак като първолак,после синята и червена вратовръзка знае за какво говоря.да не говоря ,че за много от вас господа думата ''казарма'' е нещо обвито в мъгла и тайнственост и бащински анекдоти и вицове от онези времена,но в този форум благодарение на свободния достъп се превръщате в силни нинджи на силата на словото.
Ще помоля всеки,който ми отправя лични реплики или нападки в общи теми да го прави на лични съобщения.Ако не са от човек от форумната администрация,аз ги трия без да ги чета с огромно удоволствие.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
krystal написа:Аз не мога да разбера, от къде на къде ние тук във форума трябва да предлагаме решение? За какво им се плаща на тези хрантулници в парламента? Историята познава какви ли не събития и обрати - нищо не е предначертано и нищо не може да се случи без нашето активно съдействие или бездействие. Да, може нещата да се влошат. Обаче може и да се подобрят! Оптимизмът в момента може да изглежда наивен, но е 100% по-градивен от спортното тюхкане и чертаенето на една от друга по-мрачни перспективи.
Прочети си поста пак, помисли малко и пак го напиши, че май и ти не си наясно какво си написала. Ние сме тук....

mitaka7 написа:jordanpar, това ще го коментираш ли?
Ти па са - искаш човека да каже кой точно от 40-50-имата другари ли е?

mitaka7 написа:Джордан Пар като говори за ГЕРБ пяна му излиза от устата, аха да се гътне от зор....,а за другите не казва нищо.

flame написа:jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.
Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца
jordanpar написа:_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...
Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
jordanpar написа:Виждам лична насоченост от дадени господа.

Ако започна броя провокативно-подигравателните ти постове към мене , няма да ми стигната две страници . Дори са ме баннвали заради това че съм ти отговарял . Та не те ли е срам поне малко да говориш, че някой ти има зъб

jordanpar написа:аз лично не обръщам внимание нито на засилената офанзива от страна на flame,Ilkov,acer и още няколко лично спрямо мен,защото първо е поднесена на едно по-ниско от моето ниво и второ-не това е целта на един градивен спор по дадена тема.

Ето го "високото" ниво на колегата, който съвсем скромно от висотата на своето величие квалифицира другите колеги, че били никой, че били нарцистични и т.н.

jordanpar написа:за нарцистичен тип като теб,даже много скромно се изказа за себе си.
Първо слез малко от пиедестала си.
Второ ти си никой за да даваш определение за ''изкривяване'' на мисленето на този или онзи.
Доста ти падна имиджа след тази тема и други изказвания.
Обаче като го хване човек, че яко се е осрал за нещо - както за пълното противоречие в мнението му за Плевнелиев - завира си главата в пясъка, прави се на обиден или по-възвишен от нас, но твърдо бега по тъча като ощипана госпожица и не ще да отговори на елементарни въпроси дори

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
flame,acho.rs ,помолих нещо,вие не вдявате.Ако някой е бил баннат защото ми е казал нещо в обща тема,то това е било заради неговата собствена голяма уста.Значи нещо речника му от думи не е достигнал и си е послужил с директна обида.Аз не нося отговорност,че някой не знае как да използва средствата си за комуникация с останалите.
и сега да ми се вадят мнения от други теми,само и само да ми се направи черен ПР-е срамота е.с АЛХ си имаме спор в дадената тема,стига се до остри влизания,но той самия има достатъчно инструменти във форума ако се е почуствал лично засегнат от мен.флейми,вместо да ми извадиш очите,да не ми изпишеш веждите.
И наистина ще помоля някой от администрацията на форума да вземе мерки на тези лични нападки в общи мнения в теми.Има си ЛС,а както казах аз трия без да чета,затова че може и нецензурни неща да ми пишете,ако ще ви олекне.
Всяка тема се използва за лични нападки пред останалите,за да се самоизтъкне някой си там герой.
Щом досега не съм бил баннат,значи не съм нарушил добрия тон,ако някой друг е бил да потърси мнение по въпроса от модератор.Ако пък някой се е обидил - стегнете се,това е автомобилен форум ,уж типично мъжкарска среда,а дори дамите в него многократно са доказали че са по корави от доста други юзъри.
Не стига че съм приятно изненадан че теми с политическа насоченост са оставени все още,за което абсолютно изказвам уважение към модераторите,ами и пак са на път да бъдат самозатрити заради лични конфронтации.
Жалко за такава важна и актуална тема,надявах се повече ''дъртаняни'' да си изложим позициите тук било то и на по-твърдо ниво,защото живота млади ми симпатяги не е само пички,бе ме ве-та и пергели по улиците.
С уважение.
и сега да ми се вадят мнения от други теми,само и само да ми се направи черен ПР-е срамота е.с АЛХ си имаме спор в дадената тема,стига се до остри влизания,но той самия има достатъчно инструменти във форума ако се е почуствал лично засегнат от мен.флейми,вместо да ми извадиш очите,да не ми изпишеш веждите.
И наистина ще помоля някой от администрацията на форума да вземе мерки на тези лични нападки в общи мнения в теми.Има си ЛС,а както казах аз трия без да чета,затова че може и нецензурни неща да ми пишете,ако ще ви олекне.
Всяка тема се използва за лични нападки пред останалите,за да се самоизтъкне някой си там герой.
Щом досега не съм бил баннат,значи не съм нарушил добрия тон,ако някой друг е бил да потърси мнение по въпроса от модератор.Ако пък някой се е обидил - стегнете се,това е автомобилен форум ,уж типично мъжкарска среда,а дори дамите в него многократно са доказали че са по корави от доста други юзъри.
Не стига че съм приятно изненадан че теми с политическа насоченост са оставени все още,за което абсолютно изказвам уважение към модераторите,ами и пак са на път да бъдат самозатрити заради лични конфронтации.
Жалко за такава важна и актуална тема,надявах се повече ''дъртаняни'' да си изложим позициите тук било то и на по-твърдо ниво,защото живота млади ми симпатяги не е само пички,бе ме ве-та и пергели по улиците.
С уважение.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Придържайте се към темата. Форумът не е за нападки и кавги. Нека всеки знае, че това не се толерира. Мисля, че до момента всичко е в рамките на добрия тон и така ще продължи.
jordanpar написа:вадят мнения от други теми,само и само да ми се направи черен ПР-е срамота е
Колега, извинявай, ама това ми напомня на лафа "Кой ми сра в гащите?!"

jordanpar написа:с АЛХ си имаме спор в дадената тема,стига се до остри влизания,но той самия има достатъчно инструменти във форума ако се е почуствал лично засегнат от мен
Да, вярно е, че имате спор. Но alx използва числа и други аргументи, а ти - лични нападки и квалификации. И това, че alx не те е квалифицирал като такъв или онакъв и не е използвал "инструменти във форума" говори, че той е мноооооого над твоето ниво

jordanpar написа:Щом досега не съм бил баннат,значи не съм нарушил добрия тон,ако някой друг е бил да потърси мнение по въпроса от модератор.Ако пък някой се е обидил - стегнете се,това е автомобилен форум ,уж типично мъжкарска среда

И кой го казва това - човекът, който постоянно се оплаква, че някой се опитвал да го злепостави и който перманентно призовава модераторите да вземат мерки против всичко, което не му утърва

И Столипиново поиска "оставка на ЕВН"
http://www.segabg.com/article.php?id=637690
Протестите се разрастват!
http://www.segabg.com/article.php?id=637690
Протестите се разрастват!