НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Re: НВ-ВМХ
И аз бях фен на тези ядки,обаче едно пакетче е около 500 калорий,а и заради стафидите и другите плодове вътре имат и доста въглехидрати.Кажете какви, кашкавал,майонеза и масло взимате,че е пълно с боклуци по магазините.Аз вече направих 4 дни и съм ок,само първия ден след сланината бях на кантар да върна обяда,ама се размина
Вода пия 1.5 л. до като тренирам,а през останалото време около 1 л.Според мен трябва поне 3 л. на ден,но все забравям.

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Кажете какви добавки мога да взема, да кача малко мускули
без да развалям режима? Нали протеина на прах не се усвоява и се превръща в захар и подкожни мазнини.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
бабъл написа:И аз бях фен на тези ядки,обаче едно пакетче е около 500 калорий,а и заради стафидите и другите плодове вътре имат и доста въглехидрати.Кажете какви, кашкавал,майонеза и масло взимате,че е пълно с боклуци по магазините.Аз вече направих 4 дни и съм ок,само първия ден след сланината бях на кантар да върна обяда,ама се разминаВода пия 1.5 л. до като тренирам,а през останалото време около 1 л.Според мен трябва поне 3 л. на ден,но все забравям.
Дръж въглехидратите на 10-15% в началото и няма да имаш проблеми с връщане.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TNT написа:бабъл написа:И аз бях фен на тези ядки,обаче едно пакетче е около 500 калорий,а и заради стафидите и другите плодове вътре имат и доста въглехидрати.Кажете какви, кашкавал,майонеза и масло взимате,че е пълно с боклуци по магазините.Аз вече направих 4 дни и съм ок,само първия ден след сланината бях на кантар да върна обяда,ама се разминаВода пия 1.5 л. до като тренирам,а през останалото време около 1 л.Според мен трябва поне 3 л. на ден,но все забравям.
Дръж въглехидратите на 10-15% в началото и няма да имаш проблеми с връщане.

Жоро 320и написа:Кажете какви добавки мога да взема, да кача малко мускулибез да развалям режима? Нали протеина на прах не се усвоява и се превръща в захар и подкожни мазнини.
2012г. края като почнах фитнеса пиех протеин и аминокиселини, след това спрях протеина и преминах на аминокиселини в комбинация с креатин - всичко това в продължение на 5 месеца - качих 5 килограма и след като спрях изпиках всичко, че и отгоре, така че за мен тези неща не важат.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
speeder88 написа: ... в продължение на 5 месеца - качих 5 килограма и след като спрях изпиках всичко ...
Същия опит с бионабол и креатин. То е забранено да се обсъжда, но го споделям като демотиватор - всичко заминава като се спре.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
За прахчетата - в другата тема. Тази е за хранене.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
_galio_ написа:speeder88 написа: ... в продължение на 5 месеца - качих 5 килограма и след като спрях изпиках всичко ...
Същия опит с бионабол и креатин. То е забранено да се обсъжда, но го споделям като демотиватор - всичко заминава като се спре.
И аз имам опит с тия неща

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не си давайте парите за глупости. Омега 3-6-9, да. Витамин Д, С, А.. цинк, магнезий ако щете- да. Ама тия химически бъркочи 90% нямат никакъв смисъл.
Ае, аз почвам. Който успее под 11 мин черпя със сланина.
Complete 5 rounds for time:
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 5 reps
Chin Ups – 3 reps
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 3 reps
Chin Ups – 5 reps
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 1 rep
Chin Ups – 7 reps
Ае, аз почвам. Който успее под 11 мин черпя със сланина.

Complete 5 rounds for time:
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 5 reps
Chin Ups – 3 reps
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 3 reps
Chin Ups – 5 reps
Push Press @ 90% of Press 5 RM – 1 rep
Chin Ups – 7 reps
- TNT
- младши ентусиаст
-
А какво ядете, когато сте в заведение? И сте гладни, салатата не се брои
Мазнините как си ги набавяте?

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TNT написа:А какво ядете, когато сте в заведение? И сте гладни, салатата не се броиМазнините как си ги набавяте?
Свиня, ястия със сирена и кашкавал, в краен случай пилешко. По кръчмите приготвят и яйца по панагюрски.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TNT написа:А какво ядете, когато сте в заведение? И сте гладни, салатата не се броиМазнините как си ги набавяте?
Аз фаствам

За тренировката нещо се надцених.

Общо 45 пуш преси с 58кг, което е 2610кг + 75 набирания за 14 мин (не знам колко от теглото си вдигам с набирането ама да кажем 50кг) или някъде около 6300 килограма за 14 минути ако мерим интензивност. Без да смятаме силовата тренировка, която е преди това - преден клек.
Сърдечна честота- 178 макс (183 според разни сметки трябва да ми е някъде максимума) и 171 средна за цялото време.
Та който вземе да разправя, че без въглехидрати нямало енергия, ако не си ял нямаш сила и без прахове, аминокиселини, креатини и глутамини не става .. ми не е прав.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Да ми препоръчате някоя статийка /сайт да почета по въпроса? Да не заливам темата с тъпи въпроси.
Нещо като цялостен обзор на типа хранене, примерни режими, нещо такова.
Нещо като цялостен обзор на типа хранене, примерни режими, нещо такова.
- TNT
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:
Аз фаствам
Аз обикновено гледам да хапна повече мазнини през деня (щото обикновено заведението е вечер

П.П. Коце, по-назад в темата има. Даже май на предната страница

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
10x Гога :grin:
За меда какво мислите, сутрин удрям по една мъжка лъжица мед, основно заради полезните свойства на меда.