Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 22:45ч.

Мнение от E34 » 14 Ное 2014, 12:00

_galio_ написа:Изключително ми е интересно тая радост от какво идва точно? Ок, да речем, че Пулев пада в първия рунд с нокаут и ти зверски се радваш - защото някой е бил българин, или как?

Коефициент 21 :smoke: Чудя се какъв залог е направил Пулев, а той е направил на 1000% ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Ное 2014, 15:01

Легендарният ни бивш боксьор Петър Стоименов може да се похвали с четири победи на аматьорския ринг над бъдещия трикратен шампион при свръхтежките професионалисти Ленъкс Люис.

"Не съм оптимист. Най-интересно ми е дали мачът ще се играе или ще бъде един театър, в който и Кобрата участва. Пулев много добре знае какво ще му се случи. Той също е част от шоуто. За мен лично Кличко е по-атрактивният боксьор, тъй като развива своя стил, докато Пулев има няколко удара, които пласира и това е. Кобрата може да спечели само ако режисьорите на театъра му позволят.

Не го казвам от липса на патриотизъм, а защото от 40 години гледам бокс и състезателят ми е ясен още като му видя походката към ринга. Има вариант Кубрат да спечели и той е следният: ако двамата са се договорили да има реванш, който да генерира още повече средства", коментира Стоименов пред "Меридиан Мач".

:dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Ное 2014, 16:03

Театъра край няма! Според бохинг нюз Кличко е заложил само IBF пояса, останалите три си ги запазва дори и при загуба!
Тоест ако победителят утре е Кубрат става шампион само на ИБФ! Останалите три пояса са закотвени при Кличко!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 14 Ное 2014, 16:12

Демирев написа:Театъра край няма! Според бохинг нюз Кличко е заложил само IBF пояса, останалите три си ги запазва дори и при загуба!
Тоест ако победителят утре е Кубрат става шампион само на ИБФ! Останалите три пояса са закотвени при Кличко!

Това според мен няма някакво съществено значение. Той нашия да успее да го опука утре пък после цял свят ще знае кой е новия световен шампион.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Ное 2014, 16:35

Може Кличко да има лош късмет, да се подхлъзне и падне лошо и край - отидоха поясите :mhihi:
само парите ще запази, някакви си 6-7млн. ... горкият :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Ное 2014, 17:28

Кубрат е в доста добра форма. Стискам палци за утре Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Ное 2014, 18:22

Слушах днеска НоваТВ, малко ми стана смешно чак журналистите как се изказват, все едно утре аха Пулев отива на 100%-ва победа.
Тая истерия може да донесе национален траур накрая :lol: ако бяха врътнали ей тоя клип https://www.youtube.com/watch?v=44qUoGE7pbU еуфорията нямаше да е толкова висока :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Ное 2014, 18:26

Кличко не съм чул да е казал някъде, че ще нокаутира Кобрата, но обратното се тръби навсякъде и постоянно. Само поради тази причина е достатъчно да имам супер ниско мнение за българина. Типично по нашенски, много приказки без покритие

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Ное 2014, 18:38

Той никога не казва и не че само НЕ казва, ами и преди мача казваше Лепай колко е добър :mhihi: а лепай има 10 победи повече от Кубрат.

Не че в бокса не стават чудеса, ама си мисля че тая национална еуфория трябва да се приземи и да ни се даде урок, че такова поведение не носи победи. Иначе браво на Кубрат че поне се е поизчистил ;) както Ленокс казваше и парче торта да изядеш Бокса ще го покаже :lol:
Най-гадно за Кубрат обаче е напрежението сега, още повече с тия закани всички очакват победа и няма да му е леко.. дано заканите не са били цирк и наистина да се чувства като "кълбо от енергия" и го "прегази" :smoke:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Ное 2014, 19:15

http://www.sportal.bg/news.php?news=518337

"Кобрата ще се бие само за титлата на IBF"

Е това вече е смешно..не си били платили таксите за другите пояси...явно самите те не вярват в успеха си :no: . Дано да го бие де, какъвто и да е, все пак е българин :!: Иначе е поизчистил Кубрат :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Ное 2014, 19:37

Maverick_VS написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=518337

"Кобрата ще се бие само за титлата на IBF?"

Е това вече е смешно..не си били платили таксите за другите пояси...явно самите те не вярват в успеха си :no: . Дано да го бие де, какъвто и да е, все пак е българин :!: Иначе е поизчистил Кубрат :clap:

Защо забрави да поставиш въпросителния знак в края на "сензационното" заглавие? Статията е част от жълтите новини, няма такава потвърдена информация. Направо ме сразява как има хора, приемащи всичко в спортал за истина.
И само едно ще ви кажа. Не е срамно да паднеш от най-добрия. Срамно ще е ако бягаш от такъв мач. Дори и да падне, тва ще е огромна победа за Пулев - трупа опит за близкото бъдеще. Той ще е световен шампион поне на една федерация, преди да си прекрати кариерата.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Ное 2014, 19:42

Абе дано да стане и на 4-те. Аз лично нямам съмнения, че всеки от нас ще се радва. Просто много хора се дразнят на прекалената самоувереност и големите приказки. Не може човек, дето 10 години е на върха постоянно да повтаряш как е там, щото правел някакви схеми, избирал си да се бие с лесни противници, прецаквал ги с ръкавиците и много зоби без да дава проби.

Гледайте интервюто с Поветкин след мача. Ето това е отношение и дух на спортист и човек за пример.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 14 Ное 2014, 20:07

Vanqu1sh написа:Кубрат е в доста добра форма. Стискам палци за утре Изображение

Айде сега след тази снимка пак да ми обясните паляците по горе които обяснявахa какво лоено шкембе бил Кубрат,засрамете се...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Ное 2014, 20:29

Лоеното шкембе отдавна го коментирахме. То има съвсем малко отношение към качествата нужни в спорта. Бокса познава шампиони, които са си чисто и просто дебелаци и такова, които приличат по-скоро на културисти. А освен това тялото се чувства по-добре с една идея повече мазнини по него, отколкото е естетично.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Ное 2014, 20:37

ineedmoney написа:
Maverick_VS написа:...

Защо забрави да поставиш въпросителния знак в края на "сензационното" заглавие? Статията е част от жълтите новини, няма такава потвърдена информация. Направо ме сразява как има хора, приемащи всичко в спортал за истина.
И само едно ще ви кажа. Не е срамно да паднеш от най-добрия. Срамно ще е ако бягаш от такъв мач. Дори и да падне, тва ще е огромна победа за Пулев - трупа опит за близкото бъдеще. Той ще е световен шампион поне на една федерация, преди да си прекрати кариерата.

Е въпросителен имаше по-рано през деня в статията, вече си пише, че е официално ясно след кантара :winky: . Все пак някой по-запознат с бокса, ако може да пусне достоверен източник.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата