Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
работя с немци и японци
много интересно, защо служебните им телефони се сменят на две години и са все последен модел на Apple
сигурно и двете националности нито знаят как се прави бизнес, нито пък имат технически познания, че да "оценят" каква точно пръчка всъщност е тази нахапана ябълка...
ще им посоча тази тема, за да им отворя очите
много интересно, защо служебните им телефони се сменят на две години и са все последен модел на Apple
сигурно и двете националности нито знаят как се прави бизнес, нито пък имат технически познания, че да "оценят" каква точно пръчка всъщност е тази нахапана ябълка...
ще им посоча тази тема, за да им отворя очите
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Аз пък като минавам през циганската махла и гледам всички мангали са с ментета на златната 6-ца
Представи си ако имаха парЕ , колко щяха да засилят продажбите на истинските Айфони
Сигурно ще кажеш , че нямат вкус , а 

Представи си ако имаха парЕ , колко щяха да засилят продажбите на истинските Айфони

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Странно, повечето селфита също са с айфони
Има нещо привличащо в тази марка

Има нещо привличащо в тази марка

Аз исках да кажа, че се изтъкват негативите, без да се има предвид, че за да поддържа по-висока цена от останалите значи определено има някакви преимущества, които се оценяват от потребителите. Андроид също има други преимущества, но клиентите са им други. Да кажеш, че s5 по нищо не отстъпва на 5s или 6 е доста ограничено разбиране за това, което трябва да предлага един телефон. Да, за някои е супер, обаче за други е поредният телефон. Както и обратното - за какво ми е 6-ца, като има опростена ос и доста ограничения в нея, хардуерно не е нищо особено, повечето хора го вземат просто за престиж
и т.н.
Само уиндос не съм ползвал на телефона, може би при първа възможност ще се сдобия с един такъв да видя до къде са стигнали. Всъщност, част от мотивацията ми да купя 5s беше същата, а останалото, което ме накара да го купя е размерите. Напоследък се изхвърлят с тия телефон-таблети - и андроид и епъл

Само уиндос не съм ползвал на телефона, може би при първа възможност ще се сдобия с един такъв да видя до къде са стигнали. Всъщност, част от мотивацията ми да купя 5s беше същата, а останалото, което ме накара да го купя е размерите. Напоследък се изхвърлят с тия телефон-таблети - и андроид и епъл

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
don_gori написа:Аз пък като минавам през циганската махла и гледам всички мангали са с ментета на златната 6-ца![]()
Представи си ако имаха парЕ , колко щяха да засилят продажбите на истинските АйфониСигурно ще кажеш , че нямат вкус , а
Явно дори мангалите имат повече вкус от някои хора...

Maverick_VS написа:don_gori написа:Аз пък като минавам през циганската махла и гледам всички мангали са с ментета на златната 6-ца![]()
Представи си ако имаха парЕ , колко щяха да засилят продажбите на истинските АйфониСигурно ще кажеш , че нямат вкус , а
Явно дори мангалите имат повече вкус от някои хора...![]()
Значи съм ебаси манагала аре не ми говорете глупости андройд дава такива бъгове ползвах го близо 3 години а преди това епъл си ползвах що се подлъгах да взема андройд но всичко си има + и -
абе и от двата съм доволен но ябълката ми е на сърце и е по добра!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Maverick_VS написа:don_gori написа:Аз пък като минавам през циганската махла и гледам всички мангали са с ментета на златната 6-ца![]()
Явно дори мангалите имат повече вкус от някои хора...![]()
Ама и те са хор ба кулега, сто тей праиш

Не се драпайте, за всеки влак си има пътници

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:Аз исках да кажа, че се изтъкват негативите, без да се има предвид, че за да поддържа по-висока цена от останалите значи определено има някакви преимущества, които се оценяват от потребителите. Андроид също има други преимущества, но клиентите са им други. Да кажеш, че s5 по нищо не отстъпва на 5s или 6 е доста ограничено разбиране за това, което трябва да предлага един телефон. Да, за някои е супер, обаче за други е поредният телефон. Както и обратното - за какво ми е 6-ца, като има опростена ос и доста ограничения в нея, хардуерно не е нищо особено, повечето хора го вземат просто за престижи т.н.
Ти пък,чешаме си клавиатурите тука.
Все едно да се почне спор БМВ срещу мерцедес на някой неутрален терен.

Абе къв бизнес с айфон, те на рекламите им дават как снимал, снимката се появява на таблета, после звъни по скайп и това е. Кви документи, кви файлове ще отвориш на 4 инча телефон, че бизнес телефон бил. Абе в кой свят живеете...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Сладур1 написа:Абе къв бизнес с айфон, те на рекламите им дават как снимал, снимката се появява на таблета, после звъни по скайп и това е. Кви документи, кви файлове ще отвориш на 4 инча телефон, че бизнес телефон бил. Абе в кой свят живеете...
Сладур1 Ами да ти кажа бизнес си е и върши работа просто че ти конкретно си свикнал на таблетотелефони е друг въпрос друго си е да си е компактен 4 инча за телефон са си нормални

Сладур1 написа:Абе къв бизнес с айфон, те на рекламите им дават как снимал, снимката се появява на таблета, после звъни по скайп и това е. Кви документи, кви файлове ще отвориш на 4 инча телефон, че бизнес телефон бил. Абе в кой свят живеете...
ти в кой свят живееш ми е интересно...
сигурно в света, където бизнеса е кварталния денонощен...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Не, иначе е прав. Тук всички, които работят в Англия, а те напоследък са страшно много за съжаление, всичките са с айфони. Там правят бизнес - или строителен или някакъв друг като разнос на пици и т.н.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Чудесна темица се заформи
Айфон срещу Андроид в присъствието на Виндълс. Едните са престижни и не забиват, ама изобщо не забиват с десетилетия, другите са фраш с функции, на моменти даже се свързват с други галактики, третите от много време ги чака голямо бъдеще. И Глобул става Теленор, ако случайно не сте разбрали
.

ukelichko написа:Чудесна темица се заформи![]()
![]()
Айфон срещу Андроид в присъствието на Виндълс. Едните са престижни и не забиват, ама изобщо не забиват с десетилетия, другите са фраш с функции, на моменти даже се свързват с други галактики, третите от много време ги чака голямо бъдеще. И Глобул става Теленор, ако случайно не сте разбрали
.
Теленор е най голямата глупост
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Нямаше да пиша, ама на ябълката картата, вече показва магистрала Марица завършена,
И това ако не е поглед в бъдещето
iСтига толку

И това ако не е поглед в бъдещето

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real