Европа под обсада - атентати,жертви ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Извънредно! Париж под обсада - атентати,жертви ....

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Дек 2015, 19:37

bum-bum 8) 8) :yes:

След последното ми посещение на касите на ЧЕЗ започвам сериозно да се замислям дали да не се пиша циганин на следващото преброяване и да си гледам кефа.

Иначе, с оглед на последните събития по фронтовете световни - войните, както винаги си се водят за нефт, мана му! Независимо прозиращите одежди на идеологии, култури и доктрини. Ако наистина свършат петролните запаси в рамките на нашия живот какво ли чудо ще бъде...И ако глобално се прехвърлим по някакфи фантастични начини на алтернативни горива как ли ще изглежда света...

ПП. Май само балканците си се дърлим защото сме си кофти хора, навсякъде другаде - за нефт, за пренос на нефт, за влияние върху нефта...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Дек 2015, 22:53

То дори и да има достъпни алтернативни горива пак ще има някой монополист който да ги продава с неприлично голяма печалба на останалите благоверни .Винаги има начин , дори да открият как се добива от въздуха енергия напълно безплатно - държавата ще и тури порядъчен данък за да няма обалжени хитреци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Дек 2015, 23:08

по летищата сега как е?за обикновенно швейцарско ножче дали ще има проблем :roll:

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Дек 2015, 23:16

kiko написа:по летищата сега как е?за обикновенно швейцарско ножче дали ще има проблем :roll:

швейцарското ножче отдавна не е позволено в ръчния багаж...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Дек 2015, 23:43

Хаос написа:
kiko написа:швейцарското ножче отдавна не е позволено в ръчния багаж...

И също много отдавна почти без изключения си сваляш патъците за да минат и те през рентгена защото металдетектора не вършел работа.
За първи път ме караха за чепика 2006 г. в Москва. :roll:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Дек 2015, 23:53

Фидел Кастро написа:
Хаос написа:
kiko написа:швейцарското ножче отдавна не е позволено в ръчния багаж...

И също много отдавна почти без изключения си сваляш патъците за да минат и те през рентгена защото металдетектора не вършел работа.
За първи път ме караха за чепика 2006 г. в Москва. :roll:

Това важи за боти, ботуши и обувки с токове , а и повечето летища имат специални машини където се стъпва и ти проверяват обущата при нужда.
Преди няма и месец в Лондон активно взимаха натривки от ръцете на всеки втори и проверяваха за следи от експлозиви. Питах ги, понеже ме провериха и мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 06 Дек 2015, 0:11

bum_bum написа:Ние си говорим тук ама аз днес слязох до Ринга точно за 10мин да купя една играчка на детето. И ето кво става.

Тия черните висяха в банката да си вземат помощите явно.

Аз 20 години работя за тая държава и лев помощ не съм видял. Да не говорим ако избягам от тиквения геноцид тук дали някой някъде ще ми даде помощ.

ImageUploadedByTapatalk1449333147.959635.jpg

ImageUploadedByTapatalk1449333199.182880.jpg

наскоро пътувах с влака в Дания и гледката беше същата, а преди няколко години нямаше такова нещо.
освен това и като са група и се развикат на техния си език...

като видиш някой с куфар не знаеш какво да очакваш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 06 Дек 2015, 15:13

..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Дек 2015, 18:26

Хаос написа:222 палежа на подслони за мигранти в Германия тази година, 4 осъдени ...

Сигурно ли е, че са умишлени палежи от местните? Щото може циганите да са си запалили огън в стаята... А може и нарочно да са подпалили приюта, ако нещо не им харесва там, за да ги преместят на по-добро място.

В един момент политиците ще си дадат сметка колко е опасно да се заиграват с ксенофобията. В Германия още има хора, които помнят концлагерите и газовите камери, а мантрите за толерантност и мулти-култура ... няма имат голям ефект.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 06 Дек 2015, 23:09

Само на бившите източно германци са им обременени мозъците с тая денацификация и мулти култи простотии .Меркел е типичен пример за това .
Въпроса е че самите хотентоти се капсулират в малки затворени общества и не допускат друга култура освен тяхната си дивашка .Това неимоверно улеснява нещата за да се види ясно кои са , какво правят и за кво се борят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Дек 2015, 17:34

Гледате ли какво става във Франция? Крайната десница печели изборите... Знаем каква е политиката на льо Пен спрямо емигрантите и ЕС. После същото и в Германия - настроенията на народа са ясни. И това е - остър завой надясно, с поднасяне и пищене на гуми...
Excellent! Steven is my name!

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Дек 2015, 17:50

Защо не?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Дек 2015, 20:09

Люпен е организирал атентатите ,за да спечели изборите :mhihi: .....Льо Пен май беше , Marine Le Pen или Марин льо Пен :mhihi: според българските медии ..знам ли , може и да е бащата - Марин а не дъщерята .

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 08 Дек 2015, 9:04

Марин е дъщерята, Жан Мари - таткото и не съм сигурен, че някой от тях прави разлика между сирийски бежанци, африкански икономически емигранти и българи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 08 Дек 2015, 10:51

efren написа:Марин е дъщерята, Жан Мари - таткото и не съм сигурен, че някой от тях прави разлика между сирийски бежанци, африкански икономически емигранти и българи.

а то има ли?
при положение че там ако има 30 000 бг емигранти поне 25 000 са мангали
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата