Тол камери, свинетки и глоби
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Тол камери, свинетки и глоби
Ами нетната... вероятно. Разбира се, всякакви калинки работят за невероятно мизерни пари, ама другаде няма да ги вземат на работа. А и работят силно казано - както знаем, в повечето държавни структури, работи само климатика
Други пък карат Бентлита
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... di-2890042
А пък ние от подобни чакаме да администрират адекватно. Електронно правителство, всичко свързано и тея на борсата. Като свърши борсата - да се оправят. Ся чакаме някакви, като лелята с Бентлито , да измислят с какво да сменим винетките
"Нуждаещата" се шефка на социалните в Пловдив: С Бентли и рокли за десетки хиляди
А пък ние от подобни чакаме да администрират адекватно. Електронно правителство, всичко свързано и тея на борсата. Като свърши борсата - да се оправят. Ся чакаме някакви, като лелята с Бентлито , да измислят с какво да сменим винетките

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
ildivvy написа:Тези дни някъде казаха, че заплатата (май за средната говореха) в държавния сектор била с 250евро по-висока от тази в частния... Няма как да е иначе! Свръх продуктивни и качествено свършена работа - това е техния стандарт!
Нормално , така е навсякъде при демокрацията - репресивния апарат и калинките се обгрижват повече . В щатите е същата работа , заплатите във държавния сектор са по високи от частния с 25-30% средно за аналогични дейности .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор?
Без портиер на сграда, пъдарин и т.н.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Меринджей на нещо . 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
empar написа:Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор?![]()
счетоводител, човешки ресурси, някакви такива административни ги има и в частни фирми и в държавни учреждения.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.facebook.com/reel/794453493083535
Нова схема с пътна помощ
И Динко Вълев. Пак за милиони.
Нова схема с пътна помощ
И Динко Вълев. Пак за милиони.- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Миналата година се обсъждаше това с безплатната пътна помощ във фейсбук групата "Забелязано на Петрохан", няколко човека бяха писали, че след инциденти наистина са ги извозили безплатно до първото възможно място без драми. Както казаха и в клипа, услугата важи само ако автомобила е аварирал/катастрофирал на платното и затруднява движението. Явно на други места обаче пътнярките си премълчават, че е безплатно, и карат клиента още веднъж да плати, или пък типично по български си мутреят и не пускат конкуренцията на техен терен. А и нали всеки сам си определя цената на труда, или поне така е редно. 30 000 лв на месец на точка звучи добре. Ето, един колега в друга тема много хубаво го написа
Тези жалващите се други фирми за пътна помощ ако можеха и те да се доредят на хранилката изобщо нямаше им мигне окото да скубят по същия начин милиончета от АПИ, но явно са ниско ниво играчи
Само че лично мен много ме дразни ,когато някой започне да ми прави сметка на вземанията , па колко било това , колко онова и да ми смята колко съм изкарал..
Обичайно тая сметка я правят глупави хора , които ми гледат само вземанията, а не и даванията.
Тези жалващите се други фирми за пътна помощ ако можеха и те да се доредят на хранилката изобщо нямаше им мигне окото да скубят по същия начин милиончета от АПИ, но явно са ниско ниво играчи
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
empar написа:Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор?![]()
... network engineer ?
https://www.jobs.bg/job/8331923
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На транзити съм за момента и какво ще стане, ако не си купя винетка и пътувам по магистралата няколко пъти? 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bir40o0
- младши ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Kroki написа:На транзити съм за момента и какво ще стане, ако не си купя винетка и пътувам по магистралата няколко пъти?
Ще имаш глоба в размер на 70лв. Миналата година като вземах Г31цата забравих, че ми изтече винетката на транзита и ме думнаха...
Платих си я след 5-6 месеца.