Тол камери, свинетки и глоби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Тол камери, свинетки и глоби

Мнение от TNT » 25 Фев 2026, 9:49

Ами нетната... вероятно. Разбира се, всякакви калинки работят за невероятно мизерни пари, ама другаде няма да ги вземат на работа. А и работят силно казано - както знаем, в повечето държавни структури, работи само климатика :yes: Други пък карат Бентлита :mhihi: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... di-2890042
"Нуждаещата" се шефка на социалните в Пловдив: С Бентли и рокли за десетки хиляди

А пък ние от подобни чакаме да администрират адекватно. Електронно правителство, всичко свързано и тея на борсата. Като свърши борсата - да се оправят. Ся чакаме някакви, като лелята с Бентлито , да измислят с какво да сменим винетките :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Фев 2026, 10:38

ildivvy написа:Тези дни някъде казаха, че заплатата (май за средната говореха) в държавния сектор била с 250евро по-висока от тази в частния... Няма как да е иначе! Свръх продуктивни и качествено свършена работа - това е техния стандарт!

Нормално , така е навсякъде при демокрацията - репресивния апарат и калинките се обгрижват повече . В щатите е същата работа , заплатите във държавния сектор са по високи от частния с 25-30% средно за аналогични дейности .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 25 Фев 2026, 10:44

Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор? :paranoid:
Без портиер на сграда, пъдарин и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Фев 2026, 10:50

Меринджей на нещо . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 25 Фев 2026, 11:09

empar написа:Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор? :paranoid:

счетоводител, човешки ресурси, някакви такива административни ги има и в частни фирми и в държавни учреждения.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Фев 2026, 14:21

https://www.facebook.com/reel/794453493083535

Нова схема с пътна помощ :bchug: И Динко Вълев. Пак за милиони.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 26 Фев 2026, 1:13

Миналата година се обсъждаше това с безплатната пътна помощ във фейсбук групата "Забелязано на Петрохан", няколко човека бяха писали, че след инциденти наистина са ги извозили безплатно до първото възможно място без драми. Както казаха и в клипа, услугата важи само ако автомобила е аварирал/катастрофирал на платното и затруднява движението. Явно на други места обаче пътнярките си премълчават, че е безплатно, и карат клиента още веднъж да плати, или пък типично по български си мутреят и не пускат конкуренцията на техен терен. А и нали всеки сам си определя цената на труда, или поне така е редно. 30 000 лв на месец на точка звучи добре. Ето, един колега в друга тема много хубаво го написа :mhihi:
Само че лично мен много ме дразни ,когато някой започне да ми прави сметка на вземанията , па колко било това , колко онова и да ми смята колко съм изкарал..
Обичайно тая сметка я правят глупави хора , които ми гледат само вземанията, а не и даванията.

Тези жалващите се други фирми за пътна помощ ако можеха и те да се доредят на хранилката изобщо нямаше им мигне окото да скубят по същия начин милиончета от АПИ, но явно са ниско ниво играчи :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 26 Фев 2026, 5:09

empar написа:Кои са тия аналогични дейности, дето ги има и в частния и в държавния сектор? :paranoid:

... network engineer ?

https://www.jobs.bg/job/8331923
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Фев 2026, 10:20

На транзити съм за момента и какво ще стане, ако не си купя винетка и пътувам по магистралата няколко пъти? :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Мнение от bir40o0 » 26 Фев 2026, 10:39

Kroki написа:На транзити съм за момента и какво ще стане, ако не си купя винетка и пътувам по магистралата няколко пъти? :D

Ще имаш глоба в размер на 70лв. Миналата година като вземах Г31цата забравих, че ми изтече винетката на транзита и ме думнаха...
Платих си я след 5-6 месеца.

Предишна

Назад към Извън Темата