Избори 2021

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате?

Б. Б.
27
16%
Кор. Ни.
5
3%
Слави
47
27%
Доган
1
1%
Синдбад Мореплавателят
37
21%
Мая + триото (дето май останаха дуо...)
5
3%
Шкембе войвода
0
Няма гласували
Кабеларката + аптеките
1
1%
Агент Гоце
0
Няма гласували
Цвъ. Цвъ.
2
1%
Москов
0
Няма гласували
Възраждане
3
2%
хАтака
1
1%
Божков
11
6%
Няма да гласувам
33
19%

Общо гласове : 173
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Избори 2021

Мнение от zAcK » 05 Апр 2021, 17:21

Торбичката, Децибела, Нафтичката - хой, хой, хой за тях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И отделно Тиквун и Корни насрани, ама насрани :ok: От това по-хубав резултат нямаше как да се получи с тия партии в момента :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Апр 2021, 17:30

Комбина написа:Това е проблемът, че доста хора си мислят - Слави е наше момче, човек от народа, той ни разбира, той е един от нас, той ще промени нещата... което е пълен абсурд!
Слави е отвратителна подлога и тотално гнусен като човек. И това са дългогодишни впечатления от първо лице! Абсолютна фурнаджийска лопата с девиз - интереса клати феса.

Ще дам един пример, години наред основен акцент в шоуто му беше подигравката с Бойко, то не бяха вицове, шаржове, скечове, плюене, закани и каквото се сетите. Накрая Бойко като седна на диванчето, какво стана?!

За толкова години надявам се да сте се убедили...

Мен това, което ме спря да гласувам за него беше точно, че никога не съм го харесвал и понасял. Защо да давам гласа си за този киселяк?

Божков и аз исках да прескочи 4% да видим какво ще стане, но не дадох гласа си и за него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Апр 2021, 17:39

Аз също мисля, че най-хубавото, което стана е , че партиите от 'статуквото' получиха по-малко проценти (особено ДПС), някои директно отпаднаха (нямат място там) и , че се видя желанието на народа в парламента да влизат нови лица! Според мен това ще донесе промяна, макар и не още от този парламент... Боко каза другите партии да се порадвали 2-3 дена на изборните си резултати и да мислели за обединение, експертиза и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi: По-добре обаче той да се порадва 2-3 дена на 'изборната победа', защото след това няма да види ново управление :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2021, 17:44

нямам впечатления от слави (не го познавам), но е ново лице/ глас в политиката и това мисля, че е добре.
Последна промяна alx на 05 Апр 2021, 17:45, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Апр 2021, 17:44

Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Апр 2021, 17:56

Комбина написа:
Borymeckata написа:Колеги, вие явно сте имали нереално високи очаквания от тези избори, затова сега всички сте недоволни...
Помислете:
3. Слави е наше момче, ще има купон и сеир в парламента. Може да е всякакъв, но поне разбърка картите и сега играта ще бъде по-интересна...

Това е проблемът, че доста хора си мислят - Слави е наше момче, човек от народа, той ни разбира, той е един от нас, той ще промени нещата... което е пълен абсурд!
Слави е отвратителна подлога и тотално гнусен като човек. И това са дългогодишни впечатления от първо лице! Абсолютна фурнаджийска лопата с девиз - интереса клати феса.

Ще дам един пример, години наред основен акцент в шоуто му беше подигравката с Бойко, то не бяха вицове, шаржове, скечове, плюене, закани и каквото се сетите. Накрая Бойко като седна на диванчето, какво стана?!

За толкова години надявам се да сте се убедили...

Аз даже имам и съмнение, че и коалиция могат сега да врътнат заедно, и да привикат и ДПС и да стане интересно.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 05 Апр 2021, 18:56

Аз лично като не голям патриот, искам всички сега да направят една коалиция от 240 човека ли колко бяха там, слави, млави и другите утайки, да ограбят където каквото е останало, да си купят бизнеси и имоти по чужбина за тях и цялото им обкръжение и да се приключва. По-прост народ от българския няма.

Снощи сме се събрали 10-12 човека, предимно двойно по-възрастни от мен и всеки седи и разправя как слави щял да ни оправи. И питам, ми кое ще ни оправи по-точно ? Та тия хора са мрънкали още от 70-та година са чакали някой да ги оправи. Някой да им даде по 5 милиона и да не ги закача ? И тия 15 прости човека всичките гласували за него .. И като питам що, никой не може да ми отговори нещо различно от това, че трябвало някой да ни оправя .. А не се замислят, че всеки от тях работи на черно, няма да има пенсия, не се осигуряват здравно даже някой, няма един с образование или най-малкото да говори правилен български или да смята с двуцифрени числа без елка .. Една жена седи и разправя как слави щял да ни оправи и да живеем царски и след 2 минути обяснява, че почнала работа в няква книжарница преди месец и още не може да се научи да работи с принтер .. :kuku: :dunno:

Аз съм на 25, работил съм цял живот какво ли не включително и в чужбина .. Странно ми е, как аз на 25, знам че всичко си зависи от мен и от моите усилия за това какъв живот и стандарт ще имам, а хора на по 50-60 чакат някой да ги оправя и смятат, че те не трябва да полагат усилия ?
Последна промяна BaDxBoY на 05 Апр 2021, 19:02, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 05 Апр 2021, 18:58

https://www.youtube.com/watch?v=ycgvsLV ... unOfficial

п.с последния да загаси лампата

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Апр 2021, 19:07

Николай Марков
50 мин ·
Народ, който винаги побеждава на избори не може да бъде победен.
Толкова ли е трудно да отворите очите и ушите си, за да чуете с тях, че партийните ви улични кучета, говорят едни и същи неща преди и след всеки пореден избор. Кой е по-глупавия - който дава или който яде баницата? Вие все печелите нещо и то винаги е "битката за България", а година след година държавата ни се разрушава. Убедени сте, че ей сега, когато дойде поредния спасител на нацията, когото сте разпознали като такъв, той ще оправи нещата. Това е болест! И лудост. Национална лудост.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Минаха 30 години и все още няма един виновен за нещо политик!!! Ако продължите да се държите като идиоти, няма и да има виновни. Колко партии се смениха в сбирщината им? Колко празни думи, обещания и клетви чухте? Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора? Нищо ли не разбирате!
----------------------------------------------------------------------------------------------
ИСТИНСКИЯТ ОБЩЕСТВЕН РАЗГОВОР е за съд, конфискация и затвор за ВСИЧКИ гадовете, без право на обжалване. Вече няма значение и какъв съд ще ги съди, защото зад гърба на лъснатите ни и лоясали политици стоят европейски политици и всякакви други крадци на пари. Ние се намираме в мъртва хватка, защото целта на всяка престъпна власт е да подмени основната тема - съд, конфискация и затвор. Всички други неща са празни приказки и опити за прикриване на истинските виновници. А те не са само българи, има замесени и много европейски лидери и бюрократи. Системата е много сложна мрежа!
Не позволявайте подмяна на дневния ред - съд, конфискация, затвор. Другото, след това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Апр 2021, 19:37

Няма как да има осъдени политици без съдебна реформа. Ако се направи смислена такава, резултата сам ще си дойде.
Такива призиви за конфискации и затвор и т.н. слагат каруцата пред коня и са тотално популистки, защото дори и тия дето ги пишат знаят, че са тотални фантасмагории.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Апр 2021, 19:42

Трябваше отдавна да се направи лустрация и да се приключи с тия ченгета един път завинаги . Така ще продължат докато сме живи да вадят скелети от гардероба .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 05 Апр 2021, 19:53

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Апр 2021, 20:20

DigitalExile написа:
Комбина написа:Ще дам един пример, години наред основен акцент в шоуто му беше подигравката с Бойко, то не бяха вицове, шаржове, скечове, плюене, закани и каквото се сетите. Накрая Бойко като седна на диванчето, какво стана?!

Какво очакваше да стане? Цялото интервю беше тотално нагласено, всичките въпроси до един + поведението и на двамата.

Забравяте как преди да почне да го плюе пък му лапаше оная работа почти всяка вечер в ефира и го хвалеше непрестанно. Някакви прилики с други подобни жураля, станали полицици? БайрякооооооооФФФФФФФ!!!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 05 Апр 2021, 20:47

BaDxBoY написа:Аз лично като не голям патриот, искам всички сега да направят една коалиция от 240 човека ли колко бяха там, слави, млави и другите утайки, да ограбят където каквото е останало, да си купят бизнеси и имоти по чужбина за тях и цялото им обкръжение и да се приключва. По-прост народ от българския няма.

Снощи сме се събрали 10-12 човека, предимно двойно по-възрастни от мен и всеки седи и разправя как слави щял да ни оправи. И питам, ми кое ще ни оправи по-точно ? Та тия хора са мрънкали още от 70-та година са чакали някой да ги оправи. Някой да им даде по 5 милиона и да не ги закача ? И тия 15 прости човека всичките гласували за него .. И като питам що, никой не може да ми отговори нещо различно от това, че трябвало някой да ни оправя .. А не се замислят, че всеки от тях работи на черно, няма да има пенсия, не се осигуряват здравно даже някой, няма един с образование или най-малкото да говори правилен български или да смята с двуцифрени числа без елка .. Една жена седи и разправя как слави щял да ни оправи и да живеем царски и след 2 минути обяснява, че почнала работа в няква книжарница преди месец и още не може да се научи да работи с принтер .. :kuku: :dunno:

Аз съм на 25, работил съм цял живот какво ли не включително и в чужбина .. Странно ми е, как аз на 25, знам че всичко си зависи от мен и от моите усилия за това какъв живот и стандарт ще имам, а хора на по 50-60 чакат някой да ги оправя и смятат, че те не трябва да полагат усилия ?

Браво, рядко смислен пост. Смени си средата, че когато си заобиколен от такива хора неусетно ставаш един от тях.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Апр 2021, 21:01

Изображение :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата