Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ildivvy » 25 Окт 2021, 22:35

Някакъв вариант със смяна на работата нямаше ли :dunno: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Окт 2021, 22:37

Добре дошъл в клуба....Шалом :mhihi:
Последна промяна Сондьора на 25 Окт 2021, 22:37, променена общо 1 път

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 25 Окт 2021, 22:37

BMW_POWER написа:С дълбоко прискърбие съобщавам, че днес ми удариха първи шот.

Добре де, не и ли каза, че си от България, не и ли показа форума, тая жена от Марс ли пада :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Окт 2021, 22:45

Светът е станал "страхотно място" след като такива неща се случват. Пълна свобода и демокрация, но само ако не се открояваш от болшинството.

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 25 Окт 2021, 22:54

BMW_POWER написа:Не!
Против грип съм се ваксинирал само веднъж по принуда. И това 91-ва или 92-ра. Говорил съм с микробиолог и като ми каза, какво има вътре, косата ми се изправи. Насила няма как да ме ваксинират. "Религията не ми го позволява" и ме принуждава да се самоубия! Да видим как ще стане :bang:
Гледам как се боцкат, свят ми се извива. Казват ти, че е против грип. А какво е всъщност?

BMW_POWER написа:С дълбоко прискърбие съобщавам, че днес ми удариха първи шот. Имена няма да съобщавам, за да не ме подгони горския, че правя реклама :dunno: Накратко. Миналата седмица ни питаха един по един, кой докъде е стигнал с онождането (ваксинацията). Аз им отговорих и после им натъртих, че това е личен въпрос и те нямат право да ми го задават. Днес по и-мейла ми идва съобщение за митинг с мениджърката. Такива неща никога не са на добре. Та звъни телефона и правим конферентен разговор с HR в Монреал. Там ни е големият офис. Започват с бла бла и после право куме в очи:
От другият понеделник съм в неплатена отпуска, докато не им покажа документ за пълна ваксинация.
В такава разкрачена позиция нямах избор и се набодох. След три седмици втори шот и вече ще съм безопасен за околните :bowdown: :bowdown:
p.s. Да ме извинява Горския:
Искренно от все сърце им пожелавам, цял живот да им хлопат аналните разширители. А на моята мениджърка персонално, още дълги години да продава тениски надпис *** **** и с тях да си спонсорира покупката на лекарства против рак!!!
АМИН!

:roll:
Лудия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Окт 2021, 23:05

BMW_POWER написа:...

Ех, реклама на нещо, което не можеш да си купиш, дори и да искаш. Щом са три седмици значи е Файзер. Какво да очакваш... ще те боли мястото за 1-2 дни. Втората доза може лека температура да имаш (ама е малко вероятно щото не си на 20 вече) и пак ще те боли малко мястото... и след тва ще забравиш, че са ти били нещо изобщо. И не чети за ваксини един месец вкл. и тази тема. :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Окт 2021, 23:06

Двигателист написа:
BMW_POWER написа:Не!
Против грип съм се ваксинирал само веднъж по принуда. И това 91-ва или 92-ра. Говорил съм с микробиолог и като ми каза, какво има вътре, косата ми се изправи. Насила няма как да ме ваксинират. "Религията не ми го позволява" и ме принуждава да се самоубия! Да видим как ще стане :bang:
Гледам как се боцкат, свят ми се извива. Казват ти, че е против грип. А какво е всъщност?

BMW_POWER написа:С дълбоко прискърбие съобщавам, че днес ми удариха първи шот. Имена няма да съобщавам, за да не ме подгони горския, че правя реклама :dunno: Накратко. Миналата седмица ни питаха един по един, кой докъде е стигнал с онождането (ваксинацията). Аз им отговорих и после им натъртих, че това е личен въпрос и те нямат право да ми го задават. Днес по и-мейла ми идва съобщение за митинг с мениджърката. Такива неща никога не са на добре. Та звъни телефона и правим конферентен разговор с HR в Монреал. Там ни е големият офис. Започват с бла бла и после право куме в очи:
От другият понеделник съм в неплатена отпуска, докато не им покажа документ за пълна ваксинация.
В такава разкрачена позиция нямах избор и се набодох. След три седмици втори шот и вече ще съм безопасен за околните :bowdown: :bowdown:
p.s. Да ме извинява Горския:
Искренно от все сърце им пожелавам, цял живот да им хлопат аналните разширители. А на моята мениджърка персонално, още дълги години да продава тениски надпис *** **** и с тях да си спонсорира покупката на лекарства против рак!!!
АМИН!

:roll:

Уволняват те. Кратко, точно и ясно :ok:
Демокрация, Бате :bchug:

steeN написа:
BMW_POWER написа:...

Ех, реклама на нещо, което не можеш да си купиш, дори и да искаш. Щом са три седмици значи е Файзер. Какво да очакваш... ще те боли мястото за 1-2 дни. Втората доза може лека температура да имаш (ама е малко вероятно щото не си на 20 вече) и пак ще те боли малко мястото... и след тва ще забравиш, че са ти били нещо изобщо. И не чети за ваксини един месец вкл. и тази тема. :D

Стинка, тук и други ваксини може след 3 седмици :OT: Нашата медицина е много добра :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Последна промяна BMW_POWER на 25 Окт 2021, 23:08, променена общо 1 път

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2021, 23:07

От една страна наистина съчувствам на паурката защото е крайна мярка да те поставят пред избора работа или нещо, което не искаш било то и ваксина.

От друга ще получаваме чест ъпдейт колко се е засилил контрола над него след ваксинацията :ok:

пп. И аз съм с файзер. Пусни ми на ЛС номера на ваксината да се вържем през 5G и да не пишем тука :lol:
Последна промяна K_Ilkov на 25 Окт 2021, 23:11, променена общо 2 пъти
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Окт 2021, 23:08

Щом и Канадата се прасна, коня е отърван здраво. Добре, че тука все сме последни и докато дойде задължителното ваксиниране, вируса ще е умрял. :mhihi:
Канада, ако Илон Мъск почне да ти говори с ума колко ще мърдат акциите на Тесла, съобщавай поне на форума да намажем. :mhihi:
Сериозно, съчувствам ти, но не го мисли. Нищо няма да ти стане. То с бързите тестове по-зле. Дезинфекцирали ги с някакъв газ, който предизвиквал рак след от 9 до 20 години. Това нали при честа употреба, тоест два пъти седмично си е много честа.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Окт 2021, 23:13

K_Ilkov написа:От една страна наистина съчувствам на паурката защото е крайна мярка да те поставят пред избора работа или нещо, което не искаш било то и ваксина.

От друга ще получаваме чест ъпдейт колко се е засилил контрола над него след ваксинацията :ok:
пп. И аз съм с файзер. Пусни ми на ЛС номера на ваксината да се вържем през 5G и да не пишем тука :lol:

Колега Илков, ето така ми харесваш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Първото, което направи жената, като се прибрах беше, да ме провери с блут тута. Не можа да се върже :mhihi: :mhihi: :mhihi: Една позната и казала, че така проверявали за ваксини :mhihi: :mhihi: :mhihi:

p.s. Още съм бесен и си нямат на идея какво иде :OT:
p.s.s. Аз съм с Пфайзер, ама ти изпрати координати. Ще пробвам да се вържем :smoke:
Последна промяна BMW_POWER на 25 Окт 2021, 23:16, променена общо 1 път

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2021, 23:13

Top Gun Maverick написа:. То с бързите тестове по-зле. Дезинфекцирало ги с някакъв газ, който предизвиквал рак след от 9 до 20 години. Това нали при честа употреба, тоест два пъти седмично си е много честа.

Тоя същия за кемтрейлс дето се ползва нали :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Окт 2021, 23:14

BMW_POWER написа:Стинка, тук и други ваксини може след 3 седмици :OT: Нашата медицина е много добра :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Да бе. Сякаш щото е една тайна :D .
Не се притеснявай, Файзер е най-добрия избор от тия 4те дето ги имате.

K_Ilkov написа:
Top Gun Maverick написа:. То с бързите тестове по-зле. Дезинфекцирало ги с някакъв газ, който предизвиквал рак след от 9 до 20 години. Това нали при честа употреба, тоест два пъти седмично си е много честа.

Тоя същия за кемтрейлс дето се ползва нали :ok:

Не бе... с радон ги дизенфекцират. За кемтрейлса друго се ползва... образовай се малко повече. :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2021, 23:16

BMW_POWER написа:Колега Илков, ето така ми харесваш

Е виж сега като си ваксиниран как стават по-добре нещата :mhihi:
Изображение

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Окт 2021, 23:19

steeN написа:
BMW_POWER написа:Стинка, тук и други ваксини може след 3 седмици :OT: Нашата медицина е много добра :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Да бе. Сякаш щото е една тайна :D .
Не се притеснявай, Файзер е най-добрия избор от тия 4те дето ги имате.

И после било майтап, че българите си пожелавали "Хайде, и дано ти няма нищо след това" пред ваксинация :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

K_Ilkov написа:
BMW_POWER написа:Колега Илков, ето така ми харесваш

Е виж сега като си ваксиниран как стават по-добре нещата :mhihi:

Викаш, да помолим Горския да отключи темата за соца :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2021, 23:21

BMW_POWER написа:p.s. Още съм бесен и си нямат на идея какво иде

Недей се ядосва де ... ше вземе да вдигнеш кръвно и после ваксината ще ти е виновна :mhihi:

Чупи гипса и не го мисли толкова ;)

BMW_POWER написа:Викаш, да помолим Горския да отключи темата за соца

След втората доза, да получиш всички настройки :ok:
Последна промяна K_Ilkov на 25 Окт 2021, 23:23, променена общо 1 път
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата