СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 27 Фев 2023, 13:27

Ми не знам какво точно търсеха ама все бяха с големите претенции за мъжа до себе си: да е хубав, па умен, па с пари и тн.... Сега като видиш какви льольовци им направиха деца и вместо на екзотични ваканции с частни самолети ходят в Ахтопол или на басейн в София и ти става тъжно за тях :mhihi:

С жените парите са необходимото зло - за тях са признак, че можеш да осигуриш семейството. Около 20 всички изпадат в някаква дупка и само деца са им в главата и само пари гледат. Обаче...в съвременния свят е много лесно да имитираш, че имаш при и пак да свършиш работа с някоя такава. Вече ако направиш беля - лошо :mhihi:

@мадафака - по общия критерии за умност са си много добре: езици, специалности, начин на мислене и тн :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 27 Фев 2023, 13:51

То тез моми с претенции стигат до момента дето всеки вика "Вземи я ти " :ok: ,дет има ефин лаф до 30 избира жената след тва нея я избират,а някои си остават и повехнали китки неоткъснати.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2023, 13:58

Абе и жени над 35-40 за които се натискат бая хора с пари и не само с пари. Зависи кой, как му с е развил живота.

Умна и хитра са две различни неща. :mhihi: Образована и хитра пък съвсем. :mhihi:
А за начина на мислене...винаги трябва да се има едно наум когато ти показват някакви неща (тоест начина си на мислене)абе така ли е или просто това спада към хитрата. Разбира се ако въобще те вълнува и имаш сериозни намерения, понеже в повечето случаи нямаш и така. Важното е само как са в леглото, другото въобще не трябва да те касае, да няма да им вариш кокалите я. :mhihi:

Казваш, че са се наиграли тия двете, аз пък познавам и мъже, които се наиграха демонстрирайки си парите за да си намерят жена. Говоря за спътник в живота, а не това в горния абзац. Но...така като се замисля Господ събирал хора, гърненце, похлупак и т.н.
Затова най-важното е когато си търсиш жена да си изцяло и 100%-та ти, както и да видиш, че тя е също точно това, което ти показва. От там нататък към разните недостатъци се нагаждате и толкова. Но има ли и 1% фалш в нещо, то ще лъсне след време и тогава лошо. Освен ако някой не го прикрива цял живот, обикновено жената, тогава пък още по-лошо.
Та гледайте млади момци, очи гледат, очи плачат ми викаше един търгаш на Горубляне едно време като си купувах първата Зафира. Та беше удряна, ама не ме бъркаше и гледах да го еВа, указа се добра сделка. :mhihi:
И забравите тия тъпотии, че да си избереш жена било като да си купиш диня. Това е пораженческо мислене и единственото, което трябва да направиш е да заколиш динята и да я видиш изцяло преди да сте се взели. Разбира се това няма как да стане ако тя не иска да се разкрие и вие няма да научите пак бая неща, но пък ще знаете, че крие нещо, което е сигнална лампа да си ходите, понеже няма и смисъл да го разбирате какво е вече в такъв момент.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 27 Фев 2023, 14:56

Маверика обаче как ги преценя по снимките коя колко кубика...талант си е това направо. :type:

п.с. Сложете нови емотикони (втори опит)
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 27 Фев 2023, 14:57

c04 написа:
peshehodetz написа:
dankata написа:Обикновено целта е долу в торса, не гърдите :mhihi:
Иначе и двете са омръзнали на мъжете си.

Лявата е разведена от 2019 насам.

пускай кординати :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нямам координати, само във фейса я имам, обаче е на 49 ако това не те бърка все пак.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Фев 2023, 15:23

Имаше една приказка:
"Покажи ми една красива жена и аз ще ти покажа поне един мъж, на когото са му писнали глупостите и" :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2023, 15:25

Че на 49 какво и е? Стига да е игрива, какво да го бърка. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Фев 2023, 15:29

повечето мъже като си търсят спътнички в живота не си дават сметка, че това което получават преди децата и след децата са два различни артикула с различни баркодове... няаа са плашите ама първия артикул често няма нищо общо със втория...

и да- каката с бмв-то има добре направени (без лакомия) спортни цици.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Фев 2023, 15:32

Всички проблеми при мъжете произтичат след твърдението "обичам да поебв@м"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Фев 2023, 15:36

Top Gun Maverick написа:Че на 49 какво и е? Стига да е игрива, какво да го бърка. :mhihi:

допълнителен бонус, че на 49 всяка себеуважаваща се кака се е научила да й идва по 4-5 пъти за 10-15 минути... а някои са открили и свинята в себе си и са успели да ги слеят в един нон- стоп оргазъм по 30 минути :mhihi:

всяка възраст си има своите преимущества и недостатъци
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 27 Фев 2023, 15:49

49 годишна е = на squirt machine gun :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Фев 2023, 15:51

Top Gun Maverick написа:Че на 49 какво и е? Стига да е игрива, какво да го бърка. :mhihi:
Аз с тинейджърки не се занимавам , каза Макрон и затвори телефона на поредната 49 годишна обожателка :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Фев 2023, 16:31

И аз се сещам за такива, дето са се наиграли. От кон отиват на магаре.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2023, 16:45

BorislavB написа:Маверика обаче как ги преценя по снимките коя колко кубика...талант си е това направо. :type:

п.с. Сложете нови емотикони (втори опит)

В нета, плюс мама бг, плюс г-н Ильо Стоянов да е жив и здрав , нямаш идея колко информация има и колко ми е казал той за краткото време в което имах шанса да го слушах и гледам в кабинета му. :mhihi: А и бая снимки на мами преди и след съм виждал с различните данни и съответно постижения. Това с колко кубика е почти последно по важност за да са хубави. Имам предвид естетично хубави, защото иначе всеки има различен критерий за хубаво.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Фев 2023, 18:30

Изкрънках си чисто нов лаптоп, служебен. Доволен съм. Обаче да ида да си го взема ме домързя :)))
Ходих да напълня резервоара , мушках пистолета, пцух,че се счупи колата, па то съм зел пистолета за дизела. Добре, че са го направили да не влиза :))
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата