Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Тръмп трети мандат?
steeN написа:Колето може би не знае, че ISW не публикува в Tелеграм... не че не е ясно, но няма загинали френски войници, а самолетоносачът си пътува.
Снимката е от видео на ISW и става на въпрос за удара по френската военно-морска база в Абу-Даби. Първоначално отрекоха за загинали докато не се появи това инфо сутринта. ISW казват за тези 70 франсета, а не аз!
Да подскажа отпреди 3-4 часа какво заявиха персите : "Ормузкият проток е затворен. Ще атакуваме всеки кораб, който преминава през него, и ще го унищожим." ( минаваха някакви китайски докато не се появи това заявление) Пентагона казва, че бил открит за граждански съдове
Който иска да се пробва.За два дена тези дадоха фира:
Тук пък един поддържащ потъва - но не в протока:
А зa трите ф-15-ки злите езици говорят, че са получили поздравите от C-300

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
enigma написа:Jordana написа:Кибиците ще останат лошо изненанади ми се струва ...Чак до няколко дена няма да е![]()
https://www.youtube.com/shorts/ejGCJwYHRm4
Е кажи де, какъв ще е резултатът - защо ни държиш в съспенс ?![]()
Тръмп каза, че операцията ще продължи 4-5 седмици…
НЕ твоя президент настъпи голямо камилско гомно тоя път , заради авера си Бени . Ушатото джудже го изпързаля много лошо , и сега Тръмп ще търси начин как да минимизира щетите . Но не знам дали ще му се получи, ако това продължи 4-5 седмици ...Иран атакува критична инфраструктура и вече блокира целия персийски залив . Това което ще стане в близките дни е че Иран ще спре доставките през протока и това ще удари всичките американски проксита там . Ако им ударят и пречиствателните станции за вода ще предизвикат огромна криза в региона . Петрола е ясен що го удрят , това бърка директно в джоба на американците и ще взриви пазарите . Въпрос на дни е да се засили натиска върху Тръмп да спре войната . Трябваше да се ограничи със Куба , това беше следващата му цел след Мъдуро но по някаква причина реши да се изака в близкия изток .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
И аз мисля, че Нетаняху го подхлъзна за тая война. Сега ги слушах как се обясняваха как било превантивен удар и Израел са щели да нападнат и без американско участие.
Аз затова съм против всякакви войни и удари, защото като завалят бомбите всички планове отиват на кино.
Засега виждаме само да ескалира ситуацията.
Не знам как очакват само с бомбене да стане, трябва и маринките да влезнат. Тръмп очакваше да се вдигнат персите да му свършат работата, ама като не им помогна в правилния момент сега много трудно ще стане.
Аз затова съм против всякакви войни и удари, защото като завалят бомбите всички планове отиват на кино.
Не знам как очакват само с бомбене да стане, трябва и маринките да влезнат. Тръмп очакваше да се вдигнат персите да му свършат работата, ама като не им помогна в правилния момент сега много трудно ще стане.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
enigma написа:Не знам как очакват само с бомбене да стане, трябва и маринките да влезнат. Тръмп очакваше да се вдигнат персите да му свършат работата, ама като не им помогна в правилния момент сега много трудно ще стане.
И двамата го казаха, че чакат персите, ама кой зная колко от тях бяха избити от режима, докато го чакаха да помогне, да
И сега най-вероятно останалите не са много смели...
Иначе нали и това каза? Ще има бомбене, докато не сринат всичко като военна промишленост, сгради на режима и т.н.

И после персите уж да действат, ама ще действат ли не е ясно

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
В момента колкото и да са смели, има разположени тежко въоръжени отряди за борба с масовите безредици на възлови места в Техеран и други градове, така че няма и как да се съберат.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
enigma написа:В момента колкото и да са смели, има разположени тежко въоръжени отряди за борба с масовите безредици на възлови места в Техеран и други градове, така че няма и как да се съберат.
Тия отряди като останат без щабове, ръководство и т.н. няма да са толкова огранизирани.
Сега са подкарали и иранския флот
Но ако иранският народ не направи нищо, нищо друго няма да стане, освен да стринат всичко.А след като сринат всичко, с тая и без туй икономика в кофата, ще ги върнат доста назад до следващия път.
Като цяло ти какъв друг полезен ход виждаш срещу режим, който n на брой години финансира голямата част от тероризма в света и прочее?
Видя се, че с молби и т.н. тия освен да стават по-нагли, друго не се случва! Щом решиха и да обстрелват всичките си съседи, с тая подчовешка сган има ли друго решение?
P.S. В САЩ колко стотин хиляди тъпи бомби с умно насочване имате?
С тотално въздушно превъзходство може да сринете целия Иран 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Основната фатална грешка на всички империи от както свят светува е че искат да управляват целия свят , а това е невъзмжно . Никой не е успял и няма как да стане това нещо , но явно е трудно за разбиране .enigma написа:И аз мисля, че Нетаняху го подхлъзна за тая война. Сега ги слушах как се обясняваха как било превантивен удар и Израел са щели да нападнат и без американско участие.
Императора Ви получава много сериозни инвестиции от еврейското лоби , освен това се твърди че евреите са обещали да финансират третатата му кампания ако се кандитатира . Обаче обещанието не е като завещанието , едва ли е толко тъп да се води по това .... Аз все си мисля че го държат и с нещо друго освен подкупите , например с нещо от Еп стийн аферата което може да го събори от власт и да го съсипе финансово . Има много косвени улики че тоя психопат е бил агент на Мосад и много много вероятно да е изнудвал тези които са попаднали в "медения" капан . А материалите вече са в сейфовете на мосад . Както знаем камерите са били изрязани от кабелите преди идването на фбр , всичко е било облизано и дезинфекциррано . Макар че свиделетие по делото твърдят че е имало скрити камери дори в баните и тоалетните ....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Банда, ето как изглеждате отстрани Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Тази 'подтема' не иска ли своя тема? Казват, че някои от ударите на Иран всъщност са израелски провокации, за да се разрасне работата... Едва ли ще си бомбят енергийните съоръжения, защото това винаги е реципрочно! След като се разотидат 'участниците', какво ще правят? Трябва пак да ги строят!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Много теми стават, а и е ясно като видиш Тръмп миротвореца.
Знаем ли, с Мадуро виж колко бързо приключи работата, тука няма да е така защото режима е доста по-силен. Но пък САЩ призоваха всичките си граждани да се изнасят от целия близък изток, дори от ОАЕ, та явно не очакват да приключват бързо нещата.
Диего, нормално е, с ковида и войната в Украйна какво беше? А и Българинът още от комунизма ако помниш сам си беше майстор фаянсаджия, къщи строеше цели дори с цялата махала отпред, от ток разбираше, водопроводчик не му трябваше, колата сам си правеше и още наистина куп неща. Това, че други нации не ги вълнуват дадени неща нас не ни касае. Въпросът е да няма крайни и твърди мнения по тези въпроси защото истината е размита много често, почти винаги.
Диего, нормално е, с ковида и войната в Украйна какво беше? А и Българинът още от комунизма ако помниш сам си беше майстор фаянсаджия, къщи строеше цели дори с цялата махала отпред, от ток разбираше, водопроводчик не му трябваше, колата сам си правеше и още наистина куп неща. Това, че други нации не ги вълнуват дадени неща нас не ни касае. Въпросът е да няма крайни и твърди мнения по тези въпроси защото истината е размита много често, почти винаги.
In God we trust, all others we track.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Браво на испанците:"Иранското външно министерство: Ако европейските страни се присъединят към операцията на САЩ и Израел срещу Иран, това ще бъде „акт на война“
Аз да добавя - вече и това е факт:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Иран Европа след САЩ ли ще е унищожи, или преди това
Тия опорки от маЦква вече почват да стават по-зле и от научна фантастика
P.S. През това време буквално има стотици УСПЕШНИ удари на час в Иран, а те пуцат по други мюсюлмани, щото, нали, така е по-лесно.
Не, че успеваемостта е голяма, ама да се надъхват фанатиците
Тия опорки от маЦква вече почват да стават по-зле и от научна фантастика
P.S. През това време буквално има стотици УСПЕШНИ удари на час в Иран, а те пуцат по други мюсюлмани, щото, нали, така е по-лесно.
Не, че успеваемостта е голяма, ама да се надъхват фанатиците

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Външното министерство на Иран дава пресконференция от класна стая в начално училище. 

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
nikola59 написа:...
обаче колегата от има няма няколко години къв мастърклас по тролене ни спряга... чак му се кефя...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила