Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Vasko_G написа:Някой вадил ли е сертификат за преболедуване, ама да е боледувал преди повече от 6 месеца. Автоматично ли се продължава срока на сертификата, че аз пробвах, ама ми излиза, че е изтекъл юни 2021, когато са изтекли 6-е месеца, а не декември 2021, когато изтича годината.
Моят е същият. Това е стандартен сертификат за преболедуване и затова казаха, че срокът от една година ще важи само у нас, за чужбина е невалиден след 6-тия месец.
Ще е интересно някой с такъв сертификат дали се е сблъсквал с проверяващи, но не вярвам да е проблем.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
AGD написа:Ще е интересно някой с такъв сертификат дали се е сблъсквал с проверяващи, но не вярвам да е проблем.
А, това ще е важна информация, защото аз още не съм го ползвал.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Jorixa написа:steeN написа:Проблема е, че много са се скатали като са го изкарали и сега искат да минат метър. И честно казано не виждам защо. Като се скатаваш си поемаш последствията.
А тия дет бръмчат болни по дискотеките/офисите и са "не брат, нема как да е ковид споко, аз съм ваксиниран" не са ли проблем? Щото вече съм виждал няколко такива.
То затова трябва малко самосъзнание, което в нашата мила родина липсва. И се проявява във всеки един аспект, не само ковид ситуацията.
П.П. Не е ли време за нова тема-анкета кой се е ваксинирал, кой прекарал и т.н.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
AGD написа:Ще е интересно някой с такъв сертификат дали се е сблъсквал с проверяващи, но не вярвам да е проблем.
Аз мисля да го тествам скоро, щото и моя е до 06.21, и няма корекция в датите на сайта на HIS-а...
Аз съм един от тези прокажените.Vasko_G написа:Някой вадил ли е сертификат за преболедуване, ама да е боледувал преди повече от 6 месеца. Автоматично ли се продължава срока на сертификата, че аз пробвах, ама ми излиза, че е изтекъл юни 2021, когато са изтекли 6-е месеца, а не декември 2021, когато изтича годината.
Преболедувах Февруари 2021, на всичкото отгоре диагностициран с антигенен тест.
В понеделник си изкарах сертификата, важащ за нашат територия. Досега обаче не са ми го искали за сканиране, поглеждат го само…
Sent from my iPhone using Tapatalk
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jorixa написа:...
Не са такъв проблем като останалите колкото и да не ти се вярва. Пробивите при ваксините са масово при хора над 60-65 г. възраст. За тва и "тъпите" американци само за тях искат 3та доза, а не за всички. На модерна дори 3тата доза е 1/2 от нормалната.
Последна промяна steeN на 26 Окт 2021, 15:05, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Vasko_G написа:Някой вадил ли е сертификат за преболедуване, ама да е боледувал преди повече от 6 месеца. Автоматично ли се продължава срока на сертификата, че аз пробвах, ама ми излиза, че е изтекъл юни 2021, когато са изтекли 6-е месеца, а не декември 2021, когато изтича годината.
https://bntnews.bg/news/zashto-preboled ... 5news.html
От "Информационно обслужване" обясниха за "По света и у нас", че срокът, записан в сертификата, не може да се коригира, тъй като документът е по европейски образец.
Въпреки че на някои преболедували при сканиране на QR кода излиза, че сертификатът вече е невалиден, това не трябва да притеснява нито притежателите на документа, нито проверяващите. Валидността на сертификата остава една година от регистрирането на положителния тест.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
AGD написа:Vasko_G написа:Някой вадил ли е сертификат за преболедуване, ама да е боледувал преди повече от 6 месеца. Автоматично ли се продължава срока на сертификата, че аз пробвах, ама ми излиза, че е изтекъл юни 2021, когато са изтекли 6-е месеца, а не декември 2021, когато изтича годината.
Моят е същият. Това е стандартен сертификат за преболедуване и затова казаха, че срокът от една година ще важи само у нас, за чужбина е невалиден след 6-тия месец.
Ще е интересно някой с такъв сертификат дали се е сблъсквал с проверяващи, но не вярвам да е проблем.
Аз не мога да извадя такъв и за 6м. баси
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
drevnia написа:AGD написа:Vasko_G написа:Някой вадил ли е сертификат за преболедуване, ама да е боледувал преди повече от 6 месеца. Автоматично ли се продължава срока на сертификата, че аз пробвах, ама ми излиза, че е изтекъл юни 2021, когато са изтекли 6-е месеца, а не декември 2021, когато изтича годината.
Аз не мога да извадя такъв и за 6м. баси
До събота и аз не можех, след това вероятно го активираха заедно с промените да се признава преболедуването на хората карантинирани след антигенен тест.
Ако вече е изтекла година от положителния ти тест няма да ти го покаже на сайта. Аз имам още месец.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
MrManson написа:
Въпреки че на някои преболедували при сканиране на QR кода излиза, че сертификатът вече е невалиден, това не трябва да притеснява нито притежателите на документа, нито проверяващите. Валидността на сертификата остава една година от регистрирането на положителния тест.
Тва го знаят сигурно 10% от проверяващите по МОЛ-ове, заведения, фитнеси и прочие...
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
drevnia написа:
Аз не мога да извадя такъв и за 6м. баси[/quote]
Да не си от тези, дето се скатават (според Стинката). Шегувам, се. Трябва ЕГН, номер на л.к. и кода от СМС-а и всичко си излиза.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Проверяващите, смисъл тия дето имат право да проверяват, го знаят всичките. На останалите им показваш нещо , че имаш...е ся след малко като ида в Джъмбото ще видя дали някой ще ми иска нещо и дали ще го чете внимателно.
Хм,хм...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

"Годината е 2099-а. На прага на новия век. Планът на Бил отдавна е сработил и на планетата са останали една шепа неваксинирани хора - българи, малко румънци и талибаните от Афганистан. Всички са се събрали и са заживели заедно в родопското село Малък Лешпер - доят козички, садят кромид лук, къпят се в близката река... пълна идилия, липсват само Иван и Андрей, които да ги накарат да се състезават за това кой ще закове 250 пирона в дървена греда за най-кратко време.
Няма телевизия, няма интернет, даже 5G няма защото няма телефони и гълъбите са започнали да се връщат по родните си места. И зелен сертификат няма, защото в Малък Лешпер са чували що е то мол само от историите на най-старите в селото, в чиито гардероби още може да бъде намерено по някое яке от намаленията в Zara. Новините пристигат всеки петък с гарван, точно както в Game of Thrones, но никой не знае кой ги праща.
И ето, петък е... гарванът лети с бясна скорост, а отдолу малкият Грунчо Сертификатов (интересната фамилия е наследена от прадядо му, който е получил прякора "Сертификата" след участието си в битката за свободен достъп до евтини маратонки от SportDepot в мол "Сердика" през 2021) чака с нетърпение да прочете листчето от крачето на гарвана и цялото село да научи новините от последната седмица. Гарванът каца, Грунчо хваща листчето и чете пред всички:
- Поради ремонтни дейности, тунел "Ечемишка", в посока Варна, ще бъде затворен до края на годината."
kiko написа::mhihi:![]()
![]()
"Годината е 2099-а. На прага на новия век. Планът на Бил отдавна е сработил и на планетата са останали една шепа неваксинирани хора - българи, малко румънци и талибаните от Афганистан. Всички са се събрали и са заживели заедно в родопското село Малък Лешпер - доят козички, садят кромид лук, къпят се в близката река... пълна идилия, липсват само Иван и Андрей, които да ги накарат да се състезават за това кой ще закове 250 пирона в дървена греда за най-кратко време.
Няма телевизия, няма интернет, даже 5G няма защото няма телефони и гълъбите са започнали да се връщат по родните си места. И зелен сертификат няма, защото в Малък Лешпер са чували що е то мол само от историите на най-старите в селото, в чиито гардероби още може да бъде намерено по някое яке от намаленията в Zara. Новините пристигат всеки петък с гарван, точно както в Game of Thrones, но никой не знае кой ги праща.
И ето, петък е... гарванът лети с бясна скорост, а отдолу малкият Грунчо Сертификатов (интересната фамилия е наследена от прадядо му, който е получил прякора "Сертификата" след участието си в битката за свободен достъп до евтини маратонки от SportDepot в мол "Сердика" през 2021) чака с нетърпение да прочете листчето от крачето на гарвана и цялото село да научи новините от последната седмица. Гарванът каца, Грунчо хваща листчето и чете пред всички:
- Поради ремонтни дейности, тунел "Ечемишка", в посока Варна, ще бъде затворен до края на годината."
Звучи ми доста добре ...честно казано
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
vladobate написа:steeN написа:Проблема е, че много са се скатали като са го изкарали и сега искат да минат метър. И честно казано не виждам защо. Като се скатаваш си поемаш последствията.
... Тази теза безсимптомно беше въведена от медици и да питам каква е разликата в установена зараза с тест и установена чрез симптоматика . Миналата година края всички бягаха като от чумави от хора със симптоми преди резултат от тест независимо какъв ще излезе , защо . И защо по дяволите същите тези хора сега наричат преболедували по симптоми без направили си тест , скатавки . Също толкова важен въпрос като как се отлюпват хора от обществото поради липса на тест с нестопроцентова достоверност , но наричани скатавки и ограничавани на 100% . Перпетуум мобиле ряпа да яде .
+1 !
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!