Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Потребител
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от jekich » 26 Окт 2021, 17:59

Едно доста балансирано мнение по темата
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10321282

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 26 Окт 2021, 18:11

Моджо написа:Проверяващите, смисъл тия дето имат право да проверяват, го знаят всичките. На останалите им показваш нещо , че имаш...е ся след малко като ида в Джъмбото ще видя дали някой ще ми иска нещо и дали ще го чете внимателно.

Искаха ми. Аз си нося хартиен и си го погледнаха да пише завършен ваксинационен цикъл.
Я имаше 20 души в магазина, я не.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2021, 18:36

Ей ти парадокс.
Влизат проверяващи в мола за проверка на зелен сертификат...
Ама проверяващите от РЗИ нямат никаква имунизация (според здравният министър, служителите на РЗИ не всички са имунизирани).
Та, как са влезли в мола тези от РЗИ, като те самите нямат зелен сертификат?!
Кой ще ги глоби тях?
Имаше една поговорка, "Кой варди вардяните"

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 26 Окт 2021, 18:44

steeN написа:Проблема е, че много са се скатали като са го изкарали и сега искат да минат метър. И честно казано не виждам защо. Като се скатаваш си поемаш последствията.

Баща ми загубва обоняние, прави си PCR тест - отрицателен, постепенно излиза целия списък симптоми. Добросъвестно, решават да се самокарантинират за 2 седмици с майка ми, която също минава през целия списък, барабар със задъхвания и т.н. Демек, изкараха го и двамата сравнително сериозно, като тежък грип, слава Богу без да стигат до болница. След 6 месеца и двамата са с доста сериозен брой антитела.
И те ли са скатавки?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 26 Окт 2021, 18:58

Vasko_G написа:
drevnia написа:

Аз не мога да извадя такъв и за 6м. баси

Да не си от тези, дето се скатават (според Стинката). Шегувам, се. Трябва ЕГН, номер на л.к. и кода от СМС-а и всичко си излиза.[/quote]

Имам и пср и смс номера всичко и накрая пише че нямам сертификат

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 26 Окт 2021, 19:10

BMW_POWER написа:С дълбоко прискърбие съобщавам, че днес ми удариха първи шот.

Още един падна...

Прави ми впечатление обаче, че тези които са били твърдо против, след ваксиниране претърпяват някаква метаморфоза.
Връщат си някакви първични навици, стават инфантилни на моменти, праволинейни и роботизирани, изгубили са част от емоционалното в себе си и нивото на разговор с тях минава в по-долно измерение. Просто не са същите.
Говоря за мои познати, които за радост (все още) са твърде малко в обкръжението ми.
И то само тези, които първоначално са били против. Другите, ръкопляскащите по терасите, чакащите с нетърпение да дойдат ваксинките - при тях няма този проблем, еднакво... умни са.

Тук в този форум не познавам никого. Най-малкото и нямам правото да прикачвам горните характеристики към когото и да е.
Но подобна тенденция забелязвам, връщайки се 260 страници назад в тази тема, поне на няколко места.
Сякаш забравят какво са говорили и какви позиции са имали.

Само за пример (нищо лично към колегата):
Jordana написа:Резултата от анкетата на мен лично ми върна надеждата че не всичко е загубено . Само 10% от хората са готови незабавно
да си бият наночастици под формата на ваксина "умри ковид " . Признавам че смятах тази група за по многобройна :mhihi:

Jordana написа:Аз като приказвам говоря . Явно има господ все пак . 93 страници обяснявам че са булшит тия ваксини , някои хора не им увряха главите .

Jordana написа:След 2 години писане по тия теми не разбрахте че ковид не се лекува и никой не се опива да го лекува .
Само ваксината му действа на вируса и естествено придобития имунитет .

Времето ще покаже и за BMW_POWER, ако спре да се кара със steeN, както той заедно с jordana стигнаха до консенсус по всякакви въпроси - значи не е на добре. :D

Сега следя изкъсо - Елевън, Маверик и Бум Бум.
ИвоАуди - не, той вече е превзел Франция. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 26 Окт 2021, 19:13

[code]
drevnia написа:[

Имам и пср и смс номера всичко и накрая пише че нямам сертификат

Трябва си бил карантиниран след 01.12.2020 г. Тогава ти излиза сертификат, който по принцип е изтекъл, обаче мозъците го удължиха служебно с 6 месеца.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Окт 2021, 20:26

Мен няма какво да ме следиш, понеже НЯМА да се ваксинирам по никакъв повод. Изключвам някакво крайно принудително стечение на обстоятелствата. И то не защото съм толкова против тия ваксини, ами понеже според мен не са ми нужни, изкарал съм го със сигурност два пъти, като имам съвсем сериозно съмнения, че са три. Всеки ден съм с около 100 човека в автомобил, тоест имунитета ми срещу това си се тренира постоянно и просто...ами нямам физическата нужда от ваксина според моите убеждения.

За Канадата и аз виждам някаква промяна си него, но то е по-скоро обезверяване. Канада, на майка ми един познат от тенис групите се върнал от Канадата и той сега, но...завинаги. Разправя как демокрацията в България била много по-добра и че там се чувствал вече като в затвор.

П.п: Джорданът и мен ме изненадат стабилно с решението си да се ваксинира, имайки предвид първите му писания по темата и постоянните му вярвания в конспирации и т.н.
Но пък е жив и здрав, Бил Гейтс не ни го прибра него. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 26 Окт 2021, 20:37

Моджо написа:
Моджо написа:Проверяващите, смисъл тия дето имат право да проверяват, го знаят всичките. На останалите им показваш нещо , че имаш...е ся след малко като ида в Джъмбото ще видя дали някой ще ми иска нещо и дали ще го чете внимателно.

Искаха ми. Аз си нося хартиен и си го погледнаха да пише завършен ваксинационен цикъл.
Я имаше 20 души в магазина, я не.

С 20% сиропирани скоро вируса ще умре ...от глад обаче. Ако в магазините оборотите им станат на - 60% ще забравят за всякакви вируси. В противен случай фалират

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Окт 2021, 22:56

Имаше един лаф преди, че в квото се замеси България и му се евава мамата. Бехме с германците - щета, после с руснаците - тотална щета за последните. Сега сме в ЕС, тръгнал е към разпадане :mhihi: Та за кво ми е думата, този нещастен Зелен сертификат имА нещастието да се сблъска с българския гений, което резонно ше му разкаже играта. Ще обърнем всякакви статистики по темата и са на път да се пренапишат медицински трудове. Пресен пример, в последните ТРИ дни поне ДЕСЕТ човека споделят, че са горди собственици на сертификата, но така да се каже са трансваксинирани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Което лично мен страшно много ме радва! С една дума пак че преебем системата и да го духат, тва е. Само мога истински да съжалявам хора като Канадата, които са принуждавани по най-долния начин да взимат решения, които са твърдо против техните принипи и убеждения. Кой каквото ще да ми казва, това е долно.
И накрая да вметна нещо, че нали немало конспрация и всичко е точно.....ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ на посолството на САЩ са ваксинирани ествствено, НО със специално докарани ваксини от Щатите :mhihi: Тва според вас нещо налЕ...или казвате напълно нормално е.... :kuku:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 26 Окт 2021, 23:07

Това за посолството на САЩ в онова интервю за Халуминия ли беше, че не го догледах до край :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 27 Окт 2021, 0:58

Ако имаше тестове за идиотизъм, тогава да видите що е пандемия. :mhihi:
До сега направените тестове в БГ надхвърлят броя на населението,при положение че има хора които никога не са тествани.Някой може ли да си обясни този феномен?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Окт 2021, 1:10

stean написа:
BMW_POWER написа:С дълбоко прискърбие съобщавам, че днес ми удариха първи шот.

Още един падна...

Прави ми впечатление обаче, че тези които са били твърдо против, след ваксиниране претърпяват някаква метаморфоза.
Връщат си някакви първични навици, стават инфантилни на моменти, праволинейни и роботизирани, изгубили са част от емоционалното в себе си и нивото на разговор с тях минава в по-долно измерение. Просто не са същите.
Говоря за мои познати, които за радост (все още) са твърде малко в обкръжението ми.
И то само тези, които първоначално са били против. Другите, ръкопляскащите по терасите, чакащите с нетърпение да дойдат ваксинките - при тях няма този проблем, еднакво... умни са.

Само за пример (нищо лично към колегата):
Jordana написа:Резултата от анкетата на мен лично ми върна надеждата че не всичко е загубено . Само 10% от хората са готови незабавно
да си бият наночастици под формата на ваксина "умри ковид " . Признавам че смятах тази група за по многобройна :mhihi:

Jordana написа:Аз като приказвам говоря . Явно има господ все пак . 93 страници обяснявам че са булшит тия ваксини , някои хора не им увряха главите .

Jordana написа:След 2 години писане по тия теми не разбрахте че ковид не се лекува и никой не се опива да го лекува .
Само ваксината му действа на вируса и естествено придобития имунитет .

Времето ще покаже и за BMW_POWER, ако спре да се кара със steeN, както той заедно с jordana стигнаха до консенсус по всякакви въпроси - значи не е на добре. :D

Баси и десетката :shock: :shock: :shock:
Днес отивам бесен в офиса, защото ... както и да е . СЕО-то, заедно с тъпата офса в му. Със състрадателен поглед следва въпроса "Как си?" (вчера им изпратих доказателство за първия шут). Аз с цялото си добродушие и откровение ги попитах. "Как да отговоря? Като професионалист с респект към длъжностит или както го чувствам. Както искаш - казват те. Ми чувствам се като супер звезда от ганг банг видеата". Шефът не издържа и се ухили, офсата замълча (дано да участва в такъв филм, от сърце и пожелавам). А ако и мога да участвам, че сринем пазара. Ще ме извинява горския, но имам много идеи, свързани с електромагнити и беизболни атрибути ...

Метаморфоза? Наистина се чувствам изнасилен. Не физически, а психически. Не знам, дали някой ще ми повярва, но не искам да съм млад. Завиждам на младите за здравето, не за годините. Този Свят отива на много лошо. Много ... Колкото по-рано ме разберете, толкова по-добре.
Жизнен опит не се купува, той винаги се плаща!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Окт 2021, 1:25

Вече има 7325 хоспитализирани и с тоя ръст, и с това, което заяви министърът, в петък следва да ходите да протестирате срещу локдауна :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от jekich » 27 Окт 2021, 2:07

ivoo написа:До сега направените тестове в БГ надхвърлят броя на населението,при положение че има хора които никога не са тествани.Някой може ли да си обясни този феномен?

Предполагам заради туристите през лятото.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата