СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ивчо » 28 Фев 2023, 17:38

anttonev написа:И ко, седиш си, прецъквай снимки на Z4-ката и изведнъж ти се отъркват и ти казват: "Ох котьо, аааа господине, да, ами много ви е хубаввв, аммм парфюмът... ъъъ!" :mhihi:

Ама няма да си признае :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Фев 2023, 17:39

мисля, че не са му ясни основни електротехнически положения...

Мола ти се недей да преразказваш каквото съм написал с твои думи . Просто чети с разбиране , мисля че ще се справиш :yes:
Последна промяна Jordana на 28 Фев 2023, 17:40, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 28 Фев 2023, 17:39

Don_Diego написа:Кроки, направо раздавай банани за споменаване на САЩ и Русия в тая тема, моляяяя :bowdown:

И да я върна в релси и да се похваля - две возения в метрото днес, два комплимента на новия парфюм дето взех миналата седмица :smoke: .

Ти беше пуснал един парфюм тук в темата, дето искаше да продадеш, кво стана с него?
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Фев 2023, 17:44

Jordana написа:
мисля, че не са му ясни основни електротехнически положения...

Мола ти се недей да преразказваш каквото съм написал с твои думи . Просто чети с разбиране , мисля че ще се справиш :yes:

аз написах, че земята и нулата не са вързани в устройството (когато има шуко кабел) а само в таблото с бушоните.
ти написа, че не е вярно.

аз ти казах че е очевидно, че щом такова просто твърдение го намираш за невярно- определено основни неща не са ти ясни.

какво пропуснах?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 28 Фев 2023, 17:49

Jordana написа:
Всичко е прекрасно, сега разгледай PC-то като едно цяло устройство и установи опитно как "маса" и "земя" са в симбиоза... по некакви "неведоми" пътища :mhihi:

Просто си занули контактите и няма да имаш проблеми с тия напрежения дето ти излизат на корпуса . Ако искаш да си "развързан " от мрежата вземаш си разделителен трансформатор и няма да имаш проблеми поне с тия потенциали .

"Занулени" не знам да са, ама определено са заземени :ok: :mhihi:
Иначе си имам това-онова, мерсаж :yes:
ИзображениеИзображение
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Фев 2023, 17:50

Nickelback написа:"Занулени" не знам да са, ама определено са заземени :ok: :mhihi:

ай сий уот ю дид деър :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Фев 2023, 17:52

anttonev написа:
Don_Diego написа:Кроки, направо раздавай банани за споменаване на САЩ и Русия в тая тема, моляяяя :bowdown:

И да я върна в релси и да се похваля - две возения в метрото днес, два комплимента на новия парфюм дето взех миналата седмица :smoke: .

И ко, седиш си, прецъквай снимки на Z4-ката и изведнъж ти се отъркват и ти казват: "Ох котьо, аааа господине, да, ами много ви е хубаввв, аммм парфюмът... ъъъ!" :mhihi:

По-често ми прекъсват играта на Clash of Clans :mhihi:
Иначе все като заслизам и се наредя на вратата (като стане блъсканицата дет'се вика :lol: ), някой до мен ми прави комплимент. Ама така трябва де, една торба пари съм дал и само аз да си ги харесвам не е ок :mhihi:
дрифти, не помня да съм поствал за парфюм дето продавам...ама имам такъв де Rochas Moustache EDP...очаквах едно, то мирише съвсем друго и на мойта кожа му избиват едни цветя...на женски бие буквално, на друг мъж по-съвсем различен начин се усеща :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Фев 2023, 18:02

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Фев 2023, 18:05

Тъкмо си почнал атака пуснал си черен дракон и да те прекъсват заради някаъкв парфюм .. :nono:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Фев 2023, 18:07

приказките са евтини- я си покажете базите... да видите вие кон боб яде ли...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 28 Фев 2023, 18:10

Don_Diego написа:
anttonev написа:

И ко, седиш си, прецъквай снимки на Z4-ката и изведнъж ти се отъркват и ти казват: "Ох котьо, аааа господине, да, ами много ви е хубаввв, аммм парфюмът... ъъъ!" :mhihi:

Помня беше споменал нещо за някакъв парфюм, дето искаш да махнеш, може и тоя да е. Иначе като почитател, може да дадеш някой съвет, искам да си взема нещо прилично, на разумна цена (под 100лв), може направо в темата за парфюмите да пусна пост

Иначе все като заслизам и се наредя на вратата (като стане блъсканицата дет'се вика :lol: ), някой до мен ми прави комплимент. Ама така трябва де, една торба пари съм дал и само аз да си ги харесвам не е ок :mhihi:
дрифти, не помня да съм поствал за парфюм дето продавам...ама имам такъв де Rochas Moustache EDP...очаквах едно, то мирише съвсем друго и на мойта кожа му избиват едни цветя...на женски бие буквално, на друг мъж по-съвсем различен начин се усеща :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 28 Фев 2023, 18:25

ivanski_2 написа:С този ли беше ?
https://www.fragrantica.com/perfume/Al- ... 70748.html

Toзи е сред любимите на милото, а за парите дето го взех е ТОП попадение :bowdown:

Днес бях с Xerjoff Don...не е за всеки ден според мен, трябваше ми известно време да ми хареса и да се реша да го взема ама сега не съжалявам хич. Страшна тупалка и с правилния outfit много изпъква човек
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 28 Фев 2023, 18:54

Don_Diego написа:
anttonev написа:

Абе ти така като каза комплименти, нали там до три пъти ли беше не се брои :mhihi: , пък не казваш мъжко ли, женско ли ти е направило комплимента... да не закъснееш някоя сутрин за работа с тоя аромат... :winky:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Фев 2023, 18:58

anttonev написа:пък не казваш мъжко ли, женско ли ти е направило комплимента...

аз исках, ама ме беше страх да попитам... че туку виж сме изгубили колегата за другия отбор... пък и с това дребно секси кабрио... сигурен съм, че другата страна му обръща доста внимание :mhihi:

аз къвто съм комплексар нито хубави парфюми дето привличат внимание мога да нося, нито в малко кабрио да се возя...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 28 Фев 2023, 19:12

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей страшни сте...ама факт, че няколко пъти и мъже ме питат с какво съм се пръскал. Това най-вече лятото като съм с Megamare-то и облъчвам хората наоколо :mhihi:
А за колата мъжете ме майтапят, че била женска...малко я харесват :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата