ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2025г.
Модератор: Общи модератори
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2015г.
Колеги,някой с актуална информация за Бургас-Варна пътя през Обзор?
Ще пътува утре София Бургас и Бургас- Варна.
Ще пътува утре София Бургас и Бургас- Варна.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Dimchev
- Потребител
-
- Кара: e39 530ia
- Мечтае да кара: s50 Compact
Пътя е чист, няма сняг 10 градуса е в Обзор. 10-тина километра преди Обзор са се отворили гадни дупки, ама не е нещо кой знае какво.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз пътувах по този маршрут на 8 януари и пътя си беше ОК. Няма изровени дупки, нямаше заледявания, беше си обработен, имаше снежец отстрани, но на пътя - не.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Колеги внимавайте по Тракия, на много от мостовете при Вакарел в дясна лента има огромни ями (запълваха част от тях но мисля че има много), ями има и в разбития участък при Пазарджик, както и както и при входа за Пловдив (започват от около 5 км преди при пътя между Карлово и Пловдов - Карловско шосе мисля се казваше).
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- E30HaKuC
- Потребител
-
- Кара: 530i V8
- Мечтае да кара: 324TD
Здравейте, днес вечерта по никое време ми предстои пътуване до София. Моля ако има колеги, които са пътували скоро, да споделят, дали има отсечки, където има опасни кратери. Благодаря!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
E30HaKuC написа:Здравейте, днес вечерта по никое време ми предстои пътуване до София. Моля ако има колеги, които са пътували скоро, да споделят, дали има отсечки, където има опасни кратери. Благодаря!
Велико Търново - София пътя е ОК
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- E30HaKuC
- Потребител
-
///M Power написа:E30HaKuC написа:Здравейте, днес вечерта по никое време ми предстои пътуване до София. Моля ако има колеги, които са пътували скоро, да споделят, дали има отсечки, където има опасни кратери. Благодаря!
Велико Търново - София пътя е ОК
Пътят наистина е в прилично състояние, за разлика от някои улици в столицата

- E30HaKuC
- Потребител
-
По пътя В. Търново - Варна в участъка между с. Шереметя и разклона за с. Козаревец са се отворили неприятни дупки (и в двете посоки).
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Няма такова малоумие в тая държава
От сума ти време се говори, че от и към София по Великден ще има преселение и тапанарите така и си оставиха само една лента посока София на виадукт Елешница, което апропо е ситуацията от поне 2 месеца и познайте дали въобще някой е работил там през този период. Задръстването към 18:00 започваше от с.Чурек. Това са към 7-8 км. По-рано даже е било още по-зле. Понеже бях прочетох в нета, че още по обяд е било мазало и за целта след тунел Витиня веднага бих десен мигач и минах по стария път. Силно казано път, по-скоро беше за кръг от шампионата по офроуд, но поне се движиш. Малоумници на квадрат!
Ма иначе генерал Бандитов Умре да отваря магистрали... 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
По Е-79 Мездра посока Ботевград, след Люти дол на десен завой се е образувала бабуна, ако си с висока скорост (90-100)директно те хвърля в насрещното....пак по същя път, посока София при спускането се е образувало свлачище, цялата дясна лента се е отцепила около 10м и е хлътнала 5-10см. (тия места не са обезопасени, нито има знаци за предупреждение).
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Сондьора написа:По Е-79 Мездра посока Ботевград, след Люти дол на десен завой се е образувала бабуна, ако си с висока скорост (90-100)директно те хвърля в насрещното....пак по същя път, посока София при спускането се е образувало свлачище, цялата дясна лента се е отцепила около 10м и е хлътнала 5-10см. (тия места не са обезопасени, нито има знаци за предупреждение).
за какво да има ... той (Северозапада) скоро ще се отцепи кат' отделен континент... мамка им!
тая бабуна я има от над 10 години там, ама беше дребна, сега е ужас...
https://www.google.bg/maps/@43.048309,2 ... iZOtFg!2e0
на този завой е, от вътрешната страна
Последна промяна vicho на 22 Апр 2015, 15:09, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има още 2-3 много опасни пропадания между Враца и Монтана, на които колата се опитва да изхвърчи, та като цяло внимавайте по целия маршрут Ботевград - Видин. Пътувам често, познавам пътя и пак се изненадвам от еволюцията на безобразието там. И това е път, основно ремонтиран 2005-6 година.
Never mistake motion for action...
Пътя си беше песен, докато не пуснаха Дунав Мост 2 и ТИРовете му разказаха играта. И аз често минавам от там, докато нямаше тирове си беше дълги години идеален, сега от 1-2 години е ужас и става все по-зле. Поне да сложат знаци егати, или ще ги сложат, когато вече някой се претрепе
Мерси колеги за информацията скоро ще пътувам от там и ще съм по-внимателен

Не Мы такие, Жизнь такая
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Leon написа:Има още 2-3 много опасни пропадания между Враца и Монтана, на които колата се опитва да изхвърчи, та като цяло внимавайте по целия маршрут Ботевград - Видин. Пътувам често, познавам пътя и пак се изненадвам от еволюцията на безобразието там. И това е път, основно ремонтиран 2005-6 година.
А в самите Враца и Монтана още ли е ланшния ужас?
На мен скоро ми предстои едно семейно пътешествие по маршрута морето-подбалкана и по Е79 до Вд. В момента в който влезна във Враца и се започва лунния пеизаж и няма край до Вд (а вчера сменях носачи и тампони........)
Чух и за някакъв обход на Враца - реален ли е или е за рязането на лентички само направен.
Някой ако може да подскаже приличен маршрут от Бургас до Видин - ще съм благодарен
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
MORSKIa написа:Leon написа:Има още 2-3 много опасни пропадания между Враца и Монтана, на които колата се опитва да изхвърчи, та като цяло внимавайте по целия маршрут Ботевград - Видин. Пътувам често, познавам пътя и пак се изненадвам от еволюцията на безобразието там. И това е път, основно ремонтиран 2005-6 година.
А в самите Враца и Монтана още ли е ланшния ужас?
На мен скоро ми предстои едно семейно пътешествие по маршрута морето-подбалкана и по Е79 до Вд. В момента в който влезна във Враца и се започва лунния пеизаж и няма край до Вд (а вчера сменях носачи и тампони........)
Чух и за някакъв обход на Враца - реален ли е или е за рязането на лентички само направен.
Някой ако може да подскаже приличен маршрут от Бургас до Видин - ще съм благодарен
На Враца ползваш новото околовръстно, беше добре в началото на годината.
- Mario Andretti
- Mario Andretti